το υγρο που θα πλυνεις την τριχα για να μην υπαρχει ο κινδυνος να κολλησουν οι σπειρες μεταξυ τους,ετσι .οπως ξερεις καλυτερα σαν ρολογας δεν θα ειχε κατα το δυνατον ισοχρονη κινηση.το balancier ειναι κατι που εσυ θα μας πεις !με τα υγρα που θα πλυνεις την μηχανη εχει να κανει μονο με το θεμα ποσο "φιλικα "ειναι στα κομματια της μηχανης,αυτο μου λενε οι ρολογαδες ,διαφωνεις?
Το ζήτημα είναι μεγάλο , και σίγουρα μπορεί να έχεις ακούσει πολλά γιατί κάθε επάγγελμα έχει και τους καλούς αλλά και τους κακούς .
Η τρίχα δεν βοηθάει εάν είναι κολλημένη , έχεις δίκιο και σίγουρα επηρεάζει αρνητικά το timing του ρολογιού .
Για τι υγρά μιλάμε ? Γιατί εγώ έμαθα ότι όταν είσαι επαγγελματίας και ξέρεις να εκτιμείς - αγαπάς αυτό που κάνεις , δεν θα πλύνεις το ρολόι σου στη βενζίνη για αυτό το λόγο (και άλλους πολλούς βέβαια)
Όταν λοιπόν έχεις επαγγελματικό πλυντήριο και χρησιμοποιείς τα υλικά που σου προτείνει ο κατασκευαστής δεν θα σου κολλήσει η τρίχα σε καμμία περίπτωση .
Και για αποφυγή παρεξηγήσεων , υγρά που τα "άκουσα" τα "είδα" τα "μύρισα" απο τον παππού μου σίγουρα δεν θα σε βοηθήσουν στο επάγγελμα .
Όπως επίσης "΄κάποιος μου είπε ότι αν αναμείξεις το χ υλικό με το ζ υλικό τότε θα πλυθεί καλύτερα το ρολόι" είναι κάτι παράπανω απο αστεία , και πάντα μιλάω βάση της άποψης μου .
Χρησιμοποιείς λοιπόν τα υλικά που σου προτείνει ο εκάστοτε κατασκευαστής ΓΙΑΤΙ τα έχει δοκιμάσει για να στα προτείνει .
Προσωπικά ποτέ μα ποτέ δεν βγήκε τρίχα κολλημένη απο το πληντύριο μου .