Αποστολέας Θέμα: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton  (Αναγνώστηκε 161760 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #380 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:41:32 μμ »
>
Παράθεση

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 09:37:13 μμ
Μπα μπα, πηραμε τα πανω μας παλι;;;
Ειπα να ξεπερασω την καταθλιψη μ ενα pam005,αλλα σας διαβαζω και λεω δοξα τω Θεω,εγω τουλαχιστον ειμαι καλα  ;D ;D ;D ;D ;D

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:48:25 μμ »
Παρασύρθηκες δηλαδή??
Οι άλλοι φταίγανε??

Εμπιστευτηκα τους γνωστες και το πηρα. Χαριλαε αποκλειεται να φταιω και εγω και καποιος αλλος; Μιλαμε για το πιο αποτυχημενο project των εποχων, κανεις δεν εχει αναλαβει την ευθυνη, ο κακος γερμανος φταιει μονο κι ολα τα αλλα εγιναν τελεια.
Ειδικα καποιοι που με γνωριζετε απο κοντα μη λετε τετοια πραγματα..

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Απρίλιος 20, 2013, 09:19:10 μμ »
Παράθεση
Εμπιστευτηκα τους γνωστες και το πηρα

Βικτωρα θα διαφωνησω,και το κανω διοτι εμεις οι 2, καθ ολη την διαρκεια της διαδικασιας απλα ακολουθησαμε την πλειοψηφια,οχι γιατι παρασυρθηκαμε,ουτε γιατι εμπιστευτηκαμε,αλλα γιατι απολυτα συνειδητα θελαμε να ολοκληρωθει.
Αρα εαν θελησουμε να βρουμε ενοχους,προσωπικα δεν βρισκω,τοτε θα επρεπε να στραφουμε στην πλειοψηφια,τοσο για την επιλογη του μοντελου οσο και του λογοτυπου.
Να προσθεσω και κατι αλλο,επειδη φωτογραφιζονται προσωπα εντελως αδικα,ποσοι απο εμας προθυμοποιηθηκαν ν αναλαβουν την ευθυνη περαιωσης;απλα περιμεναμε να παρουμε το ρολογακι στα χερια μας.
Και δεν θελω να ξανακουσω περι παραπλανησης κλπ,ειδικα οταν η πλειοψηφια απο εμας ελαβε πμ απο επαιοντα,που μας ενημερωνε για την <ευτελεια> του προιοντος αλλα και ποστ υπηρξαν που υποστηριζαν οτι το ρολοι ηταν <μουφα>.
Προσωπικα βρισκω το ρολοι αναλογο του κοστους του,και πολλες μουρμουρες θα ειχαν εκκλειψει εαν καμποσοι απο εμας ακολουθουσαν το παραδειγμα σου,παρελαμβαναν το ρολοι και το πηγαιναν σε καποιον να βγαλει τις σκονιτσες.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Απρίλιος 20, 2013, 09:21:25 μμ »
Εμπιστευτηκα τους γνωστες και το πηρα. Χαριλαε αποκλειεται να φταιω και εγω και καποιος αλλος; Μιλαμε για το πιο αποτυχημενο project των εποχων, κανεις δεν εχει αναλαβει την ευθυνη, ο κακος γερμανος φταιει μονο κι ολα τα αλλα εγιναν τελεια.
Εαν την εποχη της ανθησης του χρηματιστηριου ειχες ´´εμπιστευθεί´- ακολουθησει τις προτροπες του χρηματιστη σου και εχανες τα παντα θα τους θεωρουσες υπευθυνους????Τελικα ποιος φταει,ο εχων μια ιδεα να μοιραστει η αυτος που την ακολουθει?
Δικαιολογιες για συνυπευθυνοτητα ειναι παιδιαστικες δικαιολογιες που σταματουν μετα το δημοτικο,ας σοβαρευθουμε και ας τις αναλαβουμε ετσι οπως πρεπει,εξ ολοκληρου η ευθυνη δικη μας,γιατι απλα ειμαστε ενηλικες.
Και το ρολοι ειναι καταπληκτικο,για μενα τον ´´ασχετό´.
Ελπιζω να μην με παρεξηγησεις διοτι καλοπροαιρετα ομιλω.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Απρίλιος 20, 2013, 09:23:15 μμ »
Βίκτωρα δεν σε κατηγόρησα!
Αν διαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις ότι επιμερίζω τις ευθύνες στους συμμετέχοντες.
ΔΕΝ γίνεται να φταίει μόνο ένας για το όλο θέμα, πόσο μάλλον ο "αντιπρόσωπος".
Είναι σαν να λέμε ότι φταίνε οι 300 "αντιπρόσωποι του λαού, ενώ οι εκατοντάδες χιλιάδες λαού που τους ψήφισαν είναι άμοιροι ευθυνών.
Δεν είπα ότι ήταν όλα τέλεια και μάλιστα έγραψα συγκεκριμένους τρόπους δράσης.
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι σκεπτόμενοι άνθρωποι "χτυπάνε το σαμάρι και όχι τον γάιδαρο"!

Ακόμα και να δεχτούμε την περίπτωση της "πλάνης" αν δεν υπάρχει "δόλος" δεν υπάρχει αδίκημα (διόρθωσε με αν κάνω λάθος!).
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Απρίλιος 20, 2013, 09:43:53 μμ »
Βρε παιδια, ειπα εγω οτι ο ανθρωπος μας παραπλανησε; θα με κανετε να ψαχνω τα ποστ μου κι ειναι κατι που θεωρω γελοιο. Ασκησα μια κριτικη στο χειρισμο του ολου θεματος, ειμαι πολυ σαφης και οταν μιλαω και οταν γραφω.
Δημητρη και Χαριλαε μακρια απο εμενα οι κατηγοριες για δολους και τετοια. Διαβαστε ξανα αυτο που εγραψα. Χαριλαε ενω παραδεχεσαι οτι εχουν ολοι ευθυνη, το λες τοσο γενικα ωστε κανεις να μη σκεφτει τον εαυτο του.Αν θεωρειτε, επειδη τολμησα να κρινω το moderator που ετρεξε το προτζεκτ, οτι κρυβομαι απο τις ευθυνες μου οτι συμπεριφερομαι παιδιαστικα, τι να πω.
Μιχαλη αν εγραφες καλοπροαιρετα δε θα με ελεγες παιδιαστικο, το δε παραδειγμα σου ειναι λιγο ασχετο αλλα κι παλι κανει τη δουλεια του: εχουν κι οι δυο ευθυνη, αλλα ο χρηματιστης πολυ μεγαλυτερη διοτι πληρωνεται για να δινει καλες συμβουλες, αν δινει κακες τοτε ειναι κακος χρηματιστης.
Ολη αυτη η αντιπαραθεση ειναι κουραστικη. Αυτο που ηθελα ναπω το ειπα και εμμενω, ακουσα με σεβασμο την κριτικη σας και αν προσεβαλα καποιον, τον Αρη η οποιονδηποτε αλλον, ζητω συγγνωμη. Αυτα απο εμενα...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 20, 2013, 10:01:06 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Απρίλιος 20, 2013, 10:45:08 μμ »
Δεν θα χρησιμοποιήσω την λέξη παραπλάνηση γιατί ενέχει δόλο και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω κάτι τέτοιο.
Ήταν όμως τουλάχιστον ανεύθυνο το promotion του Άρη στο συγκεκριμένο ρολόι και γενικότερα στην εταιρεία.
Αν ανατρέξει κανείς στα παρακάτω links θα διαβάσει-θυμηθεί συγκλονιστικές "κοτσάνες".
Μέχρι και με rolex παρομοιάστηκε το ρολόι  ::)

Δε θα χρησιμοποιησεις τη λεξη ''παραπλανηση'', την αναφερεις ομως!...
''Promotion''?!... Δεν το καταλαβα αυτο?! Τι ακριβως εννοεις με τον ορο ''promotion'' για εξηγησε μας?!
Για καν'το μας πιο λιανα Κωστα?! Ποιες κοτσανες ειπωθηκαν, ποιος και ποτε παρομοιασε το project με rolex?!
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Απρίλιος 20, 2013, 11:15:51 μμ »
Το ρολοι δεν παρουσιαστηκε ποτε ως rolex.
Αποδειξη οτι δηλωσα συμμετοχη,εχω δεδομενη αλλεργια στα ρολεξ,φαντασου στα σαν ρολεξ.

Περα απο την πλακα,ο καθενας μας θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος,στο τι γραφει και με ποια τεκμηριωση μοιραζει ευθυνες.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #388 στις: Απρίλιος 20, 2013, 11:39:42 μμ »
Βρε παιδια, ειπα εγω οτι ο ανθρωπος μας παραπλανησε; θα με κανετε να ψαχνω τα ποστ μου κι ειναι κατι που θεωρω γελοιο. Ασκησα μια κριτικη στο χειρισμο του ολου θεματος, ειμαι πολυ σαφης και οταν μιλαω και οταν γραφω.
Δημητρη και Χαριλαε μακρια απο εμενα οι κατηγοριες για δολους και τετοια. Διαβαστε ξανα αυτο που εγραψα. Χαριλαε ενω παραδεχεσαι οτι εχουν ολοι ευθυνη, το λες τοσο γενικα ωστε κανεις να μη σκεφτει τον εαυτο του.Αν θεωρειτε, επειδη τολμησα να κρινω το moderator που ετρεξε το προτζεκτ, οτι κρυβομαι απο τις ευθυνες μου οτι συμπεριφερομαι παιδιαστικα, τι να πω.
Μιχαλη αν εγραφες καλοπροαιρετα δε θα με ελεγες παιδιαστικο, το δε παραδειγμα σου ειναι λιγο ασχετο αλλα κι παλι κανει τη δουλεια του: εχουν κι οι δυο ευθυνη, αλλα ο χρηματιστης πολυ μεγαλυτερη διοτι πληρωνεται για να δινει καλες συμβουλες, αν δινει κακες τοτε ειναι κακος χρηματιστης.
Ολη αυτη η αντιπαραθεση ειναι κουραστικη. Αυτο που ηθελα ναπω το ειπα και εμμενω, ακουσα με σεβασμο την κριτικη σας και αν προσεβαλα καποιον, τον Αρη η οποιονδηποτε αλλον, ζητω συγγνωμη. Αυτα απο εμενα...
Βίκτωρα δεν κατηγόρησα κανένα για δόλο (πόσο μάλλον εσένα). Αντίθετα είπα ότι ακόμα και να δεχτούμε την ¨πλάνη¨ από τον ´Αρη ή όποιον άλλον συμμετέχοντα δεν μπορώ να βρω πουθενά ¨δόλο¨.
Αν λέω τόσο γενικά το θέμα της ατομικής ευθύνης του καθενός συμμετέχοντα, τότε θα πρέπει να το τονίσω πιο πολύ και να αλλάξω τον τρόπο γραφής μου.
Γράφω πάντως όσο μπορώ πιο καθαρά για να προσανατολίσω τους συμμετέχοντες στην αποδοτική προσπάθεια εύρεσης λύσης στο πρόβλημα (συλλογικά) και να σας πείσω ότι οι αντιπαραθέσεις τύπου ¨φταίει ο ...........¨ μόνο αναστάτωση φέρνουν και όχι λύσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Απρίλιος 21, 2013, 12:07:09 πμ »
Δε θα χρησιμοποιησεις τη λεξη ''παραπλανηση'', την αναφερεις ομως!...
''Promotion''?!... Δεν το καταλαβα αυτο?! Τι ακριβως εννοεις με τον ορο ''promotion'' για εξηγησε μας?!
Για καν'το μας πιο λιανα Κωστα?! Ποιες κοτσανες ειπωθηκαν, ποιος και ποτε παρομοιασε το project με rolex?!

Oι απαντησεις εδω:

[url]http://rolexblog.blogspot.gr/2007/07/chapter-3-complete-history-of-rolex_2123.html[/url]
[url]http://rolexblog.blogspot.gr/2009/07/part-3-complete-history-of-rolex.html[/url]
[url]http://rolexblog.blogspot.gr/2007/07/chapter-3-complete-history-of-rolex.html[/url]

Mηπως τελικα -μετα απο ολα αυτα- υπαρχει περιπτωση να εχουμε ενα 'ROLEX' στα χερια μας και δεν το εχουμε καταλαβει?!...   :D

Φιλικα,
Watch-Collector

Promotion σημαίνει προώθηση προιόντος.
Όλους τους διθυραμβους που προηγηθηκανε της επιλογης του ρολογιου μονο ως τετοια μπορω να τους εκλαβω.
Διευκρινησα οτι δεν θεωρω πως υπηρξε δολος-παραπλανηση-οικονομικο ωφελος απο αυτο.
Κοτσανες ουκ ολιγες στα θεματα αυτα που δεν μπορω να κατσω να απομονωσω.
Μια αναγνωση αυτων αρκει.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Απρίλιος 21, 2013, 12:49:49 πμ »
Promotion σημαίνει προώθηση προιόντος.
Όλους τους διθυραμβους που προηγηθηκανε της επιλογης του ρολογιου μονο ως τετοια μπορω να τους εκλαβω.
Διευκρινησα οτι δεν θεωρω πως υπηρξε δολος-παραπλανηση-οικονομικο ωφελος απο αυτο.
Κοτσανες ουκ ολιγες στα θεματα αυτα που δεν μπορω να κατσω να απομονωσω.
Μια αναγνωση αυτων αρκει.

Το θεμα δεν ειναι τι εκλαμβανεις, τι σου κατεβαινει στο μυαλο ή τι μπορει να σε βολευει να λες, αλλα τι εντελει απο ολα αυτα μπορεις να τεκμηριωσεις, γιατι και εγω θα μπορουσα να εκλαβω ή να πω πολλα για σενα ή τη σταση σου, αλλα δεν το κανω!...   ;)
Γι' αυτο αλλη φορα προσεχε περισσοτερο τις διατυπωσεις σου!

Το ποιος λεει ''κοτσανες'' φαινεται απο την παρακατω παραθεση μου.
Αλλα απ' ο,τι φαινεται ή θελεις και τα λες ή σου ξεφευγουν!
Εαν διαβαζες προσεκτικα τι εγραψα και τι παραθεσα τοτε ''περι hommage και παρθενογενεσης'', θα καταλαβαινες ισως οτι το project το οποιο ουσιαστικα θυμιζει pam στην πραγματικοτητα δεν ειναι ουτε pam, αφου πισω απο την τελευταια δεν ηταν αλλη απο τη Rolex που δανειζε/παραξε κασες και μηχανισμους για λογαριασμο της και οχι αυτο που τοσο ευκολα και αλλογιστα -αν μη τι αλλο θελω να πιστευω- σε βολευει να λες...   ;)

Oι απαντησεις εδω:

http://rolexblog.blogspot.gr/2007/07/chapter-3-complete-history-of-rolex_2123.html
http://rolexblog.blogspot.gr/2009/07/part-3-complete-history-of-rolex.html
http://rolexblog.blogspot.gr/2007/07/chapter-3-complete-history-of-rolex.html

Mηπως τελικα -μετα απο ολα αυτα- υπαρχει περιπτωση να εχουμε ενα 'ROLEX' στα χερια μας και δεν το εχουμε καταλαβει?!...   :D

Φιλικα,
Watch-Collector

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Απρίλιος 21, 2013, 01:09:34 πμ »
Προσωπική μου εκτίμηση είναι να εκτεθεί αναλυτικά και με προσοχή το θέμα σε όλα τα διεθνή forum, αλλά και να γίνει ερώτηση στην αρχή πιστοποίησης της Γερμανίας αλλά και της Ελβετίας για το κατά πόσον η εταιρία αυτή δικαιούται να βάζει Swiss Made στα ρολόγια της αλλά και να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα στην Γερμανία (πιστέψτε με είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ αυστηρές αρχές και δεν παίζουν!).

Φιλε Χαριλαε,
Δε χωραει αμφισβητηση -το γνωριζω ηδη, αλλα βεβαιως και μπορειτε να το επιβεβαιωσετε- τα υλικα για το SEAHUNTER II ειναι αγορασμενα απο ελβετους προμηθευτες (εξου και το ''swiss made'' που αναγραφεται στο καντραν και την πισω οψη του ρολογιου), με το 50%+ αυτων να εχει κατασκευαστει στην Ελβετια. Σε αυτην την περιπτωση δεν ισχυει ο,τι στη σειρα PALADIN οπου εκει αναγραφεται το ''made in Germany''.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Απρίλιος 21, 2013, 01:29:13 πμ »
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ακούσω πολλά για μένα και τη στάση μου.
Να σου υπενθυμίσω μόνο πως μερικούς μήνες πριν την πρότασή σου για το wakmann  είχατε κράξει άσχημα μέλος για αγγελία hommage pam.
Εν συνεχεία προτεινες και υποστηριξες δυναμικα ενα τετοιο ρολοι και αυτη ηταν και η ενσταση μου. Υποστήριξα δηλαδη οτι αρχικα υποστηριζες κι εσυ.
 Οτι δεν τιμαει το φορουμ κατι τετοιο.
Τωρα αν εσυ βλεπεις κατι μεμπτό σε αυτό θα ειχε οπως σου ειπα πολυ ενδιαφερον να το ακουσω.
Δεν ειναι κακο που υποστηριξες την προταση σου για το ρολοι (αυτο εννοω promotion-προωθηση προιοντος). Προταση σου ηταν, καλα εκανες και την υποστηριξες.
Για λογους ομως που εσυ μονο ξερεις το εκανες κατα την γνωμη μου με υπερμετρο ζηλο και παρουσιαστηκε το ρολοι-εταιρεια σαν κατι που δεν ειναι (βλεπε αποτελεσματα).
Και εκει βρισκεται και η ευθυνη σου.
Δεν σε κατηγορησε κανεις για κατι αλλο.
Δεν αμφισβητει κανεις την προσφορα σου στο φορουμ και εχεις λαβει ευσημα για τα προηγουμενα προτζεκτ.
Αυτο δεν πετυχε και ειναι φυσιολογικο να ακουσεις το "κραξιματακι" σου.
Και θα ηταν πιο ειλικρινες εκ μερους σου να παραδεχτεις ορισμενα πραγματα απο το να "κρυβεσαι" πισω απο τους ορους του προτζεκτ που οφειλαν να εχουν διαβασει οι συμμετεχοντες κλπ.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Απρίλιος 21, 2013, 01:32:44 πμ »
Υ.Γ: Την προιστορια panerai-rolex δεν την εμαθα απο την παραπανω παραθεση σου  ;)
      Τα υπόλοιπα της παραθέσεως σου είναι παρομοίωση όπως αρχικά σου ανέφερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2013, 02:00:31 πμ από kkostas »

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Απρίλιος 21, 2013, 01:35:51 πμ »
Υ.Γ2: Επειδή προσέχω αρκετά τις διατυπώσεις μου, την λέξη παραπλάνηση την ανεφερα οπως λες  προς υποστηριξη σου αν δεν καταλαβες καλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2013, 01:48:08 πμ από kkostas »

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Απρίλιος 21, 2013, 02:38:22 πμ »
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ακούσω πολλά για μένα και τη στάση μου.

Αστο καλυτερα, δε θα κατεβω ποτε στο δικο σου επιπεδο ή σε αυτο καποιων αλλων...

Να σου υπενθυμίσω μόνο πως μερικούς μήνες πριν την πρότασή σου για το wakmann  είχατε κράξει άσχημα μέλος για αγγελία hommage pam.

Εαν δεν ξερεις ακομη τι διαφορα μεταξυ ''κινεζιας'' και hommage ή τους κανονες του φορουμ -που σιγουρα τους αγνοεις- δε θα σου τους μαθω εγω τωρα...

Για λογους ομως που εσυ μονο ξερεις το εκανες κατα την γνωμη μου με υπερμετρο ζηλο και παρουσιαστηκε το ρολοι-εταιρεια σαν κατι που δεν ειναι (βλεπε αποτελεσματα).

Δεν υπηρξε μια προταση απο μερους μου, υπηρξαν και αλλες οι οποιες εντελει απορριφθησαν. Ο,τι κανω στη ζωη μου εχω μαθει να το κανω παντα υπευθυνα και με ζηλο. Ετσι εκανα καθολη τη διαρκεια του project, ετσι θα συνεχισω να κανω μεχρις οτου τελειωσει. Απο εκει και περα κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν για τιποτα, ουτε και μπορει να εγγυηθει για κανεναν παρα μονον για τον ιδιο του τον εαυτο! Οπως λοιπον πιθανον να καταλαβες, εγω μπορω απλως να εγγυηθω για τον εαυτο μου προκειμενου να πιεσω και να βρω τροπο να γινουν τα πραγματα οπως οφειλουν να γινουν -αυτο αλλωστε κανω- οχι ομως γι' αυτην, οπως και για κανεναν.
Oσον αφορα τη δικη σου γνωμη μου ειναι παντελως αδιαφορη.

Δεν αμφισβητει κανεις την προσφορα σου στο φορουμ και εχεις λαβει ευσημα για τα προηγουμενα προτζεκτ.
Αυτο δεν πετυχε και ειναι φυσιολογικο να ακουσεις το "κραξιματακι" σου

Ναι. ναι θυμαμαι... οπως τοτε με το STEINHART και το ΖΕΝΟ!...
Οσο και να πασχιζετε και να θελετε να εμφανιζετε καποια πραγματα, να 'σαι σιγουρος οτι και αυτο θα τελειωσει!

Και θα ηταν πιο ειλικρινες εκ μερους σου να παραδεχτεις ορισμενα πραγματα απο το να "κρυβεσαι" πισω απο τους ορους του προτζεκτ που οφειλαν να εχουν διαβασει οι συμμετεχοντες κλπ.

''Ειλικρινες?!...'', ''κρυβεσαι?!...'': τρεις λαλουν και δυο χορευουν!
Το ποιος, ποιοι κρυβονται πισω απο αυτο και για ποιους λογους γνωριζουμε αρκετοι και πλεον ειναι ολοφανερο!...
Οπως βλεπεις δε θα σου κανω τη χαρη. Για την ωρα ειμαι παρον και θα ειμαι μεχρι τελους του project!

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Απρίλιος 21, 2013, 03:29:37 πμ »

Bικτωρα,
Μην το κουραζουμε αλλο το θεμα. Κατα βασιν φταιω εγω και τελειωσε.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Απρίλιος 21, 2013, 07:20:16 πμ »
Αστο καλυτερα, δε θα κατεβω ποτε στο δικο σου επιπεδο ή σε αυτο καποιων αλλων...

Εαν δεν ξερεις ακομη τι διαφορα μεταξυ ''κινεζιας'' και hommage ή τους κανονες του φορουμ -που σιγουρα τους αγνοεις- δε θα σου τους μαθω εγω τωρα...

Δεν υπηρξε μια προταση απο μερους μου, υπηρξαν και αλλες οι οποιες εντελει απορριφθησαν. Ο,τι κανω στη ζωη μου εχω μαθει να το κανω παντα υπευθυνα και με ζηλο. Ετσι εκανα καθολη τη διαρκεια του project, ετσι θα συνεχισω να κανω μεχρις οτου τελειωσει. Απο εκει και περα κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν για τιποτα, ουτε και μπορει να εγγυηθει για κανεναν παρα μονον για τον ιδιο του τον εαυτο! Οπως λοιπον πιθανον να καταλαβες, εγω μπορω απλως να εγγυηθω για τον εαυτο μου προκειμενου να πιεσω και να βρω τροπο να γινουν τα πραγματα οπως οφειλουν να γινουν -αυτο αλλωστε κανω- οχι ομως γι' αυτην, οπως και για κανεναν.
Oσον αφορα τη δικη σου γνωμη μου ειναι παντελως αδιαφορη.

Ναι. ναι θυμαμαι... οπως τοτε με το STEINHART και το ΖΕΝΟ!...
Οσο και να πασχιζετε και να θελετε να εμφανιζετε καποια πραγματα, να 'σαι σιγουρος οτι και αυτο θα τελειωσει!

''Ειλικρινες?!...'', ''κρυβεσαι?!...'': τρεις λαλουν και δυο χορευουν!
Το ποιος, ποιοι κρυβονται πισω απο αυτο και για ποιους λογους γνωριζουμε αρκετοι και πλεον ειναι ολοφανερο!...
Οπως βλεπεις δε θα σου κανω τη χαρη. Για την ωρα ειμαι παρον και θα ειμαι μεχρι τελους του project!

1) Πίσω από την στάση μου για το προτζεκτ δεν κρύβεται κανείς. Σε διαβεβαιώ ότι είναι ολοδικιά μου.  Το πιο πιθανόν είναι να την παρακολουθούσαν/ε με ευχαρίστηση αυτοι/ός που εννοείς αλλά πίστεψε με καμιά επιρροή δεν έχουν/ει στην γνώμη μου. Αυτά ή ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σου ή έτσι θέλεις να τα παρουσιάζεις.

2) Οι ενστάσεις που είχατε εγείρει τότε για την αγγελία του μέλους δεν αφορούσαν την "κινεζίλα" του προιόντος . Τα περί διαφοράς κινεζίλας-hommage είναι κωλοτούμπα δικιά σου.

3) Όσο αφορά το προηγούμενο προτζεκτ αν θυμάσαι καλά σε είχα συγχαρεί και είχα παρευρεθεί και στην παράδοση. Καμία σχέση δεν είχα με τους διαφωνούντες, είχα τσακωθεί τότε μαζί τους για την στάση τους και σε κατηγορίες τους περί εμπορίου σε συζήτηση σε άλλο φόρουμ ήμουν ο πρώτος που έσπευσε προς υπεράσπιση σου. Κάνε μια έρευνα στην εκεί συζήτηση για να εξακριβώσεις τα γραφόμενά μου. Προφανώς θα με περνάς για κάποιον άλλο που πασχίζει για κάτι αλλά μάλλον ή 1) όταν πιέζεσαι τα χάνεις ή 2) έχεις σε μεγάλη εκτίμηση τον Γκέμπελς και τις μεθόδους του.

4) Το να είσαι παρόν στο προτζεκτ και αυτό να ολοκληρωθεί επιτέλους με την μικρότερη χασούρα για τους συμμετέχοντες είναι κάτι που πραγματικά θέλω να συμβεί. Τους περισσότερους τους ξέρω προσωπικά-αν και μετά την αρνητική μου στάση στο προτζεκτ μάλλον με θεωρούν μαύρο πρόβατο και λυπάμαι- γνωρίζω δε το πόσο το περιμένουν και το πόσα λεφτά πληρώσαν για ένα ανάξιο ρολόι.

5) Τώρα για το επίπεδο που δεν θέλεις να πέσεις, τι να πω? Προφανώς δεν αντέχεις την δημόσια κριτική. Ας κρίνουν λοιπόν οι υπόλοιποι...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2013, 07:31:28 πμ από kkostas »

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #398 στις: Απρίλιος 21, 2013, 09:26:48 πμ »
Μην του κάνετε τη χάρη να μας διαλύσει το φόρουμ του Τόρστεν ρε παιδιά! Αν και φοβάμαι μην είναι ήδη αργά γι'αυτό.

Τι φταίει ο Άρης που όλοι μαζί αποφασίσαμε και εμπιστευτήκαμε αυτόν τον εξαίρετο επαγγελματία; Ήξερε κανείς απο μας ότι είναι τόσο χάλια στη δουλειά του..;

Αν μην τι άλλο ο Άρης ανέλαβε να τρέξει και ακόμη τρέχει αυτό το φιάσκο-πρότζεκτ ενώ εμείς περιοριζόμαστε στην κριτική. Και συνεχίζει (πολιτισμένα προς τιμή του) να πασχίζει να βρεθούν λύσεις στα αμέτρητα προβλήματα ακούγοντας τα εξ'αμάξης!

Οι προδιαγραφές για αυτό το πρότζεκτ ήταν άριστες. Γι'αυτό και υλοποιήθηκε (απο τη πλευρά μας - πληρωμές κτλ) τόσο σύντομα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν/είναι το αναμενόμενο. Και σας ρωτώ: ποιός φταίει....; Ο Τόρστεν και μόνο φυσικά!

Μάριος

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #399 στις: Απρίλιος 21, 2013, 09:37:12 πμ »
Θεωρώ ότι δεν είναι κακό, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο Μήτσος, το να παρασυρθεί κανείς, ειδικά όταν μιλάμε για μια τέτοια ομαδική αγορά. Αν και για 'μένα η σωστή λέξη είναι "επηρεάζομαι" και όχι "παρασύρομαι".
Καλώς ή κακώς, μας αρέσει δε μας αρέσει, ο Άρης είναι αυτός που είναι, σε ότι αφορά τα ρολόγια. Δε θα μπορούσε λοιπόν να με αφήσει ανεπηρέαστο το παρακάτω πόστ, αλλά και πολλά άλλα που κατά καιρούς έχει γράψει.

"Προσωπικη εκτιμηση: Yψηλη ποιοτητα κατασκευης(!) με υλικα που πληρουν τις ελβετικες προδιαγραφες, ελεγχος-συναρμολογηση-τεχνικη υποστηριξη στα εργαστηρια της εταιριας στη Γερμανια, τιμη (εφοσον ενδιαφερει) εκτιμω διαπραγματευσιμη, ειτε προς στρογγυλοποιηση του ποσου των 420 Ευρω προς τα κατω (δηλαδη 400 Eυρω), ειτε τουλαχιστον για επιδιωξη δωρεαν αποστολης (βασιζομενος στην εντονη επιθυμια του Torsten να αναλαβει το project!)."

Με ανάγκασε να το αγοράσω; ΟΧΙ. Μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό; ΟΧΙ. Από την άλλη όμως είναι παραπάνω από εύλογη η απορία μου "πώς γίνεται ένας άνθρωπος με αυτές τις γνώσεις να έπεσε τόσο έξω;" Που είναι το κακό με αυτό;

Να το θέσω αλλιώς για να μη κατηγορηθώ ότι πάλι στοχοποιώ τον Άρη.

Αν, για παράδειγμα, ήθελα να αγοράσω ένα laptop, σε ποιόν θα απευθυνόμουν; Μα στο Chris_Superocean φυσικά.
Μου προτείνει λοιπόν ο Χρήστος ένα συγκεκριμένο μοντέλο από ένα μάστορα ο οποίος είναι φοβερός, κάνει παπάδες, φτιάχνει ότι θες κ.τ.λ. (επηρεάζομαι/παρασύρομαι όπως θέλετε πείτε το)
Τελικά αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος μάστορας είναι μεγάλος απατεώνας, όπως και ο Torsten στη δική μας περίπτωση.
Μπορείς να κατηγορήσεις το Χρήστο γι αυτό; ΟΧΙ. Σε ανάγκασε να το αγοράσεις; ΟΧΙ. Μπορείς όμως άνετα να τον κατηγορήσεις για το γεγονός και μόνο ότι στον πρότεινε.Υποτίθεται ότι είναι ειδικός. Εδώ ακριβώς είναι και το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον Άρη.
Δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η αδικία σε όλο αυτό;

Με λίγα λόγια, άλλη βαρύτητα έχουν τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα του Άρη σε ότι αφορά τα ρολόγια, άλλη αυτά του Χρήστου σε ότι αφορά τους υπολογιστές, άλλη αυτά του Βίκτωρα σε ότι αφορά νομικά θέματα. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Αν εγώ έπρεπε να προσέξω μια φορά αυτά που είπα αναφορικά με το ρολόϊ, ο Άρης που είναι ειδικός στα ρολόγια, που έχει εμπειρία από project και που ηγείται του φόρουμ, έπρεπε να προσέξει δέκα. Από το στόμα του κρεμόμασταν όλοι.
Οι υπόλοιποι δεν ξέραμε και λέγαμε αρλούμπες. Ακόμα τα βλέπω και γελάω.

Εγώ το βρήκα ευκαιριάρα
Καταπληκτικό κομμάτι και αναμφισβήτητα μεγάλη ευκαιρία.

Ο Χρήστος να δεις
+1  :yes:

ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑ.................................

Αμ ο Σπύρος;
Πολυ καλη προσφορα για ενα ποιοτικο ρολοι!!!!

Ο Γιάννης τα έδωσε όλα
Δεν υπάρχει φαντάζομαι κανείς που να μη θεωρεί κα-τα-πλη-κτι-κή τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όμορφο κομμάτι, με vintage μηχανή από τα 70's και μάλιστα διακοσμημένη, οpen back με ζαφείρι μπρος-πίσω, 300μ αδιάβρχο και swiss made...τα πάντα όλα δηλαδή!!!

Ο Μήτσος ήταν ο καλύτερος. Το κοστολόγησε κιόλας στα 2000€
Κάθισα και έκανα research οι 2 εταιρίες είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη τα wakmann είναι ρολογαρες και θα μπορούσαν άνετα να πωλούνται κανά 2χιλιαρο
Wakmann δαγκωτο ,,!!!!!!! Απο μένα
:supz:

Για το τέλος άφησα αυτό που με ενόχλησε περισσότερο που δεν είναι άλλο απο την άρνηση των περισσοτέρων να παραδεχτούν, ακόμα και τώρα που έχει αποτύχει το project, ότι επηρεάστηκαν/παρασύρθηκαν και ότι έκαναν λάθος επιλογή.
Δε δέχομαι ρε Μήτσο να ακούω ότι δεν παρασύρθηκες και θα σου πω το γιατί.
Ξέρεις πολύ καλά ότι αν η πρόταση για το Wakmann έπεφτε στο τραπέζι, όχι από τον Άρη, αλλά από εμένα, από το Βίκτωρα, από το Σπύρο, δε θα μάζευε ούτε 3 συμμετοχές. Όχι 37 που μάζεψε. Ούτε εσύ ο ίδιος θα συμμετείχες και μην το αρνηθείς. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί δεν το παραδέχεστε.
Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε το λάθος σας. Κακό είναι που εμμένετε σε ένα ρολόϊ το οποίο όσες φορές και να παέι στη Γερμανία, σωστό δεν πρόκειται να έρθει.

Υ.Γ. Θέλω να πιστεύω ότι με το σημερινό πόστ δεν προσέβαλα κανέναν. Έτσι Βίκτωρα;