Αποστολέας Θέμα: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''  (Αναγνώστηκε 128989 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
Θα συμφωνήσω με karteo και panosI, το ρολόι είναι μακράν το πιο λεπτό και ευκολοφόρετο με καλό ντύσιμο από αυτά που έχω.

Δεύτερη μέρα που το φορώ σερί, μάλλον είμαι από τους τυχερούς που είχαν καλή εκτύπωση στο λόγο και ελάχιστα (ένα μικροσκοπικό για την ακρίβεια) ψεγάδια.
Παρόλα αυτά σκέφτομαι τώρα να το στείλω πίσω για το logo "walkmann germany" αλά IliasG. Έτσι με την ευκαιρία θα εκτυπωθεί και η μπούκλα.
Αν κατάλαβα καλά και ο JimTeo θα το ζητήσει.
Από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι "πιο σωστό" να διατηρηθεί η αυθεντική έκδοση αφού είναι ρολόι project και να αφήσω τα περαιτέρω customization.
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Θα συμφωνήσω με karteo και panosI, το ρολόι είναι μακράν το πιο λεπτό και ευκολοφόρετο με καλό ντύσιμο από αυτά που έχω.

Δεύτερη μέρα που το φορώ σερί, μάλλον είμαι από τους τυχερούς που είχαν καλή εκτύπωση στο λόγο και ελάχιστα (ένα μικροσκοπικό για την ακρίβεια) ψεγάδια.
Παρόλα αυτά σκέφτομαι τώρα να το στείλω πίσω για το logo "walkmann germany" αλά IliasG. Έτσι με την ευκαιρία θα εκτυπωθεί και η μπούκλα.
Αν κατάλαβα καλά και ο JimTeo θα το ζητήσει.
Από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι "πιο σωστό" να διατηρηθεί η αυθεντική έκδοση αφού είναι ρολόι project και να αφήσω τα περαιτέρω customization.

να σου πω την αμαρτια μου κι εγω σκεφτηκα να στειλω να τυπωσει το walkmann germany αλλα μετα μου φανηκε οτι χανει το minimal χαρακτηρα που εχει το california dial και το απεφυγα. ασε που δε θελω να ρισκαρω καμμια εκτυπωση με προβληματα. τοσα γραμματα το 'walkmann germany' οσο να'ναι θα στραβοχυθει καποιο και μετα θα τα παρω χειροτερα. σε καποια φαση αν θελω καθαρισμο μιας κουκιδας αχνης που δεν φαινεται και ιδιαιτερα, το δινω σε καποιο τεχνιτη εδω και το ανοιγει, φυσαει και τελειωνει το παραμυθι αντι να το ρισκαρω με το γερμανο και τις μετακομισεις του. μπορει να βαψει κανα μαλλι παλι και να βγει χρωμα σαντρε ριλκεν στο dial και να τα κανει μουτι.
Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
Νίκο,σωστή η σκέψη σου,αλλά ποιά αυθεντική έκδοση;Όλα τα ρολόγια μπασταρδεμένα είναι.
Άλλο με κοντούς δείκτες,άλλο με μακριούς,άλλο gmt,άλλο κουρδιστό,άλλο αυτόματο,άλλο γράφει Wakmann Germany κ.ο.κ.
Αυτό που σου αρέσει περισσότερο,αυτό να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος sc520

• 36mm case
    • Προφίλ
Καλημέρα...χθες παρέλαβα και εγώ το δικό μου ρολόι....λόγω του ότι ήμουν στο εξωτερικό το παρέλαβε αντί εμού ο Chris_Superocean ,τον οποίον και τον ευχαριστώ για το κόπο που έκανε....ίσως να είμαι από τους λίγους τυχερούς που κρατώ στα χέρια μου ένα  ρολόι που δεν έχει προβλήματα....τουλάχιστον αυτό βλέπω με γυμνό οφθαλμό...την Παρασκευή όμως θα το φέρω στη συνάντηση για να το δουν και ποιό ειδικοί....πάντως δείχνει όμορφο και ποιοτικό....ένα μπράβο και από μένα σε όλους όσους έτρεξαν αυτό το πρότζεκτ.

Αποσυνδεδεμένος rolexmat

• 38mm case
    • Προφίλ
ναντι να το ρισκαρω με το γερμανο και τις μετακομισεις του. μπορει να βαψει κανα μαλλι παλι και να βγει χρωμα σαντρε ριλκεν στο dial και να τα κανει μουτι.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ROLEX DATEJUST 16220-1998
http://steelspoke.blogspot.gr/

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Νικο,
Δεν ησουν μπροστα οταν ο Τοrsten το ανεφερε? Τελικα, δεν πηρες το 3ο λουρακι?!...   :D
Φιλικα,
Αρης

Καλημερα στην ομαδα...
Αρη μου δυστυχως δεν ημουν μπροστα & δεν το ακουσα.
Οχι δεν εχω παρει 3ο λουρι, μονο το honey-gold απο τα χερια σου πηρα.
Τα εχει παρει πισω ο Τορστεν τα λουρια?
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Αρη μου δυστυχως δεν ημουν μπροστα & δεν το ακουσα.
Οχι δεν εχω παρει 3ο λουρι, μονο το honey-gold απο τα χερια σου πηρα.
Τα εχει παρει πισω ο Τορστεν τα λουρια?

Nαι, τα πηρε μαζι του. Τοτε θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι του και να τον ενημερωσεις σχετικα (εαν χρειαστει θα του το επιβεβαιωσω και εγω) και να του ζητησεις: ή να σου στειλει ενα ακομη ταχυδρομικως, ή να του στειλεις την μπουκλα για να σου χαραξει το logo, ή να σου στειλει μονο μια μπουκλα χαραγμενη (με τις δυο τελευταιες περιπτωσεις να ειναι πιο πιθανες).

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Nαι, τα πηρε μαζι του. Τοτε θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι του και να τον ενημερωσεις σχετικα (εαν χρειαστει θα του το επιβεβαιωσω και εγω) και να του ζητησεις: ή να σου στειλει ενα ακομη ταχυδρομικως, ή να του στειλεις την μπουκλα για να σου χαραξει το logo, ή να σου στειλει μονο μια μπουκλα χαραγμενη (με τις δυο τελευταιες περιπτωσεις να ειναι πιο πιθανες).
Φιλικα,
Αρης

Θα σκεφτω Αρη μηπως του πληρωσω ενα εξτρα λουρι (καφε) κ μου το στειλει με χαραγμενη μπουκλα..

Συνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Για να σκάσουν μερικοί τζιμτέιδες, ο συμπαθέστατος γερμανός μου απάντησε για τα λουράκια!

Μήτσο, σε γράφει πολύ και δε μου αρέσει... Ετσι θα το αφήσεις;  :pipedown: Τι σόι άντρας είσαι;

jim teo

• Επισκέπτης
Άσε με να μαντέψω.Σου είπε ότι του τελείωσαν και ότι θα σου στείλει ένα χρώμα της αρεσκείας του.Σώστα;
Φαντάζομαι θα 'ρθει ο ίδιος να στο παραδώσει,έτσι δεν είναι;

Συνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Επειδή προτρέχεις, σε πληροφορώ ότι ο άνθρωπος με ενημέρωσε γενικώς κι αορίστως ότι τα εξετάζει όλα και θα μου στείλει.

Οχι σαν κι εσένα που σ' έχει στο κλάσιμο...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Επειδή προτρέχεις, σε πληροφορώ ότι ο άνθρωπος με ενημέρωσε γενικώς κι αορίστως ότι τα εξετάζει όλα και θα μου στείλει.

Οχι σαν κι εσένα που σ' έχει στο κλάσιμο...

πειτε του ειμαστε Κυπριοι να κλασει χαλουμια και σεφταλιες
Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
Ο άνθρωπος που όλα τα μπορεί.
Ο άνθρωπος που τυπώνει,συναρμολογεί και κάνει τεχνικούς ελέγχους,πιο γρήγορα και απο τη σκιά του.

Έφτασεεεεεεεεεεεϊ...........
Ένα λουράκι περιποιημένο για τον κύριο Βίκτωρα.
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
Εναν απολογισμο θα κανω,δικον μου.Ειχαμε μηνες για να καταληξουμε στο ποιο θα ηταν το ρολοι του προτζεκτ,γκρινιες πολλες.Καναμε μηνες να καταληξουμε σε σχεδιασμους καντραν,γκρινιες πολλες.Περασαν εβδομαδες μεχρι να γινουν σωστα οι πληρωμες,γκρινιες πολλες.Ηρθαν επιτελους τα λολογια,με τα οσα οποια προβληματα τους,γκρινιες πολλες.Να σταλουν πισω για διορθωσεις,χωρις κοστος,γκρινιες πολλες.Αρεσαν σε καποιους που ηταν αψεγαδιαστα,γκρινιες πολλες.Τελικα ειναι αληθεια οτι ειναι ανικανοποιητος ο ανθρωπος,οτι και εαν του δωσεις.
Εαν μετα απο 3 χρονια βρεθουμε στην ιδια θεση,να τρεχουμε( αλλοι το τρεχουν,εμεις απλα δικηγορευουμε) ενα νεο προτζεκτ με την Sinn( παραδειγμα) θα προτιμουσα μια πιο ´´δημοκρατική´ διαδικασια,του τυπου:αυτο ειναι το ρολοι που επιλεχτηκε,οσοι το θελουν ας ακολουθησουν,καμμια αλλαγη,καμμια συζητηση.Τοσο απλα,γκρινιες καθολου.
ΥΓ:οποιαδηποτε ομοιοτης με προσωπα ή καταστασεις ΔΕΝ ειναι εντελως συμπτωματικη.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Εαν μετα απο 3 χρονια βρεθουμε στην ιδια θεση,να τρεχουμε( αλλοι το τρεχουν,εμεις απλα δικηγορευουμε) ενα νεο προτζεκτ με την Sinn( παραδειγμα) θα προτιμουσα μια πιο ´´δημοκρατική´ διαδικασια,του τυπου:αυτο ειναι το ρολοι που επιλεχτηκε,οσοι το θελουν ας ακολουθησουν,καμμια αλλαγη,καμμια συζητηση.Τοσο απλα,γκρινιες καθολου.
ΥΓ:οποιαδηποτε ομοιοτης με προσωπα ή καταστασεις ΔΕΝ ειναι εντελως συμπτωματικη.

Kαλησπερα Μιχαλη και Καλη Σαρακοστη!
Να 'σαι βεβαιος οτι εφοσον προκυψει ή αναλαβω να ''τρεξω'' ξανα κατι τετοιο, αυτο ακριβως θα γινει.

Με εκτιμηση,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
Εναν απολογισμο θα κανω,δικον μου.Ειχαμε μηνες για να καταληξουμε στο ποιο θα ηταν το ρολοι του προτζεκτ,γκρινιες πολλες.Καναμε μηνες να καταληξουμε σε σχεδιασμους καντραν,γκρινιες πολλες.Περασαν εβδομαδες μεχρι να γινουν σωστα οι πληρωμες,γκρινιες πολλες.Ηρθαν επιτελους τα λολογια,με τα οσα οποια προβληματα τους,γκρινιες πολλες.Να σταλουν πισω για διορθωσεις,χωρις κοστος,γκρινιες πολλες.Αρεσαν σε καποιους που ηταν αψεγαδιαστα,γκρινιες πολλες.Τελικα ειναι αληθεια οτι ειναι ανικανοποιητος ο ανθρωπος,οτι και εαν του δωσεις.

:yes:
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
γκρινιες πολλες...γκρινιες πολλες.

Kαι παίζει η γκρίνια να φέρνει και κακοτυχία

"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
 =D>
=D>

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Kαλησπερα Μιχαλη και Καλη Σαρακοστη!
Να 'σαι βεβαιος οτι εφοσον προκυψει ή αναλαβω να ''τρεξω'' ξανα κατι τετοιο, αυτο ακριβως θα γινει.

Με εκτιμηση,
Αρης
:smt023

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Kαι παίζει η γκρίνια να φέρνει και κακοτυχία

:dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης