Αποστολέας Θέμα: Βοηθήστε να διαλέξω δώρο για τον πατέρα μου  (Αναγνώστηκε 8480 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Heartl3ss

• Just Registered
    • Προφίλ
Βοηθήστε να διαλέξω δώρο για τον πατέρα μου
« στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 07:38:25 μμ »
Καλησπέρα σε όλους. Είναι το πρώτο μου post σε αυτό το φόρουμ και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα μεγάλο δίλημα μου. Θέλω να κάνω ένα καλό δώρο στον πατέρα μου. Του αρέσουν πολύ τα ρολόγια όπως και μένα που πήρα από αυτόν το μικρόβιο :D (μάλλον κληρονομικό είναι :P). Λοιπόν είμαι φοιτητής και ποτέ μου δεν είχα την ευκαιρία να κάνω ένα οποιοδήποτε δώρο στον πατέρα μου που έκανε τόσα πολλά πράγματα για μένα, με σπούδασε, με μεγάλωσε και γενικά μου τα έδωσε όλα. Θέλω λοιπόν μέσα απο αυτό το δώρο να τον ευχαριστήσω και να πάρω κάτι που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει και να το θυμάται. Μάζεψα λοιπόν τους τελευταίους μήνες ένα αξιοπρεπές ποσό για να του κάνω δώρο τα Χριστούγεννα ένα ωραίο ρολόι.

Στο θέμα μας λοιπόν. Από ότι ξέρω μέχρι τώρα, αυτό που του λείπει είναι ενα ΣΠΟΡ ρολόι το οποίο μπορεί να φοράει κάθε μέρα το οποίο θα είναι με λουράκι και όχι μπρασελέ. Απο κυριλλέ και πιο γενικά πιο καλά ρολόγια έχει το δικό του Paul Picot που είχε πάρει πριν πάρα πολλά χρόνια για μία περουσία και δεν παίζει να το βγάλει ποτέ απο το χέρι του και να πάρει κάποιο άλλο. Αυτή την περίοδο έχει φάει γερό κόλλημα με λουράκια είτε απο δέρμα είτε από καουτσόυκ με μπλέ χρώμα πάνω στο λουρί είτε γενικά στο ρολόι. Ψάχνοντας βρήκα λοιπόν μερικά ρολόγια που μου άρεσαν και επειδή έχω παρόμοιο γούστο με τον πατέρα μου πιστεύω θα αρέσουν και σε εκείνον. Απλά δεν μπορώ να αποφασήσω. Τις πληροφορίες μου τις ρουφιάνεψε η μάνα μου που ξέρει καλά τα γούστα του και μου είπε και εκείνη την γνώμη της σαν γυναίκα. Αλλά πιστεύω σαν αντρικό αξεσουάρ το ρολόι μετράει περισσότερο η γνώμη ενός άντρα για ένα αντρικό ρολόι.

Κάνοντας την έρευνα μου έχω καταλήξει στα εξής:

Να σημειώσω τα εξής:
  • Οι τιμές δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Δεν με χαλάει καθόλου να του πάρω και το πιό ακριβό ρολόι που μπορώ γιατί το αξίζει. Μπορώ να δώσω κουτσά στραβά μέχρι και την τιμή του SEIKO που σας έβαλα σαν επιλογή.
  • Ο πατέρας μου είναι 44 ετών. Ξέρω οτί το μπλέ χρώμα είναι κάπως νεανικό, οπότε δεν θέλω κάτι πολύ νεανικό για αυτόν, αλλά ούτε και πολύ κλασικό.
  • Φυσικά μπορείτε να μου προτείνετε και εσείς κάποιο ρολόι που σας αρέσει αν ανταποκρίνεται στο γούστο του και στο πορτοφόλι μου φυσικά :P

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Βοηθήστε να διαλέξω δώρο για τον πατέρα μου
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 07:56:19 μμ »
Καλησπερα φιλε μου καλως ηρθες!
Πολυ καλη η σκεψη σου να παρεις ενα ρολοι στον πατερα σου.

Μια εξαιρετικη επιλογη - και  «ψαγμενη» ως αυτοματο - ειναι αυτη, στα 600 ευρω αρχικη τιμη:

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 08:00:15 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά ξεφεύγει πολύ απο τον προυπολογισμό μου. Μπορώ να δώσω μέγιστο 450€.

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
Βοηθήστε να διαλέξω δώρο για τον πατέρα μου
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 08:02:30 μμ »
Θα έμενα στα Seiko με το budget σου προσωπικά (για καινούργιο κι αφού το θες άμεσα).
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 08:03:26 μμ »
Θα συμφωνησω με τον Βικτωρα για την εταιρεια αλλα προτεινω το ξαδερφακι του PRS 516.
Mη σε ξεγελαει το μπρασελε στο βιντεο,βγαινει και με λουρακι.
Η τιμη του 490-500 αρχικη.
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/bfH2oRQmoCM" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bfH2oRQmoCM" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 08:08:41 μμ »
φιλε καταρχην να χαιρεσαι τον πατερα σου και επειδη ειμαι στην ιδια ηλικια με αυτον, νιωθω πως θα τον κανεις ευτυχισμενο. η κινηση σου και η αγαπη σου για αυτον ειναι το μεγαλυτερο δωρο που μπορεις να του κανεις.

στα ρολογια θα ελεγα να δεις και τα εξης, στα οικονομικα ορια που εθεσες:

http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=13208

http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=14740

http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=13000

http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=29568

ολα quartz βεβαια και γυρω στα 350ευρω για να μην ξεφυγεις πολυ

αυτο σε αυτοματο
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=14861
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 08:27:22 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά ξεφεύγει πολύ απο τον προυπολογισμό μου. Μπορώ να δώσω μέγιστο 450€.

Με την εκπτωση τοσο βγαινει!  ;)

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 08:49:35 μμ »
το tissot ειναι πολύ ρολόι με λίγα λεφτά αλλά δες όμως και εδώ
www.creationwatch.com 

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 09:23:06 μμ »

Μια εξαιρετικη επιλογη - και  «ψαγμενη» ως αυτοματο - ειναι αυτη, στα 600 ευρω αρχικη τιμη:

Βικτωρα,
Δηλαδη εγω πατερας σου ειμαι?!....   :D

Με την εκπτωση τοσο βγαινει!  ;)

Σωστος!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 12, 2012, 10:08:56 μμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 09:54:10 μμ »
A ν ειναι το μαυρο εισαι μεγαλος αδελφος   :D

Ως πατερα εδω αναγνωριζω μονο εναν: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,15528.160.html

Φιλε heartl3ss sorry για το οφτοπικ, με λουρακι πιστευω ειναι ιδανικο για τον πατερα σου!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 10:27:02 μμ »
εν αναγκη αν δεν μπορεις να φτασεις τοσο ψηλα, απο οτι καταλαβαινω με κοπο τα μαζευες και οι εποχες ειναι δυσκολες, μπορεις να δεις το φτηνοτερο του ξαδερφακι
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=14861

440 αρχικη, νομιζω πως μπορεις να το παρεις με λιγοτερα και απο 350 μετρητοις.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 10:28:32 μμ »
Ακριβως :up:

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 10:36:50 μμ »
Ρε παίδες δεν κατάλαβα τί παίζει με τις αρχικές τιμές και τις εκπτώσεις που λέτε....και πώς μπορώ αφού έχει 440 αρχική να το πάρω 350 μετρητοίς? Αν είναι έτσι γιατί έχει τιμή 440?

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 10:39:13 μμ »
Ρε παίδες δεν κατάλαβα τί παίζει με τις αρχικές τιμές και τις εκπτώσεις που λέτε....και πώς μπορώ αφού έχει 440 αρχική να το πάρω 350 μετρητοίς? Αν είναι έτσι γιατί έχει τιμή 440?

αν πας σε καταστημα μπορεις να ζητησεις ενα 20% εκπτωση και αλλου και 25% στην τιμη της αρχικης.
πιστευω οτι αν το παρεις αποφαση μπορουν να σε κατατοπισουν παιδια εδω και να σου πουν να πεις οτι ερχεσαι συστημμενος απο το φορουμ και να σου κανουν μια καλυτερη τιμη για μετρητοις. τα μετρητα σημερα ειναι killers
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 10:41:19 μμ »
Τα ρολόγια είναι ένα προϊόν όπου συναντώνται μεγάλες εκπτώσεις σε σχέση με την αρχική τιμή, όπως συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις και λιγότερο με τα αυτοκίνητα.

Το ποσοστό της έκπτωσης εξαρτάται από την εταιρία, το μοντέλο, τον αντιπρόσωπο και την ατομική διαπραγμάτευση. Συνήθη ποσοστά στην αγορά της Αθήνας είναι 20% - 30%. Στο μοντέλο που σου λέμε μπορείς να πετύχεις άνετα 25-30%...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 10:50:45 μμ »
Καλησπερα φιλε μου καλως ηρθες!

Όντας κοντά στην ηλικία του πατέρα σου, το συγκεκριμένο Tissot το θεωρώ την πιό ψαγμένη επιλογή. Σπορ-βιντάζ-διαχρονικό και σίγουρα πιό ενδιαφέρον από τα περισσότερα στην κατηγορία του. Δεν θα κοιτούσα τίποτε άλλο, ειδικά δε μπλέ χρώμα!!! Φυσικά βγαίνει και χωρίς μπρασελέ, με πολύ ωραίο λουράκι.

Όπως σου έγραψαν και οι φίλοι πιό πάνω, στην πράξη το παίρνεις αρκετά κάτω από 450 ευρώ ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 10:55:49 μμ »
Καλά τα λέτε ρε παιδιά έτσι με τις εκπτώσεις και τα μαγαζία αλλά αυτή τη στιγμή είμαι Καστοριά που σπουδάζω και σαν μικρή πόλη δεν έχει κάνα μεγάλο, ψαγμένο μαγαζί με ρολόγια για να ζητήσω συγγεκριμένο ρολόι..Και σε μία 10 μέρες γυρίζω Ρόδο και εκεί έχει ένα-δύο μαγαζιά αλλά καμία τεράστια ποικιλία....Οπότε αν έχουν μονοπώλειο σιγά μην μου κάνουν και έκπτωση...

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 11:00:17 μμ »
Κατι θα παρεις σιγουρα.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 12, 2012, 11:50:06 μμ »
Καλά τα λέτε ρε παιδιά έτσι με τις εκπτώσεις και τα μαγαζία αλλά αυτή τη στιγμή είμαι Καστοριά που σπουδάζω και σαν μικρή πόλη δεν έχει κάνα μεγάλο, ψαγμένο μαγαζί με ρολόγια για να ζητήσω συγγεκριμένο ρολόι..Και σε μία 10 μέρες γυρίζω Ρόδο και εκεί έχει ένα-δύο μαγαζιά αλλά καμία τεράστια ποικιλία....Οπότε αν έχουν μονοπώλειο σιγά μην μου κάνουν και έκπτωση...

Λογικά θα έχει και στη Ρόδο. Αλλιώς μπορείς να το παραγγείλεις από Αθήνα και να το λάβεις ταχυδρομικά. Το θέμα δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο ρολόι αλλά γενικότερο. Γιατί να πληρώσεις παραπάνω χρήματα, ειδικά στις μέρες μας? ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 09:37:16 πμ »
Πολύ ωραίες όλες οι προτάσεις των φίλων αλλά θα έλεγα για μία οικονομική και αξιόπιστη λύση για τον πατέρα σου θα πρότεινα αυτό:

http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-drive-multifunction-ap4010-03e-3637.html