καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα τη βοηθεια σας.εχω ενα zenith rainbow με ασπρο καντραν μοιαζει με rolex daytona,το ειχα παρει απο το Ναυπλιο πριν 15 χρονια ολα καλα τελειο ρολοι αδιαβροχο κολυμπουσα χωρις προβλημα ,ομως μια φορα πριν 6 χρονια μπηκε υγρασια,αμεσως το πηγα στην αθηνα οταν γυρισα για φτιαξιμο μετα απο πολλες εβδομαδες το πηρα αλλα το ρολοι μου μετα απο 2 μερες σταματαγε αν κε αυτοματο, παλι πισω το αφηνω κανενα μηνα και παλι τα ιδια,να το κουρδιζεις λιγο διοτι δεν κουνας το χερι σου ειπαν!!!!!!!!!!!!!!!τελικα το κουρδιζα καθε πρωι 2 στροφες το ρολοι αρχισε να τρεχει καθε 2 μερες 5 λεπτα !!!!!! επειδη θυμαμαι ειχα δωσει 250 ευρω ταφησα ,προσφατα πηγα σε αλλον τεχνιτη καθηγητη οπως ειπαν αλλα 150 ευρω τα ιδια συμβαινουν το ξαναπηγα δεν μου βρηκε τιποτα λαθος και τωρα απογοητευμενος απο τους τεχνικους (ονοματα δεν λεω αστους δεν πειραζει ισως δεν εντοπισαν την βλαβη) το ρολογακι μου δεν ειναι αυτο που δουλευε αψογα τοσα χρονια,εαν καποιος μπορει να με βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων.σας ευχαριστω.