0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ITSΦιλε να το στειλεις εννοειται, μην πληρώσεις μεταφορικά. Κριμα.
Στο φιλο μου πηγες;Δε θα το αντεξω!!!
Δεν έκανα πλάκα Μάκη. Είμαι όντως τρελός.Πάντως μια και το ανέφερες προηγουμένως : Δεν πήρα δεύτερο λουράκι. Τα extra λουράκια ήταν για το ρολόι της Christie που είχε παραγγείλει ένα honey και ένα brown.
Φιλε trikat πραγματικα εαν δεν μου κεντριζαν την περιεργεια τα σχολια ολων των αλλων φιλων για ψεγαδια στα δικα τους ωστε να μπλω στη διαδικασια & βαλω το δικο μου κατω απο μεγενθυτικο φακο, ακομα θα ενιωθα απιστευτα τυχερος που θα ειχα ενα απο τα λιγα αψεγαδιαστα... Θελω να πω δλδ πως δεν του φαινεται τπτ..Εκτος κ εαν παρεις το φακο κ το βαλεις κατω απο εντονο φως...Το εαν θα επρεπε να ειναι το τελικο αποτελεσμα ετσι¨ΣΑΦΩΣ Κ ΟΧΙ...Αλλα ειλικρινα δεν ξερω εαν θελω να μπω σε μια διαδικασια παρε-φερε κτλ κτλ..
Ειναι λαθος, καινουργιο ρολοι πρεπει να ειναι 101% αριστο, χωρις κατασκευαστικά λάθη. Ασε που ειναι και δεοντολογικά σωστό να σου το φτιάξει, sorry αλλα εγώ θα ενιωθα μα@@κας αν το κρατουσα.
Πιστεύω ότι θα του πήγαινε περισσότερο αν έγραφε το όνομα της εταιρίας στο καντράν.Πάντως, στην περίπτωση του Ιτς, άσχετα αν του αρέσει το τελικό αποτέλεσμα, είναι παντελώς αντιεπαγγελματικό να παραδώσεις ένα προϊόν όπως σου κατέβει.
Eντάξει βρε παιδιά, ξεκολλήστε λίγο, πήρατε ένα πολύ όμορφο ρολόι και εν πάσει περιπτώσει ότι κι αν έγινε διορθώνεται...μακάρι να μπορούσα να το έχω κι εγώ κι ας είχε και σκονίτσες στο καντράν...
Πιστεύω ότι θα του πήγαινε περισσότερο αν έγραφε το όνομα της εταιρίας στο καντράν.
Στο πουλάω για 500.
Παράθεση από: gerogian στις Μάρτιος 18, 2013, 10:17:29 πμ[/URL]ο δεξιός ειναι ο Μπόρης?
[/URL]
Βίκτορα τα 500 μου λείπουν, όχι ο πωλητής
ο δεξιός ειναι ο Μπόρης?Τώρα το είδα το θεϊκό αυτό ποστ. Πώς μου ξέφυγε κάτι τέτοιο;;;Δεν αναγνωρίζεις τον μετρ των παραθέσεων, Coral; Η κατάρα του έπεσε πάνω σου και όλες σου οι παραθέσεις θα είναι όπως αυτή καλή ώρα...
450 κι ένα εξώδικο δώρο.
Kατοχυρώθηκε στον Βίκτορα