Αποστολέας Θέμα: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...  (Αναγνώστηκε 212770 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

erizzzz

• Επισκέπτης
Απ: tag or tudor?
« Απάντηση #80 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 03:36:16 μμ »
συμφωνω μ αυτα που λες κ καποια στιγμη σιγουρα θα βρω ενα ρολοι που θα κολησω,οσο για το κοινωικο status ειναι πολυ χαμηλο κ ποτε δεν με ενδιεφερε να ανεβει,προσπαθω να κανω οτι θελω κ οτι με κανει να νιωθω καλα,αυτο βεβαια  δεν γινετε τελειως γιατι χρειαζεται κ απολυτη ελευθερια κ αυτο δεν υπαρχει.Σ ενα βιβλιο του ο Καζαντζακης γραφει:"Θέλει, λέει, να' ναι λεύτερος. Σκοτώστε τον".
Οσο για τα λεφτα,το ξερω οτι θα πεθανω στην ψαθα,αλλα θα προσπαθησω να μεινω με οσα λιγοτερα αποθημενα
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 04, 2012, 03:44:07 μμ από erizzzz »

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 06:34:50 μμ »
αμα σου πω οτι πριν λιγο ακυρωσα το ομεγκα που εβαλες κ πηρα ενα speedmaster moon,κ ενα breitling heritage τι θα πεις?Ξερω τι θα πεις οτι δεν βγαζεις ακρη αλλα ουτε κ εγω βγαζω  ακρη ,το  μυαλο μου ειναι καπως θολο,ετσι γενηθηκα δεν φταιω

καλοφορετα και τα 2!
το moon κορυφη!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 06:48:53 μμ »
συμφωνω μ αυτα που λες κ καποια στιγμη σιγουρα θα βρω ενα ρολοι που θα κολησω,οσο για το κοινωικο status ειναι πολυ χαμηλο κ ποτε δεν με ενδιεφερε να ανεβει,προσπαθω να κανω οτι θελω κ οτι με κανει να νιωθω καλα,αυτο βεβαια  δεν γινετε τελειως γιατι χρειαζεται κ απολυτη ελευθερια κ αυτο δεν υπαρχει.Σ ενα βιβλιο του ο Καζαντζακης γραφει:"Θέλει, λέει, να' ναι λεύτερος. Σκοτώστε τον".
Οσο για τα λεφτα,το ξερω οτι θα πεθανω στην ψαθα,αλλα θα προσπαθησω να μεινω με οσα λιγοτερα αποθημενα

Η αναφορα στο στατους δεν ηταν για σενα αλλα για καποιες πρωτογονες κοινωνιες.. Εσυ ανηκεις στον κλαδο της ψυχιατρικης, οχι της κοινωνικης ανθρωπολογιας :D

Καλοφορετα τα αποκτηματα, εξαιρετικες επιλογες!!

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #83 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 07:40:21 μμ »
Η αναφορα στο στατους δεν ηταν για σενα αλλα για καποιες πρωτογονες κοινωνιες.. Εσυ ανηκεις στον κλαδο της ψυχιατρικης, οχι της κοινωνικης ανθρωπολογιας :D

Καλοφορετα τα αποκτηματα, εξαιρετικες επιλογες!!

πιστευω πως κ εμεις πλεον πρωτογονη κοινωνια ειμαστε

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 08:08:08 μμ »
Διαφωνω με το πλεον..

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 08:18:44 μμ »
Συμφωνείς με το ανέκαθεν;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 08:49:26 μμ »
Εξαπανεκαθεν...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 09:25:03 μμ »
Οπαδός του Σημίτη είσαι; :jg:

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
tag or tudor?
« Απάντηση #88 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 10:07:16 μμ »
Βρε παιδιά παρακολουθώ την συζήτηση από την αρχή. Φωτογραφίες από τα ρολόγια γιατί δεν έχουμε δει ακόμα;;

• 46mm case
    • Προφίλ
tag or tudor?
« Απάντηση #89 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 10:07:48 μμ »
:)

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #90 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 10:38:09 μμ »
γιατι ακομη δεν ηρθανε

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Σεπτέμβριος 04, 2012, 10:41:12 μμ »
οχι εξαπανεκαθεν,το 400 πΧ. ημασταν πολυ μπροστα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 12:37:45 πμ »
Βρε παιδιά παρακολουθώ την συζήτηση από την αρχή. Φωτογραφίες από τα ρολόγια γιατί δεν έχουμε δει ακόμα;;

καλησπερα,τι λετε?ιδια μηχανη, ιδια λεφτα,καπως πιο πολυτελες στην εμφανιση  τo tudor ,πιο στιβαρο στην αισθηση το tag,μ αρεσουν κ τα 2 το ιδιο ,βοηθατε χριστιανοι (και μη) να διαλεξω.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

στο 1ο ποστ εχει τα ρολογια...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 05, 2012, 12:47:51 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 12:48:38 πμ »

Στο Tudor με χαλάει αυτό το "selfwinding" που αναγράφεται στο καντράν καθώς και το λουράκι με τις τρυπούλες.Χάλια τελείως.Μου θυμίζει κάτι γεροντίστικα παπούτσια που πουλάνε στο Μοναστηράκι κι έχουν τρυπίστες για να αναπνέει το πόδι.

:god: :god: εισαι θεος,ξεκαρδιστηκα .....
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

• 46mm case
    • Προφίλ
tag or tudor?
« Απάντηση #94 στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 07:26:23 πμ »

στο 1ο ποστ εχει τα ρολογια...
Εννοούσα τα ρολόγια που τελικά αγόρασε ;)

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 10:15:14 πμ »
δεν ηρθανε ακομη ,δεν ειμαι αθηνα , τα περιμενω ,βεβαια γινανε καποιες αλλαγες,το ομεγκα apo speedmaster εγινε planet ocean το καινουριο , κ το αλλο δεν το λεω γιατι θα με παρετε με τις πετρες,το ακυρωσα το Β γιατι θελω να παρω ενα συγκεκριμενο το οποιο δεν υπαρχει πουθενα κ θα ερθει μου ειπανε μετα τον δεκεμβριο,οποτε για Β περιμενω,δεν θελω να παρω τωρα το heritage κ σε 2-3 μηνες να το πουλησω.Αλλα πηρα κατι το οποιο δεν πουλιεται με τιποτα ,κ με 100ε να το δεινω δεν το παιρνουν, οποτε το εχω παρει αποφαση οτι δεν θα πουληθει

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #96 στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 10:50:49 πμ »
Ρε erizzz,πλάκα μας κάνεις;;;
Δεν ξέρω άν το γνωρίζεις αλλά έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα που λέγεται Κ.Α.Κ. (Κίνημα Αγανακτισμένων Κοσμηματοπωλών)
Αυτόι λοιπόν φίλε μου σε έχουν επικηρύξει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος επειδή,λένε,ότι κοντεύεις να τους κάψεις τον εγκέφαλο.Κάθε μέρα τους παίρνεις τηλέφωνο και τους ζητάς κι απο ένα διαφορετικό ρολόϊ.
Κυριολεκτικά δεν υπάρχεις.................δεν παίζεσαι με τίποτα.
Σε παρακαλώ μη μου ξαναπείς τί ρολόϊ παρήγγειλες.Όταν με το καλό έρθει,απλά πόσταρέ το.

Ακολουθει φωτογραφία του επικηρυγμένου ψαρά απο το Βόλο................... :headbash: :headbash: :headbash:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 11:18:45 πμ »
Ρε erizzz,πλάκα μας κάνεις;;;
Δεν ξέρω άν το γνωρίζεις αλλά έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα που λέγεται Κ.Α.Κ. (Κίνημα Αγανακτισμένων Κοσμηματοπωλών)
Αυτόι λοιπόν φίλε μου σε έχουν επικηρύξει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος επειδή,λένε,ότι κοντεύεις να τους κάψεις τον εγκέφαλο.Κάθε μέρα τους παίρνεις τηλέφωνο και τους ζητάς κι απο ένα διαφορετικό ρολόϊ.
Κυριολεκτικά δεν υπάρχεις.................δεν παίζεσαι με τίποτα.
Σε παρακαλώ μη μου ξαναπείς τί ρολόϊ παρήγγειλες.Όταν με το καλό έρθει,απλά πόσταρέ το.

Ακολουθει φωτογραφία του επικηρυγμένου ψαρά απο το Βόλο................... :headbash: :headbash: :headbash:

:dielaughing: :dielaughing:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #98 στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 11:29:04 πμ »
ευτυχως βαλανε λαθος φωτογραφια,εγω δεν φοραω κιτρινο σκουφο

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 11:50:52 πμ »
erizzzz είσαι απίθανος τύπος.
Με το καλό να τα δεχτείς και ελπίζω τουλάχιστον ένα από τα δύο να σου κάνει κλικ και να το κρατήσεις.
Και για τα δύο, δεν τρέφω ελπίδες... ;D
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.