Έχω πάθει πλάκα με την υπογραφή σου
Χτύπησε και ο Breitlingάκης που λέγαμε και όχι απλός, Superocean
H υπογραφή μου είναι γι'αυτούς που σκάνε τα λεφτά παίρνουν τα ρολόγια και μετά τα χαίρεται η θυρίδα
το χρηματοκιβώτιο και το συρτάρι.
Και να είναι dress 18k οκ δεκτό αλλά καταδυτικά sub, Doxa, PO etc και στο τέλος δεν πάνε ούτε καν πισίνα
( για θάλασσα ούτε λόγος ) και βουτάνε τα Gshock, Seiko, Citizen 150ευρώ max.
Όπως και τα αυτοκίνητα που τα φύλάνε σε κλειστά parking και τα 4x4 που ανεβαίνουν ως το EVEREST ( όχι το βουνό το άλλο ).
Το καλό το γκόρτσο ( αχλάδι ) όταν το φυλας να το φας σε ειδική περίπτωση στο τέλος σαπίζει και το πετάμε στο γουρούνι.
Στο τέλος τα βαριούνται και απλά τα χαίρεται ο επόμενος, λόγω της καλής τους κατάστασης.
Συμπέρασμα: Άπαξ και τα έσκασες για ένα ρολόι μετά είναι ρολόι και όχι περιουσία. Λιώστο στο φόρεμα.
Τα hairlines στο ρολόι το κάνουν από new σε dikosou και είναι σαν τις ρυτίδες στον άντρα
δείχνουν τις εμπειρίες.
ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!! Έλληνες είμαστε δεν είμαστε αμερικάνοι να θύμόμαστε το ρολόι του παππού που μας πήγαινε στη λίμνη για ψάρεμα και πίπες.
Οι αμερικάνοι δεν πατάνε ποτέ στους παππούδες και τις γιαγιάδες και κρατάνε τα ρολόγια μετά και κλαίνε που δεν πήγαιναν παραπάνω να δούνε τον παππού ( καλά μιλαμε δικέ μου έχω ξεφύγει ναούμε αχαχαχαχα (και λίγο 70s))
Ούτε το 1ο γάντι του baseball φυλάμε, τι κρατάτε τα ρολόγια για τα εγγόνια σας?
Δώσε στο εγγόνι λεφτά να πάρει δικό του ρολόι.
Και για να μην είμαι offtopic ( ουδέν σχόλιο παρακαλώ
)
wmega1 παραπάνω προτάσεις ζήτα καλύτερα και όχι ψήφους στις προτάσεις σου.
πχ. να τι πήρε σε αυτό το budget φίλος μου πριν τις γιορτές