Αποστολέας Θέμα: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton  (Αναγνώστηκε 161762 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #360 στις: Απρίλιος 19, 2013, 04:43:43 μμ »
Τότε κι εγώ θα συμφωνησω ;D
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Απρίλιος 19, 2013, 06:37:28 μμ »
Ρε συ Τριαντάφυλλε αν κάποιος πάρει χρήματα για να προωθήσει κάτι ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ! Τι δεν καταλαβαίνεις?

Nικο,
Ποιος προωθησε τι και ποιος πηρε χρηματα γι' αυτο το λογο?!
Υπαινισσεσαι κατι, μπορεις να τον κατονομασεις?!...
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Απρίλιος 19, 2013, 07:13:37 μμ »
Αρη δε νομίζω ότι μίλησε κανείς για νομική ευθύνη.

Μιλησα εγω, αναφερομενος στη συμπεριφορα αηθους μελους και οποιος καταλαβε καταλαβε...

Θα στο πω σε δεύτερο πρόσωπο και όπως το πιστεύω.
Πιστεύω ότι η δική σου ευθύνη αρχίζει το ότι μας παρακίνησες να ασχοληθούμε με μια εταιρία η οποία είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αναξιόπιστη. Εγώ εμπιστεύτηκα εσένα γιατί θεώρησα ότι αφού έχεις εμπειρία κατι θα ξέρεις για να το παρουσιάζεις σαν ευκαιρία.
Εκ του αποτελέσματος, αποδείχτηκες λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη μου που ακολούθησα. Αν δεν το είχες παρουσιάσει εσύ και με τον τρόπο που το έκανες, ίσως να μην είχαν ακολουθήσει πολλοί. Φυσικά και δε θα τολμούσα να σε κατηγορήσω ότι το έκανες επίτηδες, μακριά από εμένα τέτοια λόγια. Δεν μπορεί όμως εσύ κι εγώ και πολλοί άλλοι να έχουμε την ίδια ευθύνη. Εσύ ξέρεις κι έχεις εμπειρία, εγώ είμαι άσχετος.
Η ευθύνη σου επίσης συνίσταται στην παθητικότητα της αντιμετώπισης του ζητήματος. Εχει να κάνει και με τον άνθρωπο, έχεις άλλη στάση εσύ ως άνθρωπος, πιο φιλειρηνική, το σέβομαι αλλά επίσης εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε λάθος.

Η κριτικη ειναι παντα ευκολη φιλε Βικτωρα, η αυτοκριτικη ομως πολυ δυσκολη.
Λυπαμαι που το λεω, αλλα δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι εχω κανει ή τι συνεχιζω να κανω γι' αυτο το project, oπως φυσικα και ολα αυτα τα χρονια για το φορουμ!...
Τελος παντων -οπως και να 'ναι- οταν τελειωσει αυτο το ατυχες για ολους μας θεμα με το συγκεκριμενο project θα σας αποχαιρετησω, απαλλαξω -πειτε το οπως θελετε- απο την παρουσια μου.

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Απρίλιος 19, 2013, 07:38:44 μμ »
μιλάς σαν το  Πρόεδρο μας το Μαρινάκη.....και αυτός αχάριστους μας αποκάλεσε....

Για να το λεει ο προεδρος σας ισως καποιο λογο θα εχει, εκεινος ξερει...
Παρολα αυτα, δεν ξερω εαν ο συσχετισμος μου μαζι του πρεπει να με κολακευει ή να με προβληματιζει, καθοτι πρεσβευω αλλες αξιες στη ζωη μου.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Απρίλιος 19, 2013, 08:04:13 μμ »
Με συγχωρειτε παρα πολυ αλλα εαν ενηλικες ανθρωποι,εγγραμματοι,οι περισσοτεροι οικογενειαρχες λετε οτι παρασυρθηκατε,τοτε καντε μια γενναια αυτοκριτικη κι αναλαβετε τις ευθυνες σας.
Να πω επισης οτι εγινε μεγαλη κουβεντα περι του συγκεκριμενου μοντελου,και μαλιστα οι αντιπαραθεσεις ηταν εντονοτατες,απο το οτι ηταν hommage εως οτι μπορουσε καποιος να το βρει παμφθηνα.
Μην λετε λοιπον παρασυρθηκαμε απο τον Αρη,παρασυρθηκατε απο την επιθυμια σας,και ειναι αναξιοπρεπες εκ των υστερων να ριχνουμε αναθεματα εαν κατι δεν πηγε καλα.
Ειλικρινα λυπαμαι.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος neRvi

• 36mm case
  • τα νεα σας!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Απρίλιος 19, 2013, 08:15:07 μμ »
Με συγχωρειτε παρα πολυ αλλα εαν ενηλικες ανθρωποι,εγγραμματοι,οι περισσοτεροι οικογενειαρχες λετε οτι παρασυρθηκατε,τοτε καντε μια γενναια αυτοκριτικη κι αναλαβετε τις ευθυνες σας.
Να πω επισης οτι εγινε μεγαλη κουβεντα περι του συγκεκριμενου μοντελου,και μαλιστα οι αντιπαραθεσεις ηταν εντονοτατες,απο το οτι ηταν hommage εως οτι μπορουσε καποιος να το βρει παμφθηνα.
Μην λετε λοιπον παρασυρθηκαμε απο τον Αρη,παρασυρθηκατε απο την επιθυμια σας,και ειναι αναξιοπρεπες εκ των υστερων να ριχνουμε αναθεματα εαν κατι δεν πηγε καλα.
Ειλικρινα λυπαμαι.

:2thumbs:

προχωρήσαμε στο συγκεκριμένο project ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ο καθένας για τους λόγους του...ΔΕ μας το επέβαλαν!!!

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Απρίλιος 19, 2013, 08:17:38 μμ »
@watchcollector, ο νικος καταλαβε κατι αλλο, θα στα πει και αυτός.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Απρίλιος 19, 2013, 08:18:29 μμ »
Nικο,
Ποιος προωθησε τι και ποιος πηρε χρηματα γι' αυτο το λογο?!
Υπαινισσεσαι κατι, μπορεις να τον κατονομασεις?!...

Δεν υπαινίσσομαι κάτι Άρη, αντιθέτως έκανα λάθος σε μετάφραση αγγλικής φράσης που ανέφερε ο Τριαντάφυλλος και ζήτησα συγνώμη για αυτή μου την παρανόηση από τον trikat! Δεν ξέρω αν το διάβασες ...

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #368 στις: Απρίλιος 19, 2013, 08:23:52 μμ »
^Παρεξήγηση. Ψυχραιμία απ'όλους μας!
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Απρίλιος 19, 2013, 08:41:24 μμ »
Ειλικρινα λυπαμαι.

+1000
Καλο θα ηταν αντι να κακαρίζουμε να δουμε πως θα μπορουσαμε να δρασουμε συλογικα !!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Απρίλιος 19, 2013, 09:08:05 μμ »
Αρη θεωρω τουλαχιστον υπερβολη να φυγεις η ο,τι αλλο επειδη σου ειπα την αποψη μου. Την ειπα πολυ ευγενικα οπως δεχομαι και τη δικη σου.

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Απρίλιος 19, 2013, 09:25:37 μμ »
Ειλικρινα λυπαμαι.

+1000
Τελικα ειναι πολυ δυσκολο να κανει καποιος αυτοκριτικη.παντα φταιει καποιος αλλος.
Ειλικρινα λυπαμαι πολυ μ'αυτα που διαβαζω τον τελευταιο καιρο...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #372 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:02:48 μμ »
Σωστος ο coralodirector. Ειδες η πειρα;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:16:12 μμ »
Οχι,δεν ειναι σωστος Θοδωρη, ο καθενας εχει τις ευθυνες του στο μετρο που του αναλογει.
Οσον αφορα σ' εμενα, ναι, ειμαι εντελως ηλιθιος που εμπιστευτηκα λαθος ατομα σ'  αυτο το προτζεκτ, χωρις να μου αρεσει καν το ρολοι..

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:26:06 μμ »
Δεν θα χρησιμοποιήσω την λέξη παραπλάνηση γιατί ενέχει δόλο και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω κάτι τέτοιο.
Ήταν όμως τουλάχιστον ανεύθυνο το promotion του Άρη στο συγκεκριμένο ρολόι και γενικότερα στην εταιρεία.
Αν ανατρέξει κανείς στα παρακάτω links θα διαβάσει-θυμηθεί συγκλονιστικές "κοτσάνες".
Μέχρι και με rolex παρομοιάστηκε το ρολόι  ::)
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,15664.0.html
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,15708.0.html

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:30:21 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 09:16:12 μμ>
Παράθεση
Οχι,δεν ειναι σωστος Θοδωρη,.
Ποιος ρε δεν ειναι σωστος;;;;; εεεεεεεεεεεεε;;;; θες να σου ριξω 5-6 παραθεσεις να συνελθεις;

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:31:25 μμ »
Ειλικρινα λυπαμαι.
+1000000000000000000000000000000000000000

"Μαμά ζεν φταίω εγώ!!!!!!!!!!
Ο χχχχχχχχχχχχχχχχχ με παρέσυρε!!!!!!!!!!"
Ούτε παιδική δικαιολογία προσχολικής ηλικίας!!!!!

Είμαστε όλοι ενήλικες και γνωρίζουμε τι θέλουμε μα πιο πολύ τι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!
Από τα αποτελέσματα (ψηφοφορίες αλλά και πληρωμές για συμμετοχή!!) το θέλαμε το ρολογάκι!!!
Κανένας δεν μας παρέσυρε, ούτε μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό για να συμμετέχουμε.
Δεν είναι δίκαιο ούτε σωστό να ρίχνουμε λάσπη και να καταλογίζουμε ευθύνες στον Άρη.

Ξεκινάω λοιπόν με εμένα:
Μου άρεσε. Ήθελα να έχω και εγώ το ρολόι του forum. Είπα και εγώ στα πρώτα ποστ πολύ καλά λόγια για την μηχανή και δεν έχω μετανοιώσει ακόμα για την επιλογή μου αυτή.
Το θέμα που παρουσιάστηκε στο δικό μου ρολόι θα μπορούσα πολύ εύκολα να το λύσω, προτίμησα όμως να το κοινοποιήσω στο forum γιατί αποτελεί κομμάτι του project και μετά από όλα όσα έγιναν με τους υπόλοιπους και τα ρολόγια τους με τα θέματα, θεώρησα ότι προτιμότερο είναι να μην το ξανά κουρδίσω, ούτε να το επισκευάσω μέχρι να παραλάβουν όλοι τα ρολόγια τους και να αποφασιστεί η ομαδική αντιμετώπιση των προβλημάτων και αστοχιών που παρουσιάστηκαν σε αρκετά ρολόγια του project.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι να εκτεθεί αναλυτικά και με προσοχή το θέμα σε όλα τα διεθνή forum, αλλά και να γίνει ερώτηση στην αρχή πιστοποίησης της Γερμανίας αλλά και της Ελβετίας για το κατά πόσον η εταιρία αυτή δικαιούται να βάζει Swiss Made στα ρολόγια της αλλά και να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα στην Γερμανία (πιστέψτε με είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ αυστηρές αρχές και δεν παίζουν!).

"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:36:29 μμ »
ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας οψονται καποιοι φιλοι (Chris_superocean, jimteo και πολλοι αλλοι) που ξετρελλαθηκαν κιολας τοτε!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:37:13 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 09:16:12 μμ
Ποιος ρε δεν ειναι σωστος;;;;; εεεεεεεεεεεεε;;;; θες να σου ριξω 5-6 παραθεσεις να συνελθεις;

Μπα μπα, πηραμε τα πανω μας παλι;;;

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:38:34 μμ »
ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας οψονται καποιοι φιλοι (Chris_superocean, jimteo και πολλοι αλλοι) που ξετρελλαθηκαν κιολας τοτε!

Παρασύρθηκες δηλαδή??
Οι άλλοι φταίγανε??
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης