Είναι γεγονός ότι μόλις έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε κι έβγαλε ο Γερμανός τα ρολόγια απο την τσάντα του,η λαχτάρα,η αγωνία και η προσμονή,μετατράπηκαν σε απογοήτευση και στενοχώρια.
Δυστυχώς έγιναν αρκετά λάθη σε πολλά απο τα ρολόγια,κάτι το οποίο δημιούργησε σύγχυση.Ευτυχώς μέσα απο το χαβαλέ και την πλάκα της βραδιάς,καταφέραμε και το περάσαμε σχετικά "ελαφρά".
Επειδή όμως μ' αρέσει να είμαι δίκαιος και σωστός,δε μπορώ σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω
μόνο το Γερμανό.Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι ίδιοι,διοτί γνωρίζαμε την όλη κατάσταση.
Όταν βλέπεις έλλειψη οργάνωσης,όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που αφήνει τα πάντα για την τελευταία στιγμή,όταν το ραντεβού σας είναι για το Σάββατο και την Πέμπτη συναρμολογεί ρολόγια,πρέπει να είσαι τουλάχιστον ανόητος για να περιμένεις ότι θα πάρεις στα χέρια σου σωστό προϊόν.
Το είχα τονίσει μια εβδομάδα πριν."Πάρτε τηλέφωνο το Γερμανό και πείτε του να έρθει σε 20 μέρες.Εδώ είμαστε,δε χανόμαστε".
Απο κάποιους θεωρήθηκα αγενής,άκομψος και προσβλητικός απέναντι στον Άρη και στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ,επειδή προσπάθησα να υποδείξω το τί θα γίνει χωρίς να έχουμε ακόμα επίσημη απάντηση απο το Γερμανό.
Να τη λοιπόν η επίσημη απάντησή του.Στραβοχυμένα logo και πάσης φύσεως μικροσωματίδια εντός του καντράν.Μακάρι να είχα βγει λάθος και να ήταν όλα τα ρολόγια όπως θα έπρεπε να είναι.
Δυστυχώς όμως βγήκα αληθινός.Χαίρομαι που έστω κι ένας χριστιανός το αναγνώρισε.(chris5)
Στα του ρολογιού τώρα.Θεωρώ ότι το ρολόϊ είναι πολύ πιο όμορφο και ποιότικο απ' ότι περιμέναμε.Αυτό το άκουσα απο πολλά στόματα και με χαροποίησε ιδιαίτερα.
Το δε ανθρακί καντράν,είναι ονειρεμένο.Απο τις φωτογραφίες φαινόταν κατάμαυρο και δε με ενθουσίαζε ιδαίτερα.Όταν όμως το έπιασα στα χέρια μου,εντυπωσιάστηκα.
Έλαβα μέρος στο project περισσότερο για τη συμμετοχή και για να έχω κάτι αναμνηστικό.Τώρα όμως που είδα το ρολόϊ απο κοντά,είμαι σίγουρος ότι θα το φορέσω ξάνα και ξανά και θα το ευχαριστηθώ πολύ.
Εύχομαι σε όσους συμμετείχαν στο project,καλορίζικα τα καινούρια τους ρολόγια και να τους δείχνουν πάντα καλές ώρες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη που έτρεξε ασταμάτητα και παρά τα τόσα προβλήματα,οικογενειακά και μη,ήταν πάντα πρόθυμος και διαθέσιμος να βοηθήσει.
Ετσι από περιέργεια, πόσα ρολόγια γύρισαν στην Γερμανία για επαν-έλεγχο?
Μην τα ρωτάς καλύτερα.