Θέλεις να πουλήσεις κάτι αλλά σε σταματάνε τα 30posts?
Η Istarmarketing.gr έχει τη ΛΥΣΗ!!
O 30λογος του βιαστικού1 )
Kάνεις ότι δεν έχεις ιδέα για τα 30 posts και βάζεις στεγνά την αγγελία.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ξεχνάς επίτηδες τιμή και φωτογραφία.
2 ) Κάποιος καλοθελητής ( Coral ) θα σου πει ότι η αγγελία σου μάλλον θα διαγραφεί λόγω κανονισμών. Των ρωτάς τι εννοεί?κάνοντας ότι δεν είδες πουθενά κανόνες αγγελιών.
3 ) Θα σου δώσει το link των κανονισμών. Λες "ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση στο μέλος ( για να τον κάνεις να χαρεί που ήταν χρήσιμος και θα φανείς και ευγενικός πράγμα που ωφελεί την αξιοπιστία της αγγελίας σου ) "και θα ανεβάσω και φωτό το απόγευμα μετά τη δουλειά" ( λες τάχα ότι έχεις και δουλειά για να είσαι ακόμα πιο αξιόπιστος ασχέτως αν είναι Δευτέρα 10 το πρωί και γράφεις στο mywatch.gr ). Ίσα ίσα που φαίνεται ότι δεν είσαι υπάλληλος, αλλά αφεντικό αφού μπορείς να παίζεις με το PC στη δουλειά.
4 ) Διάβασα τους κανονισμούς, παρόλαυτά να ενημερώσω τα μέλη ότι η τιμή είναι 150ευρώ. Ελπίζω να γίνει μια εξαίρεση και να μου αφήσετε την αγγελία, αλλιώς κανένα πρόβλημα θα την ξανανεβάσω όταν πληρεί τους κανονισμούς ( δηλαδή σε 15min άντε 30min βαριά βαριά
)
5 ) Παίξτο μπερδεμένος με το imagesux. "Παιδιά κάτι δεν κάνω καλά στο imagesux κτλ." μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
6 ) Αφού σε βοηθήσει ο Coral δίνοντας σου το link με τις οδηγίες λες πάλι "ευχαριστώ πολύ, σίγουρα θα τα καταφέρω τώρα."
7 ) Παιδιά τώρα έβγαλα τις φωτό μπορείτε να τις δείτε ( δεν τις βάζεις όλες ) βάζεις μια δυό για να σου ζητήσουν κιάλλες.
5 ) Πας στο τι φοράμε σήμερα και γράφεις "ωραίο ρολόι" όποιο και να δεις δεν έχει σημασία.
6 ) Πιάνεις την 1η αγγελία στις αγοραπωλησίες του 2011 και λές "υπάρχει ακόμα το ρολόι?"
8 ) Στα ανέκδοτα και λες "ΑΑ ΚΑΛΟ ΕΕ?? χαχαχαχ φίλος, καταπληκτικό με έκανες και γέλασα."
7 ) Γρήγορα τρέχεις στα Seiko και λές και εγώ έχω ένα Seiko5 ( όλοι είχαν Seiko5 κάποια στιγμή στη ζωή τους ), αλλά δεν ξέρω πιο μοντέλο είναι.
8 ) Στα Casio τώρα και παιδικά χρόνια. "Παιδιά είχα και εγώ ένα Casio ( όλοι είχαν ), αλλά και πάλι δεν θυμάμαι μοντέλο θα ψάξω να το βρώ να σας το δείξω. Ήταν φοβερό το ήθελαν όλοι στο σχολείο και είχε και φωτάκι."
8 ) Στα Rolex τώρα "ΩΩΩ Rolex!!!" δεν χρειάζεται κάτι άλλο,
κάνεις και καλή πράξη..θα χαρούνε και οι ματαιόδοξοι Rolexάκιδες.
9 ) Στα Breitling τώρα. Καμία μάρκα δεν έχει όσα σχέδια έχει η B και αυτό είναι γνωστό ακόμα και το ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα φαίνεται άλλο ρολόι οπότε το παστπαρτού σχόλιο είναι "ΠΩΩ!!Τόσα πολλά σχέδια, δεν θα μπορούσα να διαλέξω με τίποτα μόνο ένα." εδώ κάτι θα σου γράψει μάλλον ο KOSTAS.
10 ) Στα Ω γρήηηηγορα. Εδώ ρώτα το κλασσικότο. "Θα ήθελα πολύ και εγώ ένα Omega, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 1500ευρώ για quartz Seamaster." Ή αν θες να χαρούνε και αυτοί για να κρατήσεις το σερί "Τo Planet Ocean του James Bond είναι το καλύτερο ρολόι του σύμπαντος!!!
Και θα χαρούνε και δεν λες και ψέμματα, καθώς μια φωτογραφία από τον κάτοχο ( ξέρει αυτός ποιος είναι ) είναι αρκετή για να πείσει τον καθένα. ( ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ 007 PO τι το έκανες? Να ανέβει φωτό ASAP που λένε και οι Γερμανοί. )
11 ) ΤagHeuer και εύκολα τα πράγματα.. "Πως το προφέρω παιδιά? γιατί μαλώνουμε με τους φίλους μου. Ταγκ Χογιερ, Ταγκ Χοιερ, Ταγκ Ερ?"
12 ) Στα αυτοκίνητα. "Πωωω!! Τα σπάει το εργαλείο δικιέ μου τη βρίσκω. Βρουμ βρουμ βρουμ..αλλά δεν θα τα έδινα τα λεφτά μόνο το Golf είναι καλό αμάξι."
13 ) Στο αεροπλάνα τώρα και σε φωτό από GiannisH. "Πωω ρε φίλε ήσουν πίσω από το αεροπλάνο" ( από real ποστ είναι αυτό το σχόλιο, δεν κάνω πλάκα κάντε μια αναδρομή στα posts και θα το βρείτε )
14 ) Πας στις σκοτεινές φωτό και λες " Θέλω να βγάλω το G-shock φωτό, αλλά δεν προλαβαίνω να πατήσω το κουμπί της μηχανής μέχρι να σβήσει το φωτάκι. Τι να κάνω?"
15 )Μετά Γυναίκες δηλητήριο. "ΩΩΩ!! Τι μωρό είναι αυτό? Την τινάζω τα μπουριά."
16 ) Στο ποιος βγαίνει πιο συχνά offTopic πάνε και ψήφισε τον K_O_S_T_A_S και γράψε ( o andrey_ μου είπε
)
ο οποίος andrey_ ταίζει το troll
Ρε συ Κωνσταντινε, το promaster δεν ειναι citizen; ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ??? τα θέλει ο κ.. σου και σένα.
17 ) Στο ΜΠΑΛΑ "Θρύλε όεοεοε!!! "Ο μόνος λόγος που θέλω να φύγει το καλοκαίρι είναι για να δω τον Ολυμπιακό στο Champions League" ( αυτό μπορείς όπως είναι ακριβώς να το βάλεις και στα ανέκδοτα
)
18 ) Τα κεραμικά σπάνε "Πωω ρε φίλε ζημιάαα..εμένα Swatch μου έσπασε και το έκλαιγα ένα μήνα."
19 ) Προτάσεις αγοράς. Πείτε μου παρακαλώ το ρολογάδικο στην Αθήνα με τις καλύτερες τιμές. Αυτό μπορείς να το κάνεις και για καθε μάρκα μια μια θεωρητικά, αλλά είναι κάρφωμα και βλάπτεις την αξιοπιστία της αγγελίας σου.
20 ) Ρώτα ποιός είναι ο INDY που όλοι αναφέρουν.
Μπαμ μπαμ, πατ κιουτ, τσακ μπαμ, έφτασες τα 20posts!!! Για τα υπόλοιπα βάλε λίγη φαντασία ή πάρε μαθήματα από τον likataka που ρωτάει "τελική τιμή σε όλες τις αγγελίες, χωρίς κανέναν τόνο και χωρίς καθόλου χρήση κεφαλαίων για να μην χάνεις χρόνο με το shift, capslock κτλ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10 ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!