η οποία μεταφορά και αλλαγή τίτλου ήταν όχι μόνο απολύτως δικαιολογημένη και λογική...............
Αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο έχω την ένστασή μου.
Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω απο την αρχή ότι κι εγώ βρήκα υπερβολική την αντίδραση του erizzzz
σε ότι αφορά την άλλαγή τίτλου καθώς και τις εκφράσεις του τύπου "δε με ρωτήσανε,"γιατί να αλλάξει τίτλο;","να σβηστεί το όνομά μου" κ.τ.λ.
Μου έκανε μάλιστα κι εντύπωση γιατί είχα σχηματίσει την εικόνα ενός ανθρώπου "έξω καρδιά" που του αρέσει η πλάκα και ο αυτοσαρκασμός.
Επομένως ο Άρης πολύ σωστά άλλαξε τον τίτλο σε "ότι ήθελε προκύψει",γιατί το θέμα έπαψε πια να είναι "Tag ή Tudor".
Απο την άλλη όμως θεωρώ απόλυτα διακαιολογημένη την αντίδραση του erizzzz
σε ότι αφορά την αλλαγή ενότητας.
Πιστεύω πως ήταν άστοχη η ενέργεια του Άρη να μεταφέρει το θέμα στην ενότητα "chat & fun" διοτί το ζητούμενο του θέματος ήταν επιλογή και αγορά ρολογιού και
όντως επιλογή και αγορά ρολογιού έγινε.Μπορεί να μην πήρε Tag και Tudor,πήρε όμως Citizen και Omega.
Η ουσία του θέματος λοιπόν ήταν και παρέμεινε η ίδια: "Επιλογή και αγορά ρολογιού".Το άν πολλά μέλη,συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου,κατέθεσαν την άποψή τους και τη γνώμη τους με αρκετή δόση χιούμορ,αυτό δεν υποβιβάζει το θέμα ούτε το κάνει να χάνει τη σοβαρότητά του.Άλλωστε ο erizzzz δεν το άνοιξε για να σκοτώσει την ώρα του.Όντως ενδιαφερόταν να αγοράσει καινούριο ρολόϊ,όπως κι έκανε.
Το να μεταφερθεί λοιπόν αυτό το θέμα στην ενότητα "chat & fun" που ο καθένας μας γράφει την πα.....ριά του,ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρρις,γυναίκες δηλητήριο,πάρε κόσμε κ.τ.λ. το θεωρώ "χοντράδα".
Τα οσα ανήρτησε στο facebook προφανώς και είναι λόγος αποκλεισμού, δείχνοντας ότι δεν έχει θέση σε ένα τέτοιο φόρουμ..
Το θέμα είναι,αν κατάλαβα καλά,ότι αποκλέιστηκε πολύ πριν τη δημοσίευση στο Facebook.
Άν όντως συνέβη αυτό,είμαι κι εγώ ένας απ'αυτούς που θεωρούν άδικο και υπερβολικό τον αποκλεισμό του erizzzz.