Αποστολέας Θέμα: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''  (Αναγνώστηκε 128949 φορές)

0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
   ............ και ευχαριστηθήτε τα!!!!!!!!!!!

Εδώ υπάρχει ένα μικρό θεματακι, αφού δεν τα έχουν, όμως είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο ότι θα το κάνουν όταν θα τα πάρουν στα χέρια τους. Εγώ πάντως απο την ώρα που το πήρα το φοράω 24/24 !!!!

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
Τα ρολογια επρεπε να ειναι ετοιμα 2-3 εβδομάδες πριν από τη συνάντηση. Testing και QC οι υπολοιπες.  Επειδη ακουω οτι προσπαθησε, επεσε με ψηλά το κεφάλι και αλλα τετοια να πω οτι αυτά ειναι γραφικoτητες, οχι real-world practices. Ρεαλιστικα ο ανθρωπος απλά δεν εκανε την δουλεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 20, 2013, 11:04:57 μμ από trikat »
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Οταν θέλεις να φτιάξεις πορτοκαλάδα, θέλει πορτοκάλια. Ασχετα αν οι πατάτες είναι πιο φθηνές !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Οταν θέλω εσύ δεν θέλεις, τώρα που δεν θέλω, θέλεις, μάθε τώρα, που δεν θέλω, για να θελεις, όταν θέλω !!!!!

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αυτή την παροιμία πρέπει να είχε  διαβάσει ο περίφημος Πρόεδρας, όταν έκανε τις σχετικές δηλώσεις !!!!

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

jim teo

• Επισκέπτης
Γιάννη,μ' αρέσει που απαντάς σε 'μένα για τη δήθεν "εμμονή" που έχω με το Γερμανό.
Δε μπήκες όμως στον κόπο να απαντήσεις σε αυτόν που έγραψε για "γκρίνιες πολλές".
Εκτός αν κι εσύ πιστεύεις ότι όλα έγιναν με τον ιδανικό τρόπο,οπότε κακώς γκρινιάξαμε εμείς που γκρινιάξαμε.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,άλλοι δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.Όχι εγώ.
Όταν κάποιοι περιμένανε σα μικρά παιδιά,μέσα σε αυτούς κι εγώ,το ρολογάκι τους για να το φορέσουν και ξαφνικά το είδαν να γυρίζει πίσω επειδή ήταν μπουρδέλο,δεν παίζεις με το πόνο τους λέγοντάς τους ότι γκρινιάζουν πολύ.
Στο σπίτι του κρεμασμένου,δε μιλάνε για σχοινί.
Να μάθετε να διαβάζετε προσεκτικά όλα τα πόστ και να καταλαβαίνετε ποιά είναι αυτά που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους να μη λάβουν υπόψη τους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη, είναι άνθρωπος σωστός αλλά εκφράζεται γραπτά με το λάθος τρόπο. Αν τα έλεγε προφορικά δεσμεύομαι προσωπικά ότι δε θα προσβαλλόταν κανένας με τον τρόπο που θα τα έλεγε. Δημήτρη και να το διαψεύσεις εγώ θα επιμείνω!

Συμφωνώ μαζι του επί της αρχής, διαφωνώ λίγο με το σκεπτικό του Μιχάλη, μου αρέσει όμως πολύ η διάθεσή του να συμμετέχει σε ένα project κι αυτό κρατάω, όπως και τη συμμετοχή του jim σε όλα τα project, είτε του άρεσε είτε όχι.

Μπορούμε να τα ξεχάσουμε κι αν μας την κάνει ο γερμανός τότε να δούμε τι θα κάνουμε;;; :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Εχοντας γνωρισει αρκετα καλα τον Δημητρη και θεωρωντας τον καλο μου φιλο,αισθανομαι την αναγκη  να πω οσα σκεφτομαι.
Δικαιολογω τον Δημητρη αλλα και καθε αλλο φιλο του φορουμ,για το πως μπορει να αισθανονται.Απολυτα συνεπεις στη συναλλαγη τους ,πληρωμη στην ωρα της,(εκτος απο καποιες εξαιρεσεις) περιμεναν με ανυπομονησια να παραλαβουν ενα ρολοι ανταξιο των προσδοκιων τους.
Επειδη δε το αγχος ηταν μεγαλο και η αναμονη δυσβασταχτη,πολλες φορες ζητηθηκε απο τον Torsten να στειλει καποια δειγματα της δουλειας του,να μας φυγει ο καημος ρε παιδακι μου,αλλα και να τσεκαρουμε αν ολα πανε καλα.
Πραγμα το οποιο οφειλε να κανει καθε σωστος επαγγελματιας,αλλα στη δικη μας περιπτωση δεν εγινε.Και οσοι το ελεγαν αυτο και παρακαλουσαν για μια φωτογραφια,δεν μπορει να χαρακτηρισθουν γκρινιαρηδες.Το αυτονοητο ηθελαν,
Και το αποτελεσμα το ξερουμε ολοι.Λαθος τυπωμα,βιασυνη,ελεγχος μηδεν,πολλα-πολλα λαθη.
Τα ρολογια ηρθανε με προβληματα,ο Δημητρης και πολλα αλλα παιδια δεν χαρηκανε καθολου αυτο για το οποιο ανεμεναν περιπου 3 μηνες .Περιπου το 60% των ρολογιων επεστραφη,αλλα με μικρα αλλα με σημαντικοτερα προβληματα.
Εγω ημουν απο τους τυχερους που το ''ελαττωμα'' του ρολογιου μου(οι κοντοι δεικτες)δεν το θεωρησα ελαττωμα και το κρατησα.Δεν μπορω ομως να αγνοησω την απογοητευση και τη στενοχωρεια οσων τα εστειλαν πισω,απο τη στιγμη μαλιστα που δεν εφταιγαν σε τιποτα.
Και η συμπεριφορα μας στον γερμανο,οντως ηταν αψογη.Τον φιλοξενησαμε,τον διασκεδασαμε στο κατω-κατω και ευχαριστω του ειπαμε,γι' αυτο που δεν εκανε,να μας παραδωσει σωστα ρολογια!!!
Ετσι ομως ειμαστε εμεις ρε Μητσο,μη συγχεεις την ευγενεια με την μαλ--ια,αν και πολλες φορες τις χωριζει ενα κλικ.
Ουτε να πιστευεις οτι το γεγονος της καλης συμπεριφορας που δειξαμε,μας καθιστα καραγκιοζηδες.
Εχεις απολυτο δικιο να αισθανεσαι αδικημενος(οπως και πολλοι αλλοι),αλλα ο εκρηκτικος  χαρακτηρας σου σε παρασυρει σε λογια που μπορει να σκεφτεσαι αλλα καλο ειναι να μη δημοσιοποιεις.
Ετσι δινεις και πατημα να κριτικαρουν την κατασταση και να εκφερουν γνωμη και ασχετοι με το ολο θεμα,που θε επρεπε να καταλαβαινουν οτι οταν δεν συμμετεχεις καπου,ειθισται να μην ριχνεις λαδι στη φωτια ουτε να παιζεις με τον πονο του αλλου.Κρατας τις σκεψεις σου για τον εαυτο σου και δεν δημιουργεις εμπρηστικο κλιμα.
Αρη,οτι το δικιο ειναι με το μερος μας,δεν υπαρχει αμφιβολια.Προσωπικα πιστευω οτι ο γερμανος εκανε κακη-επαγγελματικα-εκτιμηση της καταστασης.Προτιμησε να ειναι συνεπης στην ημερομηνια και παραβλεψε τα προβληματα ποιοτητας της δουλειας του.Προς τιμην του,ανελαβε τις επιπτωσεις της αποφασης του με κοστος γι'αυτον.Κι αυτο ειναι το σημαντικο,οτι σε λιγο καιρο θα εχουμε ολοι στα χερια μας -σωστο- αυτο που σχεδιασαμε και περιμεναμε με τοση ανυπομονησια,ενα καταπληκτικο ρολοι.
Ας μην αφησουμε λοιπον τον εκνευρισμο μας και τη στενοχωρεια μας να αφησει σκιες μεταξυ μας,εμεις πρεπει ολοι να ειμαστε μια γροθια.

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Κάνε περίληψη ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Κάνε περίληψη ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σταματησα να κανω περιληψεις στο σχολειο,μικρε!!!!!
Εξ αλλου,δεν ηθελα να ειμαι συνοπτικος,αλλα αναλυτικος!! ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Εχοντας γνωρισει αρκετα καλα τον Δημητρη και θεωρωντας τον καλο μου φιλο,αισθανομαι την αναγκη  να πω οσα σκεφτομαι.
Δικαιολογω τον Δημητρη αλλα και καθε αλλο φιλο του φορουμ,για το πως μπορει να αισθανονται.Απολυτα συνεπεις στη συναλλαγη τους ,πληρωμη στην ωρα της,(εκτος απο καποιες εξαιρεσεις) περιμεναν με ανυπομονησια να παραλαβουν ενα ρολοι ανταξιο των προσδοκιων τους.
Επειδη δε το αγχος ηταν μεγαλο και η αναμονη δυσβασταχτη,πολλες φορες ζητηθηκε απο τον Torsten να στειλει καποια δειγματα της δουλειας του,να μας φυγει ο καημος ρε παιδακι μου,αλλα και να τσεκαρουμε αν ολα πανε καλα.
Πραγμα το οποιο οφειλε να κανει καθε σωστος επαγγελματιας,αλλα στη δικη μας περιπτωση δεν εγινε.Και οσοι το ελεγαν αυτο και παρακαλουσαν για μια φωτογραφια,δεν μπορει να χαρακτηρισθουν γκρινιαρηδες.Το αυτονοητο ηθελαν,
Και το αποτελεσμα το ξερουμε ολοι.Λαθος τυπωμα,βιασυνη,ελεγχος μηδεν,πολλα-πολλα λαθη.
Τα ρολογια ηρθανε με προβληματα,ο Δημητρης και πολλα αλλα παιδια δεν χαρηκανε καθολου αυτο για το οποιο ανεμεναν περιπου 3 μηνες .Περιπου το 60% των ρολογιων επεστραφη,αλλα με μικρα αλλα με σημαντικοτερα προβληματα.
Εγω ημουν απο τους τυχερους που το ''ελαττωμα'' του ρολογιου μου(οι κοντοι δεικτες)δεν το θεωρησα ελαττωμα και το κρατησα.Δεν μπορω ομως να αγνοησω την απογοητευση και τη στενοχωρεια οσων τα εστειλαν πισω,απο τη στιγμη μαλιστα που δεν εφταιγαν σε τιποτα.
Και η συμπεριφορα μας στον γερμανο,οντως ηταν αψογη.Τον φιλοξενησαμε,τον διασκεδασαμε στο κατω-κατω και ευχαριστω του ειπαμε,γι' αυτο που δεν εκανε,να μας παραδωσει σωστα ρολογια!!!
Ετσι ομως ειμαστε εμεις ρε Μητσο,μη συγχεεις την ευγενεια με την μαλ--ια,αν και πολλες φορες τις χωριζει ενα κλικ.
Ουτε να πιστευεις οτι το γεγονος της καλης συμπεριφορας που δειξαμε,μας καθιστα καραγκιοζηδες.
Εχεις απολυτο δικιο να αισθανεσαι αδικημενος(οπως και πολλοι αλλοι),αλλα ο εκρηκτικος  χαρακτηρας σου σε παρασυρει σε λογια που μπορει να σκεφτεσαι αλλα καλο ειναι να μη δημοσιοποιεις.
Ετσι δινεις και πατημα να κριτικαρουν την κατασταση και να εκφερουν γνωμη και ασχετοι με το ολο θεμα,που θε επρεπε να καταλαβαινουν οτι οταν δεν συμμετεχεις καπου,ειθισται να μην ριχνεις λαδι στη φωτια ουτε να παιζεις με τον πονο του αλλου.Κρατας τις σκεψεις σου για τον εαυτο σου και δεν δημιουργεις εμπρηστικο κλιμα.
Αρη,οτι το δικιο ειναι με το μερος μας,δεν υπαρχει αμφιβολια.Προσωπικα πιστευω οτι ο γερμανος εκανε κακη-επαγγελματικα-εκτιμηση της καταστασης.Προτιμησε να ειναι συνεπης στην ημερομηνια και παραβλεψε τα προβληματα ποιοτητας της δουλειας του.Προς τιμην του,ανελαβε τις επιπτωσεις της αποφασης του με κοστος γι'αυτον.Κι αυτο ειναι το σημαντικο,οτι σε λιγο καιρο θα εχουμε ολοι στα χερια μας -σωστο- αυτο που σχεδιασαμε και περιμεναμε με τοση ανυπομονησια,ενα καταπληκτικο ρολοι.
Ας μην αφησουμε λοιπον τον εκνευρισμο μας και τη στενοχωρεια μας να αφησει σκιες μεταξυ μας,εμεις πρεπει ολοι να ειμαστε μια γροθια.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ

Σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια (sorry,εικονες εννοω),αλλα οι μεγαλυτεροι πολιτικαντηδες(και παρλαπιπες) ειστε εσεις οι δικηγοροι!!! ;D  ;D ουτε στο δακτυλακι δεν σας φτανει ο ιατρικος κλαδος!! ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Εχεις δίκιο...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Εχεις δίκιο...

Οπως γνωριζεις αγαπητε μου,η εξαιρεση επιβεβαιωνει τον κανονα..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Γιάννη,μ' αρέσει που απαντάς σε 'μένα για τη δήθεν "εμμονή" που έχω με το Γερμανό.

Εμμονή με την γκρίνια εννοούσα ;)  :dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
" Η ωρολογοποιία θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι. "

Ίσως ο άνθρωπος να στρεσαρίστηκε για να τα παραδώσει την ημερομηνία που είχε συμφωνηθεί και γι'αυτό τα κατασκεύασε γρήγορα. Επόμενο είναι να γίνουν λάθη είτε αυτό λέγεται σκόνη, είτε φαγωμένος δείκτης είτε οτιδήποτε άλλο. Θα μπορούσε να πει : " Επειδή άργησαν τα ανταλλακτικά να έρθουν, να το αναβάλλουμε για την επόμενη βδομάδα για να μη γίνουν λάθη. " , που είναι και το σωστό, διότι τη στιγμή που ένα φόρουμ τιμά την εταιρεία σου και την δεξιοτεχνία σου και σε επιλέγει να κατασκευάσεις μια ειδική παραγγελία με κόστος υψηλό για τις μέρες μας ( 500+ ευρώ δεν είναι λίγα χρήματα ) + κόστος υψηλό για ένα homage ( κατά τη γνώμη μου πάντα ) , πρέπει να είσαι συνεπής και όχι αμελής. Δε θα θεωρούταν αμέλεια η καθυστέρηση της παράδοσης των ρολογιών, ίσα ίσα αυτό τον τιμά ακόμη περισσότερο.

Από την άλλη όμως ξεκαθάρισε το εξής, πως όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να του το στείλει πίσω και να επισκευάσει  όποιο πρόβλημα υπήρχε. Αυτά από μένα.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Αρη,οτι το δικιο ειναι με το μερος μας,δεν υπαρχει αμφιβολια.Προσωπικα πιστευω οτι ο γερμανος εκανε κακη-επαγγελματικα-εκτιμηση της καταστασης.Προτιμησε να ειναι συνεπης στην ημερομηνια και παραβλεψε τα προβληματα ποιοτητας της δουλειας του.Προς τιμην του,ανελαβε τις επιπτωσεις της αποφασης του με κοστος γι'αυτον.

Συμφωνοι. Δεν ειπε κανεις το αντιθετο, καθε αλλο!... Οπως αποδειχτηκε, ηταν οντως αντιεπαγγελματικη! Παραλληλα ομως, αναγνωρισε τα λαθη του, κατ' ιδιαν ηταν πολυ αγχωμενος, εξηγησε τους λογους και τις αιτιες, ζητησε συγνωμη, ειπε οτι εαν δε σας αρεσει το ρολο'ι' μην το παρετε ή οτι θα σας φτιαξω αλλο, πηρε τα ρολογια πισω και δεσμευτηκε δημοσια οτι ολα θα γινουν συμφωνα με την παραγγελια και με τα εξοδα αποστολης δικα του!... Ερωτω λοιπον, ολα αυτα συνιστουν αλητη?!...

Δικαιολογω τον Δημητρη αλλα και καθε αλλο φιλο του φορουμ,για το πως μπορει να αισθανονται.

Μεσα σε αυτους (κοντοι δεικτες) και εγω, με πολυ περισσοτερο αγχος, ευθυνη και κοπο!... Και τι σημαινει αυτο, οτι πρεπει να δικαιολογουμε, να υιοθετουμε ή να επικροτουμε τετοιες συμπεριφορες?!...   ???

Εγω ειμαι ασχετος?!...
Εντελει, ειναι πολυ ευκολο να καθεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο και να γραφεις ο,τι σου κατεβει απο το κεφαλι!...
Το δυσκολο ειναι αλλο...

Χαρίλαε,απο τη στιγμή που δεν εξέφρασες καμία τέτοια ατάκα,δε βρίσκω το λόγο να παρεξηγείσαι.
Εν πάση περιπτώση όμως,να σου κάνω το χατίρι και να πάρω πίσω το χαρακτηρισμό.

Nα κανεις το χατιρι?!... Σε ποιον θα κανεις το χατιρι?!    ???
Εγω λεω οτι οπως εσυ δικαιολογημενα μπορει να ενοχλεισαι απο καποια πραγματα, μπορει να ενοχλειται και ο αλλος απο τη συμπεριφορα σου!...

Άρη,με όλο το σεβασμό,αλλά θέλεις να με τρελάνεις;Εκτός αν υποτιμάς τη νοημοσύνη μου σε τέτοιο βαθμό.
Φορτίζει το όλο κλίμα το μήνυμά μου και δεν το φορτίζει η συμπεριφορά του Γερμανού και το όλο φιάσκο που έλαβε μέρος στο τραπέζι του Σαββάτου;;;
Εγώ απο εσένα,σαν πιο έμπειρος που είσαι,περίμενα να μας ανοίξεις τα μάτια και να μας κρούσεις τον κώδωνα του κινδύνου.Αντ' αυτού παρέλαβες πρώτος πρώτος το ρολογάκι σου με τους κουτσουρεμένους δείκτες και το πόσταρες ξανά και ξανά σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Για να μην παρεξηγηθώ,δεν υπονοώ κάτι.Ότι έχω να πω,το λέω ευθέως.

Ευχαριστω και συγχαρητηρια για την τοποθετηση σου αυτη. Αν κρινω απο αυτην, μονο σεβασμο και εκτιμηση δε διαβλεπω!...
Αυτο ομως που σιγουρα διαβλεπω ειναι οτι εχουμε εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση αλλα και αντιληψη επι των πραγματων και οτι σε καμια περιπτωση δε σε υποτιμω!
Το τι εχω κανει ή συνεχιζω να κανω για το project ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...
Τελος παντων, κανενα προβλημα: φταιω εγω και ο Τοrsten και πλεον θα προσπαθησουμε να λυσουμε απο κοινου τα οποια ομολογουμενως προβληματα!

Στο δια ταυτα τωρα:

-Προσωπικα εαν ασθανομουν οτι εξαπατηθηκα και αγορασα απο εναν αλητη, θα απαιτουσα τα χρηματα μου πισω!
-Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις, θα τα ζητησεις?!...
-Ξερεις πολλους αλητες να επιστρεφουν χρηματα?!...
-Πως λοιπον θα χαρακτηρισεις εαυτον, οταν γνωριζοντας πλεον οτι ενω εχεις να κανεις με εναν αλητη, θα καταδεχτεις το προ'ι'ον του (αν τελικα το καταδεχτεις), ενω προτιθεται να σου επιστρεψει αμεσως τα χρηματα σου?!...

Πρώτα όμως βρες μου εσύ ποιός χαρακτηρισμός ταιριάζει σε αυτόν που τον ξεφτιλίζουν και τον ταπεινώνουν,του παίρνουν τα χρήματα και του πασάρουν ελαττωματικό προϊόν και αυτός απο πάνω τους λέει και "thank you",όπως είπε ο ξεφτίλας ο Σημίτης στους Αμερικανούς.

Συμφωνα λοιπον με ολα τα παραπανω και απο τη στιγμη που αισθανεσαι εξευτελισμενος και ταπεινωμενος, σε προτρεπω ευθεως (οπως σου αρεσει να μιλας), να μην παρεις το ρολο'ι' και να ζητησω τα χρηματα απο τον Torsten να σου τα στειλει πισω!... Εγω παντως  αν ημουν στη θεση σου, αυτο θα εκανα.

Κι αυτο ειναι το σημαντικο,οτι σε λιγο καιρο θα εχουμε ολοι στα χερια μας -σωστο- αυτο που σχεδιασαμε και περιμεναμε με τοση ανυπομονησια,ενα καταπληκτικο ρολοι.Ας μην αφησουμε λοιπον τον εκνευρισμο μας και τη στενοχωρεια μας να αφησει σκιες μεταξυ μας,εμεις πρεπει ολοι να ειμαστε μια γροθια.

Αυτο λεω και εγω! Αυτο προσπαθουμε καποιοι να κανουμε, αλλα δεν το βλεπω...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 21, 2013, 01:50:05 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Συμφωνοι. Δεν ειπε κανεις το αντιθετο, καθε αλλο!... Οπως αποδειχτηκε, ηταν οντως αντιεπαγγελματικη! Παραλληλα ομως, αναγνωρισε τα λαθη του, κατ' ιδιαν ηταν πολυ αγχωμενος, εξηγησε τους λογους και τις αιτιες, ζητησε συγνωμη, ειπε οτι εαν δε σας αρεσει το ρολο'ι' μην το παρετε ή οτι θα σας φτιαξω αλλο, πηρε τα ρολογια πισω και δεσμευτηκε δημοσια οτι ολα θα γινουν συμφωνα με την παραγγελια και με τα εξοδα αποστολης δικα του!... Ερωτω λοιπον, ολα αυτα συνιστουν αλητη?!...

Aρη,προφανως δεν καταλαβες καθολου μα καθολου το πνευμα οσων εγραψα.
Κατ αρχην διαβασες πουθενα να υιοθετω τη λεξη ''αλητη'' η οποιαδηποτε αλλη βρισια για τον ΤORSTEN;
Το μονο που ειπα ειναι το προφανες;δεν εκανε καλα τη δουλεια για την οποα επιλεχθηκε και πληρωθηκε ,αλλα προς τιμην του δεσμευτηκε να επανορθωσει με δικο του κοστος!!Διαφωνεις καπου;Γιατι αυτο ακριβως εγραψα!!!

Μεσα σε αυτους (κοντοι δεικτες) και εγω, με πολυ περισσοτερο αγχος, ευθυνη και κοπο!... Και τι σημαινει αυτο, οτι πρεπει να δικαιολογουμε, να υιοθετουμε ή να επικροτουμε τετοιες συμπεριφορες?!...   ???

Ειδες πουθενα να επικροτησα τη συμπεριφορα του;Eιλικρινα δεν καταλαβαινω πως συμπεραινεις κατι τετοιο,τη στιγμη μαλιστα που του λεω οτι δεν πρεπει να παρασυρεται απο τον εκρηκτικο χαρακτηρα του και να γραφει τετοια σχολια!!

Εγω ειμαι ασχετος?!...  ???
Εντελει, ειναι πολυ ευκολο να καθεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο και να γραφεις ο,τι σου κατεβει απο το κεφαλι!...
Το δυσκολο ειναι αλλο...

Αυτο παλι απο που το εβγαλες το συμπερασμα οτι σε αφορουσε;Δεν συμμετειχες στο προτζεκτ;Γιατι νομιζω οτι ημουν απολυτα σαφης!!
μια γροθια.

Αναφερομαι,οπως πιστευω διαβαζεις παλι,σε οσους μιλανε χωρις να συμμετεχουν.Αρα,καμμια σχεση,πραγματικα απορω πως σου περασε απο το μυαλο κατι τετοιο.

Αυτο λεω και εγω! Αυτο προσπαθουμε καποιοι να κανουμε, αλλα δεν το βλεπω...

Να εισαι απολυτα βεβαιος οτι κι εγω αυτο προσπαθω

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτο παλι απο που το εβγαλες το συμπερασμα οτι σε αφορουσε;Δεν συμμετειχες στο προτζεκτ;Γιατι νομιζω οτι ημουν απολυτα σαφης!!
Αναφερομαι,οπως πιστευω διαβαζεις παλι,σε οσους μιλανε χωρις να συμμετεχουν.Αρα,καμμια σχεση,πραγματικα απορω πως σου περασε απο το μυαλο κατι τετοιο.
Mην αγχώνεσαι εμένα λέει. Ναι οκ sorry δεν έπρεπε να σχολιάσω τίποτα ήταν αντιδεοντολογικό μιας και δεν συμμετείχα.
Τόσα γνωμικά και δεν διάβασα αυτό. "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες"
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Κατ αρχην διαβασες πουθενα να υιοθετω τη λεξη ''αλητη'' η οποιαδηποτε αλλη βρισια για τον ΤORSTEN;
Ειδες πουθενα να επικροτησα τη συμπεριφορα του;Eιλικρινα δεν καταλαβαινω πως συμπεραινεις κατι τετοιο,τη στιγμη μαλιστα που του λεω οτι δεν πρεπει να παρασυρεται απο τον εκρηκτικο χαρακτηρα του και να γραφει τετοια σχολια!!

Σπυρο, δεν αναφερομαι σε εσενα. Απλως λεω πως οτι και να εγινε δε δικαιολογειται, ουτε αρμοζει τετοια συμπεριφορα, πολυ περισσοτερο οταν καποιος αναγνωριζει το λαθος του, ζητα συγνωμη και δεσμευεται να επανορθωσει!...

Εχεις δικιο! Συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σου και ανακαλω.

Να εισαι απολυτα βεβαιος οτι κι εγω αυτο προσπαθω

Το γνωριζω φιλε!   :)

Με εκτιμηση,
Αρης
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 21, 2013, 02:56:21 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Mην αγχώνεσαι εμένα λέει. Ναι οκ sorry δεν έπρεπε να σχολιάσω τίποτα ήταν αντιδεοντολογικό μιας και δεν συμμετείχα.
Τόσα γνωμικά και δεν διάβασα αυτό. "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες"

Εαν σχολιασες χωρις να συμμετεχεις,αφορα κι εσενα.Δεν εισαι βεβαια ο μονος.
Και βεβαια ειναι αντιδεοντολογικο να κριτικαρεις,συμβουλευεις,σχολιαζεις κλπ οταν δεν σε αφορα και δεν συμμετεχεις .

Και για να μην παρεξηγηθω,δεν αναφερομαι στον Γιαννη ,που ξερω καλα οτι ηθελε να κανει παρεμβαση και δεν την εκανε λογω της μη συμμετοχης στο προτζεκτ,αν και η θεση του moderator τον νομιμοποιουσε.