Αποστολέας Θέμα: Rolex Explorer 36mm or 39mm ? ? ? ?  (Αναγνώστηκε 2522 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
Rolex Explorer 36mm or 39mm ? ? ? ?
« στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 09:22:41 πμ »
Καλημέρα παιδιά.. χρειάζομαι την βοήθεια σας... Θέλω να πάω σε rolex αφού έχει κολλήσει να πάρω έναν εξερευνητή... Θα πήγαινα για ένα no date αλλά το seamaster μου το αγαπώ και δεν θέλω να ζηλέψει.. Λοιπόν θέλω να κάνω κάποιες ερωτησουλες..

1) μεταχειρισμένο από που? (oraora και chrono 24 έχω δει, απλά και άλλες προτάσεις καλοδεχούμενες...)
2) Ποιο από τα 2 είναι πιο καλή επένδυση?
3) Εαν κάποιος έχει το ρολόι και έχει καρπό γύρω στα 20cm ας βάλει καμμια φώτο να δω και να γουστάρουμε! :) (Και για τα 2 μεγεθη μιλαμε..)

Σας ευχαριστώ!!!
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος vasios

• On the balance wheel
  • Μια αστραπη η ζωη,μα προλαβαινουμε
    • Προφίλ
Απ: Rolex Explorer 36mm or 39mm ? ? ? ?
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 12:24:30 μμ »
Καλησπερα νομιζω οτι το Εxplorer ειναι μικρο για ανδρικο χερι,θα ελεγα να παρεις το submariner γιατι εχει καλυτερη μεταπωληση.Παντως οποιο και να παρεις ειναι απο τα πιο ωραια vintage!
Ο σωστος δρομος ειναι ο ανηφορος.

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 01:47:43 μμ »
Καλησπερα νομιζω οτι το Εxplorer ειναι μικρο για ανδρικο χερι,θα ελεγα να παρεις το submariner γιατι εχει καλυτερη μεταπωληση.Παντως οποιο και να παρεις ειναι απο τα πιο ωραια vintage!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις συμβουλές σου!! Έχεις δίκιο σε αυτό που ανέφερες για το μεγεθος αλλα θελω να το δω σε καμμια φώτο και εντυπώσεις από δικά μας παιδιά του forum για να αποφασίσω, όσο αφορά το sub εχεις και εκεί πιστεύω δίκιο αλλά επειδή έχω στην συλλογή μου ένα seamaster (το πρώτο ας πούμε σοβαρό ρολόι) δεν θέλω να πάρω κάτι που για την γνώμη μου είναι παρόμοιο στυλ... Ας πούμε dress (tissot heritage) έχω απλά θέλω άλλο ένα allaround.
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 02:04:31 πμ »
Σε παραπεμπω σε μια μικρη παρουσιαση του 39 που ειχα κανει παλιοτερα:
http://mywatch.gr/index.php/topic,12962.msg155303.html#msg155303

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 10:03:20 πμ »
Σε παραπεμπω σε μια μικρη παρουσιαση του 39 που ειχα κανει παλιοτερα:
http://mywatch.gr/index.php/topic,12962.msg155303.html#msg155303

Καλημέρα!! Την έχω δει αυτή την παρουσίαση! πολύ καλή και να είμαι ειλικρινής ήταν από τις πρώτες που με βάλανε σε σκέψη για πάρω το ρολόι...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 10:57:24 πμ »
Καλημέρα!

Ο καρπός μου είναι 17cm, δηλαδή σχετικά μικρός. Το 36άρι φαντάσου ήταν πολύ μικρό για μένα..
Όμως, μπορεί το 36άρι να είναι πλέον πολύ μικρό, δεν είναι ένα ρολόι που το παίρνεις για να είσαι σε επαφή με τη μόδα. Είναι το πλέον κλασσικο "εκδρομικο" ρολεξ και μέρος του χαρακτήρα του είναι ότι είναι μικρό! Οπότε θα είναι μικρό στο χέρι σου αλλά αν σου αρέσει, δε θα πρέπει να σε απασχολεί καθόλου..

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 11:30:10 πμ »
Καλημέρα!

Ο καρπός μου είναι 17cm, δηλαδή σχετικά μικρός. Το 36άρι φαντάσου ήταν πολύ μικρό για μένα..
Όμως, μπορεί το 36άρι να είναι πλέον πολύ μικρό, δεν είναι ένα ρολόι που το παίρνεις για να είσαι σε επαφή με τη μόδα. Είναι το πλέον κλασσικο "εκδρομικο" ρολεξ και μέρος του χαρακτήρα του είναι ότι είναι μικρό! Οπότε θα είναι μικρό στο χέρι σου αλλά αν σου αρέσει, δε θα πρέπει να σε απασχολεί καθόλου..

Πρέπει να το δοκιμάσω για να αποφασίσω... Και τα 2 βασικά... σε ευχαριστώ... Σε όσους έχω μιλήσει φαν (και από άλλες μάρκες παιδιά) μου λένε πως το κλασσικό είναι το 36αρι και αυτό είναι το ας πούμε το αυθεντικό χωρίς να θέλω να μειώσω την νέα εκδοσή... Βεβαία οι omega fans μου λένε να πάρω ένα aqua terra ώστε να αποκτήσει και αδελφάκι το seamaster και να μου μείνει κανένα χιλιάρικο στην τσέπη :P