0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dear Dr. Dimitriadis,the public price is decorated 1490EUR and not decorated 1190EURPlease let me know if you have any further question ... Viele Grüße / Best regardsTorsten NagengastManaging Directorμετα που είδα οτι με την ψηφοφορία η πρόταση για project ανω των 300 ναυαγησε αποφάσισα να το αγοράσω σαν ιδιώτης και ορίστε η απάντησή του ε'ιναι προς τιμήν του Άρη η τιμή που πέτυχε αλλα και μπράβο και του Γερμανού που σκέφτεται πολύ έξυπνα
Αν ισχύει αυτό Τάσο η τιμή που πέτυχε ο Αρης είναι κοντά στο 1/3 της αρχικής!!!
@dpsaromialos προς το παρον δεν γνωριζουμε διαστάσεις μαλλον 45, μπορει και 43. Επισης περιμένουμε να μαθουμε περισσότερα για το φινιρισμα της 720.
Dear Dr. Dimitriadis,the public price is decorated 1490EUR and not decorated 1190EURPlease let me know if you have any further question ... Viele Grüße / Best regardsTorsten NagengastManaging Director
Προκαταβολικά θα πω από μέρους μου ένα μεγάλο μπράβο στον ΑΡΗ !!!Από μεριάς μου είμαι θετικός εάν πάμε για το πασχα ( για οικονομικούς λόγους ) , και αν αποφασισθεί κάποια σχεδιαστική παρέμβαση αυτή θα ήταν σωστό να γίνει στην πίσω πλευρά και έτσι η τελική εικόνα θα είναι τέλεια μέσα στην απλότητα....Νομίζω ότι αν βάλουμε επάνω σημαίες τσολιαδακια 'εν τούτο νίκα' και τους 300 του Λεωνίδα, θα είναι σαν να αγοράσαμε το ρολόι από το telemarketing του αδωνη η' του λιακοπουλου...Φιλικά.Δημήτρης.
If it will be such a sucess then we can also make a small event in Athen… for exsample I can come and we make a personal handover to the people there.For exsample you organize a evening for your forum members in general and the people who order will get the watches personally from you and me.Just a nice idea to push the situation a little …