Με συγχωρειτε παρα πολυ αλλα εαν ενηλικες ανθρωποι,εγγραμματοι,οι περισσοτεροι οικογενειαρχες λετε οτι παρασυρθηκατε,τοτε καντε μια γενναια αυτοκριτικη κι αναλαβετε τις ευθυνες σας.
Να πω επισης οτι εγινε μεγαλη κουβεντα περι του συγκεκριμενου μοντελου,και μαλιστα οι αντιπαραθεσεις ηταν εντονοτατες,απο το οτι ηταν hommage εως οτι μπορουσε καποιος να το βρει παμφθηνα.
Μην λετε λοιπον παρασυρθηκαμε απο τον Αρη,παρασυρθηκατε απο την επιθυμια σας,και ειναι αναξιοπρεπες εκ των υστερων να ριχνουμε αναθεματα εαν κατι δεν πηγε καλα.
Ειλικρινα λυπαμαι.
+1000000000000000000000000000000000000000
"Μαμά ζεν φταίω εγώ!!!!!!!!!!
Ο χχχχχχχχχχχχχχχχχ με παρέσυρε!!!!!!!!!!"
Ούτε παιδική δικαιολογία προσχολικής ηλικίας!!!!!
Είμαστε όλοι ενήλικες και γνωρίζουμε τι θέλουμε μα πιο πολύ τι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!
Από τα αποτελέσματα (ψηφοφορίες αλλά και πληρωμές για συμμετοχή!!) το θέλαμε το ρολογάκι!!!
Κανένας δεν μας παρέσυρε, ούτε μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό για να συμμετέχουμε.
Δεν είναι δίκαιο ούτε σωστό να ρίχνουμε λάσπη και να καταλογίζουμε ευθύνες στον Άρη.
Ξεκινάω λοιπόν με εμένα:
Μου άρεσε. Ήθελα να έχω και εγώ το ρολόι του forum. Είπα και εγώ στα πρώτα ποστ πολύ καλά λόγια για την μηχανή και δεν έχω μετανοιώσει ακόμα για την επιλογή μου αυτή.
Το θέμα που παρουσιάστηκε στο δικό μου ρολόι θα μπορούσα πολύ εύκολα να το λύσω, προτίμησα όμως να το κοινοποιήσω στο forum γιατί αποτελεί κομμάτι του project και μετά από όλα όσα έγιναν με τους υπόλοιπους και τα ρολόγια τους με τα θέματα, θεώρησα ότι προτιμότερο είναι να μην το ξανά κουρδίσω, ούτε να το επισκευάσω μέχρι να παραλάβουν όλοι τα ρολόγια τους και να αποφασιστεί η ομαδική αντιμετώπιση των προβλημάτων και αστοχιών που παρουσιάστηκαν σε αρκετά ρολόγια του project.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι να εκτεθεί αναλυτικά και με προσοχή το θέμα σε όλα τα διεθνή forum, αλλά και να γίνει ερώτηση στην αρχή πιστοποίησης της Γερμανίας αλλά και της Ελβετίας για το κατά πόσον η εταιρία αυτή δικαιούται να βάζει Swiss Made στα ρολόγια της αλλά και να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα στην Γερμανία (πιστέψτε με είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ αυστηρές αρχές και δεν παίζουν!).