Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
α) Όσοι απο εσάς δε γκρινιάξατε,δε δυσανασχετήσατε,δεν παραπονεθήκατε,αυτό δε σας κάνει απαραιτήτως αισιόδοξους,καλόβολους και καλοπροαίρετους ανθρώπους.Κάτι άλλο σας κάνει που αν το γράψω θα αρχίσει πάλι ο Άρης τα
bold γράμματα.
β) Ακούω ξανά και ξανά για την απίστευτα καλή συμπεριφορά του Γερμανού,το πόσο σωστά χειρίστηκε το όλο θέμα και το καλύτερο όλων,για την καλή after sale υποστήριξη που έχει.
Είστε
ΣΟΒΑΡΟΙ;Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας.Σας έχει τυφλώσει τόσο πολύ το πάθος γι αυτό το ρολόϊ, που έχετε φτάσει στο σημείο να θεωρείτε το
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,καλη
AFTER SALE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
Αυτό έλειπε, να μην τα πάρει πίσω και μάλιστα με δικό του κόστος.
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!Δηλαδή, αν πάω να αγοράσω ένα
καινούριο ρολόϊ και μου το δώσει ο έμπορος με το κρύσταλλο ραγισμένο ή το λουράκι κομμένο,αλλά μου πει "μη σ' ανησυχεί, θα στο φτιάξω με δική μου επιβάρυνση", εγώ τί πρέπει να πω;
"Ρε τον κερατά, φοβερη after sale υποστήριξη και τρομερός επαγγελματίας".
Τί επαγγελματίας ρε κακομοίρη;Σου παρουσίασε ένα ρολόϊ το οποίο δε θα έπρεπε να σου είχε παρουσιάσει.Είναι και επαγγελματίας απο πάνω;Έτσι είναι οι επαγγελματίες;
γ)
Και τι σημαινει αυτο, οτι πρεπει να δικαιολογουμε, να υιοθετουμε ή να επικροτουμε τετοιες συμπεριφορες?!... 
Δεν έχω ανάγκη κανέναν για να με δικαιολογήσει.Έγραψα ότι έγραψα εν πλήρει συνειδήσει και δεν παίρνω πίσω όυτε μια κουβέντα.
Την αξιοπρέπειά μου δεν τη διακυβεύω για ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν εσείς κοστολογείτε την αξιοπρέπεια σας όσο ένα ρολόϊ, με γειά σας και χαρά σας.
δ)
Συμφωνα λοιπον με ολα τα παραπανω και απο τη στιγμη που αισθανεσαι εξευτελισμενος και ταπεινωμενος, σε προτρεπω ευθεως (οπως σου αρεσει να μιλας), να μην παρεις το ρολο'ι' και να ζητησω τα χρηματα απο τον Torsten να σου τα στειλει πισω!... Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου, αυτο θα εκανα.
Υποδείξεις δε δέχομαι απο κανέναν, πόσο μάλλον απο κάποιον που επέδειξε ολιγωρία σε κρίσιμες στιγμές αυτού του project.
Το τί θα κάνω είναι καθαρά και μόνο δικός μου λογαριασμός.
Αλήθεια, ακόμα αναρωτιέμαι πώς ένας άνθρωπος πιο νεαρός σε ηλικία και με πολύ μικρή,πάρα πολύ μικρή,εμπειρία στο χώρο του ρολογιού,είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται καλύτερα τα πράγματα,να προβλέπει καταστάσεις και γενικότερα να έχει καλύτερα αντανακλαστικά απο κάποιους που έχουν χρόνια στο χώρο του ρολογιού και υποτίθεται ότι ξέρουν να αποφεύγουν τις κακοτοπιές.
Επειδή αυτό το τόσο μικρό χρονικό διάστημα με κάνει να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα,σχετικά με την ποιότητα των ρολογιών που θα παραλάβουμε,θεωρώ φρόνιμο να τηλεφωνήσει ο Άρης στον Torsten και να κανονίσουν μια εκ νέου συνάντηση για μετά απο 15-20 μέρες ή ακόμα κι ένα μήνα.Μικρή σημασία έχει πια.
Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ και νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις,τσακωμοί,ακυρώσεις και δεν ξέρω 'γω τί άλλο.Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς συμφωνείτε μαζί μου.
Άρη σκέψου το ανεξάρτητα απο το τί θα σου απαντήσει ο Torsten.Αυτός μπορεί να σου πει ότι αύριο θα τα έχει έτοιμα.Δε μου λέει κάτι αυτό.
Πες του να πάρει το χρόνο του κι εμείς εδώ είμαστε.Δε χανόμαστε...............
Όσο εξακολουθείτε να γράφετε, τόσο περισσότερο εκτίθεστε.