Αποστολέας Θέμα: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...  (Αναγνώστηκε 212839 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...
« Απάντηση #220 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 10:53:14 μμ »
δεν εισαι  :offtopic  δεν υπαρχει συγκεκριμενο θεμα εδω ,θα πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος σε "οτι να ναι"

υπαρχει ακομη το ομεγκα που περιμενω ,οταν ερθει θα ποσταρω φωτο εδω κ μετα ας παει το θεμα οπου θελει

κ μιας κ ειναι δικο μου το θεμα να σβηστουν τα περιττα να αλλαξει τιτλο σε omega seamaster planet ocean & citizen campanola κ να μεταφερθει στα ρολογια χειρος κ τσεπης η στις παρουσιασεις

Aγαπητε Εrizzzz,

Aυτο δε θα γινει ποτε, τουλαχιστον οσο θα μοντεραρω ακομη σε αυτο το φορουμ.
Το τι θα αλλαχθει ή οχι οσον αφορα την καταληξη ενος αστοχου και offtopic θεματος, το κρινει μονον η ομαδα συντονισμου!
Οταν ανοιξες το θεμα επελεξες ως τιτλο: ''tag or tudor?''
Εαν τωρα επιθυμεις αλλον τιτλο, να ανοιξεις νεο θεμα και να ποσταρεις συμφωνα με αυτο, λαμβανοντας πλεον υποψιν οτι δεν εισαι ο μονος που μπορει να δυσανασχετει με την ολη τροπη, αλλα και ενα πληθος μελων ή αναγνωστων-επισκεπτων, που μπαινοντας στο Φορουμ διαβαζουν αλλα αντι αλλων!

Φιλικα,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2012, 09:54:20 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #221 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 10:53:23 μμ »
εβαλα εγς κανενα θεμα με τετοιο τιτλο?το θεμα δεν το χαλασα εγω ,το θεμα χαλασε οταν αρχισανε τα σχολια του τυπου "σε μια βδομαδα θα το εχει πουλησει κλπ."εγω το ανοιξα αλλου αυτο το θεμα δεν ειναι δικο μου,κ το μεταφερατε  με εναν χαζο τιτλο ,κ μου την λετε κ απο πανω ,τι ειναι αυτο τιμωρια?με κανετε καραγκιοζη του φορουμ,κ στην τελικη αφου θελετε να φαινομαι εγω οτι ανοιξα το θεμα ,ζηταω να κλεισει

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 10:53:56 μμ »
γιατι τ λες αυτο?
Δε ξέρω... μου φαίνονται πολύ περίεργα όλα αυτά. Απ'τη χθεσινή μας συζήτηση στο thread που άνοιξε ο Istar ( που έμμεσα θεωρούσες ότι δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για ρολόι μεσαίας κατηγορίας ), μέχρι και τώρα. Μεταπήδηση από Breitling Heritage σε Superocean απλό, μετά σε Citizen Campanola ( το οποίο είναι πανάκριβο Citizen ) και μετά Ω Planet Ocean από το πουθενά. Αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... τρελαίνεσαι!!!

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #223 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 10:58:27 μμ »
αναλογως τι εννοεις πολλα λεφτα,,ναι δεν δεινω 5000 για να παρω Β,  2000 ομως δεινω
σαφως κ δεν αξιζει να δωσω 10000 κ 15000 για Β ,Ω κ ρολεξ

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 10:58:42 μμ »
Παράθεση
τρολάρεις λίγο ή μου φαίνεται

Ειμαι φανερα αδιαβαστος,τι ειναι το τρολαρεις;
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:02:36 μμ »
αναλογως τι εννοεις πολλα λεφτα,,ναι δεν δεινω 5000 για να παρω Β,  2000 ομως δεινω
σαφως κ δεν αξιζει να δωσω 10000 κ 15000 για Β ,Ω κ ρολεξ
Για το Campanola που έχει 4.000 ( πόσο κάνει ) δίνεις? Εκτός κι αν βάζεις τη Citizen στην ίδια κλίμακα με την B ή την Rolex.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #226 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:03:54 μμ »
το θεμα ειναι γιατι φαινετε ακομη οτι ανοιξα εγω το συγκεκριμενο θεμα

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #227 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:06:01 μμ »
τα Β κ το citizen κοστιζουν το ιδιο ,2000

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:06:20 μμ »
Ειμαι φανερα αδιαβαστος,τι ειναι το τρολαρεις;
Είναι όταν κάποιος ποστάρει/σχολιάζει με τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα σε έναν διαδικτυακό τόπο ( λαϊκιστή να γίνει της τρελής το μαλλί ). Π.χ σαν έναν που είχε μπει πέρσι στο φόρουμ και έμμεσα αποκαλούσε κορόιδα αυτούς που έχουν μηχανικά ρολόγια, επειδή δεν αντέχουν τους κραδασμούς όπως το G Shock της Casio. Τρομερέεες στιγμές ζήσαμε...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:09:23 μμ »

Δεν μπορεί να αλλάξει το ποιός άνοιξε το θέμα. Δεν βλέπω πάντως κανένα πρόβλημα, ο τίτλος επιβεβαιώνεται στην πράξη και δεν είναι επ'ουδενί προσβλητικός.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2012, 01:07:29 πμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:09:57 μμ »
Δε ξέρω, εγώ την άποψή μου εξέφρασα! Εμένα όλο αυτό μου θυμίζει θέατρο του παραλόγου, με άρωμα indy! Αν δεν είναι έτσι, δικό μου το λάθος. Πάω για βοτκολέμονο, καλό βράδυ!

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:10:25 μμ »
Είναι όταν κάποιος ποστάρει/σχολιάζει με τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα σε έναν διαδικτυακό τόπο ( λαϊκιστή να γίνει της τρελής το μαλλί ). Π.χ σαν έναν που είχε μπει πέρσι στο φόρουμ και έμμεσα αποκαλούσε κορόιδα αυτούς που έχουν μηχανικά ρολόγια, επειδή δεν αντέχουν τους κραδασμούς όπως το G Shock της Casio. Τρομερέεες στιγμές ζήσαμε...
Γιατί αντέχουν???? (Τρολογάρω  ;D ;D )
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:10:37 μμ »

Αγαπητε φιλε,ανεξαρτητως αρχικου τιτλου η συγκεκριμενη ενοτητα απεσπασε την προσοχη πολλων εξ ημων,οποτε αποκομισε την αισθηση της δημιουργικοτητας,δεν ειναι καθολου ευκολο να κανεις τοσα ατομα ν ασχολουνται μ ενα θεμα,απολαυσε το  :)
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:15:41 μμ »
Απ'τη χθεσινή μας συζήτηση στο thread που άνοιξε ο Istar ( που έμμεσα θεωρούσες ότι δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για ρολόι μεσαίας κατηγορίας ), μέχρι και τώρα.
Οι απόψεις είναι για να αλλάζουν. Και η συζήτηση είναι σαν το καγκουρό..πηδάει από θέμα σε θέμα.
Και μην σοβαρεύεστε στο chat n fun γιατί θα σας βάλω offtopic.
Μια και είναι εδώ το θέμα να περνάμε λίγο καλά ρε παιδιά  ;)
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #234 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:20:32 μμ »
οχι δεν το απολαμβανω γιατι φαινομαι σαν ο καραγκιοζης του φορουμ ,ανοιξα ενα θεμα tag or tudor κ στην συνεχεια αφου πηρα καποιες αποψεις αποφασισα κ αγορασα ομεγκα κ σιτιζεν,απο εκει κ περα ,αρχισαν σχολια του τυπου ποσο θα τα κρατησω κ ποτε θα τα δωσω κλπ.εκει χαλασε το θεμα,ο κωστας εγραψε εδω για κατι που αναφερεται σε αλλο θεμα,εγω μπερδευω τα πραγματα ?ο watch collector κανει τον θεο κ λεει οτι δεν με ενδιαφερει τι θες εσυ θα κανω οτι θελω κ σε τιμωρω ξεφτιλιζοντας εσενα,που στην ουσια δεν εκανα τιποτα περιεργο,αν υπαρχουν εδω κλικες πεστε μου να προσεχω τι γραφω αλλη φορα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:25:34 μμ »
Κοίτα στον γραπτό λόγο δεν ακούς το ύφος του άλλου και πορεί να παρεξηγήσεις.
Δεν είσαι ο καραγκιόζης του φόρουμ ξεκόλλα και μην είσαι παρεξηγησιάρης.
Διαφορετικό το χιούμορ του καθενός οκ μπορεί να πειράχτηκες λίγο αλλά δεν νομίζω ότι κανείς είχε τέτοια πρόθεση ή ότι δεν ήθελαν να σε βοηθήσουν να πάρεις κάτι που δεν θα πουλήσεις.
Εκός αν πιστεύεις ότι δεν χαρήκαν όλοι με τις επιλογές σου που δεν νομίζω.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #236 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:27:38 μμ »
κ τελος δηλωνω οτι με τον τιτλο αυτου του θεματος δεν εχω καμια σχεση ,αλλαξε κ μεταφερθηκε με το ετσι θελω χωρις να ερωτηθω ,θα μπορουσε να διαγραφει,δικο σας το θεμα γραψτε οτι θελετε

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:28:38 μμ »
Οι απόψεις είναι για να αλλάζουν. Και η συζήτηση είναι σαν το καγκουρό..πηδάει από θέμα σε θέμα.
Και μην σοβαρεύεστε στο chat n fun γιατί θα σας βάλω offtopic.
Μια και είναι εδώ το θέμα να περνάμε λίγο καλά ρε παιδιά  ;)
Μέσα σε ένα 24ωρο αλλάζουν οι απόψεις;

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:40:18 μμ »
Όχι οκ πλάκα κάνω, άλλα για να αναφέρει κάποιος τον εαυτό του σαν καραγκιόζη σημαίνει ότι κάτι τον πείραξε.
Μερικές φορές η πλάκα είναι πολύ κοντά στην παρεξήγηση ιδιαίτερα στον γραπτό λόγο που ο άλλος δεν μπορεί να ξέρει το χιούμορ και τον χαρακτήρα του άλλου.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:55:24 μμ »
Aγαπητε Εrizzzz,

Απλως να σεβεσαι και να τηρεις τους κανονες του φορουμ, τιποτα περισσοτερο!
Επαναλαμβανω οτι ο τιτλος τροποποιηθηκε απο εμενα προκειμενου το νημα να μπορεσει να παραμεινει ανοιχτο και να συνεχισει με χιουμοριστικη διαθεση -χωρις την παραμικρη προθεση εμπαιγμου- απο αυτην την ενοτητα. Διαφορετικα θα πρεπει να κλεισει και να αποσυρθει.
Εαν επιθυμεις, μπορεις να ανοιξεις αλλο θεμα (ή θεματα) προς αναπτυξη, αρκει να ειναι σχετικα με τους τιτλους που θα επιλεξεις να δωσεις και οχι offtopic, αλλιως θα διαγραφονται!

οχι δεν το απολαμβανω γιατι φαινομαι σαν ο καραγκιοζης του φορουμ
ο watch collector κανει τον θεο κ λεει οτι δεν με ενδιαφερει τι θες εσυ θα κανω οτι θελω κ σε τιμωρω ξεφτιλιζοντας εσενα,που στην ουσια δεν εκανα τιποτα περιεργο,αν υπαρχουν εδω κλικες πεστε μου να προσεχω τι γραφω αλλη φορα.

-Ο καθενας μας κρινεται απο τη σταση του και τα γραφομενα του.
-Oχι ο,τι θελω εγω και σιγουρα οχι αυτο που θελεις εσυ, αλλα αυτο που πρεπει να γινεται (!)
-Κανενας δεν μπορει να μας εξευτελισει παρα μονον ο ιδιος μας ο εαυτος.
-Αν πιστευεις οτι υπαρχουν κλικες εδω τοτε μαλλον διαλεξες λαθος ιστοτοπο.

Καλη συνεχεια!...

Φιλικα,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2012, 12:06:54 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».