Αποστολέας Θέμα: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton  (Αναγνώστηκε 161776 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
Απ: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #280 στις: Απρίλιος 18, 2013, 11:35:48 πμ »
Βλέποντας με στενοχώρια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά μέλη, μεταξύ των οποίων και προσωπικοί φίλοι μου (άλλωστε κι εγώ περιμένω κάτι λουράκια) δεν άντεχα να μη γράψω έστω μια γραμμή σ' αυτό το νήμα.
13 άτομα μόνο είχαν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό το σχέδιο. Δε μίλησα ποτέ και σεβάστηκα τις επιλογές των πολλών. Ακόμα όμως αναρωτιέμαι γιατί επιλέχθηκε ένα project από μια άγνωστη εταιρία, με μια μηχανή που την προμηθεύεσαι και μόνο σου με 70 usd, χωρίς να αναφέρομαι στο αισθητικό κριτήριο - άλλωστε κι εμένα δε μου άρεσε το hamilton.
Οσο σκεφτομαι όμως ότι με 300€ θα είχαμε ένα ρολόι με την εγγύηση της Hamilton, χαραγμένο ό,τι θέλαμε πίσω, στο πλάι κι όπου αλλού, με Unitas μηχανή, με πιάνει μαράζι.
Μετανοιώνω απίστευτα που συμμετείχα σε αυτό το project, κι ας είναι το ρολόι μου σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλών άλλων.
Κρίμα...

Η τελευταία λέξη σου τα λέει όλα...

Κρίμα...
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Απρίλιος 18, 2013, 12:15:22 μμ »
Δίκιο έχεις, αλλά ποιος περίμενε αυτή την κατάληξη???

Γι αυτό επέμεινα στη σύγκριση ανάμεσα στα δύο σχέδια. Ηταν λίγο και θέμα λογικής.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Απρίλιος 18, 2013, 12:17:21 μμ »
στο βοστοκ που ειχα δηλώσει συμμετοχή αρχικά? μια χαρα ρολογακι, και τα λεφτα θα πηγαίναν σε ελληνικα χερια....

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Απρίλιος 18, 2013, 12:21:03 μμ »
μας έβγαλε την ψυχή ο άτιμος , μας έκανε την χαρά αγανάκτηση .
Κάπως πρέπει να τιμωρηθεί !!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Απρίλιος 18, 2013, 12:24:53 μμ »
Να τον καλέσουμε να τον κεράσουμε σε κανα ταβερνάκι και να του κάνουμε τα παράπονά μας.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #285 στις: Απρίλιος 18, 2013, 12:27:48 μμ »
Να τον καλέσουμε να τον κεράσουμε σε κανα ταβερνάκι και να του κάνουμε τα παράπονά μας.
Kαι να του πληρώσουμε και το ξενοδοχείο. Όχι τίποτα σπουδαίο. Την προεδρική στο Plaza.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Απρίλιος 18, 2013, 12:29:18 μμ »
Kαι να του πληρώσουμε και το ξενοδοχείο. Όχι τίποτα σπουδαίο. Την προεδρική στο Plaza.

Ε βέβαια ...
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Απρίλιος 18, 2013, 12:30:14 μμ »
Μη σου πω να του κλείσουμε και μια κρουαζέρια για να τον ευχαριστήσουμε για τα super dupper wow ρολόγια ...
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #288 στις: Απρίλιος 18, 2013, 01:24:17 μμ »
Βλέποντας με στενοχώρια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά μέλη, μεταξύ των οποίων και προσωπικοί φίλοι μου (άλλωστε κι εγώ περιμένω κάτι λουράκια) δεν άντεχα να μη γράψω έστω μια γραμμή σ' αυτό το νήμα.
13 άτομα μόνο είχαν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό το σχέδιο. Δε μίλησα ποτέ και σεβάστηκα τις επιλογές των πολλών. Ακόμα όμως αναρωτιέμαι γιατί επιλέχθηκε ένα project από μια άγνωστη εταιρία, με μια μηχανή που την προμηθεύεσαι και μόνο σου με 70 usd, χωρίς να αναφέρομαι στο αισθητικό κριτήριο - άλλωστε κι εμένα δε μου άρεσε το hamilton.
Οσο σκεφτομαι όμως ότι με 300€ θα είχαμε ένα ρολόι με την εγγύηση της Hamilton, χαραγμένο ό,τι θέλαμε πίσω, στο πλάι κι όπου αλλού, με Unitas μηχανή, με πιάνει μαράζι.
Μετανοιώνω απίστευτα που συμμετείχα σε αυτό το project, κι ας είναι το ρολόι μου σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλών άλλων.
Κρίμα...
+1

Γι αυτό επέμεινα στη σύγκριση ανάμεσα στα δύο σχέδια. Ηταν λίγο και θέμα λογικής.
+1000

Ο Γερμανός είναι αναμφισβήτητα απατεώνας και μεγάλος αλήτης. Άλλο που κάποιοι ειδικοί θέλησαν να τον υπερασπιστούν. Δικαίωμά τους.
Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, το φέρουμε εμείς οι ίδιοι.

Αν συναντήσεις στο δρόμο σου ένα μεθυσμένο και δεχτείς να μπεις στο αυτοκίνητό του για να σε πάει μέχρι το σπίτι, δε μπορείς μετά να του ζητήσεις τα ρέστα επειδή γκρεμοτσακιστήκατε. Έτσι δεν είναι;
Το ίδιο συνέβη και στη δική μας περίπτωση. Ο Γερμανός μας έδειξε από την πρώτη στιγμή, με τον πιο σαφή τρόπο. πόσο αναξιόπιστος και κομπογιαννίτης είναι. Εμείς όμως αγνοήσαμε τα όποια σημάδια και θελήσαμε να προχωρήσουμε, λες και δεν υπάρχουν άλλες εταιρείες που να αναλαμβάνουν project.
Ιδού τα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Απρίλιος 18, 2013, 01:46:05 μμ »
Κρίμα...

Φιλε Βικτωρα
Ολα αυτα που γραφεις τα εχω σκεφτει πολλες φορες,τοσο πριν οσο και μετα την ''υλοποιηση'' του προτζεκτ.
Μου ηταν ιδιαιτερα δυσνοητο και ανεξηγητο το γεγονος οτι μια αξιοπιστη και οικονομικα προσιτη προταση,δεν καταφερε να συγκεντρωσει ουτε τις μισες συμμετοχες,που συγκεντρωσε μια αλλη,πολυ πιο ακριβη και λιγο αγνωστη απο πλευρας αξιοπιστιας.
Προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου,οτι ειναι προτζεκτ ενω το Η οχι,ειναι ομορφο,ειναι...ειναι...
Η ουσια ομως ειναι μια.
37 συμμετοχες σε κατι αγνωστο,ακριβο,αβεβαιο.Σαφως εχουμε ευθυνη ολοι μας.
Ισως καποιοι απο μας λιγοτερο,γιατι θελαμε ενα ρολοι του φορουμ και σε ολα λεγαμε ναι!!! Ας προσεχαμε!!
Η τελευταια σου λεξη ,τα λεει ολα..
ΚΡΙΜΑ
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:11:26 μμ »
Φιλε Βικτωρα
Ολα αυτα που γραφεις τα εχω σκεφτει πολλες φορες,τοσο πριν οσο και μετα την ''υλοποιηση'' του προτζεκτ.
Μου ηταν ιδιαιτερα δυσνοητο και ανεξηγητο το γεγονος οτι μια αξιοπιστη και οικονομικα προσιτη προταση,δεν καταφερε να συγκεντρωσει ουτε τις μισες συμμετοχες,που συγκεντρωσε μια αλλη,πολυ πιο ακριβη και λιγο αγνωστη απο πλευρας αξιοπιστιας.
Προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου,οτι ειναι προτζεκτ ενω το Η οχι,ειναι ομορφο,ειναι...ειναι...
Η ουσια ομως ειναι μια.
37 συμμετοχες σε κατι αγνωστο,ακριβο,αβεβαιο.Σαφως εχουμε ευθυνη ολοι μας.
Ισως καποιοι απο μας λιγοτερο,γιατι θελαμε ενα ρολοι του φορουμ και σε ολα λεγαμε ναι!!! Ας προσεχαμε!!
Η τελευταια σου λεξη ,τα λεει ολα..
ΚΡΙΜΑ

ειχα δηλωσει σημετοχη στο πρωτο θεμα με το βοστοκ.

μετα απο μερες εβλεπα οτι δε θελετε οι υπολοιποι για τους λογους σας, να κανετε προτζεκτ με ενα τοσο φθηνο ρολοι.
εβλεπα οτι δεν υπαρχει θεληση ασχετα αν υπηρχε πολυ συζήτηση.
το αποκορύφωμα ειναι οταν άρχισαν να χωρίζουν τα ποστ απο τα δυο υποψήφια ρολογια μεχρι τοτε, δηλαδη το βοστοκ και το χαμιλτον.

περασε τοσο καιρος και μετα περιμέναμε να συμπληρώσει το βοστοκ συμμετοχές?????

οταν ανοιξε η δευτερη λιστα με το βοστοκ δεν μπηκα καν στη διαδικασια να δηλωσω συμμετοχή γιατι το θεωρούσα κοροϊδία να μιλαμε για ενα προτζεκτ που στην ουσια κανενας δεν ηθελε.

μιλησα τοτε με ενα μελος που ειναι και στο τωρινο προτζεκτ και με ρωτισε γιατι δεν δηλωνω για δευτερη φορα συμμετοχη για τ ιδιο ρολοι, και του ειπα οτι κανω πισω γιατι δε βλεπω θεληση να γινει το βοστοκ (και θα γινει μαλακια στο τελος).
την ιδια μερα ή την  επομενη ο Αρης ανακοίνωσε οτι εχει μια προσφωρα...... εκει τελείωσαν ολα και την συνέχεια την ξέρετε.

μου αρεσει οτι ολοι λεγατε να μην κανουμε το βοστοκ γιατι δεν ειναι ποιοτηκο!
ΧΑ!!!
Και πηγαμε στον σουπερ ποιοτικο γερμανο??????

το μονο που με χαλλαει στην ολη ιστορια ειναι οτι αυτος τωρα θα περνιέται και για εξυπνος.......

δε θα σχολιασω τα περι ΜΗ απατεωνιάς του γερμανου γιατι εχω μεγαλο στομα και θα στεναχωρήσω κοσμο που δε θελω....

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:18:52 μμ »
Η αυτοκριτική ειναι σωστη.

το μονο που με χαλλαει στην ολη ιστορια ειναι οτι αυτος τωρα θα περνιέται και για εξυπνος.......
20.000Ε >:(

Τα λεφτά πρεπει να επιστρεψουν.

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:20:42 μμ »
σας φαινεται τυπος που θα επιστρεψει λεφτα? :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:23:23 μμ »
Δυσκολο, το εχω πει τα λεφτά θα χαθουν αλλα πλεον ξεφτιλίστηκε σε τέτοιο βαθμό που ισως γινει.

Κοιμιζει τους παντες...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:24:35 μμ »
Η αυτοκριτική ειναι σωστη.

20.000Ε >:(

Τα λεφτά πρεπει να επιστρεψουν.

εγω φιλε δεν εδωσα δεκαρα τσακιστή αλλα με πονάει που ο πουστης πηρε τοσο χρημα και μας μιλάει σα να μιλάει σε πιθήκους.

εννοείτε οτι τα λεφτα πρεπει να επιστρεψουν με τον ενα ή τον αλλο τροπο και το καθίκι αυτο πρεπει να ζητήσει συγνώμη απο ολα τα μελη δημοσίως και οχι με μεηλ της πουτσ@ς.....

και θεωρω υποχρεωση ολων οσων σημμετηχαν στο προτζεκτ να το κοινοποιησουν παγκοσμίως με μπροσταρη τον Αρη, παρουν δεν παρουν χρηματα πισω.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:25:44 μμ »
αλλα με πονάει που ο πουστης πηρε τοσο χρημα και μας μιλάει σα να μιλάει σε πιθήκους.
Εννοειται οτι ειναι και φασιστας.
Κοιμιζει τους παντες...

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:28:16 μμ »
σας φαινεται τυπος που θα επιστρεψει λεφτα? :lol:

δεν ειναι αναγκαίο να θελει, ξερεις υπαρχουν πολλοι τροποι να σε ξεπληρώσει καποιος που σε χρωσταει.

τα χρηματα ειναι το υλικό κομμάτι που μπορει και να μην τα παρεις πισω.

υπαρχει και το ηθικό κομματι της αποπληρωμής ομως που δεν περιλαμβάνει χρήματα μεσα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:43:32 μμ »

ειχα δηλωσει σημετοχη στο πρωτο θεμα με το βοστοκ.

μετα απο μερες εβλεπα οτι δε θελετε οι υπολοιποι για τους λογους σας, να κανετε προτζεκτ με ενα τοσο φθηνο ρολοι.
εβλεπα οτι δεν υπαρχει θεληση ασχετα αν υπηρχε πολυ συζήτηση.
το αποκορύφωμα ειναι οταν άρχισαν να χωρίζουν τα ποστ απο τα δυο υποψήφια ρολογια μεχρι τοτε, δηλαδη το βοστοκ και το χαμιλτον.

περασε τοσο καιρος και μετα περιμέναμε να συμπληρώσει το βοστοκ συμμετοχές?????

οταν ανοιξε η δευτερη λιστα με το βοστοκ δεν μπηκα καν στη διαδικασια να δηλωσω συμμετοχή γιατι το θεωρούσα κοροϊδία να μιλαμε για ενα προτζεκτ που στην ουσια κανενας δεν ηθελε.

μιλησα τοτε με ενα μελος που ειναι και στο τωρινο προτζεκτ και με ρωτισε γιατι δεν δηλωνω για δευτερη φορα συμμετοχη για τ ιδιο ρολοι, και του ειπα οτι κανω πισω γιατι δε βλεπω θεληση να γινει το βοστοκ (και θα γινει μαλακια στο τελος).
την ιδια μερα ή την  επομενη ο Αρης ανακοίνωσε οτι εχει μια προσφωρα...... εκει τελείωσαν ολα και την συνέχεια την ξέρετε.

μου αρεσει οτι ολοι λεγατε να μην κανουμε το βοστοκ γιατι δεν ειναι ποιοτηκο!
ΧΑ!!!
Και πηγαμε στον σουπερ ποιοτικο γερμανο??????

δε θα σχολιασω τα περι ΜΗ απατεωνιάς του γερμανου γιατι εχω μεγαλο στομα και θα στεναχωρήσω κοσμο που δε θελω....

Δεν βλεπω καποιο λογο να διαφωνησω με τα λεγομενα σου,εχεις δικιο!!
Το Vostok(το δευτερο του Βηχου) θεωρηθηκε πολυ κατωτερο του φορουμ και η υποψηφιοτητα του πηγε απατη.
Το Η δεν ηταν σωστο προτζεκτ,και φαγαμε τον γερμανο στη μαπα!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:51:45 μμ »
Δεν βλεπω καποιο λογο να διαφωνησω με τα λεγομενα σου,εχεις δικιο!!
Το Vostok(το δευτερο του Βηχου) θεωρηθηκε πολυ κατωτερο του φορουμ και η υποψηφιοτητα του πηγε απατη.
Το Η δεν ηταν σωστο προτζεκτ,και φαγαμε τον γερμανο στη μαπα!!!

μια χαρα ρολογακι ηταν!

και στο κατω κατω θα στηρίζαμε μια ελληνικη επιχείριση που δεν πιστευω να ειναι ο ανθρωπος (ΒΗΧΟΣ (που δεν τον ξέρω προσωπικά)) απατεωνας.

αλλα και αν ηταν ο Χ, Ψ, "ΒΗΧΟΣ" Ελληνας αντιπρόσωπος  απατεώνας, θα πήγαινες στο γραφείο του που "όντως έχει" και θα τον "έπιανες απο το γιακά".

τον γερμανο ψαξε βρες τον τωρα....

ειχε και την πολυσυζητημένη μετακόμιση τοσο καιρο....

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Απρίλιος 18, 2013, 02:57:12 μμ »
Στο Pforzheim :-X απο marketing μια χαρα τα παει.

Κοιμιζει τους παντες...