0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή η ημέρα της εβδομάδας αλλάζει από την κορόνα, και η ημερομηνία αλλάζει από το κουμπί στο 2 ...Έξυπνο για γρήγορη αλλαγή από 30 σε 1 και από 28-29 σε πρώτη του μήνα ...Και η κορόνα βιδωτή φαντάζομαι ..?Φίλε eisenberg βάλε και άλλες φωτογραφίες !!!
Και τελευταία ερώτηση όχι ότι θα μου αλλάξει γνώμη,αλλά από περιέργεια, κουρδίζει και από την κορόνα ή μόνο με την κίνηση ..?
Καλοφόρετο, καλώς ήρθες στο πορτοκαλί club. Έτοιμος για το καλοκαίρι;
οσο ξερω η orient ανηκει στην σεικο ,μια επιπλεον εγγυηση
ανακαλυψα αυτο το ρολογακι τυχαια και μου φαινεται καλη επιλογη για να το βαλω στη λιστα μου!ειναι αυτοματο τιτανιο και τζαμπαταν! και φυσικα ειναι orient!http://www.roachman.com/orient/military/CEM58001.htmlγια την μηχανη του δεν ξερω τιποτα αλλα ελπιζω στους γνωστες να με διαφωτισουν!
Το παρελαβα χτες,απο ebay,ομολογω τα καλυτερα 109 δολλαρια που εχω ξοδεψει για κατι...
...εδω Αθήνα το μαύρο τόχουν 320 με την εκπτωση 260!
Καλοφόρετο eisenberg το Σπορτάκι..Και να σκεφτείτε εδω Αθήνα το μαύρο τόχουν 320 με την εκπτωση 260..Α ρε τι τραβάμε..!
Και να σκεφτείτε εδω Αθήνα το μαύρο τόχουν 320 με την εκπτωση 260..Α ρε τι τραβάμε..!
Τα 'χουμε ξαναπεί. Ευτυχώς που υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουνε ... βερύκοκα.