Όσο για τους δείκτες, ο Χριστός και η Παναγία. Ακόμα και οι μπλε κοντοί δεν είναι αυτοί που ζητήσαμε, πολλώ δε μάλλον αυτοί που κάνουν το ρολόι καρνάβαλο.
Kαι λίγα λές, Πάνο!!
Έκανα υπομονή μέχρι σήμερα και δεν μιλούσα, ούτε έγραφα, μόνο περίμενα να μου απαντήσει ο Τόρστεν (όχι κύριος Τόρστεν για μένα πια) σε μέιλ που του ΄χα στείλει μια βδομάδα πριν για αλλαγή των κοντών δεικτών του ρολογιών μου με αυτούς που βλέπαμε τόσους μήνες και παραγγείλαμε. Ούτε βεβαίως που μπήκε στον κόπο. Είπα ας κάνω υπομονή, μιας και στο κάτω-κάτω δεν έχω εξοφλήσει το ρολόι ακόμα. Και τώρα βλέπω ΑΥΤΟ!! Ημι-σκέλετον ασημένιοι δείκτες!!
Πρόκειται όχι μόνο για καρνάβαλο, αλλά και για απόλυτη κοροϊδία μέσα στη μούρη μας! Είναι σαν να μας λέει "Εγώ τα λεφτά μου -20 χιλιαρικάκια έτσι?- τα ενθυλάκωσα, και τώρα απλώς σας δουλεύω!"
Και πρόκειται περί δουλέματος και μάλιστα άγριου, γιατί δεν μπορεί να με πείσει κανείς πλέον ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι οι δείκτες που με θράσος περισσό τολμάει να μας δείξει ως εναλλακτική λύση στους κοντοπίθαρους μπλε που μας πρωτοπαρουσίασε, είναι απλώς κακόγουστοι και δεν ταιριάζουν με το ύφος του ρολογιού. Και πολύ περισσότερο δεν μπορεί ούτε αυτός ούτε κάποιος άλλος να με πείσει ότι ολόκληρη γερμανική εταιρεία που φτιάχνει ρολόγια διαφόρων ειδών, σχεδίων και ύφους και μάλιστα διακοσμημένων με την "Άρτα και τα Γιάννενα" και μάλιστα με τιμές που μόνο φθηνές δεν είναι, δεν μπορεί να βρει από κάποιον προμηθευτή για 4-5 ρολόγια που τα "θαλάσσωσε" και έβαλε άλλα αντ'άλλων, σωστούς δείκτες που να είναι ίδιοι εμφανισιακά και να ταιριάζουν με τους "διαφορετικούς" μηχανισμούς!
Άμα όντως δεν μπορεί να το κάνει για ένα πελάτη (ως ένα πελάτη βλέπω το φόρουμ) που σου αναθέτει μια δουλειά, σε προπληρώνει 20.000 € και τα κάνεις μαντάρα στα μισά και παραπάνω από τα προϊόντα που πρέπει να παραδώσεις, ε τότε κλείστο το ρημάδι το μαγαζάκι σου!!
Και για να σας αποδείξω ότι μας δουλεύει άγρια, ρωτάω εύλογα το απλό: Στο e-shop του πουλάει το Seahunter II 1290 € με τους μπλε δείκτες που είχαμε παραγγείλει. Αν κάποιος από μας το αγοράσει μεμονωμένα, τους κοντούς δείκτες ή τους δείκτες-καρνάβαλους θα του βάλει?? Δεν το νομίζω!!
Πώς λοιπόν για τον μεμονωμένο αγοραστή που πληρώνει 1290 € έχει τους σωστούς δείκτες με τα σωστά γρανάζια στους μηχανισμούς...!!??
, ενώ σε μερικούς άτυχους από εμάς δεν έχει?? Εγώ απλώς σας ρωτάω, την απάντηση βρείτε την μόνοι σας!!
Για του λόγου το αληθές.
http://shop.torsten-nagengast.de/en/Watches/Seahunter-2.htmlΣτο "δια ταύτα", εγώ θα περιμένω μέχρι την λήξη της προθεσμίας που έχω να πληρώσω, να πάρω το ρολόι όπως το παρήγγειλα, με τους σωστούς δείκτες, τα σωστά γρανάζια στους μηχανισμούς και σωστά κατασκευασμένο χωρίς ελαττώματα, διαφορετικά θα ζητήσω τα χρήματά μου (όσα έχω πληρώσει) πίσω. Δεν του ξαναστέλνω όμως μέϊλ με το τι θέλω και το τι πρέπει να κάνει σύμφωνα με την παραγγελία που έχει. Του έστειλα και με έγραψε.
Από σεβασμό στον φίλο Άρη που έτρεξε, προσπάθησε και προσπαθεί, και τον ευχαριστώ, παραμένω στο πρότζεκτ και εξακολουθώ να δείχνω υπομονή και να περιμένω μήπως τα πράγματα διορθωθούν.
Αλλά δεν είμαι πλέον καλόπιστος, όπως ήμουν μέχρι τώρα....
Και είναι κρίμα, γιατί το κόνσεπτ του καντράν όπως το παρήγγειλα, έγινε όμορφο.