Ψηφοφορία

Eπιθυμίες μελών.

Project έως 300 ευρώ
22 (46.8%)
Project 300 έως 600 ευρώ
14 (29.8%)
Oμαδική αγορά Hamilton
11 (23.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 44

Αποστολέας Θέμα: Για να δούμε που το πάμε...  (Αναγνώστηκε 74698 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: Για να δούμε που το πάμε...
« Απάντηση #120 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:27:20 μμ »
Χαίρομαι που το ανέφερες..!

Είχα αναφέρει την άποψή μου σχετικά με τη συγκεκριμένη μάρκα και το συγκεκριμένο αντιπρόσωπο σε προηγούμενο σημείο των ανταλλαγών απόψεων οπότε προσωπικά δεν θέλω να δηλώσω συμμετοχή.
Κατανοώ και αντιμετωπίζω τα ζόρια της εποχής αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό στην καλύτερη δυνατή τιμή που να αναδεικνύει και το κύρος του φόρουμ και όχι για ένα, κατά την άποψή μου, μέτριας ποιότητας ρολόι που κάνουν "κωλοτούμπες" να μας το πουλήσουν.. πιστεύω ότι και 10 άτομα να μαζευτείτε "θα κάνει ότι μπορεί για να σας ικανοποιήσει".. που σημαίνει απελπισία!

Όσο για τις σκέψεις, αυτές δεν είναι δυνατό να περιοριστούν!

Θεωρώ ότι οι περισσότεροι εδώ είστε καλά ενημερωμένοι και καλά παιδιά οπότε ο στόχος της συμμετοχής μου είναι να σας γνωρίσω καλύτερα και όχι να σας στενοχωρήσω ή να παρεξηγηθώ ή και να μειώσω τον κόπο του κάθε μέλους..!!! ;D

Ελπίζω σιγά σιγά να καταφέρω να έρθω και σε κάποια από τις συναντήσεις σας για να τα πούμε κι από κοντά πιο αναλυτικά..!

Φιλικά, Αλέξανδρος

Φιλε Αλεξανδρε,οπως σου εγραψε ηδη ο Χρηστος,μακρια απο ολους μας σε αυτο το φορουμ οι διακρισεις και οι απαξιωσεις.
Θεωρουμε τη γνωμη ολων πολυτιμη  και σημαντικη και εξ ισου βαρυνουσα.
Ειμαστε μια μεγαλη παρεα,με αγαπη για τα ρολογια,θελουμε να κανουμε το κεφι μας και θελουμε να μοιραζομαστε τη χαρα μας,το κεφι μας και τις -οποιες- γνωσεις μας με τους φιλους μας.Αρα ουτε καν να εχεις αυτες τις σκεψεις και υπονοιες!!!!!!
Τωρα οσον αφορα το προτζεκτ,πιστευω θα καταλαβες οτι το vostok ειναι μονοδρομος.Δεν υπαρχει καμμια αλλη εναλλακτικη.
Ευχαριστως θα συζητουσαμε οποιαδηποτα αλλη προταση.Ειχες και εσυ,οπως ολοι μας, τη δυνατοτητα να θεσεις μια πληρη προταση.!!Απο τη στιγμη λοιπον που δεν προταθηκε τιποτα αλλο, η μονη επιλογη ειναι το vostok και αυτη προχωραει.
Οσον αφορα το Η απορριφθηκε,διοτι δεν αποτελει προτζεκτ.
Το vostok ειναι αληθεια οτι δεν ειναι και το ποιοτικοτερο ρολοι,καθε αλλο.Η σημασια ομως του ρολογιου αυτου ειναι το δεσιμο καποιων ανθρωπων μεταξυ τους και με το φορουμ μας!!
Κανενας μας δεν το περιμενει για να αποκτησει το ''ρολοι των ονειρων του'',πρωτιστως ειναι σημειολογικη η αξια του και η αποκτηση του.
Θα χαρουμε να σε δουμε στις συναντησεις μας ,να γνωριστουμε και ειμαι βεβαιος θα σου λυθουν ολες οι αποριες!!!
Παντα φιλικα
Σπυρος
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:35:22 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ Σπύρο και παρατηρώντας στα διάφορα threads τον τρόπο με τον οποίο γράφεις γενικά πρέπει να είσαι από τα καλύτερα παιδιά του φόρουμ. Αν και ΑΕΚτζής  ;D   :)

Λυπάμαι που δεν θα συμμετέχω στο project.

Σκεφτείτε πάντως την ιδέα μου και για το καπελάκι!!!!! :up:

Ελπίζω να καταφέρω να συναντηθούμε σύντομα!

Φιλικά, Αλέξανδρος.
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:45:53 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ Σπύρο και παρατηρώντας στα διάφορα threads τον τρόπο με τον οποίο γράφεις γενικά πρέπει να είσαι από τα καλύτερα παιδιά του φόρουμ. Αν και ΑΕΚτζής  ;D   :)

Και κυρίως λιγομίλητος, σε δυο φράσεις έχει πει τα πάντα...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Νοέμβριος 26, 2012, 11:46:32 μμ »

Λυπάμαι που δεν θα συμμετέχω στο project.

Σκεφτείτε πάντως την ιδέα μου και για το καπελάκι!!!!! :up:

Ελπίζω να καταφέρω να συναντηθούμε σύντομα!

Φιλικά, Αλέξανδρος.

Σ ευχαριστω :ups: ,να εισαι απολυτα βεβαιος οτι ολα τα παιδια ειναι καλα!!! :2thumbs:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 09:14:12 πμ »
Ήταν ωραία περίπτωση πάντως...  :)

Δεν πειράζει όμως εμείς οι καινούριοι θα συμμετέχουμε σε επόμενο project.. όταν θα έχουμε γνωριστεί περισσότερο και ίσως η γνώμη μας μετράει πιο πολύ..!!

+1000 :D εγω εχω ρωτήσει τουλάχιστον 2-3 φορες απάντηση καμμια........... τουναντίον θα έλεγα............
και δεν συμμετέχω στο project διότι δεν νοιώθω μέλος του project
τα παραπάνω αποτελούν προσωπική εκτίμηση και μόνο

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 10:57:13 πμ »
 Παράθεση από: DOCORTHO στις Σήμερα στις 10:14:12 πμ >
Παράθεση
+1000 :D εγω εχω ρωτήσει τουλάχιστον 2-3 φορες απάντηση καμμια........... τουναντίον θα έλεγα............
και δεν συμμετέχω στο project διότι δεν νοιώθω μέλος του project
τα παραπάνω αποτελούν προσωπική εκτίμηση και μόνο

Απαντηση απο ποιον; ολοι ειμαστε το φορουμ,εχουμε ακριβως τα ιδια δικαιωματα,το πιθανοτερο να μην υπηρχε καποιος με γνωση η γνωμη επι των ερωτηματων η να κριθηκαν απο ολους οσους διαβαζουν τα ερωτηματα σαν ακαιρα κι ευγενικα αποφυγανε ν απαντησουν,προσωπικα δεν ξερω σε ποια ερωτηματα αναφερεσαι,αλλα οπως βλεπεις δεν υπαρχει και το τεραστιο ενδιαφερον για προτζεκτ,ισως και γι αυτο,θα επαναλαβω κι εγω οτι δεν υπαρχουν διακρισεις,το βημα ειναι απολυτως ελευθερο. 
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #126 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:08:01 πμ »
Ρε παιδιά,μην το ξεφτιλίσουμε τελείως το θέμα και χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Θυμηθήκατε όλοι τώρα να πείτε τις απόψεις σας,να κάνετε τα παράπονά σας και να αισθανθείτε πικραμένοι και αδικημένοι.
Καλώς ή κακώς,το θέμα project έχει δρομολογηθεί.Υπήρξε μια και μόνο ολοκληρωμένη πρόταση και πάνω σ' αυτή την πρόταση δεχόμαστε συμμετοχές.Τελεία και παύλα.
Απο 'κει και πέρα,παράπονα και πικρίες δε νομίζουν ότι ωφελούν σε κάτι.Το αντίθετο μάλιστα.........
Ούτε εγώ έχω δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν κάθομαι να παραπονιέμαι κιόλας.Δεν έχω το δικαίωμα άλλωστε,όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Αφιερώσαμε προσωπικό χρόνο;Όχι!
Ενδιαφερθήκαμε για κάτι;Όχι!
Ήρθαμε σε επαφή με κάποια εταιρεία;Όχι!
Καταθέσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση και μας αγνόησαν;Όχι!
Ε,λοιπόν,μην πάμε να βγούμε κι απο πάνω.Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Άρης,Βίκτωρας,Σπύρος,Στράτος,Σταύρος),οι υπόλοιποι καλά θα κάνουμε να μη ζητάμε και τα ρέστα.
Μας αρέσει;Δηλώνουμε συμμετοχή.
Δε μας αρέσει ή δε μας εκφράζει;Πάμε για άλλα...............

Τόσο απλά...............

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:28:47 πμ »

Απάντηση #265 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 10:50:15 μμ »Παράθεση Εγω πήρα την πρωτοβουλία και μίλησα με τον ad της swatch group στα Χανιά
μας αφήνει λοιπόν το tissot vissodate είτε σε λευκό είτε σε μαύρο στα 340 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται η χάραξη περιμετρικά της κασας

Απάντηση #253 στις: Νοέμβριος 04, 2012, 07:18:47 μμ »Παράθεση Κάθισα και έκανα research οι 2 εταιρίες είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη τα wakmann είναι ρολογαρες και θα μπορούσαν άνετα να πωλούνται κανά 2χιλιαρο
Wakmann δαγκωτο ,,!!!!!!! Απο μένα

Απάντηση #83 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 01:21:47 μμ »Παράθεση Καταρχήν να πω και εγω ένα ευχαριστω στους ανθρώπους που μοχθησαν για το project
Και επίσης θα ήθελα να επισημάνω την διάθεση μου να βοηθήσω επικοινωνώντας με κσποιες απο τις εταιρίες αρκεί να μου δώσετε κάποια ονόματα για να ξεκινήσω και να πείτε κάποια standards πχ διάμετρος , μηχανή κλπ

Αν διαβάσεις αυτα που έχω γράψει κατα καιρούς θα δείς οτι ειχα κάθε διάθεση να βοηθήσω παρα που δεν έχω χρόνο ουτε να ανασάνω αλλα δεν πήρα απάντηση
οπότε δεν έχεις λόγο να μου την λες !!!! μα κανένα μάλιστα !!!
 και φυσικά βγάζω πικρία θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε και οι πιο νέοι στο φόρουμ και να γίνουμε και πιο σοφοί απο την όλη διαδικασία αρκει να είχαμε μια μικρή βοήθεια !!!
Και ξαναρωτάω το hamilton γιατί το αφήσαμε εγω πιστέυω οτι είναι ρολογάρα

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:32:15 πμ »
και τελοιώνω και την αντιπαράθεση εδω επισημαίνοντας ολη την καλη διάθεση να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε επικοινωνία αρκει να μου πείτε ενα δυο ονόματα απο εταιρίες και τα χαρακτηριστικα που θεωρείται ως επιθυμητά

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:35:04 πμ »
Φιλε DOCORTHO,δεν σου την λεω,δινω μονο καποιες δικες μου πιθανες ερμηνειες για το θεμα στο οποιο αναφερεσαι.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:38:27 πμ »
Φιλε DOCORTHO,δεν σου την λεω,δινω μονο καποιες δικες μου πιθανες ερμηνειες για το θεμα στο οποιο αναφερεσαι.

Φίλε coral δεν αναφέρομαι σε εσενα  :P μιλάμε οτι παίζουμε σπασμένο τηλέφωνο :D
απο εμένα τέρμα η διένεξη είπα οτι είχα να πώ

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:51:12 πμ »

Απάντηση #265 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 10:50:15 μμ »Παράθεση Εγω πήρα την πρωτοβουλία και μίλησα με τον ad της swatch group στα Χανιά
μας αφήνει λοιπόν το tissot vissodate είτε σε λευκό είτε σε μαύρο στα 340 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται η χάραξη περιμετρικά της κασας

Απάντηση #253 στις: Νοέμβριος 04, 2012, 07:18:47 μμ »Παράθεση Κάθισα και έκανα research οι 2 εταιρίες είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη τα wakmann είναι ρολογαρες και θα μπορούσαν άνετα να πωλούνται κανά 2χιλιαρο

Απάντηση #83 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 01:21:47 μμ »Παράθεση Καταρχήν να πω και εγω ένα ευχαριστω στους ανθρώπους που μοχθησαν για το project
Και επίσης θα ήθελα να επισημάνω την διάθεση μου να βοηθήσω επικοινωνώντας με κσποιες απο τις εταιρίες αρκεί να μου δώσετε κάποια ονόματα για να ξεκινήσω και να πείτε κάποια standards πχ διάμετρος , μηχανή κλπ

Αν διαβάσεις αυτα που έχω γράψει κατα καιρούς θα δείς οτι ειχα κάθε διάθεση να βοηθήσω παρα που δεν έχω χρόνο ουτε να ανασάνω αλλα δεν πήρα απάντηση
οπότε δεν έχεις λόγο να μου την λες !!!! μα κανένα μάλιστα !!!
 και φυσικά βγάζω πικρία θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε και οι πιο νέοι στο φόρουμ και να γίνουμε και πιο σοφοί απο την όλη διαδικασία αρκει να είχαμε μια μικρή βοήθεια !!!

:2thumbs:
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 12:37:33 μμ »
Αγαπητοι εν φορουμ συνομιληται,εις οσους εξ ημων το hamilton αποτελει ευσεβη ποθο,δυναται εξ ιδιοις να το αποκτησει,η τιμη παραμενει η ιδια,γιατι επαναφερουμε ενα θεμα που δεν τυγχανει ευρυτερης αποδοχης;

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:00:58 μμ »
Φίλε coral δεν αναφέρομαι σε εσενα  :P μιλάμε οτι παίζουμε σπασμένο τηλέφωνο :D
απο εμένα τέρμα η διένεξη είπα οτι είχα να πώ

Δεν είναι το θέμα το Hamilton..

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #134 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:05:29 μμ »
Κάθισα και έκανα research οι 2 εταιρίες είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη τα wakmann είναι ρολογαρες και θα μπορούσαν άνετα να πωλούνται κανά 2χιλιαρο

Επειδή δε μας τα λες και τόσο καλά,στο παραπάνω post σου απάντησε πρώτος και καλύτερος ο φίλος Coral,τον οποίο έσπευσες να κατηγορήσεις....
:supz:

.....και εν συνεχεία ο Άρης.
Αν δε σου ειναι κοπος, ριξε μια ματια και εδω:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4277.msg60263.html#msg60263

Φιλικα,
Αρης

Απο 'κει και πέρα,δεν καταλαβαίνω τί άλλη απάντηση περίμενες να πάρεις.
Τί ήθελες δηλαδή να σου πούμε;Μπράβο φίλε DOCORTHO που έκατσες 10 λεπτάκια κι έκανες μια έρευνα για τα Wakmann;

Εγω πήρα την πρωτοβουλία και μίλησα με τον ad της swatch group στα Χανιά

Σε αυτό εδώ το post σου απάντησα εγώ,λέγοντάς σου:
Πολύ μικρό και πολύ λεπτό.
Είπαμε να φύγουμε απο το ένα άκρο (47mm),αλλά μην πάμε και στο άλλο (40mm).

Πάλι δεν καταλαβαίνω τί απάντηση περίμενες να λάβεις.Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
Απο τη στιγμή που δεν εστίασε κανένας στην πρότασή σου,σημαίνει ότι δεν ενδιέφερε και πολλούς.
Απλά τα πράγματα.
Καταρχήν να πω και εγω ένα ευχαριστω στους ανθρώπους που μοχθησαν για το project

Εδώ πάλι,τί έπρεπε να σου πούμε;
Είχαμε ήδη μια ολοκληρωμένη πρόταση απο το Βήχο,ήμασταν εν αναμονή της απάντησης του Gunter κι εσύ θυμήθηκες να μας πεις ότι έχεις τη διάθεση να βοηθήσεις.Τί κάνεις γέρο,κουκιά σπέρνω.
Ακόμα κι αν είχες τη διάθεση,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έκανες.Απο εμάς τί ονόματα περίμενες;Σου είπε κανείς ότι γνωρίζουμε το αφεντικό της κάθε εταιρείας;

Το έχουμε πει μόνο 500 φορές,οπότε ας το πούμε κι άλλη μια.
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ PROJECT ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ          ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ PROJECT ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ          ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ PROJECT ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Όπως ομαδική αγορά θα αποτελούσε και το Tissot που πρότεινες.Να ακόμα ένας λόγος που δεν ανταποκρίθηκε κανείς στο συγκεκριμένο post.     

Ελπίζω να έγινα σαφής γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους,έτσι;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 27, 2012, 01:38:19 μμ από jim teo »

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:17:10 μμ »
Δεν αναφέρομαι σε κανέναν, απευθύνομαι σε όλους :

Κρείττον του λαλείν το σιγάν.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:22:30 μμ »
Γιατί, εγώ το κάνω χάζι όλο αυτό  :-({|=

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:22:49 μμ »
Ρε Τζιμακο τι σ επιασε,μια κουβεντα ειπε ο ανθρωπος,δεν θα κανουμε και δικαστηριο.
Εγω τον καταλαβαινω οπως και τον φιλο mb01,ειναι νεοι στην παρεα και θελουν κι αυτοι ενα ρολοι σαν προτζεκτ,ενταξει δεν χαλασε κι ο κοσμος,απογοητευτηκαν οι φιλοι μας απο το ενδεχομενο ναυαγιο του εγχειρηματος.
Ειρηνη υμιν.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:23:35 μμ »
Θέλω μια λακωνική τοποθέτηση και από τον Σπύρο..

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:25:12 μμ »
 Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 02:22:30 μμ >  Παράθεση
Γιατί, εγώ το κάνω χάζι όλο αυτό  :-({|=

Λογω επαγγελματικης διαστροφης,οπου υπαρχουν εριδες καροδοκουν οι δικηγοροι,φατσουλες να βαλω;παραθεση σου εκανα.