H ποιοτητα και ο χαρακτηρας του ανδρος φαινεται στα δυσκολα και πραγματικα τωρα ειναι η ωρα να το αποδειξουμε!!!
Ισχυρισμοι του τυπου ‘’φταιει ο Σπυρος,φταιει ο διαιτητης,ηταν offside’’ κλπ.νομιζω οτι ειναι αστειοι και στερουνται σοβαροτητας.
Δεν πιστευω οτι μπορει να υπαρχει εστω και ενας που να πιστευει οτι ο Αρης ειναι η αιτια του κακου.
Ναι, ειναι γεγονος οτι η εμπειρια του και οι γνωσεις του,κανουν βαρυνουσα την γνωμη του και μπορουν να επηρεασουν τους λιγοτερο ειδικους(ενας απ αυτους ειμαι κι εγω)αλλα αυτο ειναι φταιξιμο;
Απλα οταν προτεινε το συγκεκριμενο ρολοι,εχοντας ηδη προσωπικη γνωμη απο τη δουλεια του γερμανου,ηταν ευκολο να πεισει τους πολλους .οτι ‘’ναι αξιζει ,ειναι ευκαιριαρα’’.
Μπορουσε να γνωριζει την συμπεριφορα του γερμανου;μπορουσε να φανταστει οτι το ονειρο θα καταντουσε εφιαλτης; Εμπιστευθηκε τονTorsten,αφεθηκε να πιστευει στον επαγγελματισμο του ,για το μονο που μπορει καποιος να τον κατηγορησει ειναι οτι δεν καταλαβε τον γερμανο!!
Οσο μεριδιο ευθυνης θα ειχε αν ολα πηγαιναν κατ’ευχη και το προτζεκτ ηταν απολυτα επιτυχες,τοσο μεριδιο ευθυνης εχει και τωρα που το προτζεκτ στραβωσε και εχουν δημιουργηθει προβληματα.
Και αν υπαρχουν ενστασεις για τον τροπο αντιμετωπισης των πεπραγμενων του γερμανου απ’αυτον,τελικα ρε παιδια δεν αντιδρουμε ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο.!!Κι εγω θα προτιμουσα να ειναι πιο αυστηρος μαζι του,προσωπικα μαλλον αυτο θα εκανα αν ημουν στη θεση του,αλλα ποιος μας λεει οτι θα ηταν πιο αποτελεσματικο κατι τετοιο,οτι θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα;
Θα προτιμουσα να του πει στην παραλαβη των ρολογιων ‘’παρτα ολα πισω και φερτα πισω τελεια’’,αλλα ποιος εγγυαται οτι με αυτον τον τροπο θα παραλαμβαναμε καλυτερα ρολογια;
Επομενως οι λεξεις‘’δολος’’,’’απατη’’ ,’’εξαπατηση’’κλπ ειναι απαραδεκτες και δεν εχουν θεση εδω μεσα. Από την άλλη ομως όταν είσαι moderator και την κριτική θα ακούσεις και όταν την ακούσεις θα απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς.
Δεν εξαπατηθηκα για να συμμετεχω,αν θελω να βρω εναν ενοχο ,αυτος ειναι η επιθυμια μου να αποκτησω ενα ρολοι του φορουμ.Το γεγονος αυτο με εκανε να πω ναι σε ολες τις προτασεις που κατετεθηκαν ,το γεγονος αυτο με εκανε να παραβλεψω τις αντιρρησεις μου για το WAKMANN(τις οποιες συζητησα και με τον Αρη)και μαλιστα να υποστηριξω με θερμη την υποψηφιοτητα του.
Πως μπορω λοιπον να ζητησω ευθυνες απο αλλον;Πως μπορω να κατηγορησω τον οποιονδηποτε,οταν εγω ο ιδιος παρελαβα ενα ρολοι με κοντους δεικτες,ενω με κοροιδευανε οι υπολοιποι,γιατι και ετσι μου αρεσε και επειδη το σκοπο του τον εκπληρωνε και με κοντους δεικτες.
ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!!
Φιλοι, ας μην αφησουμε το γερμανο να μας διαλυσει, ας παραλαβουμε με το καλο ολοι τα ρολογια μας και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε.
Και προπαντων, μακρυα απο λογια και χαρακτηρισμους, που ειναι σιγουρο οτι οταν ολα τελειωσουν, θα στενοχωρουν κι αυτους που τα εγραψαν.
Παντα φιλικα
Σπυρος