Αποστολέας Θέμα: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''  (Αναγνώστηκε 128742 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
Απο ότι κατάλαβα μάλλον θα τα παραδώσει οταν πάρει τους δείκτες.  Έχει ο θεός για όποιον είναι άτυχος να μην έχει τους σωστούς δείκτες.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μακαρι να βαλει τους σωστους δεικτες.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
Ελπίζω να έχει κάνει τη σωστή παραγγελία στους δείκτες ;D ;D γιατί υπάρχει ενα θέμα με τις παραγγελίες του Γερμανού

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Με βάση τη χθεσινή συζήτηση του Άρη με τον Torsten, για το θέμα της παραγγελίας νέων δεικτών, γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα για τα 6 ρολόγια στα οποία έχουν τοποθευηθεί οι κοντοί.

Θα μπορούσε ο Άρης να θέσει το θέμα της αντικατάστασης και των δεικτών αυτών αλλά με κάποιο τρόπο που να μην χρειαστεί να ταξιδέψουν τα ρολόγια στη Γερμανία;

Αυτό, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι σκέφτονται την αντικατάσταση και οι υπόλοιποι κάτοχοι των ρολογιών με τους κοντούς δείκτες.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Με βάση τη χθεσινή συζήτηση του Άρη με τον Torsten, για το θέμα της παραγγελίας νέων δεικτών, γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα για τα 6 ρολόγια στα οποία έχουν τοποθευηθεί οι κοντοί.
Θα μπορούσε ο Άρης να θέσει το θέμα της αντικατάστασης και των δεικτών αυτών αλλά με κάποιο τρόπο που να μην χρειαστεί να ταξιδέψουν τα ρολόγια στη Γερμανία;
Αυτό, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι σκέφτονται την αντικατάσταση και οι υπόλοιποι κάτοχοι των ρολογιών με τους κοντούς δείκτες.

Δεδομένου ότι στο δικό μου το gmt έχουν τοποθετηθεί οι κοντοι δείκτες που όμως μου αρέσουν περισσότερο, απο μεριάς μου δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης. Αλλωστε ακόμα κ εάν ήθελα σχεδιαστικη ομοιογένεια η gmt έκδοση που διάλεξα αυτομάτως την ακυρώνει...
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ

Mακη,οσον αφορα και το δικο μου ρολοι,κι εγω προτιμω τους κοντους.
Τωρα,αν για λογους  ομοιομορφιας συμφωνηθει να εχουμε  τους αλλους δεικτες και θελουν ολοι οι υπολοιποι,θα ακολουθησω,αφου ο αρχικος σχεδιασμος προεβλεπε τους μακρεις δεικτες!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''
« Απάντηση #246 στις: Μάρτιος 31, 2013, 02:58:00 πμ »
Mακη,οσον αφορα και το δικο μου ρολοι,κι εγω προτιμω τους κοντους.
Τωρα,αν για λογους  ομοιομορφιας συμφωνηθει να εχουμε  τους αλλους δεικτες και θελουν ολοι οι υπολοιποι,θα ακολουθησω,αφου ο αρχικος σχεδιασμος προεβλεπε τους μακρεις δεικτες!

Τώρα το ρολόι είναι δικό σου και μπορείς να κανεις ότι θέλεις στο δικό σου ρολόι !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''
« Απάντηση #247 στις: Απρίλιος 01, 2013, 08:38:30 πμ »
Έχει επικοινωνήσει με κάποιον ο Torsten σχετικά με το ρολόι του; Ακόμη τίποτα εδώ.
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''
« Απάντηση #248 στις: Απρίλιος 01, 2013, 08:51:40 πμ »
Εγώ πέραν της πρώτης επικοινωνίας από τότε που έφυγε από εδώ με τα ρολόγια, δεν του έχω στείλει τίποτα.
Το αποφεύγω γιατί αν του γράψω δεν θα κρατηθώ και θα μου φύγουν τίποτα χοντράδες. :(
Η ενημέρωσή μου για την πορεία των ρολογιών γίνεται μόνο μέσα από εδώ.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Εγώ πέραν της πρώτης επικοινωνίας από τότε που έφυγε από εδώ με τα ρολόγια, δεν του έχω στείλει τίποτα.
Το αποφεύγω γιατί αν του γράψω δεν θα κρατηθώ και θα μου φύγουν τίποτα χοντράδες. :(
Η ενημέρωσή μου για την πορεία των ρολογιών γίνεται μόνο μέσα από εδώ.

Εγω δυο φορες εστειλα για το λουρακι και δεν πηρα απαντηση. Αλλα ειναι μικρο θεμα εναντι οσων εχουν οι αλλοι και το εχω αφησει να δω ποσο καιρο θα του παρει
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Απρίλιος 01, 2013, 10:57:41 πμ »
Υπομονη γιατι είναι και σήμερα αργία στη Γερμανία (λες και όταν δεν ήταν αργία μας απαντούσε...).
Εγω που δεν έχω δει καν το ρολόι, δεν ξέρω τι δείκτες έχει, ποσά σάντουιτς "περιέχει", τι λουράκια φοράει κλπ κλπ τι να πω ?  Και απάντηση στο mail ... ουδεμία!

Με έχει πικρανει το project ειδικά σκεπτόμενος και διαβάζοντας τα posts του προηγούμενου με το ΖΕΝΟ.  Αλλα αφού μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε. Μου "θυμίζω" αρκούδα που χορεύει και παρότι οι αρκουδιαρηδες εναλλάσσονται είναι όλοι τους Γερμανοί...!

φιλικά Γιάννης
Οπου γης και Πατρίς...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #251 στις: Απρίλιος 01, 2013, 11:20:22 πμ »
Με έχει πικρανει το project ειδικά σκεπτόμενος και διαβάζοντας τα posts του προηγούμενου με το ΖΕΝΟ.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Τεράστια η διαφορά. Μη συγκρίσιμα τα μεγέθη.
Ο καθένας είναι επαγγελματίας στο είδος του.

Η Zeno.............

Ο Γερμανός...............

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #252 στις: Απρίλιος 01, 2013, 11:23:29 πμ »
Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Τεράστια η διαφορά. Μη συγκρίσιμα τα μεγέθη.
Ο καθένας είναι επαγγελματίας στο είδος του.

Η Zeno.............

Ο Γερμανός...............

η δεύτερη πρέπει να κάνει μανικιούρ πάντως

Αποσυνδεδεμένος antonio-titanium

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Απρίλιος 01, 2013, 11:32:21 πμ »
M. Σάββατο καθολικών ο Boris εργάζεται κανονικά και ποσταρει στο site του Torsten   διαφήμιση της δουλειάς τους σε εκδόσεις "Private labels and community editions" χωρίς να κάνει αναφορά στην δική μας κοινότητα ... Τώρα αυτό είναι καλό η κακό κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα   .......

http://torsten-nagengast.de/private-labels-and-community-editions/

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Απρίλιος 02, 2013, 07:10:10 μμ »
Από: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: 'Aris'
Στάλθηκε: 4:16 μ.μ. Τρίτη, 2 Απριλίου 2013
Θέμα: AW: Σχετ: Update

Hi Aris,

finally some good news to start the week. I will start to prepare the first watches TODAY, so they can be shipped to your members. I also have some more information for your members, but I prefer to send a personal email later.

I will send those mails in the evening, but I already wanted you to know, that the first watches will get packed today. So your members should receive them within the next days (depends on DHL).

I hope you had a nice weekend with your family.

Best wishes,
Boris

Mit freundlichen Grüßen / with kind regards
Boris Schäfer
Fa. Torsten Nagengast
Mail: boris@torsten-nagengast.de
Web: watch-trade.de | torsten-nagengast.de
Tel: +49 2772 5825165
Fax: +49 2772 5825166
Inhaber: Torsten Nagengast, Ringstr.18, 35716 Dietzhölztal | UsStID DE 242427018

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:32:22 μμ »
Από: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: 'Aris'
Στάλθηκε: 4:16 μ.μ. Τρίτη, 2 Απριλίου 2013
Θέμα: AW: Σχετ: Update

Hi Aris,

finally some good news to start the week. I will start to prepare the first watches TODAY, so they can be shipped to your members. I also have some more information for your members, but I prefer to send a personal email later.

I will send those mails in the evening, but I already wanted you to know, that the first watches will get packed today. So your members should receive them within the next days (depends on DHL).

I hope you had a nice weekend with your family.

Best wishes,
Boris

Mit freundlichen Grüßen / with kind regards
Boris Schäfer
Fa. Torsten Nagengast
Mail: boris@torsten-nagengast.de
Web: watch-trade.de | torsten-nagengast.de
Tel: +49 2772 5825165
Fax: +49 2772 5825166
Inhaber: Torsten Nagengast, Ringstr.18, 35716 Dietzhölztal | UsStID DE 242427018

Φιλικα,
Αρης

Kαλησπέρα σε όλους.
Μόλις μου έστειλε μέιλ ο Μπόρις σχετικά με τους δείκτες.

Τα νέα είναι δυσάρεστα.
Δείκτες σαν αυτούς που παραγγείλαμε (τους κανονικούς) δεν έχει, δεν θα έχει, ούτε μπορεί να βρει!!

Αντί των κανονικών μου προσφέρει δύο επιλογές:
1. Τους κοντούς μπλε που ξέρουμε ήδη >:( και
2. Κάποιους άλλους μακρύτερους, ίδιους σαν σχέδιο με τους κοντούς, αλλά όχι μπλε όπως αυτούς που ξέρουμε αλλά σκουρότερους (δεν διευκρινίζει αν εξακολουθούν να είναι μπλε ή αν είναι πλέον μαύροι). Από τη φωτο που επισυνάπτει στο μέϊλ δεν φαίνεται καθαρά αν είναι σκούροι μπλε ή μαύροι.

Δεν ξέρω αν έχετε λάβει αντίστοιχα μέϊλ όσοι επίσης είχατε πρόβλημα με τους κοντούς δείκτες, αλλά δεν σας κρύβω ότι έχω χαλαστεί άσχημα, νιώθω τελείως εξαπατημένος!! >:( >:(

Θα πρότεινα να μας στείλει περισσότερες φωτο των νέων μακρύτερων και σκουρότερων δεικτών πάνω στο καντράν των ρολογιών και υπό διαφορετικές γωνίες για να δούμε πώς δείχνουν.  ???

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:35:37 μμ »
Πηρα το ίδιο (με IliasG) μήνυμα
Ειχα την εντύπωση οτι "ελειπαν" ΣΩΣΤΟΙ (αρχικής παραγγελίας) δείκτες από 4-5 ρολόγια...

Τελικά, καλούμαστε να επιλέξουμε ΑΛΛΟΥΣ δείκτες και οι 22, των οποίων τα ρολόγια γύρισαν στην Γερμανία??????

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:38:49 μμ »
Πηρα το ίδιο (με IliasG) μήνυμα
Ειχα την εντύπωση οτι "ελειπαν" ΣΩΣΤΟΙ (αρχικής παραγγελίας) δείκτες από 4-5 ρολόγια...

Τελικά, καλούμαστε να επιλέξουμε ΑΛΛΟΥΣ δείκτες και οι 22, των οποίων τα ρολόγια γύρισαν στην Γερμανία??????

Δεν νομίζω. Μιλάει για όσα ρολόγια είχαν θέμα με τους κοντούς δείκτες. Οι άτυχοι είμαστε εμείς οι 4-5! :(
Μέρος από το μέϊλ του: As just a couple of watches with the short hands are left (as an open case for us),

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:40:13 μμ »
Kαλησπέρα σε όλους.
Μόλις μου έστειλε μέιλ ο Μπόρις σχετικά με τους δείκτες.

Τα νέα είναι δυσάρεστα.
Δείκτες σαν αυτούς που παραγγείλαμε (τους κανονικούς) δεν έχει, δεν θα έχει, ούτε μπορεί να βρει!!

Αντί των κανονικών μου προσφέρει δύο επιλογές:
1. Τους κοντούς μπλε που ξέρουμε ήδη >:( και
2. Κάποιους άλλους μακρύτερους, ίδιους σαν σχέδιο με τους κοντούς, αλλά όχι μπλε όπως αυτούς που ξέρουμε αλλά σκουρότερους (δεν διευκρινίζει αν εξακολουθούν να είναι μπλε ή αν είναι πλέον μαύροι). Από τη φωτο που επισυνάπτει στο μέϊλ δεν φαίνεται καθαρά αν είναι σκούροι μπλε ή μαύροι.

Δεν ξέρω αν έχετε λάβει αντίστοιχα μέϊλ όσοι επίσης είχατε πρόβλημα με τους κοντούς δείκτες, αλλά δεν σας κρύβω ότι έχω χαλαστεί άσχημα, νιώθω τελείως εξαπατημένος!! >:( >:(

Θα πρότεινα να μας στείλει περισσότερες φωτο των νέων μακρύτερων και σκουρότερων δεικτών πάνω στο καντράν των ρολογιών και υπό διαφορετικές γωνίες για να δούμε πώς δείχνουν.  ???

Συγγνωμη που παρεμβαινω αν και το εχω παρει το δικο μου αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις ζητας μειωση του τιμηματος και δεντο λεω τυχαια.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:40:18 μμ »
Μπορει καποιος να μας δειξει αυτους τους δεικτες?  :pissed:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)