H επομενη ημερα ειναι παντα αυτη που κανεις την αποτιμηση των πεπραγμενων.
Πολυ καλη επιλογη του χωρου και οργανωση της εκδηλωσης απο τον Δημητρη και το πρωτο θετικο ειναι γεγονος!!Μπραβο Δημητρη,ευχαριστουμε για την διοργανωση του event(με ολες τις αντοξοοτητες που δημιουργηθηκαν).

Uploaded with
ImageShack.usΣτο κυριως menou τωρα.
Κατα την προσωπικη μου αποψη το ρολοι ξεπερασε τις προσδοκιες μου!!καλυτερο απ'οτι περιμενα,καλυτερο απ'οτι ειχα στο μυαλο μου!!!
Με εξεπληξε θετικα!!!

Uploaded with
ImageShack.usΑπο την αλλη ομως παρατηρηθηκαν αρκετα -αλλου μεγαλα,αλλου μικρα-προβληματα,που χαλασαν τη διαθεση και το κεφι αρκετων φιλων.Ισως αποτελεσμα του λαθους στην εκτυπωση και του λιγοστου χρονου που υπηρχε για ελεγχο.
Βεβαια,η επαγγελματικη αντιμετωπιση ολων των προβληματων απο τον Torsten,(ανελαβε να διορθωσει οτι του ζητηθηκε και με δικο του κοστος να στειλει τα ρολογια στους κατοχους τους)βοηθησε να μετριασθει η στενοχωρεια ,οσων ειδαν μεν ,δεν παρελαβαν ομως τα ρολογια τους,λογω καποιων προβληματων.
Παντως θεωρω οτι το ρολοι ειναι πραγματικα πολυ καλο και με την διορθωση οσων πρεπει,θα ειμαστε ολοι περηφανοι για το project μας.
Και βεβαια ευχαριστουμε τον Αρη για το τρεξιμο του,το συντονισμο του εγχειρηματος,το χρονο που διεθεσε(σε μια δυσκολη ωρα γι αυτον) για να υλοποιηθει το project και να παραλαβουμε το ρολοι μας.

Uploaded with
ImageShack.usΣτα της εκδηλωσης τωρα.Παροντες αρκετοι φιλοι,ολοι με πολυ κεφι και ....ακολουθουν φωτογραφιες.

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usΑυτες προς το παρον,για καποιο λογο δεν μου ανεβαζει αλλες φωτογραφιες το image.Θα ξαναδοκιμασω αργοτερα.