Κάθισα και έκανα research οι 2 εταιρίες είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη τα wakmann είναι ρολογαρες και θα μπορούσαν άνετα να πωλούνται κανά 2χιλιαρο
Wakmann δαγκωτο ,,!!!!!!! Απο μένα
Επειδή δε μας τα λες και τόσο καλά,στο παραπάνω post σου απάντησε πρώτος και καλύτερος ο φίλος Coral,τον οποίο έσπευσες να κατηγορήσεις....
.....και εν συνεχεία ο Άρης.
Αν δε σου ειναι κοπος, ριξε μια ματια και εδω:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4277.msg60263.html#msg60263
Φιλικα,
Αρης
Απο 'κει και πέρα,δεν καταλαβαίνω τί άλλη απάντηση περίμενες να πάρεις.
Τί ήθελες δηλαδή να σου πούμε;Μπράβο φίλε DOCORTHO που έκατσες 10 λεπτάκια κι έκανες μια έρευνα για τα Wakmann;
Εγω πήρα την πρωτοβουλία και μίλησα με τον ad της swatch group στα Χανιά
μας αφήνει λοιπόν το tissot vissodate είτε σε λευκό είτε σε μαύρο στα 340 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται η χάραξη περιμετρικά της κασας
Σε αυτό εδώ το post σου απάντησα εγώ,λέγοντάς σου:
Πολύ μικρό και πολύ λεπτό.
Είπαμε να φύγουμε απο το ένα άκρο (47mm),αλλά μην πάμε και στο άλλο (40mm).
Πάλι δεν καταλαβαίνω τί απάντηση περίμενες να λάβεις.Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
Απο τη στιγμή που δεν εστίασε κανένας στην πρότασή σου,σημαίνει ότι δεν ενδιέφερε και πολλούς.
Απλά τα πράγματα.
Καταρχήν να πω και εγω ένα ευχαριστω στους ανθρώπους που μοχθησαν για το project
Και επίσης θα ήθελα να επισημάνω την διάθεση μου να βοηθήσω επικοινωνώντας με κσποιες απο τις εταιρίες αρκεί να μου δώσετε κάποια ονόματα για να ξεκινήσω και να πείτε κάποια standards πχ διάμετρος , μηχανή κλπ
Εδώ πάλι,τί έπρεπε να σου πούμε;
Είχαμε ήδη μια ολοκληρωμένη πρόταση απο το Βήχο,ήμασταν εν αναμονή της απάντησης του Gunter κι εσύ θυμήθηκες να μας πεις ότι έχεις τη διάθεση να βοηθήσεις.Τί κάνεις γέρο,κουκιά σπέρνω.
Ακόμα κι αν είχες τη διάθεση,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έκανες.Απο εμάς τί ονόματα περίμενες;Σου είπε κανείς ότι γνωρίζουμε το αφεντικό της κάθε εταιρείας;
Και ξαναρωτάω το hamilton γιατί το αφήσαμε εγω πιστέυω οτι είναι ρολογάρα
Το έχουμε πει μόνο 500 φορές,οπότε ας το πούμε κι άλλη μια.
Όπως ομαδική αγορά θα αποτελούσε και το Tissot που πρότεινες.Να ακόμα ένας λόγος που δεν ανταποκρίθηκε κανείς στο συγκεκριμένο post.
Ελπίζω να έγινα σαφής γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους,έτσι;