Αποστολέας Θέμα: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...  (Αναγνώστηκε 212762 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

erizzzz

• Επισκέπτης
Απ: tag or tudor?
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 10:44:35 μμ »
μολις διαβασα οτι η στεφανη απο το tudor ειναι απο λακα,δηλαδη ξυλο γυαλισμενο κ βαμενο με κατι ειδικες μπογιες.ειναι δυνατων?τους τελειωσανε τα μεταλα?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 11:31:34 μμ »
Mεταξυ των δυο ασυζητητι το 'AQUARACER 500'

+1 κι από μένα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
Re: tag or tudor?
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 11:46:29 μμ »
Αβλεπι το tag ... Το εχω φορεσει και ειναι ρολογαρα...το τιουντορ ειναι αδιαφορο

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk 2

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 12:32:53 πμ »
χοιερ με διαφορα απο μενα..

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 07:02:11 πμ »
μολις διαβασα οτι η στεφανη απο το tudor ειναι απο λακα,δηλαδη ξυλο γυαλισμενο κ βαμενο με κατι ειδικες μπογιες.ειναι δυνατων?τους τελειωσανε τα μεταλα?
Είσαι και άσχετος ρε erizzzz,τί να σου κάνω; :?
Επίτηδες το έχουν φτιάξει έτσι,ώστε σε περίπτωση που γρατζουνίσεις τη στεφάνη να την περάσεις μετά με Overlay. :wallbash:
Ψέμματα να πω;Υπάρχει το σύστημα. (θυμάσαι τη διαφήμιση;) :jg:

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 08:30:49 πμ »
δεν το ειχα σκεφτει αυτο ,ειδες η ρολεξ οχι μονο σου δινει ενα ρολοι αλλα κ την εμπειρια της επιπλοποιιας

για πεστε καποιο αλλο στην θεση του tudor,μεχρι 2500,εκτος απο breitling k omega

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 08:53:38 πμ »
Τί ψάχνεις πάνω κάτω;Άλλο στύλ το Tag κι άλλο στύλ το Tudor.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 09:00:12 πμ »
δεν το ειχα σκεφτει αυτο ,ειδες η ρολεξ οχι μονο σου δινει ενα ρολοι αλλα κ την εμπειρια της επιπλοποιιας

για πεστε καποιο αλλο στην θεση του tudor,μεχρι 2500,εκτος απο breitling k omega

seiko Marinemaster.

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 09:01:13 πμ »

ιαπωνικα? μεταχειρισμένα?

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 09:10:27 πμ »
ε τετοιου τυπου ,οχι dress,κατι σπορ αλλα οχι κ πολυ extreme μεχρι 44mm,διλαδη οχι u boat πχ. κατι μαζεμενο,ισως καποιο λονζιν χρονογραφο,μ αρεσουν κ τα Raymond well,αλλα νομιζω ειναι κατωτερα απο τα αλλα

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 09:14:56 πμ »
οχι σεικο,εχω κανει ηδη την επιλογη μου σε σεικο κ breitling,αλλα δεν ειναι ακομη η ωρα

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 09:25:23 πμ »
οχι σεικο,εχω κανει ηδη την επιλογη μου σε σεικο κ breitling,αλλα δεν ειναι ακομη η ωρα

Αφου τα μαζευεις τα λεφτά οπως φαινεται ρε erizz γιατι το ταλαιπωρεις με αλλες επιλογές μεχρι "να ερθει ή ωρα"? Εχεις δώσει αναντα στα 600Ε και χρονογράφο breitling στα 1200Ε δεν σου λεει κατι αυτό?
Κοιμιζει τους παντες...

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 09:49:02 πμ »
μου λεει οτι υπαρχει κριση γιαυτο κ πηρα ενα ομεγκα ωστε να το κρατησω κ ακομη ενα κλασικου σχεδιασμου ωστε να μεινει κ αυτο,απο εκει κ περα καποια στιγμη θα παρω ενα B συγγεκριμενο αλλα δεν ειναι τις ωρας,κ ενα ρολεξ ,το θεμα ειναι οτι αν δεν παρω τωρα ενα ρολοι τα λεφτα που θα εδεινα δεν προκιτε να τα κρατησω για μελλοντικη αγορα,οποτε το εκανα αυτο δεν μου βγηκε,θα τα φαω.
Παντως απ οτι καταλαβα η αγορα ρολογιου ειναι πιο απλη απ οσο νομιζα,υπαρχουν 4 κυριες επιλογες ,rolex,omega,tag,breitling

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 10:02:20 πμ »
Εμενα αυτο που λεει ειναι οτι χάνεις λεφτα. Ειναι οκ αν δεν εχεις πρόβλημα, εγώ να βοηθήσω θέλω.

Κοιμιζει τους παντες...

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 10:06:17 πμ »
σωστα τα λες αλλα δεν εχει να κανει με το ρολοι αλλα με τον ψυχισμο μου,κ jlc η iwc να ειχα, υπηρχε μεγαλη περιπτωση να μου την δωσει κ να τα πουλησω

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 11:16:28 πμ »
σωστα τα λες αλλα δεν εχει να κανει με το ρολοι αλλα με τον ψυχισμο μου,κ jlc η iwc να ειχα, υπηρχε μεγαλη περιπτωση να μου την δωσει κ να τα πουλησω

τοτε να κοιταξεις πως θα ...αλλαξεις ψυχισμο ρε συ γιατι χανεις χρηματα ετσι. πρεπει να αυτο-επιβληθεις στον ψυχισμο σου γιατι ειναι κριμα να πετας χρηματα ετσι.

εγω στη θεση σου θα ανεβαινα λιγο παραπανω για ενα pam 000 η' 005. θα εδινα τα χρηματα για προκαταβολη παραγγελιας και θα συμπληρωνα τα υπολοιπα με 2-3 δοσεις η' δεν ξερω γω τι και πως θα εχεις τη δυνατοτητα να το παρεις. ετσι ωστε να εχεις και σοβαρη μεταπωλητικη αξια. εναλλακτικα ενα pre-owned

αν αλλαζεις συχνα ρολογια και δεν μπορεις να τα κρατησεις γιατι τα βαριεσαι τοτε θα πρεπει να μεγιστοποιεις την μεταπωλητικη τους αξια
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 11:29:53 πμ »
Αφου θελεις και heritage εγω προτεινω παντως να σου πουλησω το δικο μου ενα χ ποσο και μετα απο καμια βδομαδα μου το πουλας πισω 400-500 ευρω κατω.... ;D

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 11:42:29 πμ »
 :p

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 11:48:42 πμ »
o ψυχισμος δεν αλλαζει,ετσι γεννηθηκα,αλλαζω καθε 2 μηνες κινητο ,εχω καταναλωτικη μανια προφανως ,βεβαιως ολα αυτα ειναι κατα μου αλλα προτιμω να χανω καποια χρηματα κ να νιωθω ωραια,παρα να πιεζομαι,ευτηχως η κυρια κατερινα δεν με εχει παρατησει ακομη ,τουλαχιστον αυτην δεν την αλλαζω ;D

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 11:49:58 πμ »
κ τελος παντων αφηστε την παρανοια μου κ πεστε κανα ρολοι :D