Αποστολέας Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)  (Αναγνώστηκε 240325 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #580 στις: Μάρτιος 09, 2013, 07:02:20 μμ »
Οι προδιαγραφές του ρολογιού
http://shop.torsten-nagengast.de/Sammleruhren/Seahunter-2.html
εχουν ξεκάθαρα sandwich  & california dial
αντιγράφω:
Das schwarze "Sandwich" Zifferblatt im "California Style" mit Leuchtmasse auf Zeiger und Indexen wird durch ein Saphirglas geschützt. Der geschraubte Glasboden gibt den Blick auf das wunderschöne Uhrwerk frei.

Αποσυνδεδεμένος antonio-titanium

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #581 στις: Μάρτιος 09, 2013, 07:06:18 μμ »
Οι προδιαγραφές του ρολογιού
http://shop.torsten-nagengast.de/Sammleruhren/Seahunter-2.html
εχουν ξεκάθαρα sandwich  & california dial
αντιγράφω:
Das schwarze "Sandwich" Zifferblatt im "California Style" mit Leuchtmasse auf Zeiger und Indexen wird durch ein Saphirglas geschützt. Der geschraubte Glasboden gibt den Blick auf das wunderschöne Uhrwerk frei.

και στα αγγλικά ;) !

http://shop.torsten-nagengast.de/en/Watches/Seahunter-2.html

The black california sandwich dial with luminova hands and indizes is protected by a sapphire glas. The screwed glas bottom gives a view onto the beautifull movement.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #582 στις: Μάρτιος 09, 2013, 07:12:57 μμ »
Μήπως να τον ρωτήσουμε καλού κακού αν το κρύσταλλο είναι σαπφείρου; :?
Λέω ρε παιδί μου μήπως "καταλάθος" έβαλε κανά plexiglass. :D

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Μάρτιος 09, 2013, 07:27:11 μμ »
μάγκικα ξηγιετε ο γερμαναρας.... βρήκε και τα κάνει, λενε στο κουτσοχωρι μου.

συγνώμη που πετάγομαι σα το σκατό.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:12:35 μμ »
Τωρα μπηκα και πηρα χαμπαρι τι γινεται!
Ψυχραιμια και υπομονη παιδια. Εχουμε καθε λογο να ειμαστε εκνευρισμενοι αλλα μην προδικαζουμε πριν δουμε τι θα μας απαντησει. Μπορει οντως να ειναι ενα απλο λαθος και  να διορθωθει.
Εχω και μια αλλη σκεψη που μπορει να ειναι ηλιθια, μη βαρατε: μηπως αυτη ειναι η κατω πλακα του σαντουιτς και μετα πεσει απο πανω η αλλη και κανει και το logo μας σαντουιτς;;; Κατι τετοιο δεν θα ηταν απαραιτητα κακο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:14:43 μμ »
Ακυρο, τωρα που ειδα καλυτερα τη φωτο, δεν παιζει αυτο που λεω. Απλα δεν ειναι σαντουιτς!
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:23:42 μμ »
Ακυρο, τωρα που ειδα καλυτερα τη φωτο, δεν παιζει αυτο που λεω. Απλα δεν ειναι σαντουιτς!

εμενα παλι μου φαινεται ξεκαθαρο οτι ειναι σαντουιτς  :D

λες να κανω τοσο λαθος.

δες την τελευταια σειρα, αυτα τα dials που ειναι 'μισα' και δε φαινονται ολα στη φωτο. παρατηρησε το 2 απο αριστερα και θα δεις πως ειναι διπλο και απλα το πανω ειναι στραμμενο προς το πλαι και δεν κεντραρουν οι δυο πλακες του dial με αποτελεσμα να φαινονται λαθος οι κατω βαμμενες γραμμες μεσα απο τα κενα της πανω πλακας.

επισης δες την πρωτη σειρα απο πανω, οχι τα 'μισα' αλλα τα πρωτα ολοκληρα dials. δες το δευτερο απο δεξια λιγο προσεκτικα. θα δεις οτι ειναι διπλο. φαινονται δυο δισκοι ο ενας πανω στον αλλον.
Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #587 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:27:28 μμ »
Επομένως να μην ανησυχούμε.Είναι και τα δικά μας club sandwich;;; :hello:
Σωστή πάντως η παρατήρησή σου.Τα συγκεκριμένα που ανέφερες φαίνεται να είναι sandwich.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #588 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:40:02 μμ »
Αρη μου,το πρωτο που σου απαντησε ηταν οτι δεν γνωριζει τα της εκτυπωσης!!!και οτι δεν ξερει αν ειναι δυνατον να εκτυπωθει οπως θελουμε!!

Φιλε Σπυρο,
Δεν αναφερει αυτο ακριβως στο μηνυμα του, τουλαχιστον οχι ετσι οπως το διατυπωνεις ή αφησες να εννοηθει στο προηγουμενο ποστ σου...
Απλως, ως μη ειδικος, εικαζει το λογο που μπορει να συνεβει (κατι που σιγουρα δεν ευσταθει), γι' αυτο και θα επικοινωνησει τοσο με τον Τοrsten οσο και με το τεχνικο τμημα που ανελαβε την εκτυπωση προκειμενου να μας ενημερωσει σχετικα.

Στο μεταξυ κοινοποιησα την εντονη δυσφορια μας, τοσο στον Torsten oσο και τον Boris, για το αποτελεσμα της εκτυπωσης στο καντραν, οπως και για:

1. το γεγονος οτι δεν ενημερωθηκαμε απο πριν για τον τροπο εκτυπωσης σε περιπτωση που δεν υπηρχε αλλη δυνατοτητα (εκτος εαν κατι τετοιο εγινε εν αγνοια του ιδιου του Torsten, οποτε το λαθος βαραινει αποκλειστικα την εργαστηριο εκτυπωσης)
2. το οτι απο τη στιγμη που τοσα μοντελα κυκλοφορουν στην αγορα με αντιστοιχο τροπο εκτυπωσης, δεν τιθεται θεμα αδυναμιας μιας τετοιας εκτυπωσης (κατι τετοιο καταρριπτει την εικασια του Boris)
3. το οτι το καντραν -συμφωνα με τις προδιαγραφες του SEAHUNTER 2- τουλαχιστον για την εκδοση με το vintage μηχανισμο πρεπει να  ειναι τυπου sandwich, κατι που δε φαινεται ξεκαθαρα στη φωτο που μας εστειλε η εταιρια και θα πρεπει να διευκρινιστει 

δεν μπορω να σου κρυψω οτι η ολη κατασταση με χαλαει λιγο οπως επισης και η πιθανοτητα να παει ακομη πιο πισω η παραλαβη του ρολογιου,που υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε να το φοραμε εδω και πανω απο 1 μηνα.

Οπως ηδη θα διαβασες σε προηγουμενα ποστ μου τοποθετηθηκα αμεσα σε αυτο τo πασιφανες λαθος της εταιριας!
Ομως για αυτον τον ενα μηνα καθυστερησης φταιει οντως η εταιρια?!... Ηταν δικο της προβλημα ή δικο μας?! Εμεις ως φορουμ ημασταν συνεπεις στις καταθεσεις μας ή τη μεταφορα των χρηματων στο λογ/σμο της?!
Γι' αυτο επιτρεψε μου, ως συνδετικος κρικος του φορουμ με την εταιρια και γνωριζοντας καποια πραγματα, να εχω διαφορετικη αποψη...

Φιλικα,
Αρης
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 09, 2013, 08:57:08 μμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:40:31 μμ »
Επειδή και εγω μόλις μπήκα και είδα τα τεκταινόμενα ... Αν μια εβδομάδα πριν την παράδοση τα ρολόγια είναι ακόμα ασυναρμολόγητα (ποτέ θα γίνουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι άραγε;) μήπως θα ήταν προτιμότερο να αναβληθεί η παράδοση για μια ακόμα εβδομάδα και να προλάβει ο Ανθρωπος να "ξαναβαψει" τα καντράν και να φτιάξει τα sandwich;
Αν παρεμπιπτόντως είναι sandwich τα καντράν (που δεν φαίνεται απο τις φωτό) τότε το "ξαναβαψιμο" μάλλον απίθανο φαντάζει.
Θα προτιμούσα και εγω να περιμένω την απάντηση του Torsten αλλα μέχρι εκείνη τη στιγμή μόνο ως "πρόχειρη" μπορώ να χαρακτηρίσω την αντιμετώπιση του όλου εγχειρήματος (και φυσικά όχι απο εμάς). Εύχομαι να βγω ψεύτης...

Φιλικά Γιάννης
Οπου γης και Πατρίς...

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:41:13 μμ »
Ο χειροτερος συμβιβασμος ειναι το καλυτερο δικαστηριο,ας αφησουμε τον Αρη να το χειριστει,εχει την γνωση και ικανοτητα,μην του προσθεσουμε βαρος και αγχος επιπλεον,ολοι ξερουμε τι περναει αυτο τον καιρο.
Βεβαια,κοιτωντας το νταιαλ απο παληα ποτε δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι ηταν σαντουιτς και οχι,δεν ειχα διαβασει την περιγραφη του στη ιστοσελιδα.
Τελος συμφωνω με το λογκο οτι θα ειναι οτι επιλεξαμε και οχι μια αυθαιρετη επιλογη του κατασκευαστη,πληρωσαμε γίαυτο που γουσταραμε,εαν ηταν τεχνικα αδυνατο ας μας το ελεγαν απο νωρις,´´αλλα σούδειξα και αλλα σούμπηξά´´ οχι σε εμας.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Μάρτιος 09, 2013, 08:58:08 μμ »
Ο χειροτερος συμβιβασμος ειναι το καλυτερο δικαστηριο,ας αφησουμε τον Αρη να το χειριστει,εχει την γνωση και ικανοτητα,μην του προσθεσουμε βαρος και αγχος επιπλεον,ολοι ξερουμε τι περναει αυτο τον καιρο.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος έχει πρόθεση να πιέσει τον Αρη. Οταν κάποιος  εμπιστεύεται τη διαχείρηση ενός project σε έναν άνθρωπο δεν το κάνει για να αποφύγει (ή να επιρριψει) αλλού τις ευθύνες του, αλλα γιατί του έχει εμπιστοσύνη. Και η εμπιστοσύνη δεν νομίζω ότι θα πρέπει να λειτουργήσει σαν βαριδι για τον Αρη. Δεν Νομίζω ότι πιέζουμε προς λάθος κατεύθυνση , απλά μια γνώμη λέμε.
Αρη μη μας ακούς (απλά διάβαζέ μας) :)
Οπου γης και Πατρίς...

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Μάρτιος 09, 2013, 09:05:31 μμ »
Δεν πιστεύω ότι κάποιος έχει πρόθεση να πιέσει τον Αρη. Οταν κάποιος  εμπιστεύεται τη διαχείρηση ενός project σε έναν άνθρωπο δεν το κάνει για να αποφύγει (ή να επιρριψει) αλλού τις ευθύνες του, αλλα γιατί του έχει εμπιστοσύνη. Και η εμπιστοσύνη δεν νομίζω ότι θα πρέπει να λειτουργήσει σαν βαριδι για τον Αρη. Δεν Νομίζω ότι πιέζουμε προς λάθος κατεύθυνση , απλά μια γνώμη λέμε.
Αρη μη μας ακούς (απλά διάβαζέ μας) :)

Γιαννη,
Δεν υφισταται θεμα πιεσης! Θα γινει αυτο που εξαρχης συμφωνηθηκε και που πρεπει να γινει, διαφορετικα δε θα γινει καθολου.

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Μάρτιος 09, 2013, 09:19:16 μμ »
Φιλε Σπυρο,
Δεν αναφερει αυτο ακριβως στο μηνυμα του, τουλαχιστον οχι ετσι οπως το διατυπωνεις ή αφησες να εννοηθει στο προηγουμενο ποστ σου...
Απλως, ως μη ειδικος, εικαζει το λογο που μπορει να συνεβει (κατι που σιγουρα δεν ευσταθει), γι' αυτο και θα επικοινωνησει τοσο με τον Τοrsten οσο και με το τεχνικο τμημα που ανελαβε την εκτυπωση προκειμενου να μας ενημερωσει σχετικα.

Στο μεταξυ κοινοποιησα την εντονη δυσφορια μας, τοσο στον Torsten oσο και τον Boris, για το αποτελεσμα της εκτυπωσης στο καντραν, οπως και για:

1. το γεγονος οτι δεν ενημερωθηκαμε απο πριν για τον τροπο εκτυπωσης σε περιπτωση που δεν υπηρχε αλλη δυνατοτητα (εκτος εαν κατι τετοιο εγινε εν αγνοια του ιδιου του Torsten, οποτε το λαθος βαραινει αποκλειστικα την εργαστηριο εκτυπωσης)
2. το οτι απο τη στιγμη που τοσα μοντελα κυκλοφορουν στην αγορα με αντιστοιχο τροπο εκτυπωσης, δεν τιθεται θεμα αδυναμιας μιας τετοιας εκτυπωσης (κατι τετοιο καταρριπτει την εικασια του Boris)
3. το οτι το καντραν -συμφωνα με τις προδιαγραφες του SEAHUNTER 2- τουλαχιστον για την εκδοση με το vintage μηχανισμο πρεπει να  ειναι τυπου sandwich, κατι που δε φαινεται ξεκαθαρα στη φωτο που μας εστειλε η εταιρια και θα πρεπει να διευκρινιστει 

Οπως ηδη θα διαβασες σε προηγουμενα ποστ μου τοποθετηθηκα αμεσα σε αυτο πασιφανες λαθος της εταιριας!
Ομως για αυτον τον ενα μηνα καθυστερησης φταιει οντως η εταιρια?!... Ηταν δικο της προβλημα ή δικο μας?! Εμεις ως φορουμ ημασταν συνεπεις στις καταθεσεις μας ή τη μεταφορα των χρηματων στο λογ/σμο της?!
Γι' αυτο επιτρεψε μου, ως συνδετικος κρικος του φορουμ με την εταιρια και γνωριζοντας καποια πραγματα, να εχω διαφορετικη αποψη...

Φιλικα,
Αρης

Φιλε Αρη,
χωρις πραγματικα καμμια διαθεση αντιπαραθεσης και στειρας-ανουσιας συζητησης,θα ελεγα οτι μαλλον παιζουμε με τις λεξεις.Θεωρω οτι δεν υπονοησα τιποτα παραπανω απο οτι σου εγραψε

''Hello Aris,
Αs I am not into printing methods and techniques, I can't tell you, if it's maybe just not possible, to print those fine lines. Maybe the colors would simply float and mix and 2 fine lines would become one big line. To avoid this, the logo become a full printing. But that's just an idea I have.''

Αυτο δεν μας λεει εδω;οτι δεν γνωριζει τα της εκτυπωσης και οτι ισως δεν μπορει,για καποιους τεχνικους λογους, να τυπωθει οπως του ειπαμε;
Ειλικρινα δεν νομιζω να εγραψα ουτε να υπονοησα κατι διαφορετικο.
Και οπως εγραψα και παραπανω στην τελικη δεν με χαλαει και ετσι η εκτυπωση,απλα μου αρεσουν οι καθαρες εξηγησεις.

Οσον αφορα το χρονο παραδοσης,εσυ ξερεις καλυτερα και ισως εχεις δικιο.
Παντως αν υπηρχαν 2-3 χρηματικες εκκρεμοτητες,δεν νομιζω οτι αυτες ηταν η αιτια να καθυστερησει το ολο project.
Και τελος,το γεγονος οτι μια εβδομαδα πριν την παραδοση,τα ρολογια βρισκονται σε αυτο το σταδιο,μονο επαγγελματισμο και σωστο προγραμματισμο δεν  δειχνει.
Και με ολα οσα γραφω βεβαια,ειλικρινεστατα,δεν προσπαθω να ασκησω την παραμικρη πιεση σε σενα,οπως σωστα διατυπωθηκε και απο αλλους φιλους του φορουμ.Ισα-ισα η εμπιστοσυνη ολων στο προσωπο σου ειναι πασιφανης και εκδηλη και δεν χρειαζεται επιβεβαιωση!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Μάρτιος 10, 2013, 10:44:39 πμ »
Mε καλυψαν οι προλαλησαντες,τι να πω τωρα. Το μονο που θα πω ειναι οτι ολα δειχνουν ελλειψη επαγγελματισμου απο την πλευρα του κυριου Τορστεν και η παραδοση των ρολογιων μας φαινεται πως δεν θα πραγματοποιηθει το επομμενο Σαββατο,ας περιμενουμε ομως την επισημη απαντηση τους.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #595 στις: Μάρτιος 10, 2013, 11:06:35 πμ »
Χρήστο,δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα,το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι αν θα παραδοθούν το Σάββατο.
Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα υλοποιηθεί το όλο project.
Μ' αρέσει που η μόνη μας σκοτούρα ήταν να βρούμε το ταβερνάκι που θα γινόταν η συνάντηση.Λές και είχαμε λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Μάρτιος 10, 2013, 11:54:18 πμ »
Χρήστο,δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα,το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι αν θα παραδοθούν το Σάββατο.
Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα υλοποιηθεί το όλο project.
Μ' αρέσει που η μόνη μας σκοτούρα ήταν να βρούμε το ταβερνάκι που θα γινόταν η συνάντηση.Λές και είχαμε λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.
Σιγουρα Δημητρη,ειναι ετσι οπως τα λες και τα σκεφτηκα και εγω αυτα. Δεν τα εγραψα ομως για να μην απογοητευονται και τα αλλα παιδια. Τι θα γινει ομως αν δεν πραγματοποιηθει το προτζεκτ?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #597 στις: Μάρτιος 10, 2013, 12:06:04 μμ »
Δεν νομίζω ότι πρέπει να μπαίνουμε στην λογική της συζήτησης "σκέψου να μην γίνει το project"!!!!
Οι πληρωμές έχουν γίνει ήδη και τα ρολόγια είναι κατά το 95% έτοιμα!!
Τώρα όσον αφορά την εκτύπωση στο dial δεν νομίζω ότι λόγω αυτής θα ακυρωθεί το project, ίσων να καθυστερήσει αλλά όχι να ακυρωθεί!!
Έστω και καθυστέρηση βέβαια θα είναι άσχημα γιατί όλοι μας "ψηνόμαστε" να πάρουμε τα ρολογάκια στα χέρια μας αλλά προκειμένου να γίνουν όλα όπως πρέπει τέτοιου είδους παραχωρήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι.
Για να το κάνω και πιο προσωπικό: Το ρολόι αυτό με ενδιέφερε κυρίως για την μηχανή του και δευτερευόντος για όλα τα άλλα (γιαυτό διάλεξα full decorated 702 και δεν έλαβα μέρος στους διαξιφισμούς για το logo και την θέση του)! Εννοείται πως ΠΡΕΠΕΙ τα ρολόγια να παραδοθούν όπως αρχικά συμφωνήθηκε και προπληρώθηκε!!!!
Ευχαριστώ.

Χαρίλαος
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: Μάρτιος 10, 2013, 12:32:20 μμ »
Δεν νομίζω ότι πρέπει να μπαίνουμε στην λογική της συζήτησης "σκέψου να μην γίνει το project"!!!!
Τώρα όσον αφορά την εκτύπωση στο dial δεν νομίζω ότι λόγω αυτής θα ακυρωθεί το project, ίσων να καθυστερήσει αλλά όχι να ακυρωθεί!!
Έστω και καθυστέρηση βέβαια θα είναι άσχημα γιατί όλοι μας "ψηνόμαστε" να πάρουμε τα ρολογάκια στα χέρια μας αλλά προκειμένου να γίνουν όλα όπως πρέπει τέτοιου είδους παραχωρήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι.
Για να το κάνω και πιο προσωπικό: Το ρολόι αυτό με ενδιέφερε κυρίως για την μηχανή του και δευτερευόντος για όλα τα άλλα (γιαυτό διάλεξα full decorated 702 και δεν έλαβα μέρος στους διαξιφισμούς για το logo και την θέση του)! Εννοείται πως ΠΡΕΠΕΙ τα ρολόγια να παραδοθούν όπως αρχικά συμφωνήθηκε και προπληρώθηκε!!!!
Ευχαριστώ.

Χαρίλαος

+πολλα
Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #599 στις: Μάρτιος 10, 2013, 12:35:04 μμ »

Χαρίλαε,εδώ θα μου επιτρέψεις να έχω την ένστασή μου.Η παρακάτω φωτογραφία δε μου δίνει την εικόνα ρολογιών που είναι κατά 95% έτοιμα.Κάθε άλλο μάλιστα.Είναι πέρα για πέρα αποκαρδιωτική.

Τελοσπάντων,για να μην πλατιάζουμε περισσότερο αλλά και για να μη μπαίνουμε,όπως πολύ σωστά είπε ο Χαρίλαος,στη διαδικασία να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να ακυρωθεί το project,θα ήθελα να προτείνω το εξής.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω,το στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα ρολόγια 6 μέρες πριν την παράδοσή τους,το θεωρώ απογοητευτικό.
Την Παρασκευή ο Torsten πετάει για τη χώρα μας που σημαίνει ότι οι τεχνίτες έχουν στη διάθεσή τους μόνο 4 ημέρες για να αλλάξουν τις εκτυπώσεις στα καντράν,να στήσουν τα ρολόγια,να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους και πολλά άλλα.
Επειδή αυτό το τόσο μικρό χρονικό διάστημα με κάνει να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα,σχετικά με την ποιότητα των ρολογιών που θα παραλάβουμε,θεωρώ φρόνιμο να τηλεφωνήσει ο Άρης στον Torsten και να κανονίσουν μια εκ νέου συνάντηση για μετά απο 15-20 μέρες ή ακόμα κι ένα μήνα.Μικρή σημασία έχει πια.

Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ και νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις,τσακωμοί,ακυρώσεις και δεν ξέρω 'γω τί άλλο.Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς συμφωνείτε μαζί μου.
Άρη σκέψου το ανεξάρτητα απο το τί θα σου απαντήσει ο Torsten.Αυτός μπορεί να σου πει ότι αύριο θα τα έχει έτοιμα.Δε μου λέει κάτι αυτό.
Πες του να πάρει το χρόνο του κι εμείς εδώ είμαστε.Δε χανόμαστε...............