Καλημέρα σε όλους,
Έχω ένα Citizen Aqualand Classic (JP2000) από το 1990, όταν ακόμα πήγαινα σχολείο και τότε το είχα αγοράσει με δόσεις με το χαρτζιλίκι μου ως μαθητής. Όπως καταλαβαίνετε είμαι συναισθηματικά δεμένος με το ρολόι. Το χρησιμοποιώ μόνο στην θάλασσα για ψαροντούφεκο κλπ δραστηριότητες...
Το τελευταίο καιρό ξαφνικά μου μηδενίζει την ώρα στις 12:00 αφού πρώτα μου κάνει έναν παρατεταμένο ήχο. Πρόσφατα μου έσβησε εντελώς κιόλας λόγω μπαταρίας προφανώς.
Το officia citizen site δίνει ως αντιπρόσωπο για service την ακόλουθη εταιρεία :
MICHAELIS ANAGNOSTOPOULOS & Co.
ATHENS
8 Hermou St., GR-10563, Athens
TEL: (210) 3245 931, 3245 941 / FAX: (210) 322 0956
Έχετε κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο μαγαζί ;
Έχετε κάποια άλλη επιλογή να μου προτείνετε ;
Ευχαριστώ
Μου κάνει εντύπωση γιατί τα JP2000 έχουν βιδωτά καπάκια σε αντίθεση με το δικό μου που είναι από το 1983 κι έχει τις 6 βιδες που σφίγγουν το καπάκι.
Δυστυχώς η μαμά όχι απλά δεν τα υποστηρίζει, αλλά δεν έχει και καθόλου ανταλλακτικά, τουλάχιστον για το δικό μου.
Μέσα από τα φόρα, μου συστήσανε ένα παληκάρι που εκτός από εκπαιδευτής καταδύσεων είναι και ρολογάς και σερβίρει τέτοιου είδους ρολόγια που δεν τ' ακουμπάει κανείς.
Το δικό μου δεν είχε μείνει απλά από μπαταρία, αλλά είχε κολλήσει ο αναλογικός μηχανισμός γιατί τα λάδια είχαν πάει περίπατο, κάτι που διαπιστώσαμε όταν αλλάξαμε μπαταρίες.
Το έδωσα πάλι πίσω και το έκανε ένα γενικό σέρβις, λύσιμο, πλύσιμο, λάδωμα και είναι το ρολογάκι ζωντανό και δουλεύει τιμής ένεκεν για τα 23 χρόνια που ήταν καθημερινά στον καρπό μου.
νεκρό
ζωντανό
Σε εγγύηση όμως για τα νερά δεν έχει, γιατί όπως μου είπε "τα καταδυτικά πνίγονται στην επιφάνεια". Ίσως το δικό σου με βιδωτό καπάκι να είναι διαφορετικά
Αν θέλεις τα στοιχεία του στείλε ΠΜ να στα στείλω