0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς kosdome6,Κοίτα να δεις, οκ δέχομαι να μου δώσεις το Heritage. Καταλαβαίνω ότι εκεί που μετακόμισες κατάλαβες ότι ο χρόνος είναι κάτι το σχετικό και ότι δεν μετράει το ρολόι τίποτε τελικά.Άλλο η ώρα στην Αθήνα άλλο στην επαρχία.Περιμένω απάντησή σου να μου πεις πότε να πάω ΕΛΤΑ να παραλάβω, εγώ στέλνω ένα Navara με την καρότσα γεμάτη τάπες να πετάς
Βουτιά στο βαρέλι που έχει το Gentleman θέλω να κάνω....!
Εσύ άσε τις βουτιές και τελείωνε τις δουλειές σου γιατί έχουμε βαρύ πρόγραμμα...
Εμέίς όμως εδώ στο βουνό δεν έχουμε bourbon
It's not Scotch, It's not bourbon, It's JACK
Tennessee is home to other major bourbon producers, though most of its producers don't call their finished product bourbon – Jack Daniel's being the most well-known example.
Διαφωνώ. http://en.wikipedia.org/wiki/Bourbon_whiskeyΣε τάπωσα
Εκεί στο tennessee παίζουν με τις τάπες.Εμέίς όμως εδώ στο βουνό δεν έχουμε bourbon αλλά μόνο τσίπουρα. Για αυτό δεν παίζουμε με τις τάπες για να περάσει η ώρα αλλά με ταρολόγια μας.
Ακόμα να πιείς το γάλα σου;;
Έτσι το κατάλαβες εσύ? Γάλα ότι του έφεραν?Εγώ κατάλαβα ότι του πήγαν τις κατσίκες να τις αρμέξει φορώντας moonwatch και να κάνει χρονομέτρηση πόσο γάλα κατεβάζουν στο λεπτό.
Η χαρά του νεοέλληνα οδηγού σήμερα. Δώστου προβολάκια ομίχλης και πάρτου την ψυχή.Προβολάκια ομίχλης μπροστά, φώτα ομίχλης πίσω, λαμπάκια πολλά να ανάβουν στο ταμπλό, τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;Ήμασταν όλοι υπέροχοι σήμερα το πρωί.
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
@ andrey_ & GiannisH : Σας περιμένω να τα πούμε από κοντά