εγω δεν ζήτησα τα εύσημα απάντηση έδωσα στις ανακρίβειες που έγραψες οτι δεν ενδιαφερθήκαμε
............μην κομπάζεις διότι εχεις χάσει το μέτρο με αυτα γράφεις και στο τέλος θα παρεξηγηθούμε για βλακείες
αφιονίζεσαι χωρις λόγο
Δυο λεπτάκια................
Πρώτον,
νομίζεις ότι έδωσες απάντηση.Εκείνο που πέτυχες με αυτά που έγραψες,ήταν να εκτεθείς εσύ ο ίδιος.
Δεύτερον,ανακρίβειες δεν έγραψα εγώ,αλλά εσύ.Εγώ δεν έκανα τίποτα παραπάνω απο το να αναφέρω τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.
Τρίτον και σημαντικότερο,πάψε να υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.Καταλαβαίνεις πολύ καλά τί εννοώ όταν λέω "δεν υπήρξε ενδιαφέρον".Εννοώ
ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.
Δυο ολόκληρους μήνες που κουβεντιάζουμε γι αυτό το ευλογημένο project,έδειξες
έμπρακτα το ενδιαφέρον σου και σε αδίκησα;Μήπως κατέθεσες κάποια
ολοκληρωμένη πρόταση η οποία διέφυγε της προσοχής μου;Δε νομίζω............
Επειδή λοιπόν μ' αρέσει να μιλάω με επιχειρήματα και να μη λέω αερολογίες,σου γνωρίζω τα εξής:
Όπως ανέφερα και πιο πάνω,δυο ολόκληρους μήνες "μαγειρεύουμε" το project αλλά δε σε είδα πουθενά,με εξαίρεση την ενημέρωση που μας έκανες για το Tissot.
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ο Άρης έθεσε προθεσμία μιας εβδομάδας,μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου δηλαδή,για να καταθέσουμε τις προτάσεις μας.Ούτε εκεί σε είδα.
Ξαφνικά μου σκας μύτη την Κυριακή 18 Νοεμβρίου,κι ενώ έχει λήξει το χρονικό περιθώριο που είχε θέσει ο Άρης,και μας πετάς την ατάκα
επίσης θα ήθελα να επισημάνω την διάθεση μου να βοηθήσω επικοινωνώντας με κσποιες απο τις εταιρίες αρκεί να μου δώσετε κάποια ονόματα για να ξεκινήσω
Ρε φίλε,πλάκα μου κάνεις που θα μου πεις ότι σε αδίκησα κιόλας;
Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ..............