Αποστολέας Θέμα: Τεχνικοι για service  (Αναγνώστηκε 12338 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Τεχνικοι για service
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 13, 2016, 09:27:39 πμ »
Συμφωνώ με την άποψή σου για το επίσημο service. Σου έστειλα προσωπικό μηνυμα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 14, 2016, 09:07:06 μμ »
Γνωρίζετε έγκυρο τεχνίτη να σερβίρει παλαιό ωμέγα στην συμπρωτεύουσα;
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος reyad

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 01, 2016, 10:40:44 μμ »
Μπορει καποιος να μου στειλει με πμ ποσο θα κοστιζε ενα service στον Κιαμο για να εχω μια ιδεα; Τυπικος ΕΤΑ μηχανισμος και γυαλισμα diver κασας.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vangelisdedousis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 24, 2016, 05:28:12 μμ »
καλησπερα , ευχομαι καλα Χριστουγεννα με υγεια σε ολους!

θα ηθελα την βοηθεια σας, εχω ενα αυτοματο Omega Railmaster που αγορασα το 2009 και το οποιο βεβαια πρεπει να το ειχε στην βιτρινα αρκετο καιρο νωριτερα ο μαγαζατορας . δεν εχω κανει ποτε service μεχρι στιγμης γιατι βλεπετε εχω ακουσει τα χειροτερα για το επισημο service  τοσο σε τιμες οσο και σε ποιοτητα υπηρεσιων οποτε και απεφευγα να το παω για service η ελεγχο.
το προβλημα ειναι οτι το ρολοι ξαφνικα σταματησε να δουλευει και δεν ξεκιναει οταν προσπαθω να το  κουρδισω ειτε  αυτοματα ειτε με το χερι  !!
δεν εχω ιδεα τι μπορει να εχει γινει, δεν μου εχει πεσει ποτε, ουτε το εχω χτυπησει!
θα μπορουσατε να μου συστησετε καποιους τεχνιτες στην Αθηνα που να ειναι οικονομικοι κι καλοι στην δουλεια τους?

ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 27, 2016, 10:24:54 πμ »
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Να ευχαριστήσω από εδώ τον κύριο Αριστείδη (Aris911) για την αποκατάσταση του κύρους και της αξιοπιστίας ενός SEIKO SQ DIVERS 150 m , ανεκτίμητης για μένα αξίας, το οποίο δυστυχώς πέρασε τα πάνδεινα στα χέρια του επισήμου.