0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλό !! Ένα τσικ μικρότερη γραμματοσειρά αλλά μεγαλύτερη από την προηγούμενη που ήταν ευθεία.Επίσης κρατώντας το ομοκεντρα-παράληλλα με το SWISS MADE λίγο πιο κοντά στο Logo.Και τέλος αφού κάνεις τα 2 παραπάνω φτιάξε κι μία έκδοση με το L στο longines κεφαλαίο .
Ωραίος Χρηστάρα .Άστα να υπάρχουν και αναμένουμε κι άλλα ενδιαφέροντα σχέδια.
Σχετικα με:το αν πρεπει να αναφερεται το 'LONGINES' στο καντρανLongines : Yes we should not print the full name Longines … with shortcut no problem.- We can print also UNIKAT because of printing each watch is a unique piece (αναφερεται σε ενα απο τα λογοτυπα της εταιριας του, αν επιθυμουμε μπορουμε να το συμπεριλαβουμε - βλ. http://www.timekeeper.de/en/startpage/ )
Ισως έτσι ;
Oσοι δεν αντιλαμβανεστε για ποιον ακριβως λογο δεν πρεπει να αναφερθει το ονομα της ελβετικης εταιριας, πολυ ευχαριστως να τον εξηγησω...Φιλικα,Αρης
Πιστεύω ότι αργά το απόγευμα θα είμαι σε θέση να ανεβάσω τις επίσημες προτάσεις μου για το logo του Wakmann.
Όταν λέει με shortcut μπορεί, τι ακριβώς εννοεί ;Long. cal. 720 για παράδειγμα ;
Αρη εγώ θα ήθελα να μου πεις για ποιό λόγο.. Το ότι αποτελεί σήμα δεν είναι εξήγηση, θα μπορούσε η L να του είχε δώσει άδεια..
Ούτε εγώ ξέρω, ερώτηση έκανα για το τι εννοεί shortcut.