Αποστολέας Θέμα: ORO E ORA BAZAAR - MyWatch.gr ΜΑΥ 2008  (Αναγνώστηκε 20775 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Απ: ORO E ORA BAZAAR - MyWatch.gr
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 30, 2008, 03:45:27 μμ »
δεν ειναι μονο το θεμα του χωρου
watch bazaar και watch show σημαινει οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι εκει που πουλανε και αγοραζουν
dealers, ιδιωτες, αντρες, γυναικες και καθε καρυδιας καρυδι
ενας dealer μεσα στο μαγαζι του δεν αποτελει show
εγω τουλαχιστον αυτο ηξερα μεχρι τωρα κ εχω παει σε πολλα shows στη ζωη μου

φυσικα το καταστημα εχει πολυ πραγμα, αυτο να λεγεται
απλα δεν ειναι show
ενας απλος grey dealer σαν ολους τους αλλους που πουλαει ακριβουτσικα και αγοραζει χαμηλοτερα απο ενεχυροδανειστηριο

υπαρχουν αλλοι 50 τετοιοι στην αθηνα και με καλυτερες τιμες και στη αγορα και στην πωληση

θα ήθελα να μάθω ποιες τιμές είδες/σου είπαν και σου φάνηκαν υψηλότερες απο τις κανονικές.

Η πρόσκληση αναφέρεται σε watch show, που σημάινει έκθεση, μπορέι ο δικός μου τίτλος να σου έδωσε άλλη κατεύθυνση.

Ευχαριστώ,
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 30, 2008, 06:43:34 μμ »
ολα τα ρολεξ τα βρισκω φθηνοτερα απο οτι τα ειχε
αρκετα φθηνοτερα
5600 για καινουριο μισο μισο sub ειναι ακριβα για grey dealer
πιο φθηνα τα παιρνεις απο τη rolex αν σε ξερουν λιγο
4600 για ατσαλινο gmt ΟΧΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟ επισης πολυ ακριβα (και καλα σταματησε η παραγωγη και το βαραμε)
ελα ομως που υπαρχουν 800 δισεκατομμυρια gmt στον κοσμο και δεν θα παρει ποτε αξια

εκει που μου ειπε πολυ καλη τιμη ηταν σε πολυ ακριβα κομματια που προφανως εχει περιθωρια να σου κανει 30% (οταν το ρολοι κανει 25000 και πανω)

ενημερωτικα τον ρωτησα ποσο θα αγοραζε το χρυσο sub που φοραω το οποιο ειναι 17 μηνων και μου ειπε 9000 και 9500 σε ανταλλαγη.
καινουριο κανει 20200 και σε ενεχυροδανειστηριο που παλι για πλακα ρωτησα μου εδιναν 10000 μετρητα

επαναλαμβανω οτι ο ανθρωπος ηταν πολυ ευγενικος, γνωστης και αριστος επαγγελματιας
απλα πολυ ακριβος για εμενα

οσον αφορα το show, δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα αυτου του τετραημερου απο μια οποιαδηποτε μερα της αλλης εβδομαδας αφου ολα τα ρολογια που ηταν εκει τα εχει για πουλημα μονιμως
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2008, 06:52:13 μμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος Nick

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 30, 2008, 07:57:48 μμ »

δεν ειναι μονο το θεμα του χωρου
watch bazaar και watch show σημαινει οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι εκει που πουλανε και αγοραζουν
dealers, ιδιωτες, αντρες, γυναικες και καθε καρυδιας καρυδι
ενας dealer μεσα στο μαγαζι του δεν αποτελει show

εγω τουλαχιστον αυτο ηξερα μεχρι τωρα κ εχω παει σε πολλα shows στη ζωη μου

φυσικα το καταστημα εχει πολυ πραγμα, αυτο να λεγεται
απλα δεν ειναι show
ενας απλος grey dealer σαν ολους τους αλλους που πουλαει ακριβουτσικα και αγοραζει χαμηλοτερα απο ενεχυροδανειστηριο

υπαρχουν αλλοι 50 τετοιοι στην αθηνα και με καλυτερες τιμες και στη αγορα και στην πωληση

ολα τα ρολεξ τα βρισκω φθηνοτερα απο οτι τα ειχε
αρκετα φθηνοτερα
5600 για καινουριο μισο μισο sub ειναι ακριβα για grey dealer
πιο φθηνα τα παιρνεις απο τη rolex αν σε ξερουν λιγο

4600 για ατσαλινο gmt ΟΧΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟ επισης πολυ ακριβα (και καλα σταματησε η παραγωγη και το βαραμε)
ελα ομως που υπαρχουν 800 δισεκατομμυρια gmt στον κοσμο και δεν θα παρει ποτε αξια

εκει που μου ειπε πολυ καλη τιμη ηταν σε πολυ ακριβα κομματια που προφανως εχει περιθωρια να σου κανει 30% (οταν το ρολοι κανει 25000 και πανω)

ενημερωτικα τον ρωτησα ποσο θα αγοραζε το χρυσο sub που φοραω το οποιο ειναι 17 μηνων και μου ειπε 9000 και 9500 σε ανταλλαγη.
καινουριο κανει 20200 και σε ενεχυροδανειστηριο που παλι για πλακα ρωτησα μου εδιναν 10000 μετρητα

επαναλαμβανω οτι ο ανθρωπος ηταν πολυ ευγενικος, γνωστης και αριστος επαγγελματιας
απλα πολυ ακριβος για εμενα

οσον αφορα το show, δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα αυτου του τετραημερου απο μια οποιαδηποτε μερα της αλλης εβδομαδας αφου ολα τα ρολογια που ηταν εκει τα εχει για πουλημα μονιμως

+1000.. Συμφωνώ απόλυτα στις παραπάνω απόψεις με τον maestro..

Έχω εμπείρια απο το συγκεκριμένο κατάστημα και θέλω να εκφράσω και τη δική μου άποψη..  :)

..Και για εμένα ένας απλός gray dealer σαν όλους τους άλλους έιναι που άμα καταφέρει να σου πουλήσει μετά "alora" (κοινώς "τα λέμε")..   ;D

Ανεξαρτήτου μεγέθους του μαγαζιού (που κατα τη δική μου άποψη δε παίζει τόσο ρόλο, όσο για τον maestro) τίτλοι όπως: "The Watch Show", και "The Watch Bazzar" και λοιποί εντυπωσιασμοί πρέπει να υποστηρίζονται με το ανάλογο after-sales service του μαγαζιού, την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών ή κάτι τέλοσπάντων που σε διαφοροποιεί απο τον ανταγωνισμό ή τον οποιδήποτε κοινό gray dealer.. Μόνο η ευγένεια και οι καλοί τρόποι δεν φτάνουν.. Αυτά τα βρίσκεις και αλλού και ίσως σου κοστίσουν και αρκετά φτηνότερα..  ;D

Η διαφορά είναι οτι είναι λίγο πιο ευγενικός απο τους άλλους δεν νομίζω οτι αποτελλεί και λόγο να του ξαναδώσω τα χρήματα μου τη στιγμή που βρίσκω κομμάτια που έχει αυτός αρκετά πιο φτήνά, και στη τελική όπως λέει και ο maestro:

"υπαρχουν αλλοι 50 τετοιοι στην Αθηνα και με καλυτερες τιμες και στη αγορα και στην πωληση απο ότι τα πουλάει αυτός"..  ;)

Τα παραπάνω αποτελλούν είναι προσωπική μου άποψη. Αν κάποιος θίγεται ή θεωρεί ότο το post μου είναι "απρεπές" ή ακόμα και "προβλητικό" μπορεί να ζητήσει απο τους Moderators να το διαγράψουν..

Ευχαριστώ.. :) 

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2008, 08:10:01 μμ από Nick »
Once Panerai.. Always Panerai..

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 31, 2008, 06:54:40 πμ »
Εγώ νομίζω ότι η έκφραση "The Watch Bazzar" αντιστοιχεί στο ότι το συγκεκριμένο κατάστημα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,
θα έχει καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα "δικά του", ή από άλλους πελάτες ή μη για πώληση και ανταλλαγή
Όπως ας πούμε θα είχε ρολόγια μεταχειρισμένα από μέλει του Forum μας, δικά του ή και από πελάτες δικούς του, για να τα "δούμε" μαζεμένα όλα μαζί στον συγκεκριμένο τόπο- χώρο, και χρόνο ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 31, 2008, 08:11:32 πμ »
Εγώ νομίζω ότι η έκφραση "The Watch Bazzar" αντιστοιχεί στο ότι το συγκεκριμένο κατάστημα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,
θα έχει καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα "δικά του", ή από άλλους πελάτες ή μη για πώληση και ανταλλαγή
Όπως ας πούμε θα είχε ρολόγια μεταχειρισμένα από μέλει του Forum μας, δικά του ή και από πελάτες δικούς του, για να τα "δούμε" μαζεμένα όλα μαζί στον συγκεκριμένο τόπο- χώρο, και χρόνο ...

Φιλικά Στέφανος.

κι εγώ συμβφωνώ με τον stef,...............αν δεν αρέσουν οι τιμές δεν ψωνίζεις! απλά είναι τα πράγματα.............και μην ξεχνάτε ότι λογικά θα υπάρχουν ρολόγια και από άλλους εκεί,επομένως θα πρέπει να βγάλει και το Κατάστημα" που γίνεται το show (tην ανάλογη υποθέτω μιζούλα του=λογικό δεν είναι;).
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Fernando

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 31, 2008, 09:18:39 πμ »
Θα ηθελα να εκφρασω την αποψη μου κι εγω για το θεμα του υποτιθεμενου bazzar η show. Σεβαστο το marketing του κυρίου Πριντεζη αλλα θα ηταν προτιμοτερο να κανει διαφημιση και να πληρωσει κενενα ευρω και οχι να καλει κoσμο στο μαγαζι του μεσω του site για να δειξει τα ρολογια που πουλαει ουτως ή αλλως, οποιαδηποτε ημερα πας. Ζηταω εκ των προτερων συγνωμη αν προσβαλλω καποιον αλλα να ξερετε οτι υπαρχουν πολλοι grey dealers οπως τους αποκαλειτε που σιγουρα εχουν καλυτερες τιμες απο αυτες του συγκεκριμενου καταστηματος. Απορω πως δεν τους γνωριζετε κιολας γιατι δεν ειναι και πολλοι αυτοι που ασχολουνται με τα second hand wathces. Το σχολιο μου ειναι καλοπροαιρετο.
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 31, 2008, 09:19:00 πμ »

Φιλικά Στέφανος.

καλα εγω θα παω το αλλο σαββατο και θα σου πω αν ειχε καμια διαφορα ή κανενα ρολοι λιγοτερο
αμφιβαλλω παντως

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 31, 2008, 09:20:09 πμ »
Θα ηθελα να εκφρασω την αποψη μου κι εγω για το θεμα του υποτιθεμενου bazzar η show. Σεβαστο το marketing του κυρίου Πριντεζη αλλα θα ηταν προτιμοτερο να κανει διαφημιση και να πληρωσει κενενα ευρω και οχι να καλει κoσμο στο μαγαζι του μεσω του site για να δειξει τα ρολογια που πουλαει ουτως ή αλλως, οποιαδηποτε ημερα πας. Ζηταω εκ των προτερων συγνωμη αν προσβαλλω καποιον αλλα να ξερετε οτι υπαρχουν πολλοι grey dealers οπως τους αποκαλειτε που σιγουρα εχουν καλυτερες τιμες απο αυτες του συγκεκριμενου καταστηματος. Απορω πως δεν τους γνωριζετε κιολας γιατι δεν ειναι και πολλοι αυτοι που ασχολουνται με τα second hand wathces. Το σχολιο μου ειναι καλοπροαιρετο.
Ευχαριστω

100 % συμφωνω

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 31, 2008, 09:43:16 πμ »
Ευχαριστω

Θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις μόνος σου το ποστ σου, διότι εδω μέσα δέν κάνουμε διαφήμηση σε ΚΑΝΕΝΑΝ! (αυτό με προσβάλει εμένα προσωπικά!)

Εάν έχει κάποιος να προτέινει κάποιο άλλο μαγαζί με show ή bazaar κανένας δέν τον εμπόδισε να το κάνει! 

Μιλάτε για άλλα μαγαζιά και άλλους grey dealers χωρίς να αναφέρεται ονόματα. Γιατί? Το φόρουμ είναι για ρολόγια και για τήν αγάπη μας για αυτά, πρέπει λοιπόν να μοιραζόμαστε τα γνωστά καταστήματα που έχουμε επισκευτεί και σε άλλους φίλους του φορουμ...αυτό έκανα και εγώ..εάν οι επιλογή μου δέν σας αρέσει και έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σας ακούμε λοιπον...:)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 31, 2008, 10:35:04 πμ »
υπαρχουν κι αλλα ποστ για τον πριντεζη αλλα κανεις μας δεν ειπε τιποτα
ισα ισα που συμφωνω οτι πρεπει να μοιραζομαστε τις πηγες μας για καλα ρολογια
η μονη διαφωνια μου ηταν οτι ο τιτλος ειναι ελαφρως παραπλανητικος για καποιους που εχουν παει σε κανονικα baazars και shows
αυτο ειναι ολο

τωρα διαφημιση στον συγκεκριμενο σαφως και γινεται με αυτο το ποστ ασχετως αν το κανετε σκοπιμα η οχι
εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει διαθεση να γινει διαφημιση
γινεται ομως και μαλιστα μεγαλη

ασχετο, καλα εσεις δεν επρεπε να ειστε εκει τωρα???
απο που ποσταρετε??

;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Fernando

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 31, 2008, 12:33:02 μμ »
Θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις μόνος σου το ποστ σου, διότι εδω μέσα δέν κάνουμε διαφήμηση σε ΚΑΝΕΝΑΝ! (αυτό με προσβάλει εμένα προσωπικά!)

Εάν έχει κάποιος να προτέινει κάποιο άλλο μαγαζί με show ή bazaar κανένας δέν τον εμπόδισε να το κάνει! 

Μιλάτε για άλλα μαγαζιά και άλλους grey dealers χωρίς να αναφέρεται ονόματα. Γιατί? Το φόρουμ είναι για ρολόγια και για τήν αγάπη μας για αυτά, πρέπει λοιπόν να μοιραζόμαστε τα γνωστά καταστήματα που έχουμε επισκευτεί και σε άλλους φίλους του φορουμ...αυτό έκανα και εγώ..εάν οι επιλογή μου δέν σας αρέσει και έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σας ακούμε λοιπον...:)

Ζηταω εκ των προτερων συγνωμη αν προσβαλλω καποιον
Οπως ανεφερα στο post "για τον administrator"
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 31, 2008, 01:41:16 μμ από Fernando »

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 31, 2008, 01:28:34 μμ »
Θα ήθελα να περάσω σήμερα, αλλά λόγω δουλειάς δεν είναι δυνατόν.
Μια ερώτηση μόνο σε όσους πήγαν. Από που ξεκινάν οι τιμές....

Χαίρομαι ιδιαίτερα να διαβάζω διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις :up:
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Fernando

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 31, 2008, 01:38:01 μμ »
Παράθεση
[/quote]

Οσον αφορα τα αλλα μαγαζια θα ηθελα να σου πω οτι οι αγοροπωλησιες των μεταχειρισμενων ρολογιων στην Ελλαδα δυστυχως γινονται "κατω απο το τραπεζι" και ετσι θα ηταν πολυ ασχημο να εκτεθουν καποια καταστηματα τα οποια εξυπηρετουν τετοιες καταστασεις. Οσο για τον κυριο που κανει το λεγομενο bazzar μαλλον εχει βρει τον τροπο και διαθετει τα ρολογια του. Το θεμα ειναι να του ζητησετε μηχανογραφημενη αποδειξη απο την εφορια για τα μεταχειρισμενα, εκει να δουμε τι θα απαντηση!!!! Δεν εχω την προθεση να προσβαλω καποιον, και ακομα πιο πολυ τους ανθρωπους που εχουν στησει αυτο το site που ειναι πολυ ενδιαφερον για τους, ας μου επιτραπει η εκφραση "ρολογακηδες" αλλα σε καταστημα 20τμ δεν γινετε bazzar. Αυτη ειναι η αποψη μου.

Φιλικα

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 31, 2008, 02:30:56 μμ »
Εδώ μιλάμε ανοιχτά, εγώ γουσταρω τον Πρίντεζη και λέω ότι έιναι καλός με καλές τιμές. Εάν κάποιος έχει βρέι κάτι καλύτερο ας το πει.

θα γράψω όσα ποστ μου κάνει κέφι για τον Πρίντεζη και τον κάθε Πρίντεζη όπως και όλοι μας κάνουμε! Οπως βλέπετε δέν έχω πειράξει κανένα σχόλιο και ας είναι αρνητικά.

Αλλά όπως εγώ έτσι και ο καθένας μπορέι να γράψει για τις εμπειρίες του και να κάνει προτάσεις αρκέι να μήν γίνεται εμπόριο μέσα απο το φορουμ.

Και όπως βλέπεται το φορουμ ΔΕΝ ΕΧΕΙ BANNER (εμπορικό) αν και έχω δεχτέι πολλές προτάσεις δεν έχω δεχτέι καμία.

Αποσυνδεδεμένος Fernando

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 31, 2008, 02:38:01 μμ »
Εδώ μιλάμε ανοιχτά, εγώ γουσταρω τον Πρίντεζη και λέω ότι έιναι καλός με καλές τιμές. Εάν κάποιος έχει βρέι κάτι καλύτερο ας το πει.

θα γράψω όσα ποστ μου κάνει κέφι για τον Πρίντεζη και τον κάθε Πρίντεζη όπως και όλοι μας κάνουμε! Οπως βλέπετε δέν έχω πειράξει κανένα σχόλιο και ας είναι αρνητικά.

Αλλά όπως εγώ έτσι και ο καθένας μπορέι να γράψει για τις εμπειρίες του και να κάνει προτάσεις αρκέι να μήν γίνεται εμπόριο μέσα απο το φορουμ.

Και όπως βλέπεται το φορουμ ΔΕΝ ΕΧΕΙ BANNER (εμπορικό) αν και έχω δεχτέι πολλές προτάσεις δεν έχω δεχτέι καμία.

Σεβομαι τις αποψεις σου, αλλα χρησιμοποιοντας τον τιτλο του thread ORO & ORA ειναι σαν να κανεις διαφημηση στον συγκεκριμενο κυριο Πριντεζη. Παλι συγνωμη αλλα ετσι δειχνει στα δικα μου ματια.

Αποσυνδεδεμένος Nick

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 31, 2008, 03:06:55 μμ »
Ευχαριστω

100% συφωνώ και εγώ..
Once Panerai.. Always Panerai..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 31, 2008, 03:10:16 μμ »
σαν φορουμιστας και επειδη με ενδιαφερει οπως και πολλους αλλους παρακαλω οποιος γνωριζει τους αλλους resellers να μας τους αναφερει ,εμπειριες,τιμες και ολα τα σχετικα.ενημερωση πανω απο ολα.αυτο μετραει.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 31, 2008, 03:55:17 μμ »
Εγω ρε σεις περασα 2:30 και ολοι την ειχατε πουλεψει. Για breakfast πηγατε εκει? :lol: Με τη τσιμπλα στο ματι ρολογια βλεπατε ρε τρελλοι?

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 31, 2008, 04:16:39 μμ »
Εγω ρε σεις περασα 2:30 και ολοι την ειχατε πουλεψει. Για breakfast πηγατε εκει? :lol: Με τη τσιμπλα στο ματι ρολογια βλεπατε ρε τρελλοι?
2:30 ειχαν πουληθει ολα τα ρολογια και εφυγαν
:):):):):)

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 31, 2008, 04:17:51 μμ »
Σεβομαι τις αποψεις σου, αλλα χρησιμοποιοντας τον τιτλο του thread ORO & ORA ειναι σαν να κανεις διαφημηση στον συγκεκριμενο κυριο Πριντεζη. Παλι συγνωμη αλλα ετσι δειχνει στα δικα μου ματια.

οχι μονο στα δικα σου τα ματια
επαναλαμβανω οτι εγω προσωπικα παραπλανηθηκα απο τον τιτλο αυτου του ποστ και πηγα να δω ενα υποτιθεμενο ορολογο-παζαρι και αντι αυτου ειδα εναν μαγαζατορα να μου δειχνει το εμπορευμα και τις βιτρινες του.  Μη ζητας συγνωμη, αλλοι πρεπει να ζητανε
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 31, 2008, 04:30:19 μμ από maestro »