Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Προφανώς θα κάνω ότι κάνω πάντα, θα τα δοκιμάσω και τα δύο και όποιο με κερδίσει....
απλα να ξερεις οτι το λουρακι του LLD μειωνει το ρολοι. οσο καλο ποιοτικα και να ειναι.
εγω του εχω αλλαξει 4-5 λουρακια, 2 mesh, 2-3 nato και με ολα παει λες και βγηκε στην παραγωγη με αυτα.
μακαρι να μπορουσα να σου δωσω να δοκιμασεις το LLD σε καποιο αλλο συνδυασμο για να αποφασισεις καλυτερα.
εχω βαλει και καμποσες φωτος κατα καιρους στο θεμα του. το μονο λουρακι που δεν του φοραω, σχεδον δεν ξερω που το εχω βαλει, ειναι το μαμισιο του. πιστευω οτι το σκοτωνει το ρολοι.
το railroad ειναι καλο ρολοι αλλα γενικα ολα τα ρολογια της Hamilton ειναι ποιοτικα για τα λεφτα τους.
ειχα δυο, ενα Tachymiler και ενα X-Wind, και τα δυο ηταν πολυ καλα και ποιοτικα και τα φορεσα αρκετα. αλλα τελικα δεν τα κρατησα. τα Hamilton με 7750 ειναι εκ φυσεως σχετικα ογκωδη και βαρια ρολογια, γεγονος που καμμια φορα δυσκολευει. ειναι και η 7750 που οδηγει νομιζω εκει, αν και δεν ειμαι ειδικος. αν επαιρνα σημερα ενα Hamilton θα επαιρνα το portuguese του φτωχου
http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/jazzmaster/maestro/H32766513 παντως το οποιο μ'αρεσει πολυ αν και ειναι και αυτο ογκωδες.
απο την αλλη το LLD ειναι ρολοι που φοριεται dress, sport, diver οπως θελει κανεις με απλη αλλαγη στο λουρακι. και η χρονομετρια του ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. εμενα ειναι στο +0.5 sec/day, αντε στο +1 που και που. χρονομετρια απιστευτη για ρολοι αυτης της κατηγοριας. νομιζω οτι δεν θα το μετανιωσεις αν το επιλεξεις παντως.