0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος μελος στο φορουμ και μολις μπηκα στο παιχνιδι των αυτοματων ρολογιων. Ξεκινησα λοιπον με μια ρεπλικα του Rolex Daytona ( μην με κρινετε απλα μ αρεσει ο σχεδιασμος αυτου του ρολογιου ) αγορασμενο απο γνωστη σελιδα μεταχειρισμενων. Ερχεται λοιπον το ρολοι εγω χαρουμενος για μερικες ωρες μεχρι που το ρολοι σταματαει. Αλιμονο λεω που δεν θα σταματουσε. Τον πηγαινω στον ρολογα και μου λεει αλλαγη το μπαλανς ( δεν ξερω καν τι ειναι αυτο ) και μου ειπε οτι απο μια "ροδα" λειπει ενα δοντακι για αυτο και σταματαει το ρολοι. Με λιγα λογια κοστουμι 80 ευρω για συντηρηση και αντικατασταση αυτων των δυο εξαρτηματων. Και η ερωτηση μου ειναι με γδυσανε η να πω και ευχαριστω για την τιμη;
Καλησπέρα σε όλουςέχω ένα ρολόι zenith el primero A386 mk3 του 1971μήπως ξέρετε κανένα καλό τεχνίτη στη Θεσσαλονίκη για να του κάνω ένα σέρβις και μια επισκευή στα κουμπιά;
Καλησπέρα.Χρειάζομαι επισκευή σε ένα Tag. Τα τελευταία χρόνια πήγαινα στον Κιάμο στο Χαλάνδρι. Πέρασα σήμερα και απλά το μαγαζί δεν υπήρχε. Γνωρίσει κάτι κάποιος;Ευχαριστώ.
Θα ηθελα επισης να ρωτησω και το εξης. Eπειδη τα ρολογια δεν τα φοραω συνεχεια, καθε ποσα χρονια χρειαζεται το service?