Αποστολέας Θέμα: μαγαζι ORIENT στο internet.  (Αναγνώστηκε 10296 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: μαγαζι ORIENT στο internet.
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 02:49:07 μμ »
Κάποιοι φίλοι επιλέγουν να στο πουν με έναν τρόπο που δε συμφωνώ, η ουσία όμως είναι η ίδια.

Κατηγορήθηκες ότι ανέβασες σε ξενόγλωσσο φόρουμ ρολόι το οποίο δε σου ανήκε καν, ζητώντας μάλιστα περισσότερα χρήματα, προσπαθώντας να βγάλεις και κέρδος.

Δεν μπορώ και δεν έχω το δικαίωμα να ελέγξω αν όντως ήσουν εσύ, νομίζω όμως ότι αποδεικνύεται και από τα ψευδώνυμα αλλά και από τα μηνύματα που έχουν αναρτηθεί.

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοια, πρόκειται για μια εντελώς προκλητική συμπεριφορά, προφανώς αντίθετη με τους όρους του φόρουμ αλλά κυρίως κερδοσκοπική και προσβλητική. Διαφωνώ με τις ειρωνίες εναντίον σου, οφείλεις όμως να πάρεις θέση.

Αποσυνδεδεμένος Alobar

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:17:28 μμ »
Τώρα εγω τελικά, απο ποιό site να πάρω ένα ORIENT πού θέλω να κάνω δωράκι στον εαυτό μου, μέρες που έρχονται???

...Sorry guys αλλά μπερδέυτικά....Από Ολλανδία? από γερμαναρά ?απο ιταλικό ebay (όντως έχει πολύ καλές τιμές)? ή από αλλού???

Για να είμαι ειλικρινής λέω να στραφώ προς γερμανό πλευρά  :)
Tempus neminem manet...

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:50:37 μμ »
Aν το έχει το creationwatches.com πάρε από κει.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 07, 2012, 10:17:36 μμ »
Κάνε και μια αναζήτηση στο Σκρουτζ, σε κάποια μοντέλα έχει πολύ καλές τιμές και στην Ελλάδα...

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Alobar

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 04, 2013, 06:19:50 μμ »
-UPDATE-

Τελικά αγόρασα ένα ΜΑΚΟ μαύρο απο το www.newcammultistore.it μέσω e-bay. Το ρολόι στοίχισε 117.85 € με χαρτιά, κουτί και τα μεταφορικά και η αγορά έγινε 31/12/12 βράδυ.Στη λήξη του χρόνου ;D.

Είχα επικοινωνήσει μερικές μέρες νωρίτερα (πρίν την αγορά δλδ) να τους ρωτήσω σε τι γλώσσες είναι οι ημέρες και η επικοινωνία ήταν άμεση. Σε μερικές ώρες μου απάντησε αγγλικά και ιταλικά.

Το ρολόι "έφυγε" απο Ιταλία στις 2/1 το πρώί και αμέσως μου έστειλε και tracking no. και με ενημέρωσε οτι μέσα στο κουτί θα υπάρχει και η απόδειξη που είναι και η εγγύηση. Γενικά μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι άριστες!!Σε ολα!!Και επικοινώνία άμεση και το δεματάκι έφυγε άμεσα.

Το μόνο ίσως (δεν ξέρω ακόμα) αρνητικό ας το πούμε είναι οτι συνεργάζονται με μια ιταλική courier ονόματι SDA Express Courier που δεν έχει συνεργάτη στην Ελλάδα.Υποθέτω θα αναλάβουν τα ΕΛΤΑ. Και αυτοί όμως είναι γρηγοροί...το βλέπω παρακολουθόντας την μεταφορά...

Μέχρι στιγμής λοιπόν όλα καλά!

Για τα υπόλοιπα θα ενημερώνω.

ΥΓ.. Εννοείται οτι δεν κάνω διαφήμιση στο μαγαζί  και οτι δεν έχω καμία σχέση μαζί τους...απλά καταθέτω την μέχρι τωρα εμπειρία μου μαζί τους, μπορεί μέχρι να το παραλάβω στα χέρια μου να έχω αλλάξει γνώμη :) ;D

Tempus neminem manet...

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 04, 2013, 10:12:21 μμ »
Έχω πάρει και εγώ ΟΡΙΕΝΤ από το συγκεκριμένο και έχω και εγώ άριστες εντυπώσεις.
Με το καλό να παραλάβεις.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Alobar

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 04, 2013, 11:12:48 μμ »
Έχω πάρει και εγώ ΟΡΙΕΝΤ από το συγκεκριμένο και έχω και εγώ άριστες εντυπώσεις.
Με το καλό να παραλάβεις.

Παναγιώτης

Ευχαριστώ!Το περιμένω πως και πως... :applaus:

Η αποστολή ήταν με SDA Express; Ισχύει οτι αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ στην Ελλάδα ή θα το ψάχνω;
Tempus neminem manet...

Αποσυνδεδεμένος Alobar

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 07, 2013, 10:15:13 μμ »
-UPDATE-

Τελικά αγόρασα ένα ΜΑΚΟ μαύρο απο το www.newcammultistore.it μέσω e-bay. Το ρολόι στοίχισε 117.85 € με χαρτιά, κουτί και τα μεταφορικά και η αγορά έγινε 31/12/12 βράδυ.Στη λήξη του χρόνου ;D.

Είχα επικοινωνήσει μερικές μέρες νωρίτερα (πρίν την αγορά δλδ) να τους ρωτήσω σε τι γλώσσες είναι οι ημέρες και η επικοινωνία ήταν άμεση. Σε μερικές ώρες μου απάντησε αγγλικά και ιταλικά.

Το ρολόι "έφυγε" απο Ιταλία στις 2/1 το πρώί και αμέσως μου έστειλε και tracking no. και με ενημέρωσε οτι μέσα στο κουτί θα υπάρχει και η απόδειξη που είναι και η εγγύηση. Γενικά μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι άριστες!!Σε ολα!!Και επικοινώνία άμεση και το δεματάκι έφυγε άμεσα.

Το μόνο ίσως (δεν ξέρω ακόμα) αρνητικό ας το πούμε είναι οτι συνεργάζονται με μια ιταλική courier ονόματι SDA Express Courier που δεν έχει συνεργάτη στην Ελλάδα.Υποθέτω θα αναλάβουν τα ΕΛΤΑ. Και αυτοί όμως είναι γρηγοροί...το βλέπω παρακολουθόντας την μεταφορά...

Μέχρι στιγμής λοιπόν όλα καλά!

Για τα υπόλοιπα θα ενημερώνω.

ΥΓ.. Εννοείται οτι δεν κάνω διαφήμιση στο μαγαζί  και οτι δεν έχω καμία σχέση μαζί τους...απλά καταθέτω την μέχρι τωρα εμπειρία μου μαζί τους, μπορεί μέχρι να το παραλάβω στα χέρια μου να έχω αλλάξει γνώμη :) ;D

-UPDATE-

Το ρολόι έφτασε σήμερα το πρωί στη πόρτα με FedEx. Εϊμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!!Όλα ήταν άψογα!!!Υπήρχαν χαρτιά, απόδειξη αγοράς (στα ιταλικά, οπου αναφέρεται οτι είναι και η εγγύηση), κουτάκι ORIENT (χάρτινο, με βελούδινο μαξιλαράκι  ::))  ) το ρολόι με τις ζελατίνες του κτλ.

Σαν ρολόι μάλλον νομίζω οτι με 118 € δε θα μπορούσε κανείς να έχει πιο πολύ (πόσο πιο πολύ πια!!!!;) value for money!!!!!! Έτσι με μία φράση....

Συμπερασματικά: "ωραίος ο Ιταλός  ;D ;) "
Tempus neminem manet...

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 07, 2013, 11:08:25 μμ »
Καλοφόρετο!
Το κανονικό μάκο πήρες ή το xl?

Αποσυνδεδεμένος Alobar

• 34mm case
    • Προφίλ