Αγαπητε φιλε Θοδωρη,
Eπιτρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη και να πω πως για μενα υπαρχει θεμα.
Και δεν ειναι τωρινο, ουτε ο Erizzzz.
Ειναι πολλακις γνωστη και εκπεφρασμενη η θεση μου σχετικα με δημοσιευσεις που προσβαλλουν ή θιγουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια! Στην περιπτωση του μελους Erizzzz κακως εγινε ο,τι εγινε!
Δεν εγινε απο μερους μου καποια εκπτωση ή εξαιρεση, απλως δεν προλαβα να παρω θεση αφου το περιστατικο θεωρηθηκε -ευτυχως- ληξαν πριν καλα-καλα αρχισει. Αυτος ηταν και ο λογος που δε θελησα να αναφερθω για μια ακομη φορα και να δωσω συνεχεια.
Ωστοσο, δικαιωμα δεν παιρνει ο καθενας μονος του εαν δεν του το δωσεις ο ιδιος! Και εαν το παρει, το κοβεις, δεν το επιτρεπεις! Το μελος Erizzzz το εδωσε οπως και με τη σειρα του το πηρε αυθαιρετα, στοχευοντας λαθος και ανευ λογου! Προσωπικα ολα αυτα τα χρονια τοσο υπο την ιδιοτητα ενος εκ των συντονιστων οσο και με αυτην του φιλου-μελους, δεν εχω προσβαλει κανεναν! Δεν το εκανα ποτε, δεν το επετρεψα ποτε -τουλαχιστον οσο μπορουσα- δε θα το κανω τωρα! Προσπαθησα και προσπαθω να κανω το ιδιο για ολα τα μελη-φιλους, παρολο που τον τελευταιο καιρο απουσιαζω απο την κοινοτητα.
Επιχειρηματα του τυπου 'εχουν γραφτει', 'εχουν ειπωθει', 'εχουν συμβει στο παρελθον και χειροτερα', για μενα δεν ευσταθουν, τα θεωρω ατοπα και επιτελους καποτε θα πρεπει να σταματησουν να γραφονται και να αναμασονται τα ιδια και να σταθουμε λιγο στις λεξεις 'αγωγη΄, 'ευγενεια', ΄σεβασμος' και τη σημασια τους!
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα ως Αρης με τον Erizzzz, oπως και με κανεναν. Εχω ομως ως συντονιστης!
Ο χρηστης Εrizzzz δε θα επανελθει εαν δεν ανακαλεσει δημοσια και δε ζητησει συγνωμη. Οχι απο εμενα, δε με αγγιξε, ουτε με αφορα. Ξερω ποιος ειμαι οπως και πολλοι εδω μεσα ξερουν. Αλλα απο την κοινοτητα -τους κανονες της οποιας παρεβει- και τους αναγνωστες-μελη της!
Φιλικα,
Αρης