Κατ'αρχάς,πριν περάσω στα του ρολογιού,θέλω να κάνω μια αναφορά στο "Creationwatches".
Ξέρω ότι τα έχουμε ξαναπεί αλλά δεν πειράζει.Ευκαιρία να μαθαίνουν και οι πιο νέοι.
Κάθε φορά λοιπόν που παραγγέλνω απο τον συγκεκριμένο,εντυπωσιάζομαι απο την εξυπηρέτηση και την ταχύτητά του.
Έτσι έγινε και με τη συγκεκριμένη αγορά.Κυριακή βράδυ έβαλα την παραγγελία επιλέγοντας απλό ταχυδρομείο.Δευτέρα ξημερώματα μου στέλνει mail ότι η παραγγελία είναι έτοιμη και μου προτείνει Fedex αντί για απλό ταχυδρομείο,χρεώνοντάς μου μόνο
4,77€. (
τη στιγμή που ο Γερμανός θέλει 10€ με απλό ταχυδρομείο).Έδωσα λοιπόν τη συγκατάθεσή μου και το δέμα έφυγε την ίδια στιγμή.Σήμερα κατά τις 12:30 έφτασε στο γραφείο μου και το σημαντικότερο,χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο.Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει αλλά είναι πραγματικά απίστευτος.
Στο θέμα μας τώρα.Το ρολόϊ το αγόρασα περισσότερο για να μπω στο μάτι του φίλου μου του Γιώργου (pontioz1) που βιάστηκε να πουλήσει το δικό του.Γιώργη,αστειεύομαι έτσι;
Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να χτυπήσω του Γιώργου,μόλις το έβαλε στις αγγελίες,αλλά δυστυχώς με προλάβανε.Δεν περίμενα ότι θα το έδινε τόσο γρήγορα.Ψάχνοντας λοιπόν,έπεσα πάνω σε αυτό που έχει χρυσά τα lugs και την κορώνα και μου άρεσε κομματάκι παραπάνω.
......και μερικές φωτογραφίες
By
jimteo at 2012-09-19
By
jimteo at 2012-09-19
By
jimteo at 2012-09-19
Πολύ όμορφο και ευανάγνωστο καντράν.Αυτές οι χρυσές λεπτομέρειες στους δείκτες αλλά και στα indexes είναι το κάτι άλλο,ειδικά αν δεις το ρολόϊ απο συγκεκριμένη οπτική γωνία.
Το bezel επίσης ευανάγνωστο και πολύ μαλακό στην περιστροφή του.
By
jimteo at 2012-09-19
Μεγάλη και εύχρηστη κορώνα.
By
jimteo at 2012-09-19
By
jimteo at 2012-09-19
Το ύψος της κάσας ούτε πολύ ψηλό,ούτε πολύ χαμηλό.Η φωτογραφία μπορεί να ξεγελάει και να φαίνεται ογκώδες το ρολόϊ.Δεν είναι όμως.
By
jimteo at 2012-09-19
Το λουράκι αρκετά καλό αλλά δε μπορώ να πω ότι έντυπωσιάστηκα.
Για το λόγο αυτό άλλωστε έχω ήδη παραγγείλει το παρακάτω
Uploaded with
ImageShack.usBy
jimteo at 2012-09-19
Για τη luminova δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι.Μιλάει απο μόνη της.
Είχα ακούσει κατά καιρούς να λένε για τη luminova ορισμένων καταδυτικών της Seiko,αλλά όταν το έπιασα στα χέρια μου έπαθα πλάκα.Μιλάμε για φακό.
Τα review ομολογώ ότι δεν είναι και το δυνατό μου σημείο αλλά,μιας και είχα ελεύθερο χρόνο,έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια.
Υπάρχουν κάποια μέλη που έχουν γράψει πολύ πιο αξιόλογα review όπως ένα παλικάρι,το όνομα του οποίου δεν το θυμάμαι,που είχε αγοράσει ένα Fortis.
Ευχαριστώ για την ανάγνωση,
Δημήτρης