Αποστολέας Θέμα: ΜΠΑΛΑ  (Αναγνώστηκε 706289 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΜΠΑΛΑ
« Απάντηση #1620 στις: Μάρτιος 09, 2016, 11:39:43 μμ »
Ήταν ατόπημα η δήλωση περί "φιλοξενούμενου". Δεν ξέρω κυριολεκτικά, αλλά σίγουρα επικοινωνιακά. Χάθηκε η ουσία της δήλωσης με την τελευταία λέξη, από την οποία πιάστηκαν άπαντες για να ξορκίσουν το κακό.

Από εκεί και μετά, η επιλεκτική σας κριτική είναι πράγματι αξιοθαύμαστη. Στη γωνία τον περιμένετε τον Ολυμπιακό, να πετάξει καμιά κοτσάνα ο μπαρμπα-Σάββας, να βγάλετε το άχτι σας.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1621 στις: Μάρτιος 09, 2016, 11:43:14 μμ »
μπαρμπα...να βγάλετε το άχτι σας.

Και εσεις βρε Γιαννη τι τους θελετε τους μπαρμπαδες.
Στειλτε τους για κανενα χαμομηλακι.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1622 στις: Μάρτιος 09, 2016, 11:46:05 μμ »
Βρε φίλε αν ήταν στο χέρι μου, θα το έκανα, αλλά δυστυχώς δεν είναι ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1623 στις: Μάρτιος 10, 2016, 01:15:21 πμ »
Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα κι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο, έγινε σήμερα 91 χρονών!!! Χρόνια πολλά ομαδάρα!!!

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/j4SYwktqNoE" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/j4SYwktqNoE" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/_JG3zJKL45c" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_JG3zJKL45c" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #1624 στις: Μάρτιος 10, 2016, 07:07:46 πμ »
Τραγική δήλωση!!!!!

G ...

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1625 στις: Μάρτιος 10, 2016, 11:04:57 πμ »
χρόνια πολλά στο Θρύλο!!!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1626 στις: Μάρτιος 10, 2016, 11:14:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος reyad

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1627 στις: Μάρτιος 10, 2016, 01:24:12 μμ »
Ο μεγαλυτερος συλλογος το κοβω λιγο δυσκολο, η ποδοσφαιρικη ομαδα με τα περισσοτερα πρωταθληματα ναι. Σε πολλα αθληματα ο Ολυμπιακος δεν εχει καν ομαδα και σε αλλα κανει αγοραζοντας αλλες ομαδες, πχ γυναικειο μπασκετ.

Κατα τα αλλα ειπαμε, ολη η Ελλαδα ως δια μαγειας μισει τον Ολυμπιακο, οπως καποτε ολος ο κοσμος μισουσε τους Αμερικανους. Και στις δυο περιπτωσεις, χωρις κανενα λογο, ζηλεια.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1628 στις: Μάρτιος 10, 2016, 03:01:34 μμ »
Ο μεγαλύτερος φίλε μου. Σύλλογος με πρωταγωνιστικό ρόλο στα κυριότερα αθλήματα. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση, στίβο σε άντρες και γυναίκες. Δεν ξέρω αν συνολικά ο δεύτερος έχει έστω και τους μισούς τίτλους. Και δεν είναι μόνο η ιστορία, είναι και η προοπτική. Όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη, επιδοτούνται από την ΠΑΕ και από τους φίλους της ομάδας με την κάρτα φιλάθλου και γι'αυτό πρωτεύουν ακόμη και πανευρωπαϊκά.

Αποσυνδεδεμένος corsair1965

• 50mm case
  • Χάρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1629 στις: Μάρτιος 10, 2016, 03:43:26 μμ »
Σύμφωνα με τον Κώστα (τον Τσέλσι ντε) ο Μαρινάκης (aka Fataoul) κατάγεται από τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, το γνωστό υπασπιστή του τσάρου......κοίτα να δεις που τελικά θα βγουν και συγγενείς με το Σαββίδη!!!
 ;D ;D
χο χο χο!

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1630 στις: Μάρτιος 10, 2016, 03:59:03 μμ »
Ο μεγαλύτερος φίλε μου. Σύλλογος με πρωταγωνιστικό ρόλο στα κυριότερα αθλήματα. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση, στίβο σε άντρες και γυναίκες. Δεν ξέρω αν συνολικά ο δεύτερος έχει έστω και τους μισούς τίτλους. Και δεν είναι μόνο η ιστορία, είναι και η προοπτική. Όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη, επιδοτούνται από την ΠΑΕ και από τους φίλους της ομάδας με την κάρτα φιλάθλου και γι'αυτό πρωτεύουν ακόμη και πανευρωπαϊκά.

... Γιάννη σε άφησαν μόνο σου να υπερασπιστής τα ερυθρόλευκα ... :smt066 :smt067 :smt068 :smt066 :smt070 :smt071

... μου θυμίζεις  το ... Last Samurai ...  :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1631 στις: Μάρτιος 10, 2016, 04:10:07 μμ »

Ο μεγαλυτερος συλλογος το κοβω λιγο δυσκολο, η ποδοσφαιρικη ομαδα με τα περισσοτερα πρωταθληματα ναι. Σε πολλα αθληματα ο Ολυμπιακος δεν εχει καν ομαδα και σε αλλα κανει αγοραζοντας αλλες ομαδες, πχ γυναικειο μπασκετ.

Κατα τα αλλα ειπαμε, ολη η Ελλαδα ως δια μαγειας μισει τον Ολυμπιακο, οπως καποτε ολος ο κοσμος μισουσε τους Αμερικανους. Και στις δυο περιπτωσεις, χωρις κανενα λογο, ζηλεια.

Η δεύτερη παράγραφος δίνει  απάντηση στην πρώτη.
Η μισή Ελλαδα ειναι Ολυμπιακός και η υπόλοιπη μισή όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1632 στις: Μάρτιος 10, 2016, 06:44:28 μμ »

Η δεύτερη παράγραφος δίνει  απάντηση στην πρώτη.
Η μισή Ελλαδα ειναι Ολυμπιακός και η υπόλοιπη μισή όλες οι υπόλοιπες ομάδες μαζί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και μόνο με απλή στατιστική των μελών του φόρουμ φίλε Πάνο φαίνεται ότι δεν ισχύει το "η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός" ...
Χα χα χα!
Μ'αρέσει που απαντάω και σοβαρά με στατιστική ... ο "φιλοξενούμενος" ... χα χα χα!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος corsair1965

• 50mm case
  • Χάρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1633 στις: Μάρτιος 10, 2016, 07:44:16 μμ »
 :hangman:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2016, 02:23:33 πμ από corsair1965 »
χο χο χο!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1634 στις: Μάρτιος 10, 2016, 08:04:58 μμ »
ειπα να μην ξαναγραψω αλλα θα γραψω για μια τελευταια φορα και πιθανον και τελευταια φορα στο φορουμ γιατι ενταξει μου αρεσει ο χαβαλες αλλα δεν μου αρεσει να με θεωρουν μαλακα επειδη ειμαι Ολυμπιακος.

παμε λοιπον μια φορα γιατι την υποκρισια δεν την γουσταρω και αμα δεν αρεσω σε καποιους δεν τρεχει και καστανο. παιρνω και το καπελακι μου και χαιρετω.

οποιος νομιζει οτι ο Ολυμπιακος ειπε τους Ποντιους φιλοξενουμενους ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ΕΜΠΑΘΗΣ και το λεω με καθε επιγνωση του τι λεω.

ειναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ και ΕΜΠΑΘΗΣ οποιος ειδε στα λογια περι κλοουν και φιλοξενουμενου προς τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ προβολη σε ΟΛΟΥΣ τους Ποντιους! ΟΠοιος αναπαραγαγει αυτη τη χαζομαρα ειναι υποκριτης οσο δεν παιρνει.

και με τετοιους προσωπικα δεν εχω καμια διαθεση ουτε παρεα να κανω ουτε ποστς να ανταλλασω ουτε δηθεμου και ταχαμου καλοριζικα και καλοφορετα και δεν γουσταρω να μου λενε κιολας.

Αν σας πειραξε αυτο το φιλοξενουμενοι για να δειτε για ποση υποκρισια μιλαμε, γιατι δεν σας πειραξε και το κλοουν?

γιατι δεν λετε οτι ειπαμε και κλοουν τους Ποντιους? επειδη καταλαβαινετε ποσο μαλακια ειναι προφανως.

Ο Ιβάν αποκληθηκε φιλοξενούμενος. Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Όχι οι πόντιοι ή οι Παοκτζήδες φυσικά. Ο Ιβάν ο οποίος έστειλε μπραβους νύχτα όταν απέλυσε το δωνη για να μην τον πληρώσει αποζημίωση και ο δωνης τον έτρεχε στα δικαστήρια. Αλλα ΚΟΚΟΚΟΚΟ για το ποιον του Ιβαν, μονο ο χοντρος μας ειναι κακος.

Ο Ιβάν που στο σάιτ του σε κρίση ελληνισμού  εχει αυτό το φιλελληνικο

Αυτός που έλεγε ότι δεν ήταν καλή η φιλοξενία στο Καραϊσκάκης και ότι ο τζαβελας έπρεπε να φύγει γιατί τον βριζανε, αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη από το Σίλβα καν για τα αισχη εκει και τα δικαιολογησε.  Αυτός που είπε ότι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου είναι οι Έλληνες. Αυτός που την περασμένη βδομάδα είπε ότι στη Θράκη θα έχουμε Κόσοβο σε το πολύ δέκα χρόνια γιατί ζουν 58% μουσουλμανοι και ξεσηκωθηκαν μόνο εκείνοι στη Θράκη. Εδω δεν ειδα καμια σκορδοκαιλα.

Η προσβολή αφορά σε αυτόν και μόνο φυσικά. Και δεν είναι και προς τιμήν του ότι βγήκε και τον στήριξε ο παπαμιμικος, που είναι γκομενος της ανηψιας του και τον χρηματοδοτεί, ούτε ο ψεκασμενος που του έδωσε το γενναρη χωρίς καμία διαδικασία την εκμετάλλευση έκτασης του υπεθα για 20 χρόνια.

Για όλα αυτά φυσικά κάνεις δε λέει τίποτε. Ειπαμε, ο Ολυμπιακος φταιει για ολα και φυσικα ολοι εμεις που αναπνεουμε κιολας γιατι σας χαλαμε και το οξυγονο.

Φυσικά και πολύ κακώς ο καραπαππας τον είπε φιλοξενουμενο, μετά βέβαια τις αισχρες προκλήσεις προς το γιαννικο που τον εξευτελισε και ο αλλος προσπαθουσε να τον ηρεμησει, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Πολύ κακώς αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει τιποτε εκει. κοκοκο. Δεν αρμόζει στο σύλλογο ομως να ασχολείται καν με αυτόν. Δεν αρμοζει στον Ολυμπιακο να εχει αυτο το γελοιο και βλακα τον Καραπαππα ως υπαλληλο καν.

Αλλα είναι κρίμα να θεωρείτε ότι το προσωπικό με τον Ιβάν απηχει στη μάζα είτε των παοκτσηδων είτε των Ποντίων. Στον Ολυμπιακό μια εποχή παίζανε περισσότεροι πόντιοι και από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Και αρχηγό είχαμε τον τσαλουχιδη.

Αυτή η παρεξήγηση είναι κατασκευασμενη τελειως και θλιβομαι απιστευτα για αυτη την υποκρισια και προπαγανδα που μερικοι αναπαραγαγουν και εδω μεσα.

Και αυτα που εγραψα ειναι παρεξηγησιμα και μακαρι να ειναι. Μπας και κοπει λιγο το παραμυθι και η υποκρισια μερικων και η γελοιοτητα οσων υποστηριζουν.

Σας χαιρετω και τα ξαναλεμε. Καλα τα ρολογια αλλα δεν θα μας σπανε και τα νευρα σε καθε ευκαιρια για τον Ολυμπιακο εδω μεσα. Που να πιαναμε και πολιτικη συζητηση δηλαδη τι θα λεγανε μερικοι εδω μεσα.

καληνυχτα και χαιρετισμους σε ολους ενθεν κακειθεν
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος reyad

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1635 στις: Μάρτιος 10, 2016, 08:10:40 μμ »
Γιαννη βαση ποιων στοιχειων ο Ολυμπιακος σαν συλλογος εχει περισσοτερους τιτλους απο τον Παναθηναικο;

Για το η μιση Ελλαδα ειναι Ολυμπιακος επισης θα ηθελα καποιο στοιχειο. Εχουν δημοσιευτει αρκετες ερευνες,νομιζω σε καμια ο Ολυμπιακος δεν ειχε πανω απο 8% διαφορα απο το δευτερο Παναθηναικο.

Για μπραβιλικια κλπ δεν μπαινω στη συζητηση, η ομαδα που διδαξε ηθος κατα τον προεδρο της,που εκανε την Ριζουπολη,που καιει μαγαζια και απολυει δημοσιογραφους να παραπονιεται παει πολυ.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος reyad

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1636 στις: Μάρτιος 10, 2016, 08:13:40 μμ »
Καρτεο μιας και μιλας για σκανδαλα,θες να συζητησουμε για το Καραισκακη και πως εγινε; Τα ειχε γραψει ο μακαριτης ο Συριγος και μετα καποιοι κακεντρεχεις τον σαπακιασανε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1637 στις: Μάρτιος 10, 2016, 10:27:10 μμ »
Γιαννη βαση ποιων στοιχειων ο Ολυμπιακος σαν συλλογος εχει περισσοτερους τιτλους απο τον Παναθηναικο;

Ένα γκουγκλάρισμα αρκεί. Μόνο στο μπάσκετ έχει παραπάνω τίτλους ο ΠΑΟ. Στα άλλα υστερεί τραγικά.

Για μπραβιλικια κλπ δεν μπαινω στη συζητηση, η ομαδα που διδαξε ηθος κατα τον προεδρο της,που εκανε την Ριζουπολη,που καιει μαγαζια και απολυει δημοσιογραφους να παραπονιεται παει πολυ.

Ε μα είχα απορήσει πως τόσο καιρό δεν έχει πέσει στο τραπέζι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ που λέγεται Ριζούπολη. Έχουμε ως Ολυμπιακοί παίξει 30 φορές σε συνθήκες χειρότερες από τη Ριζούπολη. Οπότε μη την ανασύρετε ως επιχείρημα, δεν πιάνει το κόλπο τουλάχιστον σε μας, να το λέτε μεταξύ σας να χαίρεστε. Όσο για καμμένα μαγαζιά, δεν ξέρω τίποτα, αν ξέρεις εσύ σε παρακαλώ σαν καλός πολίτης να πας στον εισαγγελέα.

Καρτεο μιας και μιλας για σκανδαλα,θες να συζητησουμε για το Καραισκακη και πως εγινε; Τα ειχε γραψει ο μακαριτης ο Συριγος και μετα καποιοι κακεντρεχεις τον σαπακιασανε.

Τα έχουμε ξαναπεί για το Καραϊσκάκη κι επειδή έχω κουραστεί, μόνο με στοίχημα η κουβέντα. Ένα χιλιαρικάκι ας πούμε σε όποιον μου αποδείξει με στοιχεία ότι ο Ολυμπιακός πήρε έστω κι ένα ευρώ από το κράτος. Αντίθετα με όλους τους άλλους που τους χαρίστηκαν τα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος reyad

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1638 στις: Μάρτιος 10, 2016, 10:29:06 μμ »
Ο Ολυμπιακος εχει λιγοτερους τιτλους σαν συλλογος απο τον Παναθηναικο,εκτος και αν αρχισεις και διαλεγεις αθληματα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1639 στις: Μάρτιος 10, 2016, 10:37:15 μμ »
Δεν ξέρω αν μετράς τίποτα τίτλους σε μπόουλινγκ, μπάμπιγκτον, σόφτμπολ κλπ δεν τα έλαβα υπ'όψη. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, στίβο, κολύμβηση κοίταξα.