0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι τους βλέπω blue-black...
Νομίζω ότι θα είναι πανεύκολο να το παραγγείλουμε με ότι χρώμα δείκτες θέλουμε. Εμένα μου αρέσουν πολλοί οι μπλε δέικτες και τους έχω απωθημένο μιας και δεν υπάρχουν σε κανένα ρολόι μου.
About 100 watches are ready for sale and need only to be assembledΕγω το μεταφραζω ως,ειναι ηδη ετοιμα και μονο χαρακτικες παρεμβασεις μπορουν να γινουν.
Ο πελάτης έχει ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ (και κάνει ότι γουστάρει)
έτσι!!!!! άσε να χτυπήσουμε την 100άρα και θα μας κάνει hand engrave τη φάτσα μας σε κάθε dial!
Πολυ ωραια επιλογή, αν θελετε πειτε 2 λογια για την μηχανή γιατι δεν την γνωρίζω. Προσωπικά θελω να το σκεφτώ, ο μονος λογος ειναι οτι μεχρι προσφατα ειχα ενα hommage της precista και καπου κάνω πισω.
Αμεσως μετα -και εφοσον ο αριθμος συμμετοχων ειναι επιτρεπτος για υλοποιηση project- θα ανοιξει νεο θεμα απο τη Συντονιστικη Ομαδα και θα τεθουν ολες οι υποψηφιες προτασεις εκτυπωσης ή (και) εγχαραξης -εφοσον οι δευτερες ειναι εφικτες απο την εταιρια- προς ψηφιση. Σε αυτην τη διαδικασια θα συμμετασχουν μονον οσοι εχουν ηδη δηλωσει συμμετοχη, ή στο μεταξυ -και για οσο διαστημα διαρκεσει η ψηφοφορια, κατι που θα οριστει χρονικα- δηλωσουν. Η ψηφοφορια -προκειμενου να ειναι εγκυρη- θα ειναι ονομαστικη! Κατα τη διαρκεια της ψηφοφοριας υπαρχει δικαιωμα αλλαγης ψηφου, αλλα προκειμενου να ειναι εγκυρη θα πρεπει να δηλωθει στο σχετικο νημα, αλλιως θα ληφθουν ως εγκυρες μονον οι ονομαστικες ψηφοι και οχι οι αριθμητικες! Η πλειοψηφουσα προταση -ειτε ειναι αρεστη ειτε οχι- θα ειναι δεσμευτικη για ολους τους συμμετεχοντες και αυτη που τελικα θα επιλεγει για εκτυπωση.)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.