Με είδες να αντιδράω στο vostok europe ή στο steinhart military?
Εγώ ότι νόμιζα σωστό να κάνω το έκανα κι ας μην το αναγνωρίζεις.
Κώστα,προφανώς αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τη λέξη "ενδιαφέρον".
Αυτός που ενδιαφέρεται να αφυπνίσει τους φίλους του προκειμένου να αποφύγουν τις κακοτοπιές,συντάσσει ένα ωραίο κείμενο εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δε συμμετέχει και εστιάζει,με κομψο πάντα τρόπο,στα κακώς κείμενα του ρολογιου.
Δεν ξεκινάει πόλεμο όπως εσύ.Εσύ ρε φίλε έχεις τρεις μέρες που έχεις λυσσάξει με το Wakmann.Το 'πες μια,το 'πες δυο,το 'πες τρεις.Φτάνει πια,το εμπεδώσαμε.
Ακόμα και σκάρτο να μας βγει,δεν πρόκειται κανείς να σου επιρρίψει ευθύνες ότι δε μας προειδοποίησες.Μην ανησυχείς.....
Μια αντρίκια,ξεκάθαρη,κόσμια και αξιοπρεπής στάση είναι η παρακάτω..........
Κατ' αρχάς ενα μεγάλο μπράβο στόν Άρη για την προσπάθεια και τον χρόνο του να αναλάβει και να διεκπαιρεώσει ενα πετυχημένο project.
Δεν έχω μπεί στην λιστα ακόμη για δικούς μου λόγους οι οποίοι δεν συγκλίνουν με τις προτιμήσεις των περισσοτέρων...όπως:
1. Το 45.5 μέγεθος το βρίσκω μεγάλο.
2. Οι μπλέ δείκτες χωρίς άλη επιλογή στο συγκεκριμένο dial δεν μου κάνουν κλίκ.
3. Η μη διακοσμημένη μηχανή είναι ένα σχετικό μείον.
4. Κουρδιστό με βιδωτή κορώνα έτερο μείον.
5. Και τελικά είναι ένα πολύ καλό Hommage.
Επειδή παρακολουθώ το θέμα εξ αρχής έχω την εντύπωση οτι ο αλληλογραφών διεθύνων παρ' όλο οτι δείχνει πολύ ευέλικτος διαθέτει ακόμα μεγάλο τράτος ευελιξίας. Δεν νομίζω οτι θάθελε να χάσει ενα project 30 ή και 40 ακόμα ρολογιών όταν έχει ένα stock περίπου 100. Ποιό είναι λοιπόν το ατού του...η μη διακοσμημένη Longines 702; Αν ήταν τόσο πετυχημένο αυτό το δημιούργημα δεν θα υπήρχε stock τώρα. Για δε την τιμή, ο καθένας μπορεί να ορίσει μια λιανική τιμή πώλησης που θα συμπεριλαμβάνει και κάποιους prestige λόγους marketing και με την πρώτη ευκαιρία να αρχίσει τίς super μειώσεις για μιά οποιαδήποτε ομαδική αγορά.
Έως ότου εξαντλήσουμε τις ευελιξίες της προσφοράς, (είμαστε οι πελάτες και πρέπει να επιμείνουμε) θα μου επιτρέψετε να απέχω απο το project αν και θα τόθελα πολύ.
Ελπίζω να μήν χαλάω την διάθεση κανενός απο την εκλεκτή παρέα και θα είμαι ο πρώτος που θα συγχαρεί τους συμμετέχοντες όταν υλοποιηθεί το project, παρ' όλα αυτά θεώρησα σωστό να δικαιολογήσω την θέση μου σχετικά με το εν λόγω θέμα.!
Νά΄μαστε όλοι καλά!
Να σημειωθεί μάλιστα ότι παρ'όλο που δε συμμετέχει,μπήκε στον κόπο και ασχολήθηκε με το λογότυπο που θα μπει στο dial.
Μπορείς να καταλογίσεις κάτι σ'αυτόν τον άνθρωπο;Όχι βέβαια.