Αποστολέας Θέμα: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''  (Αναγνώστηκε 124781 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Ισως η καλυτερη λυση να ηταν αυτη,δηλ. η μεταθεση του event σε ημερομηνια που θα υπηρχε ο απαραιτητος χρονος για τη σωστη κατασκευη και τον επαρκη ελεγχο των ρολογιων.Πως σκεφτηκε ο Τορστεν δεν το γνωριζω,υποθετω οτι ηθελε να ειναι συνεπης στο χρονοδιαγραμμα.
Αυτο βεβαια επαγγελματικα μονο προβλημα του δημιουργει,απο τη στιγμη που το προιον του εμφανισε προβληματα και απαιτειται διορθωση.
Τελος παντων,το σημαντικο ειναι το γεγονος οτι δεν εκανε τον ..κινεζο και ολα τα προβληματα θα λυθουν και ολοι θα εχουμε σωστα ρολογια.

Συνεχιζω με φωτογραφιες απο το Σαββατο.

Uploaded with ImageShack.us

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2013, 12:13:21 μμ από gerogian »
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Εχω μια μεγαλη αρχη στη ζωη μου,τον σεβασμο.  :)

Η ζωή έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα στον άνθρωπο.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Νικο,
Να 'σαι καλα!

Στην περιπτωση τη δικη σου υπηρχε η εξης ιδιαιτεροτητα: Αφενος δεν μπορουσε να τυπωσει το logo κατω λογω του οτι ηδη αναγραφοταν το ''GMT AUTOMATIC'', αφετερου εαν τοποθετουσε το california-sandwich dial  -περαν των οσων ανεφερες- δε θα υπηρχαν πλεον οι ενδειξεις του 24ωρου, οποτε το GMT δε θα ειχε κανενα νοημα. (Συνεκρινε τα δυο καντραν για να καταλαβεις ακριβως τι εννοω).
Καλοφορετο και παλι!...
Φιλικα,
Αρης

Ετσι ακριβώς Άρη... Κ σε ευχαριστω..
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
Μπράβο κυριοι, χαιρόμαστε που περάσατε καλά!!!
Εδω που φτάσαμε, θα κάνουμε 7-10 μέρες υπομονη ακόμα...

Ετσι από περιέργεια, πόσα ρολόγια γύρισαν στην Γερμανία για επαν-έλεγχο?

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
Πιστευω οτι εαν δεν ειχε ερθει στη συναντηση ο Torsten και απλα την ειχε αναβαλλει τα πραγματα/σχολια θα ηταν πιο ασχημα,η προσμονη παρεα με την καχυποψια μας θα εκανε μεγαλο κακο.Ετσι,ειδαμε εναν επαγγελματια να ειναι συνεπης στο ραντεβου του,να μαζευει παλι πισω μερικα κομματια με την υποχρεωση να τα επιστρεψει αψογα και με κοστος δικο του.
Το ρολοι πετυχε διανα,επιασε καρδια αρα και καρπο και αυτο τα λεει ολα.
Αν παρ´ελπιδα σε καποιον δεν εκανε ´´κλικ´´,εαν για δικο σας λογο δεν σας αρεσει και θα θελατε να το διωξετε τοτε με μεγαλη χαρα να το παρω εγω,μην διστασετε ουτε στιγμη.
Τελος,πολλα ευχαριστω  και παλι στον Αρη και στην ομαδα που ετρεξαν το ολο προτζεκτ,παντα τετοια.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

jim teo

• Επισκέπτης
Είναι γεγονός ότι μόλις έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε κι έβγαλε ο Γερμανός τα ρολόγια απο την τσάντα του,η λαχτάρα,η αγωνία και η προσμονή,μετατράπηκαν σε απογοήτευση και στενοχώρια.
Δυστυχώς έγιναν αρκετά λάθη σε πολλά απο τα ρολόγια,κάτι το οποίο δημιούργησε σύγχυση.Ευτυχώς μέσα απο το χαβαλέ και την πλάκα της βραδιάς,καταφέραμε και το περάσαμε σχετικά "ελαφρά".

Επειδή όμως μ' αρέσει να είμαι δίκαιος και σωστός,δε μπορώ σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω μόνο το Γερμανό.Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι ίδιοι,διοτί γνωρίζαμε την όλη κατάσταση.
Όταν βλέπεις έλλειψη οργάνωσης,όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που αφήνει τα πάντα για την τελευταία στιγμή,όταν το ραντεβού σας είναι για το Σάββατο και την Πέμπτη συναρμολογεί ρολόγια,πρέπει να είσαι τουλάχιστον ανόητος για να περιμένεις ότι θα πάρεις στα χέρια σου σωστό προϊόν.

Το είχα τονίσει μια εβδομάδα πριν."Πάρτε τηλέφωνο το Γερμανό και πείτε του να έρθει σε 20 μέρες.Εδώ είμαστε,δε χανόμαστε".
Απο κάποιους θεωρήθηκα αγενής,άκομψος και προσβλητικός απέναντι στον Άρη και στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ,επειδή προσπάθησα να υποδείξω το τί θα γίνει χωρίς να έχουμε ακόμα επίσημη απάντηση απο το Γερμανό.
Να τη λοιπόν η επίσημη απάντησή του.Στραβοχυμένα logo και πάσης φύσεως μικροσωματίδια εντός του καντράν.Μακάρι να είχα βγει λάθος και να ήταν όλα τα ρολόγια όπως θα έπρεπε να είναι.
Δυστυχώς όμως βγήκα αληθινός.Χαίρομαι που έστω κι ένας χριστιανός το αναγνώρισε.(chris5)

Στα του ρολογιού τώρα.Θεωρώ ότι το ρολόϊ είναι πολύ πιο όμορφο και ποιότικο απ' ότι περιμέναμε.Αυτό το άκουσα απο πολλά στόματα και με χαροποίησε ιδιαίτερα.
Το δε ανθρακί καντράν,είναι ονειρεμένο.Απο τις φωτογραφίες φαινόταν κατάμαυρο και δε με ενθουσίαζε ιδαίτερα.Όταν όμως το έπιασα στα χέρια μου,εντυπωσιάστηκα.
Έλαβα μέρος στο project περισσότερο για τη συμμετοχή και για να έχω κάτι αναμνηστικό.Τώρα όμως που είδα το ρολόϊ απο κοντά,είμαι σίγουρος ότι θα το φορέσω ξάνα και ξανά και θα το ευχαριστηθώ πολύ.

Εύχομαι σε όσους συμμετείχαν στο project,καλορίζικα τα καινούρια τους ρολόγια και να τους δείχνουν πάντα καλές ώρες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη που έτρεξε ασταμάτητα και παρά τα τόσα προβλήματα,οικογενειακά και μη,ήταν πάντα πρόθυμος και διαθέσιμος να βοηθήσει.

Μην τα ρωτάς καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Ετσι ακριβώς Άρη... Κ σε ευχαριστω..

Nα 'σαι καλα Νικο. Καλη Σαρακοστη!
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ

Προληπτικα 22/37

Φιλικα,
Αρης

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος iraklis

• 34mm case
    • Προφίλ
Κύριοι υπομονή. Ωραία τα ρολόγια, σας εύχομαι καλοφόρετα και να σας δείχνουν πάντα καλές ώρες. Καλή σαρακοστή σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Πιστευω οτι εαν δεν ειχε ερθει στη συναντηση ο Torsten και απλα την ειχε αναβαλλει τα πραγματα/σχολια θα ηταν πιο ασχημα,η προσμονη παρεα με την καχυποψια μας θα εκανε μεγαλο κακο.Ετσι,ειδαμε εναν επαγγελματια να ειναι συνεπης στο ραντεβου του,να μαζευει παλι πισω μερικα κομματια με την υποχρεωση να τα επιστρεψει αψογα και με κοστος δικο του.
Το ρολοι πετυχε διανα,επιασε καρδια αρα και καρπο και αυτο τα λεει ολα.
Αν παρ´ελπιδα σε καποιον δεν εκανε ´´κλικ´´,εαν για δικο σας λογο δεν σας αρεσει και θα θελατε να το διωξετε τοτε με μεγαλη χαρα να το παρω εγω,μην διστασετε ουτε στιγμη.
Τελος,πολλα ευχαριστω  και παλι στον Αρη και στην ομαδα που ετρεξαν το ολο προτζεκτ,παντα τετοια.
Oταν θα ειχαμε παραλαβει τα ρολογια μας σωστα π.χ στις 30 Μαρτιου ΟΧΙ δεν θα υπηρχε κανενα σχολιο. Ενταξει ειναι επαγγελματιας,ηρθε στην ωρα του, αλλα ρολοι εγω δεν φοραω,οπως και πολλοι αλλοι,τι να το κανω που ηρθε ο κυριος Τορστεν στην Ελλαδα? Δωρον αδωρον. Τωρα ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο,νομιζω πως ολοι καταλαβαινουν κυριως αυτοι που το ρολοι τους βρισκεται στη Γερμανια αυτη τη στιγμη. Παρα ταυτα,το ειπα και παραπανω,ειμαστε ωριμοι ανθρωποι και καταλαβαινουμε οτι κατι δεν πηγε καλα. Περιμενουμε ωστε να διορθωθουν τα ρολογια μας γιατι οντως οπως το ειπες ειναι ενα ρολοι που πετυχε διανα,καθεται τελεια στο χερι και μιλαει στην καρδια μας,κυριως γιατι ειναι το ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ.  
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
Καλοφορετα παιδες τα ρολογια σας,καντε λιγο υπομονη λαθη γινονται παντα.Το ρολοι ειναι πολυ ωραιο και τετοια ποιοτικα προτζεκτ δυσκολα βλεπεις.Σιγουρα θα παρει πολυ χρονο στον καρπο σας.Αρη οπως παντα τα εδωσες ολα για το φορουμ και το προτζεκτ. :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
Θα ξεκινήσω από την τελευταία φράση του Δημήτρη:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη που έτρεξε ασταμάτητα και παρά τα τόσα προβλήματα,οικογενειακά και μη,ήταν πάντα πρόθυμος και διαθέσιμος να βοηθήσει.

Και θα συνεχίσω λέγοντας ευχαριστώ και στον ίδιο το Δημήτρη για το τρέξιμο που έριξε για το μέρος της συνάντησης (είχαμε και ένα μπρος πίσω με την κράτηση)

Στα της βραωιάς τώρα, πέρασα πολύ ωραια, έκατσα κοντά στον κυριο Τορστεν ο οποίος εκτος των αλλων είναι και ενας πολυ ευγενης ανθρωπος.
Το ρολόι μου ανήκει στην μειοψηφία που δεν επεστραφηκε, μια μαυρη μικροσκοπικη κουκίδα που ισα ισα διακρινεται σε ενα ανθαρακι/μαυρο dıal δεν αποτέλεσε λόγο για επιστροφη του ρολογιου παρόλο που ο Τορστεν θα το εκανε. Ισα ισα μιας και το ρολοι δεν θα πουληθει ποτε δίνει μια ιδιαιτεροτητα που θα με κανει να θυμαμαι και τη συγκεκριμενη  βραδια. Αν το σημαδι ηταν μεγαλυτερο ή αν το καντραν ήταν ασπρο θα το εδινα και εγω πισω

Το ρολόι σπερνει, ειναι πολυ καλυτερο από ότι περιμενα, το open back και η θεα της μηχανης ειναι απολαυση! Ευχομαι και οι υπολοιποι να το καμαρωνουν συντομα στον καρπο τους!
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Nα 'σαι καλα Νικο. Καλη Σαρακοστη!

Καλή Σαρακοστή Αρη...
Καλή Σαρακοστή παιδιά...
Καλές ώρες κ όμορφες στιγμές να δείχνει...
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη & τον Χρήστο ότι αν περιμέναμε 2 - 3 βδομάδες επιπλέον θα ήταν καλύτερα για όλους. Πάντως το ρολόι είναι πολύ ωραίο, εγώ δεν θέλω να το βγάλω από τον καρπό μου. Ανήκω σε αυτούς που το κράτησαν, ίσως ήμουν και λίγο τυχερός καθώς δεν κατάφερα ακόμα να του βρω ψεγάδι. Να συμπληρώσω πως ο γερμανός εμπνέει εμπιστοσύνη και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Τέλος να ευχαριστήσω τον Αρη για την ανεκτίμητη συμβολή του και τον Μήτσο για την διοργάνωση στο κουτούκι.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος apopsi

• 42mm case
    • Προφίλ
Θέλω να προσθέσω για την βραδυα πως μπορεί να μην μιλήσα με όλους όσο θα ήθελα αλλα ένιωσα πολυ οικία.Ευχαριστω όλους όσους προσπάθησαν  για το αποτέλεσμα-που πραγματικά ήταν πολυ ποιοτικό-και χάρηκα πολυ που γνωριστηκαμε απο κοντα!
Θα προσπαθήσω να έρθω σε κάποια συνάντηση να τα πούμε καλύτερα!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Γκχμ ΓΚΧΜΜΜΜ... εγώ που είμαι??  :axe: :xplode:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Eδω παληκαρι μου!!!!

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
Καλή Σαρακοστή σε όλους και καλορίζικο το ρολόι σε αυτούς που τελικά παρέλαβαν...
Λυπάμαι που απουσιασα απο τη συγκέντρωση (τριημέρου γαρ) που ασχέτως του αποτελέσματος φαίνεται ότι την ευχαριστηθηκατε.
Οσο για το project μπορώ να θεωρησω τον εαυτό μου ως "γρουσουζη προφήτη" μιας και τα γραφόμενά μου βγήκαν αληθινά
Αν μια εβδομάδα πριν την παράδοση τα ρολόγια είναι ακόμα ασυναρμολόγητα (ποτέ θα γίνουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι άραγε;) μήπως θα ήταν προτιμότερο να αναβληθεί η παράδοση για μια ακόμα εβδομάδα και να προλάβει ο Ανθρωπος να "ξαναβαψει" τα καντράν και να φτιάξει τα sandwich;

Είναι προς τιμήν του Torsten ότι παραδέχτηκε ότι προτίμησε να μην ακυρώσει την παράδοση και εμμέσως να θέσει εαυτόν υπεύθυνο κάθε πιθανού "ατυχήματος". Επεσε ηρωικά φυσικά αλλα είναι τιμητικό ότι ανέλαβε κάθε ευθύνη του.
Οπως πολλοί προείπαν λίγες μέρες υπομονής δε θα μας βλάψουν. Ο πόθος και η αναμονή είναι ωραία συναισθήματα...

Ενα ακόμα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Αρη!

Φιλικά Γιάννης
Οπου γης και Πατρίς...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Παρακαλω οσοι εκ των  15  φιλων παρελαβαν το ρολο'ι' τους  χωρις  να παρουν αλλο λουρακι -δεν αναφερομαι σε αυτους που αντι να περιμενουν να τους σταλει το δευτερο λουρακι με εγχαρακτο το logo στην μπουκλα, επελεξαν τελικα και πηραν ενα επιπλεον λουρακι-δωρο απο τον Torsten, δηλ.  3  χωρις εγχαραξη στην μπουκλα, αντι για 2 (1 + 1 με εγχαραξη) που κανονικα δικαιουνταν- να επικοινωνησουν με την εταιρια προκειμενου να τους σταλει ταχυδρομικως το δευτερο με εγχαραξη.
Οσοι  δεν  παρελαβαν καν, δε χρειαζεται να κανουν τιποτε περισσοτερο -περαν της επιβεβαιωσης της παραγγελιας τους, εφοσον το επιθυμουν- αφου θα τους αποσταλει το ρολο'ι' στη διευθυνση της οικιας τους, συμφωνα με την παραγγελια που δωσαμε και εχει στα χερια της η εταιρια, με τα εξοδα να βαρυνουν την ιδια (!)

Φιλικα,
Watch-Collector
(Eκ μερους της Ομαδας Συν/σμου)

jim teo

• Επισκέπτης
Η χαρά.......

η απογοήτευση........

και η πρόποση.......