Αρη μου,το πρωτο που σου απαντησε ηταν οτι δεν γνωριζει τα της εκτυπωσης!!!και οτι δεν ξερει αν ειναι δυνατον να εκτυπωθει οπως θελουμε!!
Φιλε Σπυρο,
Δεν αναφερει αυτο ακριβως στο μηνυμα του, τουλαχιστον οχι ετσι οπως το διατυπωνεις ή αφησες να εννοηθει στο προηγουμενο ποστ σου...
Απλως, ως μη ειδικος, εικαζει το λογο που μπορει να συνεβει (κατι που σιγουρα δεν ευσταθει), γι' αυτο και θα επικοινωνησει τοσο με τον Τοrsten οσο και με το τεχνικο τμημα που ανελαβε την εκτυπωση προκειμενου να μας ενημερωσει σχετικα.
Στο μεταξυ κοινοποιησα την εντονη δυσφορια μας, τοσο στον Torsten oσο και τον Boris, για το αποτελεσμα της εκτυπωσης στο καντραν, οπως και για:
1. το γεγονος οτι δεν ενημερωθηκαμε απο πριν για τον τροπο εκτυπωσης σε περιπτωση που δεν υπηρχε αλλη δυνατοτητα (εκτος εαν κατι τετοιο εγινε εν αγνοια του ιδιου του Torsten, οποτε το λαθος βαραινει αποκλειστικα την εργαστηριο εκτυπωσης)
2. το οτι απο τη στιγμη που τοσα μοντελα κυκλοφορουν στην αγορα με αντιστοιχο τροπο εκτυπωσης, δεν τιθεται θεμα αδυναμιας μιας τετοιας εκτυπωσης (κατι τετοιο καταρριπτει την εικασια του Boris)
3. το οτι το καντραν -συμφωνα με τις προδιαγραφες του SEAHUNTER 2- τουλαχιστον για την εκδοση με το vintage μηχανισμο πρεπει να ειναι τυπου sandwich, κατι που δε φαινεται ξεκαθαρα στη φωτο που μας εστειλε η εταιρια και θα πρεπει να διευκρινιστει
δεν μπορω να σου κρυψω οτι η ολη κατασταση με χαλαει λιγο οπως επισης και η πιθανοτητα να παει ακομη πιο πισω η παραλαβη του ρολογιου,που υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε να το φοραμε εδω και πανω απο 1 μηνα.
Οπως ηδη θα διαβασες σε προηγουμενα ποστ μου τοποθετηθηκα αμεσα σε αυτο τo πασιφανες λαθος της εταιριας!
Ομως για αυτον τον ενα μηνα καθυστερησης φταιει οντως η εταιρια?!... Ηταν δικο της προβλημα ή δικο μας?! Εμεις ως φορουμ ημασταν συνεπεις στις καταθεσεις μας ή τη μεταφορα των χρηματων στο λογ/σμο της?!
Γι' αυτο επιτρεψε μου, ως συνδετικος κρικος του φορουμ με την εταιρια και γνωριζοντας καποια πραγματα, να εχω διαφορετικη αποψη...
Φιλικα,
Αρης