Αποστολέας Θέμα: Panerai (???) ειναι fake?  (Αναγνώστηκε 2929 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
Panerai (???) ειναι fake?
« στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 11:32:02 πμ »
Καλημερα,
Βρηκα αυτο στο bay, ειναι real? επισης εαν ξερετε το μοντελο, ο πωλητης ειναι <<μικρος>> 11-100% αλλα μονο απο αγορες...
Περιγραφη:

Quote//
I just bought this beautiful, (44 mm) Panerai here on Ebay - but when I received it I discovered that it's unfortunately too big and heavy for my wrist. As you can see from the pics, the papers i got with it are included - please look at the watch and papers for serial numbers

Unquote//

Φωτος:

1)

2)

Αναμενω αποψεις... (αλλες φωτο δεν εχει)
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Panerai (???) ειναι fake?
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:12:05 μμ »
Χωρίς να είμαι ειδήμων, μου κάνει τρομερή εντύπωση ο δευτερολεπτοδείκτης στο 3...

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:17:43 μμ »
Χωρίς να είμαι ειδήμων, μου κάνει τρομερή εντύπωση ο δευτερολεπτοδείκτης στο 3...

Απο οτι ειδα στο νετ υπαρχουν καποια μοντελα left handed αλλα δεν ξερω παραπανω, δεν ειναι κατι που θα πονταρω εαν δεν παρω το οκ, παντως η δημοπρασια αρχισε πολυ χαμηλα (0,99) και εχουν γινει 40 bids και εχει παει στο 1000 εως τωρα.
Ω speedmaster & seamster vintage /Cartier Santos / Seiko skx009/Tissot Visodate and TIMEX WEEKENDER BITCHES

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:21:08 μμ »
Panerai pam 26

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 12:28:32 μμ »
Panerai pam 26

Σε ευχαριστώ, το βλέπεις για gen?

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:16:55 μμ »
Οι άνθρωποί σου είναι ο Πάνος ή ο Blackbird. Αυτοί θα σου πουν για τη γνησιότητα.
Προσωπικά, δεν θα χτύπαγα αντικείμενο πάνω από 100 ευρώ σε first timer, για κανένα λόγο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:21:03 μμ »
Οι άνθρωποί σου είναι ο Πάνος ή ο Blackbird. Αυτοί θα σου πουν για τη γνησιότητα.
Προσωπικά, δεν θα χτύπαγα αντικείμενο πάνω από 100 ευρώ σε first timer, για κανένα λόγο.

Μα και εγω δεν το κανω.. Απλα μου εχει κανει εντυπωση που το ξεκινησε με τοση μικρη αρχικη τιμη και με τοσους να εχουν bidαρει.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:37:29 μμ »
Σε ευχαριστώ, το βλέπεις για gen?
Ναι....απο εκει και περα απο τη φωτο δε μπορεις να εισαι σιγουρος αλλα αυτο που βλεπω μια χαρα μου φαινεται....

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 01:40:33 μμ »
Σωστά είπε ο Βασίλης είναι το PAM 00026 και δεν βλέπω (από τις φωτό) γιατί να μην είναι γνήσιο.
Πάντως όταν πρόκειται για πολλά λεφτά στο ebay θέλει πολύ ψάξιμο.  :-\
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 02:53:01 μμ »
Σωστά είπε ο Βασίλης είναι το PAM 00026 και δεν βλέπω (από τις φωτό) γιατί να μην είναι γνήσιο.
Πάντως όταν πρόκειται για πολλά λεφτά στο ebay θέλει πολύ ψάξιμο.  :-\

εχεις δικιο, για αυτο ρωταω και πιο πολυ γνωστες του θεματος! :) Σε ευχαριστω πολυ!

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 02:53:37 μμ »
Ναι....απο εκει και περα απο τη φωτο δε μπορεις να εισαι σιγουρος αλλα αυτο που βλεπω μια χαρα μου φαινεται....

Σε ευχαριστω πολυ που μου ειπες την αποψη σου!

Αποσυνδεδεμένος spooky23

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 02:55:25 μμ »
Και μολις εκλεισε η δημοπρασια, την σταματησε μια μερα πριν! :/