Ψηφοφορία

Eπιθυμίες μελών.

Project έως 300 ευρώ
22 (46.8%)
Project 300 έως 600 ευρώ
14 (29.8%)
Oμαδική αγορά Hamilton
11 (23.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 44

Αποστολέας Θέμα: Για να δούμε που το πάμε...  (Αναγνώστηκε 74695 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: Για να δούμε που το πάμε...
« Απάντηση #140 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:25:26 μμ »

Κρείττον του λαλείν το σιγάν.

Ποιός είναι πάλι αυτός ο Κρείττονας; :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:29:43 μμ »

Παράθεση
  Παράθεση από: jim teo στις Σήμερα στις 02:25:26 μμ
Ποιός είναι πάλι αυτός ο Κρείττονας; :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
      το alter ego του indy
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #142 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:36:05 μμ »
Ρε Τζιμακο τι σ επιασε,μια κουβεντα ειπε ο ανθρωπος,δεν θα κανουμε και δικαστηριο.
Απολύτως τίποτα,όυτε έχω κάτι προσωπικό με τον DOCORTHO.
Απλά είμαι αλλεργικός στις ανακρίβειες. ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 01:42:11 μμ »
Λογω επαγγελματικης διαστροφης,οπου υπαρχουν εριδες καροδοκουν οι δικηγοροι,φατσουλες να βαλω;παραθεση σου εκανα.

In dubio pro reo, ex lege ad hoc, sine qua non.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 02:02:46 μμ »
Θέλω μια λακωνική τοποθέτηση και από τον Σπύρο..

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ ΑΔΕΛΦΟΙ!!!!

(good enough ?)  :jg: :jg: :lol: :lol: :jg: :jg:

Y.Γ Πλακα-πλακα ετοιμαζα μια απαντηση-σεντονι,αλλα με προλαβε το golden boy!!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 02:43:41 μμ »
Ρε παιδιά,μην το ξεφτιλίσουμε τελείως το θέμα και χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Θυμηθήκατε όλοι τώρα να πείτε τις απόψεις σας,να κάνετε τα παράπονά σας και να αισθανθείτε πικραμένοι και αδικημένοι.
Καλώς ή κακώς,το θέμα project έχει δρομολογηθεί.Υπήρξε μια και μόνο ολοκληρωμένη πρόταση και πάνω σ' αυτή την πρόταση δεχόμαστε συμμετοχές.Τελεία και παύλα.
Απο 'κει και πέρα,παράπονα και πικρίες δε νομίζουν ότι ωφελούν σε κάτι.Το αντίθετο μάλιστα.........
Ούτε εγώ έχω δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν κάθομαι να παραπονιέμαι κιόλας.Δεν έχω το δικαίωμα άλλωστε,όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Αφιερώσαμε προσωπικό χρόνο;Όχι!
Ενδιαφερθήκαμε για κάτι;Όχι!
Ήρθαμε σε επαφή με κάποια εταιρεία;Όχι!
Καταθέσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση και μας αγνόησαν;Όχι!
Ε,λοιπόν,μην πάμε να βγούμε κι απο πάνω.Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Άρης,Βίκτωρας,Σπύρος,Στράτος,Σταύρος),οι υπόλοιποι καλά θα κάνουμε να μη ζητάμε και τα ρέστα.
Μας αρέσει;Δηλώνουμε συμμετοχή.
Δε μας αρέσει ή δε μας εκφράζει;Πάμε για άλλα...............

Τόσο απλά...............

εγω δεν ζήτησα τα εύσημα απάντηση έδωσα στις ανακρίβειες που έγραψες οτι δεν ενδιαφερθήκαμε
............μην κομπάζεις διότι εχεις χάσει το μέτρο  με αυτα γράφεις και στο τέλος θα παρεξηγηθούμε για βλακείες
αφιονίζεσαι χωρις λόγο

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 02:59:46 μμ »
Μην τσακώνεστε για χαζομάρες ρε παιδια. Εδώ οι μισοί που ήταν ΟΚ με το Vostok δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή, το μετάνιωσαν φαίνεται... ;D

Δεν χαλάμε τις καρδιές μας, το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να μην κάνουμε project.

Μπορώ να σκεφτώ έτσι πρόχειρα, κάνα εκατομμύριο πράγματα που είναι χειρότερα από αυτό.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 03:35:43 μμ »
Μπορώ να σκεφτώ έτσι πρόχειρα, κάνα εκατομμύριο πράγματα που είναι χειρότερα από αυτό.

Nα ένα:

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #148 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 04:00:09 μμ »
εγω δεν ζήτησα τα εύσημα απάντηση έδωσα στις ανακρίβειες που έγραψες οτι δεν ενδιαφερθήκαμε
............μην κομπάζεις διότι εχεις χάσει το μέτρο  με αυτα γράφεις και στο τέλος θα παρεξηγηθούμε για βλακείες
αφιονίζεσαι χωρις λόγο
Δυο λεπτάκια................

Πρώτον,νομίζεις ότι έδωσες απάντηση.Εκείνο που πέτυχες με αυτά που έγραψες,ήταν να εκτεθείς εσύ ο ίδιος.

Δεύτερον,ανακρίβειες δεν έγραψα εγώ,αλλά εσύ.Εγώ δεν έκανα τίποτα παραπάνω απο το να αναφέρω τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.

Τρίτον και σημαντικότερο,πάψε να υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.Καταλαβαίνεις πολύ καλά τί εννοώ όταν λέω "δεν υπήρξε ενδιαφέρον".Εννοώ ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε.

Δυο ολόκληρους μήνες που κουβεντιάζουμε γι αυτό το ευλογημένο project,έδειξες έμπρακτα το ενδιαφέρον σου και σε αδίκησα;Μήπως κατέθεσες κάποια ολοκληρωμένη πρόταση η οποία διέφυγε της προσοχής μου;Δε νομίζω............

Επειδή λοιπόν μ' αρέσει να μιλάω με επιχειρήματα και να μη λέω αερολογίες,σου γνωρίζω τα εξής:

Όπως ανέφερα και πιο πάνω,δυο ολόκληρους μήνες "μαγειρεύουμε" το project αλλά δε σε είδα πουθενά,με εξαίρεση την ενημέρωση που μας έκανες για το Tissot.
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ο Άρης έθεσε προθεσμία μιας εβδομάδας,μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου δηλαδή,για να καταθέσουμε τις προτάσεις μας.Ούτε εκεί σε είδα.
Ξαφνικά μου σκας μύτη την Κυριακή 18 Νοεμβρίου,κι ενώ έχει λήξει το χρονικό περιθώριο που είχε θέσει ο Άρης,και μας πετάς την ατάκα
επίσης θα ήθελα να επισημάνω την διάθεση μου να βοηθήσω επικοινωνώντας με κσποιες απο τις εταιρίες αρκεί να μου δώσετε κάποια ονόματα για να ξεκινήσω

Ρε φίλε,πλάκα μου κάνεις που θα μου πεις ότι σε αδίκησα κιόλας;
Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ..............

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 05:13:33 μμ »
Εχεις κάποιο πρόβλημα με εμένα ; Με έχεις δει ποτέ ; Ξέρεις ποιος είμαι ; Σου έχω κάνει εγω κάτι και μου μιλάς ετσι ; Εγω εκδήλωσα την πικρία μου για κάτι και εσυ Βγαίνεις και γράφεις φιλιππικους
Νομίζω οτι κάτι δεν παει καλα με εσένα
Δεν θα ξανασχοληθω
εγω μπαίνω στο φόρουμ για να ξεσκασω απο τις σκοτούρες μου όχι για να στεναχωρηθω παραπάνω
Ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια στην αγορα ρολογιων τουσ φιλουσ συμφορουμιτεσ και καλη συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 05:25:53 μμ »
Εχεις κάποιο πρόβλημα με εμένα ; Με έχεις δει ποτέ ; Ξέρεις ποιος είμαι ; Σου έχω κάνει εγω κάτι και μου μιλάς ετσι ; Εγω εκδήλωσα την πικρία μου για κάτι και εσυ Βγαίνεις και γράφεις φιλιππικους
Νομίζω οτι κάτι δεν παει καλα με εσένα
Δεν θα ξανασχοληθω
εγω μπαίνω στο φόρουμ για να ξεσκασω απο τις σκοτούρες μου όχι για να στεναχωρηθω παραπάνω
Ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια στην αγορα ρολογιων τουσ φιλουσ συμφορουμιτεσ και καλη συνέχεια

:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 05:31:17 μμ »
Παρακαλώ ένας admin να επιληφθεί του θέματος, νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο

Ευχαριστώ
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 07:18:39 μμ »
Το θέμα έχει ξεφύγει τελείως και νομίζω πως πρέπει να κλείσει.
Άλλωστε όπως αποδείχτηκε μόνο λόγια είμαστε, μόλις έρθει η ώρα να βάλουμε το χέρι στην τσέπη τότε είναι που βγάζουμε τον χειρότερό μας εαυτό!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος sc520

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 09:31:27 μμ »
Καλησπέρα σε όλους...διαβάζω τώρα όλες τις απόψεις-συζητήσεις-αντιπαραθέσεις που έγιναν σήμερα και έχω αν μη τι άλλο έχω εντυπωσιαστεί....
Αγαπητοί φίλοι δεν χρειάζεται τόσο ένταση για ένα πρότζεκτ....μην τρελαθούμε.....είμαστε μιά ωραία παρέα και έτσι πρέπει να παραμείνουμε....
Θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για ένα ρολόι?
Μα εμείς είμαστε φίλοι του  ρολογιού...άσχετα αν όλοι μας αγαπάμε διαφορετικές μάρκες και μοντέλα.....
Τελικά για όλα φταίω εγώ που πρότεινα μια  ολοκληρωμένη πρόταση...αλλά ξέχασα ότι και το VOSTOK είναι ένα από τα χειρότερα ρολόγια που κυκλοφορούν...και είναι πολύ ακριβό....και δεν είναι κουρντιστό...και το κυριότερο.....το αντιπροσωπεύει αυτός ο κακός επαγελματίας που λέγεται Βήχος και μας πουλάει ότι έχει παρακαλώντας μας!!!!!
Δεν μέναμε στην ομαδική του ΗΑΜΙΛΤΟΝ για να μην τσακώνεται κανείς με κανένα....
Γιά όλα τα παραπάνω προτείνω το εξής......
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ.
Να μην ξαναασχοληθούμε με πρότζεκτ μέχρι να έρθει ο καινούργιος χρόνος.....και τότε με το καλό το ξανακουβεντιάζουμε από λευκό χαρτί.
Να ηρεμήσουν τα πνεύματα.....να καταλάβουμε ότι σε αυτό το φόρουμ είμαστε πρώτα και πάνω από όλα φίλοι και μας συνδέει η αγάπη μας για το ρολόι....και μετά έρχονται τα πρότζεκτ και οι ομαδικές αγορές.
Και που ξέρετε? Μπορεί τότε να έχουμε όχι μία και δύο αλλά πολύ περισότερες προτάσεις για πρότζεκτ.
Πραγματικά το εύχομαι και το ελπίζω.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 09:50:18 μμ »
Το φόρουμ έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία δύο εξαιρετικά πρότζεκτ, έχει όμως κάνει και προσπάθειες που τελικά δεν ευόδωσαν. Έτσι είναι αυτά.

Στις προηγούμενες σελίδες έγινε μια μικρή αντιπαράθεση μεταξύ των φίλων jim teo και DOCORTHO. Είμαι σίγουρος πως αν γνωρίζονταν από κοντά και ήξερε ο ένας την ψυχολογία του άλλου, το θέμα δεν θα έπαιρνε διάσταση, έστω και μικρή. Όπως και νά΄χει το ζήτημα σταματάει εδώ και δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Αυτή τη στιγμή τρέχει μια ψηφοφορία και για λίγες μέρες ακόμη καλό θα ήταν να μην υπάρχουν συζητήσεις περί καλού ή κακού υποψήφιου ρολογιού κλπ. Όποιος το θέλει ας προσθέσει το όνομά του στη λίστα, όποιος δεν το θέλει ας απέχει χωρίς κριτική. Μπορεί να κάνει όση θέλει σε δυό-τρεις μέρες που θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:25:12 μμ »
 Παράθεση από: andrey_ στις Χθες στις 02:42:11 μμ >In dubio pro reo, ex lege ad hoc, sine qua non.
    Αν και εκ σπουδων φαρμακοτριφτης,εχων κλασσικη παιδεια κατα τους γυμνασιακους μου χρονους θα επιχειρησω μεταφραση.   Σε περιπτωση αμφιβολιας εναντι του κατηγορουμενου,κατα συνθηκη εκ του νομου,χωρις το οποιο δεν. Σε ξερω χαιρεκακε οτι θα πεις οτι λογω ηλικιας εκανα παρεα με τον Σενεκα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:32:04 μμ »
Με τον Σενέκα.... :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: ...κλαίω... :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:34:19 μμ »
Αυτή τη στιγμή τρέχει μια ψηφοφορία και για λίγες μέρες ακόμη καλό θα ήταν να μην υπάρχουν συζητήσεις περί καλού ή κακού υποψήφιου ρολογιού κλπ. Όποιος το θέλει ας προσθέσει το όνομά του στη λίστα, όποιος δεν το θέλει ας απέχει χωρίς κριτική. Μπορεί να κάνει όση θέλει σε δυό-τρεις μέρες που θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Πολυ σωστη τοποθετηση!
Παρακαλω οχι σχολια, αντιπαραθεσεις ή αντιπροτασεις, μεχρις οτου ολοκληρωθει η διαδικασια και δουμε εαν η υποψηφια προταση για project (η οποια ειναι και η μονη στην προτεινομενη κλιμακα κοστους 0-300 Ευρω), εντελει ενδιαφερει προκειμενου να υλοποιηθει.

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:43:10 μμ »
Σε ξερω χαιρεκακε οτι θα πεις οτι λογω ηλικιας εκανα παρεα με τον Σενεκα.

Toυ φέρνεις πάντως λίγο:

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Νοέμβριος 27, 2012, 11:55:12 μμ »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 28, 2012, 12:15:39 πμ από Coral »