Φίλε, τώρα σε είδα γιατί ήμουν στα Καλάβρυτα Σαβ/κο.
Πρέπει να ξέρεις ότι εκτός απο την "πετριά" που έχω φάει με τα ρολόγια, έχω φαέι κι άλλη μια. Αυτή με τα αθλητικά παπούτσια.
Κάτω στην αποθήκη έχω μια ντουλάπα γεμάτη, δυστυχώς όμως λόγω της δουλειάς (τραπεζοϋπάλληλος), δε μπορώ να τα ευχαριστηθώ όσο θα ήθελα. Μερικά από αυτά.......
TailwindAir Max 2010ReaxMillenium (το χειρότερο παπούτσι που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία)CommandΜε την εμπειρία που έχω λοιπόν ως καταναλωτής, αλλά κυρίως ως αθλητής, σου λέω μετά βεβαιότητος ότι τα καλύτερα παπούσια που έχει βγάλει η Nike, είναι αυτά τύπου Vomero, Lunarlon, Lunarglide, Reax (βλέπε πιο πάνω) κ.τ.λ.
Όσο εντυπωσιακά κι αν φαίνονται τα υπόλοιπα μοντέλα της με τις αερόσολες κι αυτές τις μαλακίες, δε μπορούν με τίποτα να συγκριθούν με τα μοντέλα που ανέφερα πιο πάνω.
Είναι τα πιο ελαφριά, τα πιο μαλακά και τα πιο αναπαυτικά παπούτσια που θα μπορούσε να αγοράσει κανείς.
Υπ' όψιν ότι κι αυτά έχουν αερόσολα, απλά δε φαίνεται.
Κατά καιρούς βγάζω κάποια προς πώληση, είναι όλα σε άριστη κατάσταση, και αγοράζω καινούρια μοντέλα. Ότι κάνουμε και με τα ρολόγια δηλαδή.
Αν θελήσεις κάτι, στείλε μου πμ. (49,5 φοράω)