Παιρνοντας πασα απο την προτροπη του Θοδωρη,να προσπαθησουμε να βαλουμε σε μια ταξη τα του project,καταθετω τις σκεψεις μου.
Κατ αρχην,ποιος ειναι ο σκοπος του project.Κατα τη γνωμη μου,σκοπος του ειναι να αποκτησουμε οσον το δυνατον περισσοτεροι φιλοι του φορουμ ενα ρολοι αναμνηστικο.Ενα ρολοι που θα τονιζει την παρεα μας,που θα μας ''δενει''με το φορουμ.
Επομενως,κατα την ταπεινη μου γνωμη,δεν μπορει καν να τιθεται θεμα να υλοποιησουμε project με ποσα που εχουν δηλωσει οτι αδυνατουν να διαθεσουν καποια παιδια!!.Δεν γινεται να τους αγνοησουμε.Και να το κανουμε με ποιο σκοπο;για να παρουμε καλυτερο ρολοι;γιατι ,μας λειπει το καλο ρολοι;δεν νομιζω!!.Αυτο που μας λειπει,σε πολλους τουλαχιστον,και το θελουμε ,ειναι το ρολοι του φορουμ!!!Τωρα Η θα ειναι,vostok θα ειναι,ας ειναι οποιο θελει αρκει να ειναι προσιτο στους πολλους.
Δεν ειναι δυνατον,μεσω του project,να θελουμε να εξασφαλισουμε την αυριανη μας αγορα.Ουτε απο τη μια να λεμε οτι επιθυμουμε διακαως ενα αναμνηστικο ρολοι αλλα απ την αλλη να συμμετεχουμε μονο σε πιλοτους η βατραχανθρωπους η μαυρα η κιτρινα η....και ουτω καθ εξης!!!
Διαβασα προσεκτικα τις προτασεις,ειναι τοσες πολλες που δεν βγαζουμε ακρη.Ειναι πολυ σωστη η παρατηρηση οτι πρεπει να υπαρχει ενας συντονιστης,ενας ανθρωπος που θα βαλει τα πραγματα στη θεση τους.Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι αργει να ξημερωσει και ενιοτε δεν ξημερωνει ποτε!!Καποιος υπευθυνος πρεπει να εμφανιστει και ειναι βεβαιο οτι ολα θα παρουν το δρομο τους.
Οσον αφορα τη προταση του Σταυρου(το ειπα και χθες),τη βρισκω καταπληκτικη.Και το λεω εγω ,που ξερετε οτι ετρεξα κι εγω για το Η.Ειναι σε τιμη απολυτα προσιτη,θα εχει τα χαρακτηριστικα του φορουμ,ελληνικη αντιπροσωπεια,εγγυηση,service και ανοιγει συνεργασια με μια μεγαλη εταιρεια του χωρου.
Μπορει σαν ρολοι να μην ειναι το καλυτερο,μπορει το Η να ειναι καλυτερο(αναφερω μονο το Η,γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο σ'αυτα τα χρηματα)αλλα εινα αμιγες project και η τιμη του δινει τη δυνατοτητα σε πολλους να το αποκτησουν,αρκει να μεινουν στην ακρη οι υπερβολικες απαιτησεις και να γινουν οι απαραιτητοι συμβιβασμοι.
Και κατι ακομη.Καλο θα ηταν το project να αφορουσε ρολοι ακομη καλυτερο απο τα 2 προηγουμενα.Να μπορουσαμε να παρουμε ενα πρωτοκλασατο ρολοι,ενα διαμαντι.Οι καιροι ομως ειναι δυσκολοι και η αμετροεπεια κακος συμβουλος.Δεν νομιζω οτι υποτιμαται το φορουμ .οταν προσανατολιζομαστε σε μια φθηνη λυση.Μακαρι το επομενο project να μας βρει σε καλυτερη κατασταση και τοτε ειναι σιγουρο οτι θα φτιαξουμε το καλυτερο.Η εναρμονιση με το πνευμα της εποχης δεν ειναι ντροπη.!!!!