Θεωρώ ότι δεν είναι κακό, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο Μήτσος, το να παρασυρθεί κανείς, ειδικά όταν μιλάμε για μια τέτοια ομαδική αγορά. Αν και για 'μένα η σωστή λέξη είναι "επηρεάζομαι" και όχι "παρασύρομαι".
Καλώς ή κακώς, μας αρέσει δε μας αρέσει, ο Άρης είναι αυτός που είναι, σε ότι αφορά τα ρολόγια. Δε θα μπορούσε λοιπόν να με αφήσει ανεπηρέαστο το παρακάτω πόστ, αλλά και πολλά άλλα που κατά καιρούς έχει γράψει.
"Προσωπικη εκτιμηση: Yψηλη ποιοτητα κατασκευης(!) με υλικα που πληρουν τις ελβετικες προδιαγραφες, ελεγχος-συναρμολογηση-τεχνικη υποστηριξη στα εργαστηρια της εταιριας στη Γερμανια, τιμη (εφοσον ενδιαφερει) εκτιμω διαπραγματευσιμη, ειτε προς στρογγυλοποιηση του ποσου των 420 Ευρω προς τα κατω (δηλαδη 400 Eυρω), ειτε τουλαχιστον για επιδιωξη δωρεαν αποστολης (βασιζομενος στην εντονη επιθυμια του Torsten να αναλαβει το project!)."Με ανάγκασε να το αγοράσω; ΟΧΙ. Μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό; ΟΧΙ. Από την άλλη όμως είναι παραπάνω από εύλογη η απορία μου
"πώς γίνεται ένας άνθρωπος με αυτές τις γνώσεις να έπεσε τόσο έξω;" Που είναι το κακό με αυτό;
Να το θέσω αλλιώς για να μη κατηγορηθώ ότι πάλι στοχοποιώ τον Άρη.
Αν, για παράδειγμα, ήθελα να αγοράσω ένα laptop, σε ποιόν θα απευθυνόμουν; Μα στο Chris_Superocean φυσικά.
Μου προτείνει λοιπόν ο Χρήστος ένα συγκεκριμένο μοντέλο από ένα μάστορα ο οποίος είναι φοβερός, κάνει παπάδες, φτιάχνει ότι θες κ.τ.λ. (επηρεάζομαι/παρασύρομαι όπως θέλετε πείτε το)
Τελικά αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος μάστορας είναι μεγάλος απατεώνας, όπως και ο Torsten στη δική μας περίπτωση.
Μπορείς να κατηγορήσεις το Χρήστο γι αυτό; ΟΧΙ. Σε ανάγκασε να το αγοράσεις; ΟΧΙ. Μπορείς όμως άνετα να τον κατηγορήσεις για το γεγονός και μόνο ότι στον πρότεινε.Υποτίθεται ότι είναι ειδικός. Εδώ ακριβώς είναι και το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον Άρη.
Δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η αδικία σε όλο αυτό;
Με λίγα λόγια, άλλη βαρύτητα έχουν τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα του Άρη σε ότι αφορά τα ρολόγια, άλλη αυτά του Χρήστου σε ότι αφορά τους υπολογιστές, άλλη αυτά του Βίκτωρα σε ότι αφορά νομικά θέματα. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Αν εγώ έπρεπε να προσέξω μια φορά αυτά που είπα αναφορικά με το ρολόϊ, ο Άρης που είναι ειδικός στα ρολόγια, που έχει εμπειρία από project και που ηγείται του φόρουμ, έπρεπε να προσέξει δέκα. Από το στόμα του κρεμόμασταν όλοι.
Οι υπόλοιποι δεν ξέραμε και λέγαμε αρλούμπες. Ακόμα τα βλέπω και γελάω.
Εγώ το βρήκα ευκαιριάραΚαταπληκτικό κομμάτι και αναμφισβήτητα μεγάλη ευκαιρία.
Ο Χρήστος να δεις+1
ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑ.................................
Αμ ο Σπύρος;Πολυ καλη προσφορα για ενα ποιοτικο ρολοι!!!!
Ο Γιάννης τα έδωσε όλαΔεν υπάρχει φαντάζομαι κανείς που να μη θεωρεί κα-τα-πλη-κτι-κή τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όμορφο κομμάτι, με vintage μηχανή από τα 70's και μάλιστα διακοσμημένη, οpen back με ζαφείρι μπρος-πίσω, 300μ αδιάβρχο και swiss made...τα πάντα όλα δηλαδή!!!
Ο Μήτσος ήταν ο καλύτερος. Το κοστολόγησε κιόλας στα 2000€Κάθισα και έκανα research οι 2 εταιρίες είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη τα wakmann είναι ρολογαρες και
θα μπορούσαν άνετα να πωλούνται κανά 2χιλιαρο Wakmann δαγκωτο ,,!!!!!!! Απο μένα
Για το τέλος άφησα αυτό που με ενόχλησε περισσότερο που δεν είναι άλλο απο την άρνηση των περισσοτέρων να παραδεχτούν, ακόμα και τώρα που έχει αποτύχει το project, ότι επηρεάστηκαν/παρασύρθηκαν και ότι έκαναν λάθος επιλογή.
Δε δέχομαι ρε Μήτσο να ακούω ότι δεν παρασύρθηκες και θα σου πω το γιατί.
Ξέρεις πολύ καλά ότι αν η πρόταση για το Wakmann έπεφτε στο τραπέζι, όχι από τον Άρη, αλλά από εμένα, από το Βίκτωρα, από το Σπύρο, δε θα μάζευε ούτε 3 συμμετοχές. Όχι 37 που μάζεψε. Ούτε εσύ ο ίδιος θα συμμετείχες και μην το αρνηθείς. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί δεν το παραδέχεστε.
Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε το λάθος σας. Κακό είναι που εμμένετε σε ένα ρολόϊ το οποίο όσες φορές και να παέι στη Γερμανία, σωστό δεν πρόκειται να έρθει.
Υ.Γ. Θέλω να πιστεύω ότι με το σημερινό πόστ δεν προσέβαλα κανέναν. Έτσι Βίκτωρα;