Αποστολέας Θέμα: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...  (Αναγνώστηκε 212834 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Τag, Τudor, Campanola και ο,τι αλλο ηθελε προκυψει...
« Απάντηση #260 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 04:05:59 πμ »
καλα ρε παίδες κανένας δε βλέπει τις απαιτήσεις του εριζ?
ολα τα φόρουμ εχουν κανόνες τους οποιους σχεδόν παντα ολα τα μελη τους παραβιάζουν.
μέχρι ενα σημείο έκανε χαβαλέ και μόλις του άλλαξαν τον τιτλο, αυτόματος τον έκαναν καραγκιόζη και θυμήθηκε οτι ειναι σοβαρός και χίλια δυο?
οκ ενα θεμα του άλλαξαν τιτλο (που στο κατω κατω ειχε καταντήσει κωλ.χαν..ο).... οχι καμία διατριβή!
έλεος

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 07:36:07 πμ »
Κύριοι, και πάλι:
- Ένα κοινωνικό χομπίστικο φόρουμ πρωτίστως πρέπει να διέπεται από πολιτιτσμό και καλούς τρόπους. Δεν είναι γήπεδο ποδοσφαίρου.
- Οι συμμετέχοντες είναι κατά κανόνα άγνωστοι μεταξύ τους. Προσωπικά γνωρίζω τα επώνυμα και την οικογενειακή κατάσταση ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ατόμων εδώ μέσα. Συνεπώς ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ (στοιχειωδώς δε από πλευράς πολιτισμένης συμπεριφοράς) το δούλεμα, το χοντροκομμένο χιούμορ, ή κοινώς το "δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεββάτι...". Είναι πολύ εύκολο -το έχουμε ξαναπεί- να γράφεις ό,τι σου έρχεται στο πληκτρολόγιο... Πολύ μάλλον δε οι χαρακτηρισμοί. Ο εύκολος, γρήγορος χαρακτηρισμός κάποιου -συνήθως προιόν εκνευρισμού και εγωπάθειας- αποτελεί σοβαρό δείγμα ανωριμότητας.

Αυτές είναι λίγες διαπιστώσεις που επαναλαμβάνω, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να επικρατήσει περισσότερος σκεπτικισμός. Φυσικά σεβόμενος έναν έκαστον εξ υμών, αλλά και όλους μαζί ως κοινότητα.

Αυτά τα ολίγα, ευχαριστώ για τον χρόνο και τις σκέψεις σας.
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 07:57:13 πμ »
To να κανουμε ο,τι θελουμε σε ενα φορουμ, αγνοωντας τους κανονες χρησης και τις απαραιτητες συστασεις που γινονται απο εναν συντονιστη -ζητωντας του μαλιστα και το λογο- χαρακτηριζουν ευπρεπη συμπεριφορα?!...
Κατι τετοιο λεγεται ελευθερια εκφρασης και αποκαλειται δημοκρατικο... διαφορετικα υπαρχει ή θεωρειται καταχρηση εξουσιας ανευ λογου και αιτιας?!...

δεν εχω καταλαβει ακομη που ειναι η απρεπης συμπεριφορα? στο οτι ζητησε το λογο γιατι συνεβη κατι? του εξηγεις και τελειωνει το θεμα. ειτε θελει ειτε δεν θελει. σβηνεις ποστς, σβηνεις το θεμα τελειως αλλα δεν πρεπει κατ'εμε παντα να απαγορευεις την εισοδο στο φορουμ σε καποιον που δεν εχει βρισει και δεν προσβαλλει. το να ζηταω το λογο για κατι δεν ειναι απρεπεια.

δεν ειναι δυνατον δηλαδη να απαγορευεται η εισοδος σε καποιον που εμφανως τον εχουν ειρωνευτει αρκετοι και εχει δειξει ανοχη, και να επιτρεπεται η παραμονη σε κατι αλλους που κρατανε 4-5 accounts, ανοιγουν θεματα για να τρολαρουν, πουλησουν κατι παραξενα quondam, εχουν βαλει στο παρελθον fake ρολογια κοκ.

αρη, οσα γραφω τα γραφω τελειως φιλικα. δεν ειναι μομφη. λαθη κανουμε ολοι κατα καιρους στις συμπεριφορες μας στα φορα. αλλα ας μην δημιουργησουμε ενα νοσοκομειακου τυπου φορουμ, ας ειναι παρειστικο, ας υπαρχει σαφως συμμαζεμα οταν πρεπει αλλα απο την αλλη οταν μια κατασταση φτανει καπου με ευθυνη ολων μας ας μην τιμωρειται ο τελευταιος που ειδαμε να βαζει το δακτυλο στο βαζο με το μελι. κατα καιρους πεφτω στην ιδια λουμπα με τα τεκνα μου. πλακωνονται/τσακωνονται με την ανοχη μου επειδη εγω κανω τον ανηξερο και δεν εχω χρονο να επεμβω και στο τελος τα ακουει ο τελευταιος που 'πιανω' και ξεπερναει το οριο μου. και μετα το μετανιωνω...

προσωπικα δεν τον ξερω κιολας τον erizzz. ενω και διαφορα που γραφει/αναφερει με βρισκουν καθετα/οριζοντια/διαγωνια/γουοτεβα αντιθετο. αλλα φαινεται οτι εχει μια τρελλα με το αντικειμενο και ισως βοηθιεται περισσοτερο απο την παραμονη του εδω στο να βρει μια ακρη. στην τελικη τι ειναι το φορουμ? ενα διαδικτυακο καφενειο στο οποιο ενιοτε γινεται ψυχαναλυση.

θα προτεινα παντα τελειως φιλικα να του δωσετε τη δυνατοτητα να επιστρεψει με την προυποθεση να μη γινει αναφορα στο θεμα εκ νεου, να κλεισει εδω και να προσεχει λιγο περισσοτερο και αυτος ενα δυο πραγματα που ισως να μην ξερει κιολας για το πως θελει η συντονιστικη ομαδα να λειτουργει το φορουμ. καλο θα κανετε.

φιλικα
Θοδωρης.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 07:59:34 πμ »
καλα ρε παίδες κανένας δε βλέπει τις απαιτήσεις του εριζ?
ολα τα φόρουμ εχουν κανόνες τους οποιους σχεδόν παντα ολα τα μελη τους παραβιάζουν.
μέχρι ενα σημείο έκανε χαβαλέ και μόλις του άλλαξαν τον τιτλο, αυτόματος τον έκαναν καραγκιόζη και θυμήθηκε οτι ειναι σοβαρός και χίλια δυο?
οκ ενα θεμα του άλλαξαν τιτλο (που στο κατω κατω ειχε καταντήσει κωλ.χαν..ο).... οχι καμία διατριβή!
έλεος

σαφως κακως παρεξηγηθηκε. σιγα το γεγονος που εγινε. αλλα ειναι στη φυση του μεσου να δημιουργουνται παρεξηγησεις οταν ο καθενας δεν ξερει τον αλλον. τα πληκτρολογια δημιουργουν παρεξηγησεις
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 08:06:38 πμ »
κ εγω με τη σειρα μου θεωρω αδικη τη διαγραφη του erizzzz.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 08:21:17 πμ »
 :offtopic
Εγώ προτείνω να σταματήσει η φαγωμάρα :smt014 και όλοι στο φόρουμ αγαπημένοι και μονιασμένοι  :hug: να τρεξετε να προλάβετε  :smt117 να πάρετε το υπέροχο seiko samurai που έχω βάλει αγγελία :D :D :D 

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 08:53:13 πμ »
Καλημέρα,

Το πρώτο δικό μου σχόλιο είναι "Σαν να μην πέρασε μια μέρα ..."
Διευκρινίζοντας λέω μόνο ότι το έργο έχει ξαναπαιχτεί αρκετές φορές με άλλους "κακούς φορουμίστες" και άλλους "φασίστες mods & owners" ...
Τα πράγματα είναι απλά, οι οικειοθελώς συμμετέχοντες στο φόρουμ πρέπει να αποδεχτούν τους κανόνες που επιβάλλουν οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές.-

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 09:30:49 πμ »
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως τρολάρει πάντως.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #268 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 09:35:19 πμ »
Κοίτα να δεις γκαντεμιά!Μια φορά είπα κι εγώ στη ζωή μου να αποκτήσω καλό και ακριβό ρολόϊ σε τιμή ευκαιρίας κι εσείς διαγράψατε το φίλο μου τον erizzzz.
Το ρίχνω στo καλαμπούρι γιατί άν κάτσω να πάρω στα σοβαρά αυτά που κατά καιρούς συμβαίνουν στο forum,τότε..............
Είναι κρίμα πάντως που καμιά φορά το forum λειτουργεί σαν το στρατό.Πώς λέγαμε ότι "εκεί που ξεκινάει ο στρατός σταματάει η λογική;" Ε,κάτι τέτοιο.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 09:49:19 πμ »
Τρολάρει λέμεεεεεε...! Μια εκδοχή μάλιστα είναι πως έχει λεφτά, δε ξέρει τί να τα κάνει και ( συγνώμη για την απρέπεια ) κ.....ει το φόρουμ!

Όσον αφορά για το "στρατός", κι εμένα διεγράφη σχόλιο στο thread " Δέμα απο Ιταλία; " ( καλά το λέω; ) που το άνοιξε ο " Μουσουνίτσας " διότι χαρακτηρίστικε ως απρέπεια ΕΝΩ έπρεπε να διαγραφεί αυτός που το άνοιξε το θέμα! Ούτε που ζήτησα τον λόγο.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 10:21:00 πμ »
Όσον αφορά τους Moderators του φόρουμ, η δουλειά τους είναι να διαχειρίζονται τις κρίσεις που μπορεί να προκληθούν, να διαγράφουν σχόλια απρέπειας και ρατσισμού και γενικά να συντηρούν το φόρουμ.

Όλοι οι Moderators που έχουμε στο mywatch είναι χρόνια στο φόρουμ, είναι άνθρωποι έμπειροι που ξέρουν και γνωρίζουν την κίνηση που υπάρχει και τέλος ΑΞΙΖΟΥΝ τη θέση που έχουν. Λάθη μπορεί να γίνουν απ'τον οποιονδήποτε, την οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπήρξε αυθάδεια.

Γι'αυτό: GiannisH, koubilaihan, Watch-Collector, THANOS58 = Respect!  :supz: :prayer:

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #271 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 10:27:05 πμ »
Τρολάρει λέμεεεεεε...!
Κωστή,νομίζω ότι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη,η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Μια εκδοχή μάλιστα είναι πως έχει λεφτά................
Δε μας πέφτει λόγος.Γερός να'ναι και να τα χαίρεται.
κ.....ει το φόρουμ!
Κάθε άλλο.Η μέχρι τώρα συμπεριφορά του θεωρώ ότι ήταν παραπάνω απο κόσμια.Υπήρξε μάλιστα πολύ ανοιχτός και ανεκτικός σε κάθε είδους καλαμπούρι και πείραγμα που του έκαναν τα υπόλοιπα μέλη,συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου,χωρίς να δημιουργήσει την παραμικρή ένταση.
κι εμένα διεγράφη σχόλιο..................Ούτε που ζήτησα τον λόγο.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του χαρακτήρα .Λογικό είναι λοιπόν να μην έχουμε όλοι την ίδια αντίδραση σε ανάλογες περιπτώσεις.
Επίσης μην ξεχνάς ότι εσύ έχεις δημιουργήσει σχέσεις φιλίας με αρκετούς,άν όχι με όλους,τους συντονιστές.Αυτομάτως αυτό σε κάνει να βλέπεις με μεγαλύτερη επιείκεια και συμπάθεια κάποια "άκομψη" ή "άτσαλη",απο μέρους τους,ενέργεια.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 10:47:14 πμ »
Ναί τους ξέρω τους συντονιστές 2 χρόνια τώρα. Γιατί... νομίζεις ότι τους δικαιολογώ επειδή τους ξέρω; Σε καμία περίπτωση.  ;)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 10:54:01 πμ »
Δεν νομίζω ότι τρολλάρει Κώστα, δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.
Απλά είχε μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αντίδραση στην αλλαγή τίτλου και μεταφορά του thread από τον Άρη, η οποία μεταφορά και αλλαγή τίτλου ήταν όχι μόνο απολύτως δικαιολογημένη και λογική, αλλά και ο ίδιος την είχε ζητήσει και μάλιστα πάνω από μια φορές.
Το θέμα ή έπρεπε να μείνει 2 σελίδες από 10 που ήταν με το σβήσιμο των off topic ή έπρεπε να γίνει αυτό που, ορθώς, έγινε.
Και ο τίτλος που δόθηκε δεν ήταν σε καμία περίπτωση προσβλητικός. Νομίζω περιγράφει με σχετική ακρίβεια το περιεχόμενο του νήματος.
Και για την ιστορία να πω κάτι που ίσως δεν έγινε σαφές. Ο thread starter δεν γίνεται να αλλάξει σε κάποιο νήμα. Αυτός που το άνοιξε θα φαίνεται πάντα σαν να είναι δικό του. Επίσης δεν γίνεται κάποιο μέλος να ζητά να σβηστεί το νήμα του, ειδικά αν είναι 10 σελίδες και έχουν γράψει ένα σωρό άνθρωποι. Δηλαδή αυτοί που καθόντουσαν και πρότειναν ρολόγια και έγραφαν τις προτάσεις και τις σκέψεις τους το έκαναν στο βρόντο; Δεν είναι σωστό.
Όπως έχω γράψει στο παρελθόν, τον συμπαθώ πολύ τον erizzzz και θα είναι η μεγαλύτερη χαρά για μένα να παραδεχτεί ότι υπερέβαλε στη συγκεκριμένη περίπτωση, να ζητήσει συγγνώμη από τους συμφορουμίτες και να επανέλθει.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 11:03:35 πμ »
Toτε να αφησουμε ανεξελεγκτες τις καταστασεις ωστε με τη σειρα τους στο μελλον να παραδειγματιζουν και να πυροδοτουν και αλλες και το φορουμ να μην εχει συμμαζεμο...
Ενας αποκλεισμος δεν ειναι ποτε ευχαριστος για κανεναν μας! Ωστοσο, οσο 'ευθικτος' και αν χαρακτηριζεται... δυστυχως καμια φορα κρινεται αναγκαιος.

Από το ένα άκρο αντιλαμβάνεσαι ότι δε μεταπηδά κανείς κατευθείαν στο άλλο.. Η συμπεριφορά του ήταν αντιφατική και εριστική ορισμένες στιγμές, άρα αποδοκιμαστέα, δεν κρύβω όμως ότι ενοχλήθηκα από τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε. Θεωρώ ότι ήταν ξαφνικός και μάλιστα αν συνδυαστεί χρονικά με την έκφραση Αρκετά! στα μάτια μου φάνηκε ως προϊόν μεταξύ άλλων και θυμού.
Τα οσα ανήρτησε στο facebook προφανώς και είναι λόγος αποκλεισμού, δείχνοντας ότι δεν έχει θέση σε ένα τέτοιο φόρουμ..

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 11:20:00 πμ »
Το 2ο σχόλιό μου αφορά την ενόχληση κάποιων μελών του φόρουμ για τον αποκλεισμό του πρώην μέλους ( παλιότερα είχαμε διαγραφές κάποιων - όχι υβριστικών - posts που όπως καταλαβαίνετε συνιστούν λογο-κρισία). Άρα λοιπόν από τη λογοκρισία περάσαμε σε αποκλεισμό (καλώς ή κακώς)!
Η δουλειά των mods γίνεται όσο περνά ο καιρός δυσκολότερη κατά τη γνώμη μου! Αλλά με σύνεση και προσοχή όλα βαίνουν καλώς, ή μήπως βαίνουν επι τα χείρω; Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #276 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 11:41:54 πμ »
η οποία μεταφορά και αλλαγή τίτλου ήταν όχι μόνο απολύτως δικαιολογημένη και λογική...............
Αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο έχω την ένστασή μου.
Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω απο την αρχή ότι κι εγώ βρήκα υπερβολική την αντίδραση του erizzzz σε ότι αφορά την άλλαγή τίτλου καθώς και τις εκφράσεις του τύπου "δε με ρωτήσανε,"γιατί να αλλάξει τίτλο;","να σβηστεί το όνομά μου" κ.τ.λ.
Μου έκανε μάλιστα κι εντύπωση γιατί είχα σχηματίσει την εικόνα ενός ανθρώπου "έξω καρδιά" που του αρέσει η πλάκα και ο αυτοσαρκασμός.
Επομένως ο Άρης πολύ σωστά άλλαξε τον τίτλο σε "ότι ήθελε προκύψει",γιατί το θέμα έπαψε πια να είναι "Tag ή Tudor".

Απο την άλλη όμως θεωρώ απόλυτα διακαιολογημένη την αντίδραση του erizzzz σε ότι αφορά την αλλαγή ενότητας.
Πιστεύω πως ήταν άστοχη η ενέργεια του Άρη να μεταφέρει το θέμα στην ενότητα "chat & fun" διοτί το ζητούμενο του θέματος ήταν επιλογή και αγορά ρολογιού και όντως επιλογή και αγορά ρολογιού έγινε.Μπορεί να μην πήρε Tag και Tudor,πήρε όμως Citizen και Omega.Η ουσία του θέματος λοιπόν ήταν και παρέμεινε η ίδια: "Επιλογή και αγορά ρολογιού".
Το άν πολλά μέλη,συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου,κατέθεσαν την άποψή τους και τη γνώμη τους με αρκετή δόση χιούμορ,αυτό δεν υποβιβάζει το θέμα ούτε το κάνει να χάνει τη σοβαρότητά του.Άλλωστε ο erizzzz δεν το άνοιξε για να σκοτώσει την ώρα του.Όντως ενδιαφερόταν να αγοράσει καινούριο ρολόϊ,όπως κι έκανε.
Το να μεταφερθεί λοιπόν αυτό το θέμα στην ενότητα "chat & fun" που ο καθένας μας γράφει την πα.....ριά του,ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρρις,γυναίκες δηλητήριο,πάρε κόσμε κ.τ.λ. το θεωρώ "χοντράδα".
Τα οσα ανήρτησε στο facebook προφανώς και είναι λόγος αποκλεισμού, δείχνοντας ότι δεν έχει θέση σε ένα τέτοιο φόρουμ..
Το θέμα είναι,αν κατάλαβα καλά,ότι αποκλέιστηκε πολύ πριν τη δημοσίευση στο Facebook.
Άν όντως συνέβη αυτό,είμαι κι εγώ ένας απ'αυτούς που θεωρούν άδικο και υπερβολικό τον αποκλεισμό του erizzzz.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2012, 12:07:27 μμ από jim teo »

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 11:45:31 πμ »
Το 2ο σχόλιό μου αφορά την ενόχληση κάποιων μελών του φόρουμ για τον αποκλεισμό του πρώην μέλους ( παλιότερα είχαμε διαγραφές κάποιων - όχι υβριστικών - posts που όπως καταλαβαίνετε συνιστούν λογο-κρισία). Άρα λοιπόν από τη λογοκρισία περάσαμε σε αποκλεισμό (καλώς ή κακώς)!
Η δουλειά των mods γίνεται όσο περνά ο καιρός δυσκολότερη κατά τη γνώμη μου! Αλλά με σύνεση και προσοχή όλα βαίνουν καλώς, ή μήπως βαίνουν επι τα χείρω; Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον!

To αποχωρήσει κανείς με την πρώτη ευκαιρία από έναν ιστότοπο που θεωρεί άξιο να συμμετέχει είναι η εύκολη λύση. Το να αντιπαρατεθεί υγειώς ασκώντας κριτική είναι για μένα η πιο σωστή και αυτό κάνω, με σεβασμό πάντα και κατανόηση στο έργο των moderators.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 12:19:26 μμ »
To αποχωρήσει κανείς με την πρώτη ευκαιρία από έναν ιστότοπο που θεωρεί άξιο να συμμετέχει είναι η εύκολη λύση. Το να αντιπαρατεθεί υγειώς ασκώντας κριτική είναι για μένα η πιο σωστή και αυτό κάνω, με σεβασμό πάντα και κατανόηση στο έργο των moderators.

Συγνώμη αν φάνηκε ότι αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά, δεν έγινε επί σκοπού! Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες και άλλωστε έλεγα κι εγώ κάποια χρόνια πριν (αν δεν έχουν διαγραφεί (!) χε χε χε)

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Σεπτέμβριος 13, 2012, 12:25:17 μμ »
Απο την άλλη όμως θεωρώ απόλυτα διακαιολογημένη την αντίδραση του erizzzz σε ότι αφορά την αλλαγή ενότητας.
Πιστεύω πως ήταν άστοχη η ενέργεια του Άρη να μεταφέρει το θέμα στην ενότητα "chat & fun" διοτί το ζητούμενο του θέματος ήταν επιλογή και αγορά ρολογιού και όντως επιλογή και αγορά ρολογιού έγινε.Μπορεί να μην πήρε Tag και Tudor,πήρε όμως Citizen και Omega.Η ουσία του θέματος λοιπόν ήταν και παρέμεινε η ίδια: "Επιλογή και αγορά ρολογιού".
Το άν πολλά μέλη,συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου,κατέθεσαν την άποψή τους και τη γνώμη τους με αρκετή δόση χιούμορ,αυτό δεν υποβιβάζει το θέμα ούτε το κάνει να χάνει τη σοβαρότητά του.Άλλωστε ο erizzzz δεν το άνοιξε για να σκοτώσει την ώρα του.Όντως ενδιαφερόταν να αγοράσει καινούριο ρολόϊ,όπως κι έκανε.

Σε αυτό ίσως και να μην έχεις άδικο Δημήτρη. Ομολογώ πως εγώ δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Και εγώ στο "chat & fun" θα το μετέφερα λόγω του υπέρμετρου χαβαλέ που είχε γίνει στο συγκεκριμένο θέμα. Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα ερμηνείας, οπότε και ο Άρης που το είδε από την οπτική του χαβαλέ και το μετέφερε εκεί, έχει ένα δίκιο.
Από τη άλλη όμως αν ο erizzzz δικαιολογούσε την όποια ένστασή του με κόσμιο και λογικό τρόπο, όπως λέει και ο Βίκτωρας, όλα θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί.
Τα υπόλοιπα με αναρτήσεις στο facebook κτλ. τα θεωρώ τραγελαφικά.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.