ειπα να μην ξαναγραψω αλλα θα γραψω για μια τελευταια φορα και πιθανον και τελευταια φορα στο φορουμ γιατι ενταξει μου αρεσει ο χαβαλες αλλα δεν μου αρεσει να με θεωρουν μαλακα επειδη ειμαι Ολυμπιακος.
παμε λοιπον μια φορα γιατι την υποκρισια δεν την γουσταρω και αμα δεν αρεσω σε καποιους δεν τρεχει και καστανο. παιρνω και το καπελακι μου και χαιρετω.
οποιος νομιζει οτι ο Ολυμπιακος ειπε τους Ποντιους φιλοξενουμενους ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ΕΜΠΑΘΗΣ και το λεω με καθε επιγνωση του τι λεω.
ειναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ και ΕΜΠΑΘΗΣ οποιος ειδε στα λογια περι κλοουν και φιλοξενουμενου προς τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ προβολη σε ΟΛΟΥΣ τους Ποντιους! ΟΠοιος αναπαραγαγει αυτη τη χαζομαρα ειναι υποκριτης οσο δεν παιρνει.
και με τετοιους προσωπικα δεν εχω καμια διαθεση ουτε παρεα να κανω ουτε ποστς να ανταλλασω ουτε δηθεμου και ταχαμου καλοριζικα και καλοφορετα και δεν γουσταρω να μου λενε κιολας.
Αν σας πειραξε αυτο το φιλοξενουμενοι για να δειτε για ποση υποκρισια μιλαμε, γιατι δεν σας πειραξε και το κλοουν?
γιατι δεν λετε οτι ειπαμε και κλοουν τους Ποντιους? επειδη καταλαβαινετε ποσο μαλακια ειναι προφανως.
Ο Ιβάν αποκληθηκε φιλοξενούμενος. Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Όχι οι πόντιοι ή οι Παοκτζήδες φυσικά. Ο Ιβάν ο οποίος έστειλε μπραβους νύχτα όταν απέλυσε το δωνη για να μην τον πληρώσει αποζημίωση και ο δωνης τον έτρεχε στα δικαστήρια. Αλλα ΚΟΚΟΚΟΚΟ για το ποιον του Ιβαν, μονο ο χοντρος μας ειναι κακος.
Ο Ιβάν που στο σάιτ του σε κρίση ελληνισμού εχει αυτό το φιλελληνικο
Αυτός που έλεγε ότι δεν ήταν καλή η φιλοξενία στο Καραϊσκάκης και ότι ο τζαβελας έπρεπε να φύγει γιατί τον βριζανε, αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη από το Σίλβα καν για τα αισχη εκει και τα δικαιολογησε. Αυτός που είπε ότι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου είναι οι Έλληνες. Αυτός που την περασμένη βδομάδα είπε ότι στη Θράκη θα έχουμε Κόσοβο σε το πολύ δέκα χρόνια γιατί ζουν 58% μουσουλμανοι και ξεσηκωθηκαν μόνο εκείνοι στη Θράκη. Εδω δεν ειδα καμια σκορδοκαιλα.
Η προσβολή αφορά σε αυτόν και μόνο φυσικά. Και δεν είναι και προς τιμήν του ότι βγήκε και τον στήριξε ο παπαμιμικος, που είναι γκομενος της ανηψιας του και τον χρηματοδοτεί, ούτε ο ψεκασμενος που του έδωσε το γενναρη χωρίς καμία διαδικασία την εκμετάλλευση έκτασης του υπεθα για 20 χρόνια.
Για όλα αυτά φυσικά κάνεις δε λέει τίποτε. Ειπαμε, ο Ολυμπιακος φταιει για ολα και φυσικα ολοι εμεις που αναπνεουμε κιολας γιατι σας χαλαμε και το οξυγονο.
Φυσικά και πολύ κακώς ο καραπαππας τον είπε φιλοξενουμενο, μετά βέβαια τις αισχρες προκλήσεις προς το γιαννικο που τον εξευτελισε και ο αλλος προσπαθουσε να τον ηρεμησει, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Πολύ κακώς αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει τιποτε εκει. κοκοκο. Δεν αρμόζει στο σύλλογο ομως να ασχολείται καν με αυτόν. Δεν αρμοζει στον Ολυμπιακο να εχει αυτο το γελοιο και βλακα τον Καραπαππα ως υπαλληλο καν.
Αλλα είναι κρίμα να θεωρείτε ότι το προσωπικό με τον Ιβάν απηχει στη μάζα είτε των παοκτσηδων είτε των Ποντίων. Στον Ολυμπιακό μια εποχή παίζανε περισσότεροι πόντιοι και από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Και αρχηγό είχαμε τον τσαλουχιδη.
Αυτή η παρεξήγηση είναι κατασκευασμενη τελειως και θλιβομαι απιστευτα για αυτη την υποκρισια και προπαγανδα που μερικοι αναπαραγαγουν και εδω μεσα.
Και αυτα που εγραψα ειναι παρεξηγησιμα και μακαρι να ειναι. Μπας και κοπει λιγο το παραμυθι και η υποκρισια μερικων και η γελοιοτητα οσων υποστηριζουν.
Σας χαιρετω και τα ξαναλεμε. Καλα τα ρολογια αλλα δεν θα μας σπανε και τα νευρα σε καθε ευκαιρια για τον Ολυμπιακο εδω μεσα. Που να πιαναμε και πολιτικη συζητηση δηλαδη τι θα λεγανε μερικοι εδω μεσα.
καληνυχτα και χαιρετισμους σε ολους ενθεν κακειθεν