Αποστολέας Θέμα: Γνώμη για τα Ingersoll ?  (Αναγνώστηκε 6380 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Quasar

• Just Registered
    • Προφίλ
Γνώμη για τα Ingersoll ?
« στις: Νοέμβριος 17, 2012, 10:56:13 μμ »

Γεια σας παιδιά.
Θα ήθελα να γνωρίσω τη γνώμη σας για τα ρολόγια μάρκας Ingersoll
Πρόσφατα αγόρασα ένα με αυτόματο μηχανισμό (στα 250 ευρώ) και μετά από 6 μήνες σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει.
Είναι τόσο χάλια ή απλά έτυχε?

Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Γνώμη για τα Ingersoll ?
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 17, 2012, 11:03:39 μμ »
Δεν είναι καλά φίλε μου! Κινέζικη κατασκευή, τελειως fake.

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 12:00:41 πμ »
Δεν ειναι για πεταμα προς θεου, απλα δεν εχουν αποδειξει την αντοχη τους στο χρονο. Υπαρχει και ελλειψη σε ανταλλακτικα, που σημαινει οτι ενας τεχνιτης δυσκολα θα σου το επισκευασει. Κοιτα, καλως πηρες το ρολοι αυτο, ειχες την πρωτη σου επαφη με μηχανικο ρολοι. Τωρα ομως τα ελβετικα η τα γιαπωνικα ειναι μονοδρομος. Κοιτα προς tissot η Citizen μερια και θα καταλαβεις διαφορα. Θα ειναι ρολοι που θα σε συνοδευσει για μια ζωη
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 09:40:15 πμ »
Δεν ειναι για πεταμα προς θεου, απλα δεν εχουν αποδειξει την αντοχη τους στο χρονο.
Γιατί... υπάρχει περίπτωση να αποδείξουν αντοχή; Προς Θεού ρε συ Αλέξανδρε, για κινέζικο μιλάμε! 8 στα 10 Ingersoll γονατίζουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 18, 2012, 09:56:56 πμ από K_O_S_T_A_S »

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 10:59:59 πμ »
Κατσε ρε κωστα Δηλαδη τωρα σοβαρολογεις οτι 8 στα 10 ινγκερσολ γονατιζουν? Ναι μπορει σε ποιοτητα να υστερουν απο τα εβετικα αλλα δεν σημαινει πως ειναι για πεταμα. Καποια χαλανε γιατι το QC ειναι χαλια. Σου το εχω ξαναπει, θα δεις τους κινεζους σε 10 χρονια και θα τριβεις τα ματια σου  ;)
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 12:08:10 μμ »
   Δεν χωράει αμφιβολία πως γενικά οι κινέζικοι μηχανισμοί και ιδιαίτερα αυτοί των τελευταίων χρόνων, που παράγονται κατά εκατομύρια χωρίς κανέναν έλεγχο ποιότητας, υστερούν σε αντοχή και ακρίβεια. Οστόσο τα Ingersoll έχουν ωραίο φινίρισμα και "πιασάρικά σχέδια", οπότε αρέσουν σε πολύ κόσμο. Παίρνει ο άλλος ένα κι αν του βγάλει πρόβλημα στην εγγύηση το επισκευάζει δωρεάν. Αν όλα πάνε καλά, χαιρεται ένα εμφανίσιμο ρολόι, που απέκτησε σε πολύ χαμηλή τιμή. Θα το πρότεινα σ έναν φίλο μου? Ωρολογιακά όχι. Αν όμως του άρεσαν ένα από τα πολλά ωραία σχέδια της εταιρείας θα ειχα να του αντιπροτείνω κάτι ανάλογα εντυπωσιακό? Πάλι όχι ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 12:45:58 μμ »
Έχει ένας φίλος μου.
Του χει ξεφλουδίσει το χρώμα από τη στεφάνη ενώ είχε και πρόβλημα με τη λειτουργία του μηχανισμού (δεν θυμάμαι τι ακριβώς).
AA ποιότις δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 02:05:44 μμ »
Και το δικο μου και του πατερα μου εχουν παρουσιασει προβλημα στο μηχανισμο..

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 03:16:25 μμ »
Η Ingersoll κατά καιρούς βγάζει κάποια κομμάτια που είναι πολύ όμορφα και σε καμία περίπτωση δε μαρτυρούν την αξία τους.
Στο παρελθόν λίγο έλειψε να πάρω κι εγώ ένα Stetson,αν θυμάμαι καλά.Λέω λίγο γιατί προκειμένου να το δοκιμάσω έπρεπε να πάω στα γραφεία της εταιρείας,καθ'ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο στα καταστήματα.Έτσι τη γλίτωσα.........
Αν βλέπατε πόσα ρολόγια είχε ο μάστορας προς επισκευή,θα παθαίνατε πλάκα.
Χωρίς υπερβολή,πρέπει ότι ρολόϊ πουλάνε μετά απο λίγο καιρό να καταλήγει στο service.Δεν εξηγείται διαφορετικά.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 18, 2012, 09:46:40 μμ »
Κατσε ρε κωστα Δηλαδη τωρα σοβαρολογεις οτι 8 στα 10 ινγκερσολ γονατιζουν? Ναι μπορει σε ποιοτητα να υστερουν απο τα εβετικα αλλα δεν σημαινει πως ειναι για πεταμα. Καποια χαλανε γιατι το QC ειναι χαλια. Σου το εχω ξαναπει, θα δεις τους κινεζους σε 10 χρονια και θα τριβεις τα ματια σου  ;)
Βεβαίως και σοβαρολογώ! Εδώ παντελόνι κινέζικο αγοράζεις και σκίζεται στο αψε σβήσε... και μιλάμε τώρα για ρολόι;  :P

Αποσυνδεδεμένος alain

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 04, 2012, 11:21:04 μμ »
αν και φινετσατα ρολογια με ιδιαιτερη οψη,απο μηχανισμο στερουνται πολυ..εγω προσωπικα δε θα τα προτιμουσα..η ιδεα και μονο ενος ρολογιου με προδιαγραφες να χαλασει,θα με αγχωνε τρομερα! :-\

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 05, 2012, 03:13:39 μμ »
Μακρυά από εμάς οι "κινεζιές" των 6,5$ / μηχανή!!!!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης