Αποστολέας Θέμα: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...  (Αναγνώστηκε 212845 φορές)

0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

erizzzz

• Επισκέπτης
Απ: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...
« Απάντηση #240 στις: Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:58:45 μμ »
κ σε ρωταω ξανα ,γιατι φαινεται οτι ανοιξα εγω αυτο το θεμα?

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 12:02:33 πμ »
Ρε συ erizzz ξεκόλλα plz. Ti έγινε αν το άνοιξες δεν το άνοιξες, λες και θα είναι γραμμένο στο βιογραφικό σου.
Ένα θέμα σε ένα forum για ρολόγια είναι άντε βάλτε ότι το άνοιξα εγώ .
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #242 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 12:06:41 πμ »
οχι θελω να πει γιατι δεν πειρε την αδεια μου κ να παραδεχτει οτι εκανε οτι γουσταρε γιατι απλα ειναι moderator ,αυτο φτανει για να καταλαβουν ολοι το τι παιζει

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 12:07:29 πμ »
οχι θελω να πει γιατι δεν πειρε την αδεια μου κ να παραδεχτει οτι εκανε οτι γουσταρε γιατι απλα ειναι moderator ,αυτο φτανει για να καταλαβουν ολοι το τι παιζει

Αρκετα!
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 02:13:42 μμ »
Το πρωην μελος Erizzzz (αλλιως Vlasis Kan, ή Mixalis Kan συμφωνα με το προφιλ του), στο facebook για εμας:

''καλησπερα,καταγγελω την αντιδημοκρατικη συμπεριφορα των διαχειριστων του φορουμ,δεν σεβονται τιποτα νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν ,χρησιμοποιουν θεματα που εχει ανοιξει καποιο μελος με οποιο τροπο θελουν κ καποιες φορες προσβλητικο χωρις καν να ρωτησουν το μελος που εχει ανοιξει το θεμα,κ οταν αντιδρασεις σου την λενε κ απο πανω,αν συνεχισεις να αντιδρας σε πετανε εκτος ,δεν τους νοιαζει αν σε εχουν προσβαλει αν ομως εσυ προσβαλεις αυτους σε πετανε χωρις δευτερη σκεψη,δεν σεβονται τιποτα ,το φορουμ σας λειτουργει με φασιστικους κανονες κ θα πρεπει να μετονομαστεί σε 'my watch.gr by golden dawn',ειστε καταχραστες εξουσιας,ντροπη σας''.

Αναδημοσιευση απο το:
http://www.facebook.com/#
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2012, 02:25:00 μμ από Watch-Collector »

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 02:21:25 μμ »
Στο κείμενο υποννοεί ότι διεγράφη, όντως έτσι έγινε;

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 02:28:07 μμ »
Στο κείμενο υποννοεί ότι διεγράφη, όντως έτσι έγινε;

Ο χρηστης αποκλειστηκε προσωρινα απο εμενα και ο διαχειριστης θα κρινει περαιτερω.

Φιλικα,
Watch-Collector

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 04:37:21 μμ »
Ειλικρινα γιατι το τραβαμε τοσο πολυ το θεμα? Ναι μεν ειναι υπερβολικα επιθετικη η αντιδραση του και επρεπε να αλλαξει ονομα το θεμα γιατι ειχε γινει πλεον σαλατα, αλλα και αυτος δεν εχει αδικο οταν λεει οτι αλλαξε ονομα το ΔΙΚΟ ΤΟΥ θεμα χωρις την αδεια του, επρεπε τουλαχιστον να τον ενημερωσει καποιος μοντ οτι επρεπε να γονει αυτη η αλλαγη. Εγω προσωπικα ειμαι εναντια στη διαγραφη του ΕΡΙΖΖΖ.
Φιλικα, Αλεξανδρος
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #248 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 04:47:54 μμ »
Πάνω κάτω την ίδια απορία με του andrey εξέφρασα κι εγώ.Δεν καταλαβαίνω γιατί το δικό μου post έπρεπε να διαγραφεί προκειμένου να απαντήσει ο Watch-Collector.
Τελοσπάντων,είμαι της άποψης να σταματήσει εδώ αυτό γιατί είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας με μικροπρέπειες.
Απλά καλό θα ήταν οι όποιες παρεμβάσεις να γίνονται με πιο κομψό τρόπο.

Πάντα φιλικά,

Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 05:38:08 μμ »
Νομιζω τα post σχετικα με το citizen καλο θα ηταν να πανε σε ενα νεο θεμa στo Επιλογή-Αγορά ρολογιού και τα υπολοιπα εδώ.
EDIT: Η ουσία παραμένει, πρεπει να προσέχουμε περισσοτερο τα θεματα. Σκεφτειτε οτι το θεμα υπαρχει για να ενημερωθεί ο αναγνώστης.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2012, 05:48:28 μμ από trikat »
Κοιμιζει τους παντες...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 06:04:10 μμ »
Ειλικρινα γιατι το τραβαμε τοσο πολυ το θεμα? Ναι μεν ειναι υπερβολικα επιθετικη η αντιδραση του και επρεπε να αλλαξει ονομα το θεμα γιατι ειχε γινει πλεον σαλατα, αλλα και αυτος δεν εχει αδικο οταν λεει οτι αλλαξε ονομα το ΔΙΚΟ ΤΟΥ θεμα χωρις την αδεια του, επρεπε τουλαχιστον να τον ενημερωσει καποιος μοντ οτι επρεπε να γονει αυτη η αλλαγη.

To ελαχιστο που οφειλουμε να κανουμε απεναντι σε ενα χωρο που οικειοθελως επιλεγουμε να ειμαστε και ο οποιος μας φιλοξενει, ειναι να τον σεβομαστε.
Αν μη τι αλλο αυτο ειναι ενδειξη στοιχειωδους ευγενειας και πολιτισμου!
Και αυτο γινεται απ' ολους μας ακολουθωντας τους στοιχειωδεις οσο και απαραιτητους κανονες για την ευρυθμη λειτουργια του.

Πρωτιστη υποχρεωση των mods ειναι η τηρηση αυτων των κανονων και οι υποδειξεις -μεταξυ αλλων- ειναι σαφεις:

Τα offtopic θεματα ή δημοσιευσεις διαγραφονται ή ο τιτλος αυτων των θεματων τροποποιειται προκειμενου να παραμεινουν ενεργα, χωρις εγκριση ή προειδοποιηση και κατα την κριση του εποπτη-συντονιστη (!)

δεν εισαι  :offtopic  δεν υπαρχει συγκεκριμενο θεμα εδω ,θα πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος σε "οτι να ναι"

υπαρχει ακομη το ομεγκα που περιμενω ,οταν ερθει θα ποσταρω φωτο εδω κ μετα ας παει το θεμα οπου θελει

κ μιας κ ειναι δικο μου το θεμα να σβηστουν τα περιττα να αλλαξει τιτλο σε omega seamaster planet ocean & citizen campanola κ να μεταφερθει στα ρολογια χειρος κ τσεπης η στις παρουσιασεις

κ τελος δηλωνω οτι με τον τιτλο αυτου του θεματος δεν εχω καμια σχεση ,αλλαξε κ μεταφερθηκε με το ετσι θελω χωρις να ερωτηθω ,θα μπορουσε να διαγραφει,δικο σας το θεμα γραψτε οτι θελετε

οχι δεν το απολαμβανω γιατι φαινομαι σαν ο καραγκιοζης του φορουμ
ο watch collector κανει τον θεο κ λεει οτι δεν με ενδιαφερει τι θες εσυ θα κανω οτι θελω κ σε τιμωρω ξεφτιλιζοντας εσενα,που στην ουσια δεν εκανα τιποτα περιεργο,αν υπαρχουν εδω κλικες πεστε μου να προσεχω τι γραφω αλλη φορα.

Θα επρεπε πρωτιστως ο ιδιος χρηστης πριν ενοχληθει, να σκεφθει εαν η παραπανω σταση του και συμπεριφορα ενοχλει...

Εγω προσωπικα ειμαι εναντια στη διαγραφη του ΕΡΙΖΖΖ.

Δεν εγινε διαγραφη. Εγινε προσωρινος αποκλεισμος για αναρμοστη συμπεριφορα μεχρις οτου ξεκαθαρισει το θεμα που δημιουργηθηκε και συμμορφωθει με τους κανονες λειτουργιας του φορουμ, εφοσον επιθυμει να συνυπαρχει σε αυτο.

Το θεμα κλειδωθηκε προσωρινα προκειμενου να πεσουν οι τονοι, ενω δεν αποσυρθηκε... παρεμεινε ορατο προς ενημερωση ολων!

Ειλικρινα λυπαμαι για αυτην την τροπη και για την ενοχληση των μελων-αναγνωστων, αλλα δε γινοταν διαφορετικα.
Καλη συνεχεια!...

Φιλικα,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2012, 06:20:42 μμ από Watch-Collector »

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 06:19:58 μμ »
Εντάξει η αλήθεια είναι πως όλο αυτό περι αποκλεισμού του erizzz, ξεκίνησε με το 1ο δικό μου πόστ.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 06:41:05 μμ »
Δεν καταλαβαίνω γιατί το δικό μου post έπρεπε να διαγραφεί προκειμένου να απαντήσει ο Watch-Collector.

Σε ποιο ποστ αναφερεσαι?...  ???  ???  Δε διαγραφηκε τιποτα. Το θεμα παρεμεινε αυτουσιο, με ολες τις δημοσιευσεις ως εχουν.
Αν εγινε κατι δεν εγινε σκοπιμα αλλα κατα λαθος. Ενημερωσε μας σχετικα προκειμενου να το επαναφερουμε...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 06:47:06 μμ »
δεν υπαρχει καμμια αναρμοστη συμπεριφορα απο το χρηστη erizzz και πολυ κακως του εχει απαγορευτει η προσβαση.

αν το μονο που υπαρχουν ειναι τα παραπανω ποστς τα οποια εχουμε δει ολοι τοτε πολυ κακως του απαγορευεται η προσβαση εστω και προσωρινα.

σεβασμος φυσικα στο χωρο, φυσικα διαγραφη του οφφτοπικ αν πρεπει, αλλα δεν αντιλαμβανομαι για ποιο λογο συνεβη ο αποκλεισμος του. επειδη διαφωνησε και συγκρουσθηκε με ενα συντονιστη? και μαλιστα θα ελεγα σχετικα κοσμια. εναντιον του erizzz εχουν γραφτει πιο εντονα πραγματα, ειτε πιο ειρωνικα, ειτε πιο πειρακτικα, αλλα δεν διαγραφηκαν ποστς ουτε αποκλειστηκε κανεις χρηστης.

θα παρακαλουσα το φιλο (εκ του φορουμ) συντονιστη watch_collector να επαναφερει τον erizzz με την προυποθεση και κοινη συμφωνια οτι το θεμα ληγει εδω και δεν θα υπαρχει κανενος ειδους δημοσια αντιπαραθεση που θα δημιουργησει περαιτερω ενταση στο φορουμ. σε καθε αντιθετη περιπτωση και στα πλαισια της ελευθεριας εκφρασης που υπαρχει, και οντας προσωπικα διαχειριστης και συντονιστης σε αλλα non-watch-oriented φορα, θα ελεγα οτι υπαρχει καταχρηση εξουσιας ανευ λογου και αιτιας. και μαλιστα σε αντιστοιχη περιπτωση που ο erizzz ηταν ο 'θιγομενος' δεν συνεβη τιποτε αντιστοιχο.

φιλικα
Θοδωρης
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 07:25:57 μμ »
Προσωπικα βρισκω κι εγω τον αποκλειεμο υπερβολικο. Παρ ολα αυτα, διατρεχοντας τους ορους του φορουμ, διαπιστωσα οτι προβλεπεται. Ταυτοχρονα ομως θα πρεπει να γινεται παντα με ισα μετρα και σταθμα.

Απο την αλλη, κι ο erizzz αυτοσαρκαστηκε, αρα δεν αντιλαμβανομαι γιατι θιχτηκε τοσο.

Πιστευω οτι ειναι κατι που λυνεται με αμοιβαιες υποχωρησεις.

Με σεβασμο και εκτιμηση

Βικτωρας

Αποσυνδεδεμένος tzimis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 07:29:07 μμ »
Καλησπέρα και από μένα!
Ίσως είναι λίγο άκομψο να παρεμβαινω σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα, καθώς είμαι σχετικά νέος στο Φόρουμ και απείρως πιο άπειρος από τους περισσότερους!
Κατ'αρχήν, να επισημάνω πως δε γνωρίζω προσωπικά κανένα μέλος του Φόρουμ. Οφείλω να σημειώσω πως συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα γραφόμενα του Θοδωρή (karteo). Ο φίλος erizzz έχει δεχτεί πολλα πειράγματα κατά καιρούς ( περισσότερα ίσως από κάθε άλλο) και το ίδιο συνέβη στο συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα από τον τρόπο που απαντούσε είχε διαφανεί εγκαίρως ότι ενοχλείται, ωστόσο κανεις διαχειριστής δεν προέβη σε κάποια ενέργεια προστασίας του ιδίου και του Φόρουμ. Στα δικά μου μάτια λοιπόν, ήταν αναμενόμενο να καταλήξουμε εδώ. Το μόνο που μπορούμε να προσαψουμε στο φίλο είναι η υπέρμετρη ευθιξία, αλλά και πάλι τα όρια του καθενός τα καθορίζει ο ίδιος. Άλλωστε, και ο ατυχής (κατά τη γνώμη μου) προσωρινός αποκλεισμός του δε θα μπορούσε άραγε να "χρεωθεί" στην υπέρμετρη ευθιξία του watch-collector;
Επιπλέον, θεωρώ πως τα όσα ακολούθησαν είναι πιο ενοχλητικά για τους περισσότερους από τα γραφόμενα του ίδιου του erizzz.
Τέλος, νομίζω ότι γράφτηκαν υπερβολές εκατέρωθεν και η πιο συνετή λύση είναι να κλείσει εδώ το θέμα και να αρθεί ο αποκλεισμός του φίλου.
Σας ευχαριστώ και ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιον!

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 08:29:49 μμ »
Αγαπητε φιλε Θοδωρη,

Eπιτρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη και να πω πως για μενα υπαρχει θεμα.
Και δεν ειναι τωρινο, ουτε ο Erizzzz.
Ειναι πολλακις γνωστη και εκπεφρασμενη η θεση μου σχετικα με δημοσιευσεις που προσβαλλουν ή θιγουν την ανθρωπινη αξιοπρεπεια! Στην περιπτωση του μελους Erizzzz κακως εγινε ο,τι εγινε!
Δεν εγινε απο μερους μου καποια εκπτωση ή εξαιρεση, απλως δεν προλαβα να παρω θεση αφου το περιστατικο θεωρηθηκε -ευτυχως- ληξαν πριν καλα-καλα αρχισει. Αυτος ηταν και ο λογος που δε θελησα να αναφερθω για μια ακομη φορα και να δωσω συνεχεια.
Ωστοσο, δικαιωμα δεν παιρνει ο καθενας μονος του εαν δεν του το δωσεις ο ιδιος! Και εαν το παρει, το κοβεις, δεν το επιτρεπεις! Το μελος Erizzzz το εδωσε οπως και με τη σειρα του το πηρε αυθαιρετα, στοχευοντας λαθος και ανευ λογου! Προσωπικα ολα αυτα τα χρονια τοσο υπο την ιδιοτητα ενος εκ των συντονιστων οσο και με αυτην του φιλου-μελους, δεν εχω προσβαλει κανεναν! Δεν το εκανα ποτε, δεν το επετρεψα ποτε -τουλαχιστον οσο μπορουσα- δε θα το κανω τωρα! Προσπαθησα και προσπαθω να κανω το ιδιο για ολα τα μελη-φιλους, παρολο που τον τελευταιο καιρο απουσιαζω απο την κοινοτητα.
Επιχειρηματα του τυπου 'εχουν γραφτει', 'εχουν ειπωθει', 'εχουν συμβει στο παρελθον και χειροτερα', για μενα δεν ευσταθουν, τα θεωρω ατοπα και επιτελους καποτε θα πρεπει να σταματησουν να γραφονται και να αναμασονται τα ιδια και να σταθουμε λιγο στις λεξεις 'αγωγη΄, 'ευγενεια', ΄σεβασμος' και τη σημασια τους!
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα ως Αρης με τον Erizzzz, oπως και με κανεναν. Εχω ομως ως συντονιστης!
Ο χρηστης Εrizzzz δε θα επανελθει εαν δεν ανακαλεσει δημοσια και δε ζητησει συγνωμη. Οχι απο εμενα, δε με αγγιξε, ουτε με αφορα. Ξερω ποιος ειμαι οπως και πολλοι εδω μεσα ξερουν. Αλλα απο την κοινοτητα -τους κανονες της οποιας παρεβει- και τους αναγνωστες-μελη της!

Φιλικα,
Αρης

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Σεπτέμβριος 12, 2012, 09:06:27 μμ »
Eφεξης,
δημοσιευσεις που προσβαλλουν την αξιοπρεπεια φιλων-μελων του Φορουμ θα διαγραφονται και θα γινεται αμεση συσταση για δημοσια ανακληση και συγνωμη!
Μελη που δε συνετιζονται θα αποκλειονται απο τη δημοσια συζητηση.
Υπαρχουν τροποι να κανουμε χιουμορ μεταξυ μας και να περναμε καλα, χωρις να προσβαλουμε ο ενας τον αλλον!   

Παρακαλω πολυ τους φιλους-συντονιστες για την απαρεγκλιτη τηρηση ολων των παραπανω.

Ευχαριστω,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2012, 10:21:50 μμ από Watch-Collector »

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 12:56:20 πμ »
δεν υπαρχει καμμια αναρμοστη συμπεριφορα απο το χρηστη erizzz και πολυ κακως του εχει απαγορευτει η προσβαση.
...σε καθε αντιθετη περιπτωση και στα πλαισια της ελευθεριας εκφρασης που υπαρχει, και οντας προσωπικα διαχειριστης και συντονιστης σε αλλα non-watch-oriented φορα, θα ελεγα οτι υπαρχει καταχρηση εξουσιας ανευ λογου και αιτιας.

To να κανουμε ο,τι θελουμε σε ενα φορουμ, αγνοωντας τους κανονες χρησης και τις απαραιτητες συστασεις που γινονται απο εναν συντονιστη -ζητωντας του μαλιστα και το λογο- χαρακτηριζουν ευπρεπη συμπεριφορα?!...
Κατι τετοιο λεγεται ελευθερια εκφρασης και αποκαλειται δημοκρατικο... διαφορετικα υπαρχει ή θεωρειται καταχρηση εξουσιας ανευ λογου και αιτιας?!...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 02:42:03 πμ »
Προσωπικα βρισκω κι εγω τον αποκλειεμο υπερβολικο.

Άλλωστε, και ο ατυχής (κατά τη γνώμη μου) προσωρινός αποκλεισμός του δε θα μπορούσε άραγε να "χρεωθεί" στην υπέρμετρη ευθιξία του watch-collector;
Επιπλέον, θεωρώ πως τα όσα ακολούθησαν είναι πιο ενοχλητικά για τους περισσότερους από τα γραφόμενα του ίδιου του erizzz.
Τέλος, νομίζω ότι γράφτηκαν υπερβολές εκατέρωθεν και η πιο συνετή λύση είναι να κλείσει εδώ το θέμα και να αρθεί ο αποκλεισμός του φίλου.

Toτε να αφησουμε ανεξελεγκτες τις καταστασεις ωστε με τη σειρα τους στο μελλον να παραδειγματιζουν και να πυροδοτουν και αλλες και το φορουμ να μην εχει συμμαζεμο...
Ενας αποκλεισμος δεν ειναι ποτε ευχαριστος για κανεναν μας! Ωστοσο, οσο 'ευθικτος' και αν χαρακτηριζεται... δυστυχως καμια φορα κρινεται αναγκαιος.