Αποστολέας Θέμα: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''  (Αναγνώστηκε 124783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ο τζημ σου δίνει πολύτιμους λίθους δωρο, μην ψαρώσεις με το εξωδικο!

Δεν ψήνομαι με τίποτα, οι καλοί δικηγόροι είναι απαραίτητοι στις μέρες μας!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Δεν ψήνομαι με τίποτα, οι καλοί δικηγόροι είναι απαραίτητοι στις μέρες μας!!!

Εγώ τι σχέση έχω;

jim teo

• Επισκέπτης
Εγώ τι σχέση έχω;
Τουλάχιστον έχεις το γνώθι σαυτόν.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
ο Μπορης τελικα τι στο καλο ειναι?

1) γερμανος με ρωσσικο ονομα?
2) ρωσσος με γερμανικη υπικοοτητα?
3) τιποτα απο τα δυο?
4) ή και τα δυο?

ο κοραλ ειπε κανενα "γερμανικο" στον καλεσμένο?!!

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
κακος φωτισμος, κινητο

αλλαγη λουριου νο 1

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Με αφορμή τις φωτο του ρολογιού του karteo, θυμήθηκα κάτι που δεν ειπώθηκε μέχρι σήμερα και αυτό είναι ότι το ρολόι παραδόθηκε με δύο διαφορετικά σετ δεικτών.

Κάποιος (άγνωστος) αριθμός έχει το σετ του ρολογιού του Άρη (και του δικού μου) και ένας άλλος το σετ του karteo (και του kosdome, αφού καθόταν δίπλα μου).
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Με αφορμή τις φωτο του ρολογιού του karteo, θυμήθηκα κάτι που δεν ειπώθηκε μέχρι σήμερα και αυτό είναι ότι το ρολόι παραδόθηκε με δύο διαφορετικά σετ δεικτών.

Κάποιος (άγνωστος) αριθμός έχει το σετ του ρολογιού του Άρη (και του δικού μου) και ένας άλλος το σετ του karteo (και του kosdome, αφού καθόταν δίπλα μου).

Μάκη , έχει σχολιασθεί εδώ http://www.mywatch.gr/index.php/topic,16251.0.html από το #18 ποστ και κάτω

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
κακος φωτισμος, κινητο

αλλαγη λουριου νο 1

Εντυπώσεις ?

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Μάκη , έχει σχολιασθεί εδώ http://www.mywatch.gr/index.php/topic,16251.0.html από το #18 ποστ και κάτω

Πάνο, σ' ευχαριστώ για την πληροφορία, με την οποία έμαθα και το topic που άνοιξες αλλά ουδέποτε ενημερώθηκα αν και έχω ενεργοποίησει την "ειδοποίηση" στο Section.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Εντυπώσεις ?

απο το ρολοι? πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα. το λουρακι χαμηλης ποιοτητας αν και δειχνει ωραιο αρχικα. δεν το εμπιστευομαι, το αλλαξα με το hirsch αυτο. το dial μου εχει ελαχιστα θεματα, αμυδρα και αμελητεα. το logo θα ελεγα πως απο οσα ειδα ειναι μαλλον το καλυτερα τυπωμενο, η' απο τα καλυτερα. εξαιρετικη η πισω οψη του ρολογιου και ο μηχανισμος του κουρδιστου. πολυ ομορφος.

ποιοτικα το ρολοι ειναι πραγματικα πολυ καλο και μου αρεσει πολυ που ειναι λεπτοτερο απο οτι το περιμενα τελικα. φοριεται και σαν dress.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
απο το ρολοι? πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα. το λουρακι χαμηλης ποιοτητας αν και δειχνει ωραιο αρχικα. δεν το εμπιστευομαι, το αλλαξα με το hirsch αυτο. το dial μου εχει ελαχιστα θεματα, αμυδρα και αμελητεα. το logo θα ελεγα πως απο οσα ειδα ειναι μαλλον το καλυτερα τυπωμενο, η' απο τα καλυτερα. εξαιρετικη η πισω οψη του ρολογιου και ο μηχανισμος του κουρδιστου. πολυ ομορφος.

ποιοτικα το ρολοι ειναι πραγματικα πολυ καλο και μου αρεσει πολυ που ειναι λεπτοτερο απο οτι το περιμενα τελικα. φοριεται και σαν dress.

Εντελώς όμως !!!!

Είναι πλακέ και το 45 δεν του φαίνεται με τίποτα. Μπαίνει κάτω από την πιο στενή μανσέτα. 
Και 47αρι πλακέ ρολόι ή  Radiomir να φορέσεις και πάλι δεν φαίνεται μεγάλο.

Το μαμίσιο λουράκι του, αλλά και τα σχέδια που έχει, μου αρέσουν και δεν το αλλάζω προς το παρόν.

Αλλος ένας ικανοποιημένος πελάτης λοπόν. Από το ρολόι εννοώ, όχι τον γερμανό.

Στην φωτό παρακάτω φαίνεται σαν 42αρι το πολύ

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
ακριβως αυτο ενιωσα κι εγω για το ρολοι. φοριεται πολυ ανετα σαν dress και πολυ ομορφο dress.
να σου πω τι δε μου αρεσε στο λουρακι? το stitch. η κλωστη του stitch. ενταξει βριστε με. κατι σ'αυτη δε μου αρεσε αν και το λουρακι εχει πολυ ομορφο σχεδιο πανω
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Γραφεις δυνατα με το wakmann PanosI.

θενκ γιου :cheers: 
Και που να πάρω το iPhone 5 !!!   :lol: :jg: :lol:

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''
« Απάντηση #154 στις: Μάρτιος 20, 2013, 12:11:56 πμ »
Πολύ δυνατό το ρολόι Πάνο!!!
Αντε με το καλό να παραλάβουμε και οι υπόλοιποι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μάρτιος 20, 2013, 12:16:21 πμ »
Πάνο μου κάνει εντύπωση που λες ότι φοράς το μαμίσιο λουράκι γιατί το μαύρο λουρί που είχαμε να επιλέξουμε δεν είχε άσπρη κλωστή! Δεν είναι απο τη σειρά canyon?

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μάρτιος 20, 2013, 12:27:32 πμ »
Πάνο μου κάνει εντύπωση που λες ότι φοράς το μαμίσιο λουράκι γιατί το μαύρο λουρί που είχαμε να επιλέξουμε δεν είχε άσπρη κλωστή! Δεν είναι απο τη σειρά canyon?

Απ' ότι κατάλαβα, από την μαμά όλα τα ρολόγια είχαν αυτό το μαύρο λουρί με ωραίο σχέδιο και με off white νήμα.
Τα λουριά της Canyon είναι το δεύτερο ή για όσους επέλεξαν να μην περιμένουν την εγχάραξη στην μπουκλα και το τρίτο. Εγώ έχω το honey croc και το καφέ, έξτρα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ' ότι κατάλαβα, από την μαμά όλα τα ρολόγια είχαν αυτό το μαύρο λουρί με ωραίο σχέδιο και με off white νήμα.
Τα λουριά της Canyon είναι το δεύτερο ή για όσους επέλεξαν να μην περιμένουν την εγχάραξη στην μπουκλα και το τρίτο. Εγώ έχω το honey croc και το καφέ, έξτρα.

Ετσι ακριβως! Και ολο αυτο εγινε λογω της ελλειψης των λουριων που παραγγελθηκαν και περιμενει η εταιρια να παραλαβει απο τον προμηθευτη.
Οσα ρολογια δεν παρεληφθησαν θα ερθουν συμφωνα με τις προδιαγραφες της παραγγελιας.

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Ετσι ακριβως! Και ολο αυτο εγινε λογω της ελλειψης των λουριων που παραγγελθηκαν και περιμενει η εταιρια να παραλαβει απο τον προμηθευτη.
Οσα ρολογια δεν παρεληφθησαν θα ερθουν συμφωνα με τις προδιαγραφες της παραγγελιας.

Φιλικα,
Αρης

Τελικά Αρη όσοι δεν θελουμε εγχαραξη στη μπουκλα παίρνουμε κ 3ο λουρι η λάθος έχω καταλάβει;
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Τελικά Αρη όσοι δεν θελουμε εγχαραξη στη μπουκλα παίρνουμε κ 3ο λουρι η λάθος έχω καταλάβει;

Νικο,
Δεν ησουν μπροστα οταν ο Τοrsten το ανεφερε? Τελικα, δεν πηρες το 3ο λουρακι?!...   :D

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».